Cum să prindeți kyogre în pokémon emerald

Kyogre este un tip legendar al apei. Împreună cu Gurdon și RayquaZa, Kyogre face parte din Trio-ul meteo. Kyogre posedă abilitatea de a extinde oceanele. Puteți prinde Kyogre în smarald după ce ați bătut jocul principal.

Pași

  1. Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 1
1. Învingeți elita patru și campionul. Înainte de a putea găsi și captura Kyogre, va trebui să bateți jocul principal prin înfrângerea elitei patru și a campionului. Va trebui să învingeți pe toți într-o singură mișcare, altfel începeți, asigurându-vă că sunteți pregătiți.
  • Stocați pe poțiuni hiper. Acestea sunt cele mai rentabile poțiuni din joc. Majoritatea Pokémon nu vor avea mai mult de 200 hp, făcându-le la fel de eficace ca o poțiune maximă pentru mult mai puțini bani.
  • Stochează și în sus. Veți dori să vă aduceți înapoi pokémonul cheie între runde.
  • Asigurați-vă că partea dvs. este nivelul 56 sau mai mare. Fiecare Pokémon din partidul dvs. principal ar trebui să fie cel puțin nivelul 56 înainte de a lua pe elita patru. Dacă aveți RayquaZa, utilizați-l în această bătălie, deoarece este un nivel mult mai mare decât Pokemonul de la Elite Patru și Campionul.
  • Salvați după ce ați bătut fiecare elită patru membri. Acest lucru vă va permite să reîncărcați în loc să începeți de la început.
  • Vedea Cum să bateți elita patru pe smarald pentru mai multe detalii.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 2
    2. Nivelul dvs. Pokémon la cel puțin nivelul 70. Kyogre este un nivel de 70 de pokemon, deci vei dori o petrecere care să poată lua o bătaie și să se lupte. Nivelarea întregii partide va dura o vreme, deci vă puteți concentra probabil pe creșterea câtorva dintre cele mai puternice pokemon. RayquaZa va fi un mare ajutor, deoarece este nivelul 70 când îl prindeți. Atacurile de tip iarbă și electrice vor ajuta rapid scăderea sănătății lui Kyogre.
  • Va trebui să aveți un Pokemon care știe scufundarea pentru a accesa peștera că Kyogre este în.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 3
    3. Stocuri pe bile nete și bile de cronometru. Bilele nete sunt cele mai eficiente bile de poke pentru a fi utilizate împotriva pokemonului de tip de apă. Încercați să aveți cel puțin 40 de oameni în sacul dvs. Bilele de cronometru sunt, de asemenea, foarte utile și sunt mai eficiente decât bilele nete după întoarcerea a 30-a.
  • Asigurați-vă că faceți tot pregătirea dvs. înainte de a merge la vânătoare Kyogre, deoarece nu va rămâne într-un singur loc foarte lung.
  • Dacă aveți mingea Master, îl puteți folosi pe Kyogre pentru al prinde instantaneu. Ai doar unul!
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 4
    4. Se îndreaptă spre Institutul Meteoric de pe Route 119. Odată ce vi se oferă controlul asupra jocului după ce ați bătut-o, utilizați Fly pentru a merge rapid la Fortree City. Se îndreaptă spre vest pe Route 119 și intrați în Institutul Meteo din Cornerul Nord-Vest.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 5
    5. Discutați cu omul de știință pentru a descoperi locația lui Kyogre. Locația lui Kyogre variază, iar dacă Goudon este activ, va trebui să o prindeți mai întâi sau să așteptați ca vremea să se schimbe.
  • Dacă omul de știință spune că există "Heavy downprotur" Pe o anumită rută, aici puteți găsi Kyogre. Traseele posibile includ Route 105, Route 125, Route 127 și Route 129.
  • Dacă omul de știință spune că există o "secetă" Pe o anumită rută, asta înseamnă că Gurdon este activ. Va trebui fie să mergeți la această locație pentru a prinde pe groudon, sau așteptați ca vremea să se schimbe și apoi să vorbească din nou cu omul de știință. Vedea Cum să prindeți groudonul pentru mai multe detalii.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 6
    6. Se îndreaptă spre traseul cu ploaie neobișnuită. Zburați la cel mai apropiat oraș și apoi mergeți la traseul pe care l-am spus omul de știință despre dvs. Veți observa ploaia și fulgerul pe măsură ce vă plimbați.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 7
    7. Navighează apa și căutați locul întunecat. Un loc întunecat va apărea în apă când plouă. Acest loc se schimbă în funcție de locație, astfel încât să trebuie doar să navigați până când îl găsiți.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 8
    8. Scufundați în fața întunecată. Utilizați scufundarea când sunteți pe locul întunecat în apă și veți ajunge într-o peșteră subacvatică.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 9
    9. Introduceți intrarea în peșteră. În spatele peșterii subacvatice, veți vedea o intrare. Înotați prin el.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 10
    10. Suprafață în peștera marină. Odată ce treceți prin intrare, veți fi solicitați să suprapuneți. Acest lucru vă va duce în peștera marină.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 11
    11. Salvați-vă jocul. Creați o salvare aici înainte de a lupta cu Kyogre. Acest lucru vă va permite să reîncărcați rapid în cazul în care ați tăiat accidental Kyogre sau partidul dvs. este șters. Dacă Kyogre va fi bătut, va dispărea pentru totdeauna, deci va trebui să vă reîncărcați jocul salvat.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 12
    12. Începe lupta cu kyogre. Fă-ți drumul prin peșteră și abordați piscina pe care Kyogre este înăuntru. Va înota până la tine și lupta va începe.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 13
    13. Inferior kyogre`s HP în zona roșie. Utilizați mișcări de tip iarbă și electric pentru a lua bucăți mari de sănătate a lui Kyogre. O să o doriți în roșu înainte de a începe să încercați să utilizați bilele de poke.
  • Dacă doriți să utilizați mingea Master pentru a prinde Kyogre, aruncați-o pur și simplu la începutul luptei, iar Kyogre va fi prins instantaneu. Amintiți-vă, obțineți doar o minge de masterat.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 14
    14. Începeți să aruncați bilele nete odată ce sănătatea sa este în jos. Bilele nete vă vor oferi cea mai bună șansă de a prinde Kyogre, deci începeți să le aruncați odată ce sănătatea sa este în roșu. Aruncați o minge la fiecare rând pe care îl puteți.
  • Kyogre are o mișcare care o va face să doarmă și să-și restabilească complet sănătatea. Nu fi dezamăgit! Șansele dvs. de a capta de fapt cresc în timp ce este adormit, deci păstrați bilele. Odată ce se trezește, ia-ți sănătatea înapoi.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 15
    15. Arunca bile de cronometru după 30 de rotiri. Odată ce 30 de rotiri au trecut, bilele de cronometru devin mai eficiente decât bilele nete. Faceți comutatorul pentru a vă îmbunătăți șansele.
  • Imagine intitulată Catch Kyogre în Pokemon Emerald Pasul 16
    16. Reîncărcați jocul dvs. dacă veți ieși din Pokémon sau Kyogre este bătut. Kyogre are o mișcare care se desfasoara ca te distruge. Aceasta înseamnă că se poate da afară. Când a fost bătut, Kyogre dispare pentru totdeauna. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să resetați și să vă reîncărcați jocul. Veți dori, de asemenea, să reîncărcați dacă sunteți bătut, deoarece Kyogre se va mișca și va trebui să începeți peste tot.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Nu folosiți niciodată o minge de master pe Kyogre, deoarece este staționară și puteți avea doar o singură minge de master în joc. Salvați-le pentru EON Duo (Latios și Latias) în schimb.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar