Cum se îmbracă ca adam ant (pirate / highway man era)

Adam Ant (născut stuart goddard) a fost un cântăreț britanic extrem de popular la începutul anilor `80, asociat în mod obișnuit cu Adam și furnici, o nouă bandă de val mai cunoscută pentru album "Regii de frontieră sălbatică." Adam furnică a fost cunoscută pentru stilurile sale iconice de îmbrăcăminte, influențată de aspectul romantic clasic și pirații din secolul al XVI-lea, amestecând cu un nou val / punk.

Bunicul matern al lui Adam Ant, Walter Albany Smith, a fost un țigan cu sânge plin de sânge (engleză) și se îmbracă cu o margine asemănătoare țiganilor.

Iată ce trebuie să știți:

Pași

  1. Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 1
1. Începeți cu o cămașă, care poate fi negru sau alb. Stilul ar trebui să fie mai mult de secolul al XVIII-lea decât ziua modernă, cu mâneci lungi și un guler de roff și manșete. Pune tricoul în pantaloni.
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 2
    2. Alegeți pantaloni - ar trebui să fie strânși, cel mai de bază fiind blugi negri slabi. Cusatura de aur conducând lungimea cusăturii exterioare, imitând rochia militară oficială. Sau, ați putea încerca pantaloni din piele neagră sau spandexul de argint sau picioarele umede.
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 3
    3. Selectați încălțămintea, de preferință genunchi sau cizme negre de coapse, cu un vârf larg, cu un călcâi plat. Acestea pot fi fie dantene sau trageți. Simțiți-vă libertatea de a lega o eșarfă de aur sau o panglică în jurul valorii de sus a unicului și livrați videoclipul muzical.
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 4
    4. Purtați centuri de piele largi, cu catarame de aur sau argint de argint - fie pătrat, fie, eventual, în formă de craniu. Purtați unul sau două (dacă două, se poate stinge). Cravată eșarfe pătrate pe o parte a centurii, fie în roșu, alb sau negru.
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 5
    5. Încercați să găsiți o jachetă militară oficială, tipul cu o mulțime de stripare și epaulete de aur, fie lungimea taliei, fie mai mult în spate. Acestea pot fi foarte greu de găsit și sunt de obicei scumpe, dar este posibil să obțineți copii sau versiuni de calitate scăzută din rochie fantezie sau magazine second hand (Adam furnică"Făt Frumos" Jacheta a fost pe împrumut pe termen lung).
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 6
    6. Purtați o mulțime de bijuterii, inele în formă de craniu de argint, de exemplu. Purtați o ureche mică, a aurului, în urechea stângă, cu un farmec în formă de craniu agățat de el. Purtați lanțuri de argint de diferite lungimi în jurul gâtului, cu cruci și cranii ECT atârnând de la ei.
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_highway Man Era) Pasul 7
    7. Dacă doriți să copiați "Standați-vă" outfit, încercați să găsiți o vestă albă largă sau o veste de culoare piersică (stilul este cunoscut ca o veste de regină), cu broderie, împreună cu o pălărie neagră tri-porumb și o mască de ochi neagră. Purtați o pene albă pufoasă în margine pe pălărie.
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 8
    8. Pentru a copia "Făt Frumos" Video de muzică, buton Tricoul de sus în sus și legați o eșarfă roșie, albă și verde stripată în jurul tău într-un arc floppy, care poate fi ascuns în jachetă. Purtați o centură de plastic albastră largă în jurul taliei.
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 9
    9. Vopsea unghiile fie negre, fie purpuriu cu o bandă de aur în jos în centru.
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 10
    10. Stilul părului tău. Adam furnică are păr foarte întunecat, care este în mod natural foarte curly. Acest lucru este ușor de replicat cu un colorant de păr de spălare de spălare și un fier de curling mic. Puteți obține peruci de stil Adam Ant, dar acestea sunt adesea calități oribile.
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 11
    11. Utilizați panglica roșie, aurie și verde foarte subțire pentru a crea plăci mici, una agățată pe frunte și mai multe părți ale feței.
  • Imagine intitulată rochie ca Adam Ant (Pirate_Highway Man Era) Pasul 12
    12. Obțineți machiajul drept. Pentru aspectul iconic Adam Ant, folosiți o calitate bună, vopsea cu fața albă pură, pentru a desena o bandă pe față, de la vârful unei pomeze, peste nas, la cealaltă. Utilizați linia de ochi neagră pentru a schița ochii și nu o înghiți. Linia trebuie să fie stricată, chiar cu o ușoară mișcare la colțurile interioare și exterioare. Utilizați același permis de timp pentru a desena liniile, începând cu guardul dintre pometa și maxilarul, și decolorarea spre interior până la nivelul gurii, pe ambele părți ale feței. Opțional - utilizați o atingere de umbră de ochi purpurii pe pleoape și un pic cam clar sau o strălucire de buza de piersici.
  • sfaturi

    Legați o eșarfă roșie în jurul dreptului, braț superior dacă purtați o jachetă sau o cămașă neagră.
  • Ia un prieten pentru a vă ajuta cu plăcile de păr, așa cum sunt atât de mici, pot fi foarte mână de făcut.
  • De departe cel mai important punct al costumului, trebuie să fie banda albă.
  • Pentru eșarfe pentru a lega pe centură, Webshop-ul oficial al comerciantului Adam Ant vinde uneori Tour Bandanas doar pentru acest scop.
  • Tipul de arme folosite în stand și livra video este cunoscut ca un pistol de flintlock. Cele ieftine din plastic sunt disponibile pe scară largă, replici mai bune sunt disponibile online. În majoritatea țărilor, chiar și pistoalele originale antice de flintlock sunt legale fără licențe (verificați legile locale privind armele de foc antice).
  • Pentru cămăși, încercați să căutați în magazine de catering pentru populația gotică. În ultimul său turneu, Adam a dus la purtarea de pe propriile tricouri, disponibile și de la magazinul său online.
  • Stilurile care trebuie ținute în minte sunt pirați, militari, romantism, dandiile din secolul al XVI-lea și al XVIII-lea, un nou val, noul romantism și punk.
  • O mulțime de costum pot fi greu de ținut, mai ales dacă doriți o calitate bună, produse exacte. Încercați magazine second hand, magazine retro și vintage, și eBay și etsy.
  • Sash roșu, alb și albastru care este purtat în jurul taliei poate fi surprins online. De asemenea, este purtat ca parte a "Mizerabilii" costume care sunt mai ușor de găsit.
  • Dacă aveți păr lung, încercați să-l curățați, atunci dacă este necesar, puneți-l într-un bun bun sau puneți secțiunea de sus într-o coadă de cal, și lăsând secțiunea de jos liberă, pentru ao menține de pe față.
  • Urmăriți-vă "Stați și livrați și "Făt Frumos" Videoclipuri muzicale pentru mai mult ajutor - au fost accentul principal pentru acest articol.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar