Cum de a descărca videoclipuri amazon prime

Thiste parere Cum să descărcați videoclipuri Amazon Prime pe telefonul smartphone sau tabletă.Descărcarea videoclipurilor pe Amazon Prime este o modalitate bună de a lua videoclipurile pe care doriți să le vizionați în loc și să le urmăriți în locuri fără o conexiune la internet.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcați Amazon Prime Video Pasul 1
1. Deschideți aplicația Amazon Prime.Amazon Prime este aplicația care are o pictogramă albă care spune "Amazon Prime" în litere albastre și negre cu săgeata Amazon de mai jos.Atingeți pictograma din ecranul inițial pentru a deschide aplicația.Amazon Prime este disponibilă de la magazinul Google Play pe smartphone-urile Android și de la App Store pentru iPhone și iPad-uri.
  • Dacă nu ați făcut deja acest lucru, conectați-vă la aplicația Amazon Prime cu adresa de e-mail și parola asociată cu contul dvs. Amazon.
  • Imagine intitulată Descărcați Amazon Prime Video Pasul 2
    2. Selectați un film sau o serie.Videoclipurile și seria sunt afișate pe tot parcursul ecranului Amazon Prime Home.De asemenea, puteți căuta videoclipuri prin atingerea "Originale", "televizor", "Filme", sau "Copii" în vârf.Atingeți pictograma de lupă pentru a răsfoi videoclipurile după nume.
  • Imagine intitulată Descărcați Amazon Prime videoclipuri Pasul 3
    3. Atingeți Descarca.Butonul de descărcare este sub butonul verde care spune "Priveste acum" Pe pagina de informare a unui videoclip.Dacă ați apăsat o serie, puteți atinge "Descărcați sezonul #" Pentru a descărca un sezon întreg.De asemenea, puteți descărca episoade individuale prin atingerea pictogramei de descărcare de la un episod.
  • Funcția de descărcare nu este disponibilă pentru conținutul canalelor Amazon, cum ar fi HBO, Showtime, etc.
  • Imagine intitulată Descărcați Amazon Prime videoclipuri Pasul 4
    4. Selectați o calitate video.Descărcarea dvs. video va începe după ce ați selectat o opțiune de calitate video.Opțiunile de calitate video sunt după cum urmează:
  • Cel mai bun Are cea mai bună calitate a videoclipurilor, dar ocupă cea mai mare cantitate de spațiu de stocare de pe telefonul smartphone sau tabletă.
  • Mai bine Oferă o bună calitate a videoclipurilor, în timp ce luați o cantitate modestă de spațiu de stocare pe telefonul smartphone sau pe tabletă.
  • Bun Oferă o calitate medie a videoclipurilor, luând în același timp o cantitate mai mică de spațiu de stocare pe telefon.
  • Saver de date Descărcați cea mai mică versiune de calitate, dar ocupă cea mai mică cantitate de spațiu de date de pe telefonul smartphone sau tabletă.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți verifica "Faceți acest setare implicită" Pentru a utiliza setarea calității video de fiecare dată când descărcați videoclipuri de la Amazon Prime.
  • Pentru a șterge un videoclip pe care l-ați descărcat de la Amazon Prime, mergeți la pagina de informații video din aplicația Amazon Prime și apăsați Ștergeți descărcarea sub butoanele de redare verde sau atingeți pictograma Trashcan dintr-un episod dintr-o serie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar