Cum se aplică extensiile de păr pre-legate

Doresc păr plin, lung fără hassle de salon? Încercați extensiile de păr pre-legate - deoarece cleiul este deja atașat, sunt o clipă pentru a aplica, chiar dacă nu aveți experiență cu extensiile. Pentru a face experiența mai distractivă, cereți unui prieten să ajute. Dacă sunteți încă puțin nesigură despre cum să le atașați la părul dvs., citiți doar pentru răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente preocupări.

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Câte extensii am nevoie?
  1. Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 9
1. Pentru a adăuga grosimea părului subțire, aveți nevoie de 50 la 100 de extensii. Dacă părul dvs. este în mod natural subțire, probabil că va trebui să puneți cel puțin 50 de extensii sau până la 100 pentru părul gros și lung. Planificați atașarea 1 rândului peste partea din spate a capului direct în mijloc. Aplicați un alt rând de aproximativ 1 inch (2.5 cm) sub ea. Apoi, puneți 2 rânduri scurte de extensii pe laturile capului de lângă templele dvs. pentru a vă oferi un aspect natural.
  • 2. Utilizați 125 până la 175 de bucăți dacă adăugați lungimea părului gros. Părul gros are nevoie de mai multe extensii, astfel încât nu există lacune vizibile în lungime. Scopul pentru aplicarea a 4 până la 6 rânduri de extensii pe spatele capului și 3 până la 4 rânduri pe părțile laterale ale capului. Dacă părul tău este cu adevărat gros, va trebui să aplicați mai multe rânduri lângă partea de sus a capului tău decât dacă părul tău este mediu sau subțire.
  • 3. Obțineți 150 până la 250 de bucăți dacă adăugați extensii la părul scurt. Parul scurt ia o mulțime de extensii! Dacă părul tău este subțire, planificați utilizarea de 150 până la 175 de bucăți. Pentru părul cu grosime mediu, utilizați 200 până la 225 sau pentru părul gros, obțineți cel puțin 250 de bucăți. Acest lucru vă oferă suficiente bucăți pentru a atașa 8 până la 10 rânduri pe spatele capului și 6 până la 8 rânduri pe laturi.
  • Acest lucru ar putea părea ca o mulțime de bucăți, dar este mai bine să ai în plus decât să fugi în timp ce îți faci părul.
  • Întrebarea 2 din 7:
    Câte rânduri de extensii de păr am nevoie?
    1. Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr pre-legate Pasul 4
    1. Aveți nevoie de 2 sau 3 rânduri în spate și 2 pe laturi. Pieptene o linie orizontală în mijlocul din spate al capului tău. Scoateți părul care este deasupra acestei linii, așa că nu este în calea voastră. Apoi, împărțiți secțiunea de jos în 2 sau 3 chiar rânduri. Împărțiți părul de pe părțile laterale ale capului în două secțiuni orizontale, de asemenea. Păstrați acele secțiuni separate și tăiate din cale.
    • Dacă aplicați extensii la părul scurt, planificați pentru a face 6 până la 8 rânduri pe fiecare parte a capului. Amintiți-vă să le păstrați aproximativ 1 inch (2.5 cm) în afară.
    Întrebarea 3 din 7:
    Cum ar trebui să atașez extensiile în părul meu?
    1. Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr pre-legate Pasul 5
    1. Adună o secțiune de păr și pop scutul pe el lângă scalp. Începeți să lucrați la capătul din stânga al rândului de jos despre /2 Inch (1.3 cm) de la margine. Luați o mică parte a părului care are aceeași lățime ca și extinderea - de obicei în jurul /4 inch (0.64 cm) - Împingeți scutul circular care a venit cu extensiile pe păr. Păstrați scutul /2 Inch (1.3 cm) de la scalp.
    • Cele mai multe extensii pre-legate vin cu un scut rotund de protecție împotriva căldurii, dar dacă pachetul dvs. nu a făcut-o, luați doar un scut generic de extensie a părului la magazinul local de aprovizionare de frumusețe.
    • Scutul vă protejează părul înconjurător din adeziv. Pentru ao păstra în poziție, puteți clipi scutul pe părul cel mai apropiat de scalpul dvs.
    • Va dura ceva timp pentru a aplica extensiile, deoarece trebuie să faceți 1 segment mic la un moment dat. Din fericire, veți deveni mai repede în timp ce mergeți.
  • 2. Plasați legătura de extensie pe păr și strângeți instrumentul de căldură pe acesta timp de 3 secunde. Bondul este capătul greu, în formă de unghii a extensiei. Apăsați-l împotriva secțiunii mici a părului propriu care se află din scut. Apoi, strângeți legătura cu părul folosind instrumentul de căldură care este proiectat pentru extensiile de păr. Țineți-l în poziție timp de 3 secunde, astfel încât adezivul să se topească.
  • Probabil veți vedea frotiul adeziv sau răspândit puțin pe măsură ce se topește - acest lucru este total în regulă! Veți modela și veți asigura extensia următoare.
  • 3. Rulați extensia fuzibilă cu părul și scoateți scutul. Anulați instrumentul de căldură și lucrați repede! Strângeți partea topită a extensiei și părului cu degetul mare și arătătorul. Strângeți și rotiți-l astfel încât siguranțele adezive cu părul dvs. și extensia rămâne în poziție.
  • Rulați legătura și părul timp de aproximativ 5 secunde pentru a obține o așteptare solidă.
  • 4. Aplicați fiecare extensie /2 Inch (1.3 cm) în afară de fiecare rând. Adună un alt segment de păr /2 Inch (1.3 cm) departe de extensia pe care tocmai ați aplicat-o și o pop prin scutul părului. Apăsați și rotiți o altă extensie în poziție, apoi continuați să aplicați extensiile de-a lungul rândului. Aplicați ultima dvs. extensie /2 Inch (1.3 cm) de la capătul rândului.
  • Odată ce atașați extensiile la rândul inferior, lăsați în jos următorul rând de păr și adăugați mai mult. Terminați cu rândurile de pe partea laterală a capului.
  • Întrebarea 4 din 7:
    Pot spăla și condiționa extensiile mele?
    1. Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr pre-legate Pasul 9
    1. Spălați-vă ușor părul și nu condiționați legăturile. Așteptați o zi întreagă înainte de a vă șampona sau condiționa părul. Fi într-adevăr blând atunci când spălați, astfel încât să nu trageți legăturile sau să le luați uleios. În loc să vă răsturnați părul și spălați-l în chiuvetă, spălați-vă părul în duș. Când stați, păstrați produsul de 3 inci (7.6 cm) departe de scalp, astfel încât nu se apropie de legăturile tale.
  • 2. Ștergeți-vă părul uscat cu un prosop în loc de frecare. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, este probabil obiceiul dvs. să luați un prosop și să începeți să vă fregeți părul uscat, dar acest lucru poate deteriora cu adevărat extensiile. Pentru a le trata cu ușurință, înfășurați părul cu un prosop, astfel încât absoarbe apa. Apoi, uscați-vă părul pe o setare cu căldură redusă.
  • Întrebarea 5 din 7:
    Cât de des ar trebui să-mi perie extensiile?
    1. Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 15
    1. Periați-vă extensiile de 2 sau 3 ori pe zi. Este foarte important să vă păstrați extensiile de la încurcare, dar totuși trebuie să fiți blând cu ei. Rulați o perie de mistreț și nylon sau o perie de buclă prin părul cel puțin de două ori pe zi. Începeți să periați de la capete spre legătura, dar săriți scalpul sau ați putea trage legăturile.
    • Pop pe un capac sau cu panglică părul înainte de a merge la culcare, astfel încât părul tău nu se încurcă în timp ce dormi.
    Întrebarea 6 din 7:
    Cât timp va dura extensiile în părul meu?
    1. Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr pre-legate Pasul 12
    1. Extensiile de păr pre-legate pot dura până la 4 luni! Dacă ați aplicat corect extensiile și practicați întreținerea zilnică, extensiile ar trebui să arate grozav de până la 4 luni.
    Întrebarea 7 din 7:
    Cum pot obține extensii de păr pre-legat?
    1. Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 18
    1. Squirt 3 sau 4 picături de produs de îndepărtare pe legătura. Cumpărați lichidul de îndepărtare a extensiei sau solventul care funcționează cu extensiile de păr. Apoi, strângeți 3 sau 4 picături ale produsului pe legătura care se află în apropierea scalpului. Funcționează pentru a descompune adezivul, astfel încât să puteți obține extensia cu ușurință.
  • 2. Prinde legătura cu clești plat pentru a sparge legătura. Prinde legătura de aproximativ 5 ori pentru a ajuta soluția să lucreze în adeziv. Acest lucru ajută, de asemenea, să se prăbușească adezivul, astfel încât este mai ușor să ieșiți extensia.
  • 3. Scoateți extensia și spălați-vă părul. S-ar putea să fiți capabil să trageți extensia și să o scoateți imediat sau este posibil să aveți nevoie să utilizați un pieptene fin, pentru ao scoate. Odată ce obțineți toate extensiile din părul dvs., spălați-vă șamponul și balsamul.
  • sfaturi

    Lucrați cu extensiile de păr care sunt culoarea pe care o doriți ca părul să fie în loc să le aplicați și să le murați.
  • Poate fi dificil să aplicați extensiile de păr la propriul păr, astfel încât să puteți cere unui prieten să vă ajute!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar