Cum să clarificați activitatea facebook

Este destul de bine cunoscut faptul că Facebook colectează și urmărește datele utilizatorilor.Ceea ce este posibil să nu fiți conștienți este cât de mult vă urmărește Facebook chiar atunci când nu sunteți activ pe site.Facebook este capabil să colecteze date de pe alte site-uri web, aplicații, servicii și chiar și locurile pe care le vizitați în viața reală.Vestea bună este Facebook a adăugat noi setări care vă permit să faceți înapoi unele control asupra datelor dvs. personale.Thiste parere cum să gestionați și să vă ștergeți activitatea de pe Facebook.

Pași

  1. Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 1
1. Deschideți Facebook.Puteți deschide aplicația Facebook pe telefonul smartphone sau tabletă sau puteți merge la https: // Facebook.COM / Într-un browser web de pe computer.
  • Dacă nu vă conectați automat, conectați-vă acum utilizând adresa de e-mail / numărul de telefon și parola asociate contului dvs.
  • Ștergerea istoricului dvs. off-Facebook și oprirea viitoarei activități off-Facebook nu șterge istoricul dvs. sau împiedică colectarea datelor dvs. din surse externe.În schimb, aceste informații vor fi separate din contul dvs. și nu vor fi utilizate pentru publicitatea orientată. Veți vedea în continuare anunțuri relevante pentru activitatea dvs. Facebook.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 2
    2. Clic ? sau atingeți ☰.Dacă utilizați un browser web pe computer, faceți clic pe pictograma Mark Întrebare (?) în colțul din dreapta sus.Dacă utilizați aplicația smartphone, atingeți pictograma cu trei linii orizontale în colțul din dreapta sus din Android sau colțul din dreapta jos pe iPhone și iPad.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 3
    3. Atingeți Setări și confidențialitate (numai pentru mobil).Dacă utilizați aplicația Facebook pe telefonul smartphone sau tabletă, apăsați Setări și confidențialitate Pentru a vedea mai multe opțiuni.Este lângă o pictogramă care seamănă cu o unelte.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 4
    4. Faceți clic sau apăsați Comenzi rapide de confidențialitate.Este mai jos "Setări și confidențialitate" pe aplicația smartphone și sub meniul de marcare cu întrebarea utilizând un browser web.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 5
    5. Derulați în jos și faceți clic sau atingeți Vizualizați sau ștergeți activitatea dvs. off-Facebook.Este sub secțiunea etichetată "Informația dvs. Facebook" pe ambele aplicații Facebook și un browser web de calculator.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 6
    6. Faceți clic sau apăsați Sterge istoricul.Este a doua opțiune sub titlul îndrăzneț care spune "Ce poti sa faci".Dacă utilizați un browser web pe computer, este caseta mică din dreapta descrierii a ceea ce este activitatea din afara Facebook.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 7
    7. Faceți clic sau apăsați Sterge istoricul.Este butonul albastru din partea de jos a alertei.Acest lucru vă șterge istoricul activității dvs. în afara Facebook.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 8
    8. Faceți clic sau apăsați Mai multe opțiuni.Este ultima opțiune sub antetul care spune "Activitatea dvs. off-Facebook".Acest lucru extinde în continuare meniul.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 9
    9. Faceți clic sau apăsați Gestionați activitatea viitoare.Este ultima opțiune care apare atunci când faceți clic sau atingeți Mai multe opțiuni.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 10
    10. Faceți clic sau apăsați Gestionați activitatea viitoare.Este textul albastru din partea de jos a alertei.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 11
    11. Faceți clic sau atingeți comutatorul de comutare
    Imagine intitulată Android7Switchoff.jpg
    chiar lângă "Viitoare activități off-Facebook."Este prima opțiune din partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Șterge Activitatea Facebook Pasul 12
    12. Clic Opriți a confirma.Este butonul albastru din partea de jos a alertei.Acest lucru oprește Facebook de la utilizarea informațiilor colectate din surse externe de la utilizarea anunțurilor vizate.
  • Oprirea viitoarei activități off-Facebook va dezactiva instrumentul de conectare Facebook și vă împiedică să utilizați contul dvs. Facebook pentru a vă înscrie și conectați-vă la alte aplicații, site-uri web și servicii.
  • sfaturi

    Pentru nivelurile adăugate de confidențialitate, luați în considerare instalarea unei extensii de blocare a anunțurilor pe browserul dvs. web sau pe dispozitivul mobil pentru a împiedica efectuarea Facebook de la urmărirea online.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar