Cum se creează un grup de chat în viber pentru smartphone-uri

Thiste parere cum să creați un grup de chat pe viber. Viber utilizează o conexiune la internet în locul rețelelor mobile regulate pentru a trimite mesaje și a efectua apeluri. Aceasta înseamnă că puteți trimite un număr nelimitat de mesaje și minute de apel către oricine, oriunde, fără a fi nevoie să plătiți niciun fel de taxe de rețea. Cu Viber, puteți comunica și cu mai mulți oameni în același timp într-o fereastră de chat. De asemenea, puteți crea un chat de grup public numit o comunitate.

Pași

Metoda 1 din 2:
Crearea unui chat de grup
  1. Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 1
1. Deschis "Viber." Are o pictogramă purpurie cu o imagine care seamănă cu un telefon în interiorul unui bule de vorbire. Atingeți pictograma de pe ecranul aplicației telefonului pentru a deschide viber.
  • Imagine intitulată Creați un chat de grup în Viber pentru smartphone-uri Pasul 2
    2. Apasă pe Chat-uri tablo. Este în colțul din dreapta jos al ecranului. Are o pictogramă care seamănă cu un bule de vorbire violet. Aceasta afișează lista dvs. de charduri.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 3
    3. Atingeți pictograma Nou Chat. Pe Android, este butonul purpuriu cu un bule de vorbire în mijloc. Pe iPhone și iPad, este pictograma care seamănă cu un creion și hârtie în colțul din dreapta sus.
  • Pentru a converti un chat existent într-un chat de grup, atingeți chat În meniul Chat, apoi apăsați pictograma cu trei puncte () în colțul din dreapta sus pe Android sau numele de contact din partea de sus pe iPhone și iPad. Apoi apăsați Creați un grup de chat cu [Contact curent].
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 4
    4. Atingeți Grup nou. Este prima opțiune din "Chat nou" meniul. Aceasta afișează lista dvs. de contacte.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 5
    5. Selectați persoanele pe care doriți să le includeți în grupul de chat. Atingeți numele persoanei pe care doriți să le includeți pe dvs "Listă de contacte" a selecta.
  • Oricine poate adăuga un nou participant la un chat de grup viber. Numărul maxim de participanți este de 250.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 6
    6. Apăsați pe Terminat. Acest lucru ar trebui să fie în colțul din stânga sus al ecranului pentru a continua. O nouă fereastră de chat se va deschide.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 7
    7. Porniți chat-ul. Introduceți mesajul dvs. și atingeți pictograma planului de hârtie din partea dreaptă pentru al trimite. Așteptați ca ceilalți membri ai chat-ului de grup să răspundă.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 8
    8. Atingeți sau numele de chat. Dacă utilizați un smartphone Android, atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus. Dacă utilizați iPhone sau iPad, atingeți numele de chat din partea de sus a chat-ului. Aceasta afișează un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 9
    9. Atingeți Chat Info. Este în meniul derulant când atingeți pictograma cu trei puncte sau numele de chat din partea de sus a ecranului.
  • Pe iPhone și iPad, se spune Chat Info & Setări.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 10
    10. Atingeți Adăugați participanți. Aceasta afișează lista de contacte.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 11
    11. Atingeți Contacte doriți să adăugați. Acest lucru vă permite să adăugați mai mulți participanți la chatul dvs. de grup.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 12
    12. Atingeți Terminat sau
    Imagine intitulată Android7done.jpg
    . Este colțul din dreapta sus. Pe iPhone și iPad, este textul albastru care spune "Terminat". Pe Android, este pictograma de marcă.
  • Metoda 2 din 2:
    Crearea unei comunități
    1. Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 13
    1. Deschis "Viber." Are o pictogramă purpurie cu o imagine care seamănă cu un telefon în interiorul unui bule de vorbire. Atingeți pictograma de pe ecranul aplicației telefonului pentru a deschide viber.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 14
    2. Apasă pe Chat-uri tablo. Este în colțul din dreapta jos al ecranului. Are o pictogramă care seamănă cu un bule de vorbire violet. Aceasta afișează lista dvs. de charduri.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 15
    3. Atingeți pictograma Nou Chat. Pe Android, este butonul purpuriu cu un bule de vorbire în mijloc. Pe iPhone și iPad, este pictograma care seamănă cu un creion și hârtie în colțul din dreapta sus.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 16
    4. Atingeți Noua comunitate. Este a doua opțiune din meniul Nou Chat.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 17
    5. Atingeți Începe o comunitate. Este butonul purpuriu din partea de jos a ecranului.
  • Dacă vi se cere să adăugați un nume în contul dvs., apăsați Adăuga în pop-up, și apoi introduceți un nume pentru contul dvs.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 18
    6. Introduceți un nume pentru comunitatea dvs. Atingeți linia care spune "Adăugați un nume" și apoi introduceți un nume pentru comunitatea dvs.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 19
    7. Apăsați pictograma care seamănă cu o cameră (opțional). Aici puteți adăuga o imagine de profil pentru grupul dvs.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 20
    8. Atingeți Luați o fotografie nouă sau alegeți fotografie din galerie. Dacă doriți să faceți o fotografie cu camera dvs., apăsați Fa o poza. Dacă doriți să alegeți o fotografie, apăsați Selectați fotografia din galeria dvs.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 21
    9. Faceți o fotografie sau selectați o fotografie. Dacă doriți să faceți o fotografie, utilizați aplicația camerei pentru a face o fotografie. Dacă selectați o fotografie, atingeți fotografia pe care doriți să o selectați și apăsați Salvați sau Terminat pe iPhone.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 22
    10. Adăugați o descriere. Atingeți linia care spune "Adăugați o descriere pentru comunitatea dvs" și apoi introduceți o scurtă descriere a ceea ce este comunitatea dvs.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 23
    11. Atingeți Salvați sau
    Imagine intitulată Android7done.jpg
    . Pe iPhone și iPad, atingeți butonul care spune "Salvați" În colțul din dreapta sus. Pe Android, atingeți pictograma de selectare din colțul din dreapta sus.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 24
    12. Atingeți contactele pe care doriți să le adăugați. Puteți atinge orice contacte pe care doriți să le adăugați în lista de contacte.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 25
    13. Atingeți Imparte link-ul. Este în partea de sus a "Adăugați membri" meniul. Este lângă o pictogramă albastră care seamănă cu un lanț. Aici puteți obține un link de acțiuni pe care îl puteți utiliza pentru a invita oamenii la comunitatea dvs.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 26
    14. Atingeți Copiază legătură. Este lângă o pictogramă care seamănă cu un lanț. Acest lucru copiază legătura comunității cu clipboard-ul dvs.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat în Viber pentru smartphone-uri Pasul 27
    15. Lipiți linkul într-un mesaj Invitați. Pentru a invita oamenii la comunitatea dvs. pastă link-ul într-un e-mail, un mesaj text sau un post social media. Oricine cu un cont viber poate face clic pe link-ul și se alătură comunității dvs. Nu există nicio limită pentru câți oameni se pot alătura unei comunități.
  • Alte caracteristici ale unei comunități includ administratorii numiți, abilitatea de a răspunde la un alt poster, membrii pot vizualiza întreaga istorie de chat și mesajele importante pot fi fixate în partea de sus a chat-ului.
  • sfaturi

    Deși puteți efectua apeluri și SMS-uri regulate în Viber, puteți adăuga doar participanți la chat de grup care utilizează viber sau are un cont viber.
  • Puteți utiliza chat de grup ca o fereastră de chat obișnuită. Puteți trimite fișiere, înregistrări vocale și utilizați emoticoane sau autocolante.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar