Cum să apreciezi metalul negru

Black Metal este un stil haotic de muzică care ridică răsturnat șirurile mai întunecate, mai primare. Cu toate acestea, vocalele animale și instrumentele distorsionate vă pot lăsa la o pierdere pentru modul de apreciere a acestui gen de muzică. Dacă încercați să câștigați mai multă plăcere din timpul petrecut în abis, care este negru metal, veți beneficia de învățarea caracteristicilor sale, conectați-vă cu partea mai întunecată și lărgirea expunerii la ea. Odată ce ați făcut, veți putea să vă numiți cu mândrie un adevărat acolyte de metal negru.

Pași

Partea 1 din 3:
Identificarea caracteristicilor metalelor negre
  1. Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 1
1. Notați vocalele. Vocalele din muzica de metale neagră evocă o senzație primitivă în audiențe prin strigăte, înfundare și țipă. În timp ce aceste sunete pot fi grămadă la ureche la început, notați modul în care zgomotele explozive, guturale conjura o atmosferă sălbatică și de conducere. S-ar putea să vă gândiți la voce ca o amintire insistentă a unui trecut partajat și animalul în toate ființele umane.
  • S-ar putea să nu vă puteți referi la conținutul cântecului, dar este posibil să aveți un eveniment în trecutul dvs. care vă completează cu același sentiment primitiv exprimat de vocalist. Efectuarea acestei asociații vă poate ajuta să vă conectați cu mesajul emoțional din spatele muzicii.
  • Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 2
    2. Observați lipsa de bas și ardere. De-a lungul genului, s-ar putea să fi observat o lipsă de bas, în timp ce gama superioară, înălțimea, este brută și piercing. Acest lucru creează un fel de distorsiune agitată care blochează un sunet cu următorul. Acest efect de denaturare / estompare este destinat să vă dea un sentiment de suspendare în timp.
  • Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 3
    3. Recunoașteți ritmul. Viteza metalelor negre este generală foarte rapidă, adesea cu multe note repetate jucate în succesiune rapidă. Acest efect extras poate adăuga la atmosfera indistinct, cu notele repetate care au adăugat o spike ascuțită și continuă în distorsiune.
  • Banda de metal de viteză engleză, venin, este în mare parte creditată pentru a contribui la această caracteristică a genului de metal negru. Ascultarea veninului și a altor benzi metalice de viteză, puteți obține o mai bună înțelegere și apreciere pentru metalul negru.
  • Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 4
    4. Detectați teme comune. Spre deosebire de multe alte tipuri de metal, metalul negru este notabil pentru poziția sa puternică împotriva religiei contemporane, în special a creștinismului. Această contra-cultură poate fi reflectată în liric sub formă de satanism, păgânism medieval sau alte tipuri de religie pre-creștină.
  • Multe benzi metalice negre utilizează, de asemenea, imaginările mitice ale scriitorilor, cum ar fi J.R.R. Tolkien, scriitor de Stapanul Inelelor. Probabil că veți găsi că unele dintre numele folosite în melodiile preferate de metale negre aluzie la caractere sau locuri din cărțile lui Tolkien.
  • Scrierile lui Anton Lavey, fondatorul Bisericii Satanei, sunt, de asemenea, prezentate în mod proeminent în metalul negru. Veți găsi principiile de bază ale lui Satanism pe scară largă prin cultura metalică neagră.
  • O altă temă pe care o doriți să fiți în căutarea este utilizarea limbajului care dorește să se întoarcă în momente de mult timp din trecut. Acest lucru se poate manifesta sub formă de îmbrăcăminte medievală, practici sau acțiuni anacronice, cum ar fi sacrificiul animalelor.
  • Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 5
    5. Definiți genul pentru dvs. Soiul din metalul negru îl face să fie dificil să identifice caracteristicile exacte, deși există multe asemănări pe tot parcursul genului. Va trebui să vă întâlniți cu faptul că nu numai că există multe tipuri diferite de metale negre, dar există și multe opinii diferite despre ceea ce este negru metalul. În genul, există două tabere principale:
  • Puriștii. Veți descoperi că acești fani reveresc genul în forma sa originală, subterană. Dacă vă aflați mai mult la stilul brut, direct de metal negru neinstream, este posibil să fiți membru al acestui grup.
  • Inclusiv incluzivele. Aceste tipuri de fani folosesc o definiție mult mai largă pentru metalul negru. Dacă vă bucurați de subteranul crud, dar credeți că este la fel de negru ca și lucrarea mai tehnică produsă de benzile de masă, probabil că sunteți incluziv.
  • Partea 2 din 3:
    Atingând sufletul de metal negru
    1. Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 6
    1. Intrați în caracter, stil metalic negru. Mulți artiști de metal negru poartă îmbrăcăminte care seamănă cu hainele țărănești sau nobili ale veacurilor întunecate, dar puteți dori, de asemenea, să încercați colierele spiked, articole din piele de îmbrăcăminte sau echipamente militare tematice. Pentru accesorii, s-ar putea să vă gândiți la adăugarea unui colier sau bijuterii încrucișate în sus, care reflectă cultura păgână sau satanistă, cum ar fi Pentagrama sau Triskelion.
    • Vărsând îmbrăcămintea dvs. normală, hum-tambur vă poate ajuta să vă transformați mentalitatea de la mentalitatea de zi cu zi la una care este mai întunecată și mai edgier. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai mult la loc la participarea la evenimente metalice negre.
  • Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 7
    2. Conectează-te cu cultura. Pot exista bare de tematice metalice negre sau locații în jurul tău unde vă puteți întâlni cu fanii asemănători. Dacă aceasta nu este o opțiune în care locuiți, vă puteți alătura panourilor de mesaje metalice sau a comunităților online pentru a deveni o parte mai activă a comunității și a culturii.
  • Participarea la comunitatea de metal negru vă poate ajuta să înțelegeți mai bine și să internalizați multe dintre sentimentele culturii în general. Cu toate acestea, deoarece individualismul este o trăsătură remarcabilă a Metalului Negru, ați putea dori, de asemenea, să vă gândiți la cultură în ceea ce privește ceea ce înseamnă pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 8
    3. Participați la o performanță live. Ar trebui să fiți pregătiți pentru telefoanele adesea groaznice care sunt frecvent implicate într-un spectacol de metal negru. În unele cazuri, acest lucru ar putea implica uciderea animalelor, cum ar fi oile sau porcinele, pe scenă. Uneori, trupele vor arunca chiar și părți ale unui animal sacrificat în audiență.
  • În cazul în care violența la animale sau reprezentarea sângelui și gore vă deranjează, poate doriți să evitați o performanță live a metalelor negre. Cu toate acestea, vă puteți bucura în continuare de sunetul de metal negru pe CD sau descărcând albumele dvs. preferate.
  • Volumul la spectacole live poate fi destul de tare, deci veți dori să luați măsuri pentru a vă proteja auzul. În multe cazuri, puteți cumpăra o pereche de covoruri potrivite la magazinul dvs. local de droguri în acest scop.
  • Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 9
    4. Citiți influențele populare de metale negre. Pentru a obține o mai bună înțelegere a metalelor negre și modul în care se referă la dvs., ați putea găsi că este util să citiți unele dintre materialele care se menționează în mod obișnuit în gen. În acest fel, puteți găsi că versurile altfel neinteligibile să preiau un sens nou, accesibil personal.
  • Datorită influențelor satanice grele, este posibil să doriți să vă deplasați în scrierile lui Anton Lavy. Cu toate acestea, elementele anti-creștine ale metalului negru fac, de asemenea, faimoasa lucrare a lui Nietzsche, Antihristul, util să știm.
  • Pentru a obține o înțelegere mai completă a aluzelor medievale în metalul negru, poate doriți să citiți Tolkien stapanul Inelelor, Beowulf, Dante e Comedia divină, Edder Edda, și altele. Aceste cărți vă oferă o perspectivă mai bună a zilelor vechi la care mulți artiști de metal negru doresc să se întoarcă.
  • Partea 3 din 3:
    Extinderea gusturilor dvs. de metale negre
    1. Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 10
    1. Explorați primele benzi de val. Primul val de Metal negru a avut loc în anii 1980, stabilind multe dintre caracteristicile audio ale genului. Sunetul brut, necolit al acestor benzi vă va oferi o perspectivă asupra modului în care se schimbă metalul negru de-a lungul anilor și dacă preferați sau nu valoarea de producție inferioară foarte apreciată de puristici sau de sunetul mai tehnic apreciat de incluzivi.
    • Există multe trupe pe care le-ați putea alege să ascultați în timp ce investigați primul val de metal negru. Unele trupe care trebuie luate în considerare includ Bathory, Hellhammer și Frost Celtic.
  • Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 11
    2. Săpa în al doilea val. Această epocă în Black Metal își găsește rădăcinile la începutul anilor `90 și a fost condusă de multe trupe norvegiene proeminente. În acest moment, genul a început să se definească mai restrâns, deși multe diviziuni cu privire la ceea ce era "Adevărat" Black Metal a rămas.
  • Unele grupuri de metale neagră notabile, includ pădurea carpatică, dartrona, împăratul, Gorgoroth, Immortal, Mayhem și Satyricon. Puteți găsi cel de-al doilea val cel mai potrivit pentru gustul dvs. de metal negru.
  • Imagine intitulată Aprecieze metalul negru Pasul 12
    3. Găsiți sub-genul dvs. preferat. În negru, veți găsi multe sub-genuri, iar unele dintre acestea pot fi mai gustoase pentru dvs. Deoarece fiecare sub-gen subliniază o caracteristică diferită în metalul negru, accentul pe acestea poate contribui, de asemenea, la aprofundarea înțelegerii genului ca întreg. Unele sub-genuri pe care le doriți să le examinați includ:
  • Metalul negru ambient. Acest sub-gen poate fi mai puțin abraziv decât alte soiuri. În multe cazuri, acesta încorporează sunete atmosferice puternice pentru a oferi o senzație de vis la muzica sa. Doi artiști proeminent în acest sub-gen areagalloc și lupii în camera de tron.
  • Black `n Roll. Această versiune de metal negru combină stilurile de rock tare, glam rock și adaugă o linie de rock ". Câteva exemple de Black `n Roll includ kvelectak, vreid și k.
  • Metal negru simfonic. Veți găsi că acest stil utilizează mai multe sunete simfonice și instrumentale în producția sa. Câteva exemple de instrumente care ar putea fi utilizate includ pianul, vioara și violoncelii.
  • sfaturi

    Există mai multe documentare pe care le-ați putea lua în considerare urmărirea pentru a obține o mai bună apreciere a metalelor negre. Acestea includ filme precum Până când lumina ne duce și Pur dracu hayhem.
  • Negru metal de obicei o scenă muzicală subterană. Multe trupe care au obținut succesul principal sunt considerate prost de comunitățile de metale negre hardcore.
  • Scena slavă este foarte influentă pentru benzile de metale negre păgâne. Câteva exemple includ benzi precum Nokturnal Mortum, Drudkh, pădure de ură, astrofaes, kroda, sângele Kingu și Graveland.
  • Black Metal este foarte des produs intenționat cu valoare scăzută de producție. Multe albume metalice negre, mai ales de la primul val, sunet ca au fost înregistrate cu echipament minimal.
  • Avertizări

    Deși majoritatea versurilor metalice negre acoperă o gamă largă de subiecți, există câteva benzi în genul care sunt neo-fasciste. Dacă acesta este un subiect sensibil pentru dvs., este posibil să doriți să fiți selectivi în metalul negru pe care îl ascultați.
  • Performanțele de metale negre vii pot fi foarte gory. Unele trupe, cum ar fi Watain, folosesc piese de corp real de animale ca recuzită și aruncă sânge în mulțime. Alte benzi au fost cunoscute pentru auto-mutilare și incendii de iluminat.
  • Unii artiști extremist de metale negre erau cunoscute pentru arderea bisericilor și uciderea oamenilor și au fost pedepsiți în consecință. Nu ar trebui să vă puneți în pericol siguranța sau viitorul personal.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar