Cum să găsiți și să înlocuiți pe excel pe iphone sau ipad

Toți te-ai cum să cauți o foaie de calcul Excel pentru o frază cheie și să o înlocuiți cu un alt cuvânt, număr sau caracter, folosind Android.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-o pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți Microsoft Excel pe iPhone sau iPad. Pictograma Excel arată ca o pictogramă de foi de calcul verde și albă cu un an "X" lângă ea. Puteți găsi pe ecranul dvs. de pornire sau într-un dosar de pe ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-o pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Apasă pe Deschis tablo. Acest buton arată ca o pictogramă de folder în colțul din dreapta jos al ecranului.
  • Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-vă pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Atingeți iPhone sau iPad sub titlul de locuri. Aceasta va deschide o listă a tuturor fișierelor de calcul tabelar salvate în această locație.
  • Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-o pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți fișierul de foaie de calcul pe care doriți să îl editați. Aceasta va deschide foaia de calcul în întregul ecran.
  • Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-vă pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți pictograma Magnifier White. Acest buton este situat în colțul din dreapta sus al ecranului. O bară de căutare va scădea din partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-o pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Atingeți pictograma verde a vitezei de lângă bara de căutare. Acest buton este în colțul din stânga sus al ecranului. Acesta vă va deschide opțiunile de căutare pe o pagină nouă.
  • Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-o pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 7
    7. Selectați Găsiți și înlocuiți În meniul Opțiuni. Această opțiune vă va permite să căutați un cuvânt, un caracter sau un număr în foaia de calcul și să înlocuiți cu un alt cuvânt, caracter sau număr.
  • Alternativ, puteți selecta Găsiți și înlocuiți toate Aici. Această opțiune va găsi toate cazurile cuvântului dvs. de căutare și va înlocui toate cu un singur clic.
  • Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-o pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 8
    8. Atingeți Terminat. Acest buton se află în colțul din dreapta sus al ecranului. Te va duce înapoi la foaia de calcul. Veți vedea acum două bare în partea de sus.
  • Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-o pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 9
    9. Introduceți o expresie de căutare în bara de sus. Barul de sus din partea de sus a ecranului este bara de căutare. Puteți introduce orice cuvânt, caracter sau număr aici pentru a căuta foaia de calcul.
  • Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-o pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 10
    10. Introduceți un termen de înlocuire în bara de jos. Bara de jos din partea de sus a ecranului este bara de înlocuire. Când funcția de căutare găsește fraza de căutare în foaia de calcul, va fi înlocuită cu termenul de înlocuire aici.
  • Imagine intitulată Găsiți și înlocuiți-o pe Excel pe iPhone sau iPad Pasul 11
    11. Atingeți A inlocui lângă barul de căutare. Această opțiune se află în colțul din dreapta sus al ecranului. Va găsi fraza de căutare în foaia de calcul și o va înlocui cu termenul de înlocuire.
  • Dacă utilizați Găsiți și înlocuiți toate Funcție, acest buton va citi Toate în loc de înlocuire.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar