Cum să croșetați un bikini top

Crochetarea unui top de bikini este un proiect destul de ușor de croșetat dacă aveți niște abilități de bază. Cu toate acestea, va trebui să urmați un model specific pentru a obține un vârf bine montat și poate fi consumatoare de timp în funcție de cât de complicate doriți să fie. După ce terminați topul dvs. de bikini, croșetați un fund de bikini potrivite Pentru un bikini drăguț, personalizat de croșetat!

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea rândului de fundație
  1. Imagine intitulată Crochet Un Pasul de Bikini 1
1. Alegeți un fir de bumbac mediu și dimensiune J-10 (6.0 mm) cârlig. Este important să folosiți fire de bumbac, astfel încât bikini-ul dvs. să se țină după mai multe spălări. Puteți găsi fire de bumbac într-un magazin de aprovizionare cu ambarcațiuni într-o gamă largă de culori. Alegeți un fir de bumbac cu greutate medie pe care doriți și obțineți o dimensiune J-10 (6.0 mm) cârlig de croșetat.
  • Alegeți culoarea preferată sau utilizați un fir variegat pentru un top de bikini mai colorat. Firele varietate conține mai multe culori, astfel încât va arăta că ați schimbat fire în timp ce faceți bikini.
  • 2
    Faceți o alunecare și strângeți-l pe cârlig. Înfășurați firele din jurul indexului dvs. și degetului mijlociu de 2 ori și trageți prima buclă prin cea de-a doua buclă. Strângeți bucla în jurul unui deget și apoi alunecați-l pe cârligul de croșetat. Trageți coada pentru a strânge slipul în jurul cârligului, astfel încât să fie confortabil.
  • 3
    Croșetat un lanț suficient de lung pentru a vă acoperi bustul. Buclele fire peste cârligul 1 și apoi trageți această buclă prin slipknot pentru a face 1 lanț. Repetați acest lucru aproximativ 45 de ori sau cât mai multe necesare pentru a crea un lanț care acoperă lățimea pieptului în față. Țineți 1 capăt al lanțului sub 1 ARMPIT și celălalt capăt al lanțului sub cealaltă axă pentru a verifica.
  • Lanțul este terminat când este suficient de lung pentru a merge de la o axă la celălalt în timp ce vă confruntați cu pieptul.
  • Rețineți că vârful bikini este atașat cu legături reglabile, deci nu este necesar să obțineți o măsură specifică a bustului înainte de a începe. Cu toate acestea, cunoașterea dimensiunii paharului sau a dimensiunii paharului persoanei care va purta bikini poate fi utilă pentru dimensionarea ulterioară.
  • Bacsis: Nu vă faceți griji cu privire la părțile laterale sau din spatele bustului. Veți face aceste părți mai târziu.

  • 4. Lanțul 3 cusături suplimentare pentru a începe primul rând. După ce aveți un lanț suficient de lungă pentru a vă acoperi pieptul, lanțul 3 mai multe cusături. Buclele fire peste cârlig 1 timp, apoi trageți pentru a face 1 lanț. Repetați acest lucru de două ori pentru un total de 3.
  • Aceste 3 cusături vor conta ca prima cusătură dublă croșetată în primul rând.
  • 5
    Dublu croșetat în cel de-al patrulea lanț și continuați până la sfârșit. Fire peste cârligul 1 și apoi introduceți cârligul în cel de-al patrulea lanț din cârlig. Fire din nou și trageți 1 buclă prin lanț. Apoi, fire din nou și trageți prin 2 bucle. Fire de peste 1 timp și trageți în ultimele 2 bucle pe cârlig. Aceasta completează 1 cusătură dublă croșetată.
  • După finalizarea primei cusături, dublu croșetat în lanțul următor în rând. Continuați să dublați croșetat 1 timp în fiecare cusătură până când ajungeți la sfârșitul primului rând.
  • 6. Repetați rândul de 3 până la 5 ori pentru a finaliza banda. Lanțul 3 și transformați-vă munca în jur pentru a începe un nou rând. Apoi, dublu croșetat de-a lungul rândului, așa cum ați făcut ultima. Repetați acest lucru pentru un total de 3 până la 5 rânduri, în funcție de cât de larg doriți să fie trupa din partea de jos a bikini.
  • Dacă doriți, puteți lucra 2 până la 3 rânduri în Strat de coajă in schimb. Aceasta este o cusătură mai complicată, dar va crea un design decorativ pe banda de jos a bikini.
  • 7. Tăiați și tăiați ultima cusătură atunci când banda este lățimea dorită. Odată ce ați terminat lucrul la fundul bikini în cusătura dorită, scoateți ultima buclă cu aproximativ 3 în (7.6 cm). Apoi, tăiați firele de aproximativ 3 în (7.6 cm) din ultima cusătură din rând. Introduceți capătul prin buclă și trageți coada pentru a strânge bucla într-un nod la capătul rândului.
  • Lăsați excesul de fire pentru acum. Îl puteți tăia împreună cu orice altă capătul de fire de fire mai târziu.
  • Partea 2 din 3:
    Lucrează cupele
    1. Face o slipknot și lanț 6. Buclele fire în jurul degetului mijlociu și indexați de 2 ori și trageți prima buclă prin cea de-a doua buclă. Apoi, strângeți bucla în jurul cârligului de croșetat. Fire peste cârlig 1 timp și trageți pentru a vă face primul lanț. Faceți încă 5 lanțuri pentru un total de 6.
  • 2. Do un singur croșetat peste lanț. Introduceți cârligul în primul lanț și fire peste cârlig. Apoi, trageți această buclă prin lanț. Fire din nou, și trageți prin 2 pentru a finaliza prima cusătură de croșetat.
  • Repetați acest lucru până la capătul lanțului.
  • 3. Lucrați un total de 4 cusături de croșetate unică în ultimul lanț. Când ajungeți la ultimul lanț, un singur croșetat în el de 2 ori, apoi faceți un lanț de 1 și apoi un singur croșetat de două ori în aceeași cusătură de lanț.
  • Acest lucru va crea un design asemănător fanilor la sfârșitul lanțului de 6 care vă va permite să lucrați în jurul celeilalte părți ale acestuia.
  • 4. Un singur croșetat de-a lungul părții opuse a lanțului. Continuați să faceți un croșetat unic înapoi în lanțul de pe partea opusă a ventilatorului. Lucrați 1 cusătură unică de croșetat în fiecare dintre lanțurile care se întorc spre celălalt capăt al lanțului.
  • Păstrați cusăturile strânse pentru a vă asigura că cupele de bikini vor oferi o acoperire completă.
  • 5. Lanțul 1 și transformați-vă munca în jur. Odată ce ați ajuns din nou la începutul lanțului, faceți un lanț de 1. Apoi, transformați-vă munca în jurul valorii de a vă îndrepta din direcția opusă.

    Bacsis: Lucrați cupele de bikini în formă de u, mai degrabă decât în ​​runde. Acest lucru va păstra o parte a ceștilor relativ plat și va face mai ușor să o coaseți pe banda dvs. de bikini.

  • 6. Repetați secvența până când paharul este dimensiunea dorită. Un singur croșetat 1 timp în fiecare dintre cusături până când ajungeți la spațiul lanțului 1. Acesta este spațiul pe care l-ați creat între cele două seturi de 2 cusături unice de croșetat în ultimul rând. Apoi, un singur croșetat de 2 ori, lanț 1, apoi croșetat unic de 2 ori în spațiul lanțului 1. Lucrați 1 cusătură unică de croșetat în fiecare dintre cusăturile de pe partea opusă a ventilatorului.
  • Continuați să lucrați cupa folosind acest model până când paharul este dimensiunea dorită. Determinați când este terminat prin plasarea acestuia pe piept sau prin compararea dimensiunii la o ceașcă de vârf de bikini pre-realizată.
  • De asemenea, puteți măsura paharul pentru o dimensiune aproximativă. Acest model face un bikini de top triunghi simplu. În cea mai largă parte a triunghiului, o ceașcă va măsura 4-4.5 în (10-11 cm), o ceașcă de b va măsura 5-5.5 în (13-14 cm), o ceașcă C va măsura 6-6.5 în (15-17 cm) și o ceașcă D va măsura 7-7.5 în (18-19 cm).
  • 7. Tăiați și tăiați ultima cusătură. Când ceașca este dimensiunea dorită, trageți bucla prin aproximativ 3 în (7.6 cm). Tăiați firele 10 în (25 cm) de la ultima cusătură din rând. Apoi, introduceți capătul firului prin buclă. Trageți coada pentru a strânge bucla într-un nod în jurul coastei.
  • Lăsați coada pentru moment. Îl puteți folosi pentru a coase Cupa Bikini pe trupa mai târziu.
  • Imagine intitulată Crochet Un pas de bikini Pasul 15
    8. Faceți cea de-a doua ceașcă de top bikini în același mod ca și primul. Acest lucru vă va asigura că cupele dvs. de bikini sunt egale în dimensiune și formă. Utilizați prima ceașcă pentru a vă ajuta să determinați când să nu mai faceți cea de-a doua ceașcă.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea topului bikini
    1. Poziționați marginea superioară a benzii de-a lungul marginilor de jos ale cupelor. Așezați banda pe o suprafață curată, plană, cum ar fi o masă sau un pat. Aliniați marginile de jos ale cupelor cu marginile de sus ale benzii. Identificați unde doriți ca cupele să meargă și să introducă 2 până la 3 pini prin marginile ceștilor și ale benzii pentru a le asigura. Apoi, verificați amplasarea cupelor ținând partea superioară a pieptului sau a unui bikini pre-realizat.
    • Ajustați plasarea cupelor dacă este necesar.

    Bacsis: Dacă ați mers cu o cusătură decorativă pentru trupa, atunci marginea superioară va fi cea mai plată margine a trupei.

  • 2. Utilizați un ac de fire pentru a coase cupele la bandă. Introduceți capătul coada pe 1 dintre pahare printr-un ac de fire. Începeți cusut în și din cusăturile de-a lungul marginilor paharului și a trupei pentru a le asigura împreună. Intrați prin 1 latură a trupei și ieșiți din cealaltă parte. Apoi, introduceți acul printr-o cusătură pe partea opusă a paharului și aduceți-o înapoi pe cealaltă parte.
  • Repetați până când ajungeți la capătul paharului și apoi tăiați și legați fire.
  • Repetați acest lucru pentru ambele cupe pentru a le asigura la banda de bikini.
  • 3. Faceți 4 lanțuri suficient de lungi pentru a asigura bikini. Croșetați un lanț suficient de lungă pentru a merge tot drumul în jurul spatelui bikini. Țineți 1 capăt al lanțului pe capătul benzii și verificați dacă îl puteți trage sub braț și pe spate. Acest lucru va fi probabil aproximativ 45 de lanțuri.
  • Faceți un total de 4 lanțuri această lungime și legați-le la capete.
  • 4. Asigurați capetele lanțurilor la trupa și cupele. Introduceți coada firelor de pe lanț printr-un ac de fire și coaseți prin marginea bikini de câteva ori pentru ao lega în poziție. Apoi, legați un nod a crezut ultima cusătură pentru a fixa lanțul la marginea vârfului bikini.
  • Asigurați-vă că atașați 1 lanț la marginile fiecărui capăt al benzii de bikini, precum și la vârfurile fiecăruia dintre cești de bikini.
  • Imagine intitulată Crochet Un Pasul de Bikini 20
    5. Tăiați orice fire în exces la capetele lanțurilor. După ce ați terminat asigurarea lanțurilor la bikini, tăiați orice fire excesiv care este lăsat agățat pe bikini. Probabil vor fi câteva fire de mână de-a lungul marginilor în care ați legat șirurile de bikini, așa că ați tăiat acest lucru.25 în (0.64 cm) din nod, astfel încât acestea vor fi mai puțin vizibile.
  • Odată ce ați terminat tăiați excesul de fire, vârful bikini este terminat! Încercați și vedeți cum arată.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fire de bumbac
    • Cochetul de croșetat în dimensiunea 6.0 mm
    • Foarfece
    • Pini
    • Acul firului
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar