Cum să ștergeți cărțile de la kindle

Amazon Kindle E-Reader vă permite să descărcați cărți electronice, documente și reviste utilizând contul dvs. Amazon înregistrat. Uneori este posibil să doriți să eliminați elementele din bibliotecă sau dispozitiv deoarece nu vă mai sunt utile. Sau, ați putea dori să eliminați totul de la un dispozitiv care a fost pierdut sau furat. Indiferent de ce doriți să ștergeți cărțile din Kindle, există câteva modalități diferite de a face acest lucru.

Pași

Metoda 1 din 4:
Ștergerea elementelor din biblioteca de conținut
  1. Imagine intitulată Ștergerea cărților de la Kindle Pasul 10
1. Du-te la "Gestionați conținutul și dispozitivele."Pentru a șterge definitiv un element din biblioteca dvs. de conținut Kindle, va trebui să faceți este să vă conectați la biblioteca dvs. de conținut online de pe site-ul Amazon.Deschideți un browser web pentru a începe.
  • Puteți accesa pagina dvs. de conținut și dispozitive online vizitând: https: // Amazon.COM / MYCD
  • Va trebui să vă conectați la contul dvs. pentru a accesa această pagină.
  • Imagine intitulată Configurați un foc Kindle HD Pasul 9
    2. Asigurați-vă că vă uitați la fila "Content". După ce v-ați logat în contul dvs., ar trebui să vă uitați la fila numită "Conținutul dvs."Dacă vă uitați la o filă diferită, atunci faceți clic pe fila Etichetat" Content "pentru a vedea o listă a elementelor din bibliotecă.
  • Imagine intitulată Ștergerea cărților din Kindle Pasul 11
    3. Selectați cartea (cărțile) pe care doriți să o ștergeți. Ar trebui să vedeți casete goale în partea dreaptă a ecranului dvs. sub o coloană numită "Selectați."Fiecare rând ar trebui să aibă o cutie pe care o puteți verifica pentru a selecta cartea. Verificați caseta de lângă oricare dintre cărțile pe care doriți să le ștergeți.
  • Imagine intitulată Ștergerea cărților din Kindle Pasul 12
    4. Faceți clic pe butonul Ștergere. În partea de sus, partea stângă a paginii, ar trebui să vedeți un buton portocaliu etichetat "livrare" și un alt buton portocaliu etichetat "Ștergere."Faceți clic pe butonul" Ștergere "pentru a șterge elementele selectate.
  • Imagine intitulată Ștergerea cărților de la Kindle Pasul 13
    5. Confirmați că doriți să ștergeți elementele selectate. Va trebui să confirmați că doriți să ștergeți cartea făcând clic pe "Da, ștergeți permanent."Este necesar să faceți clic pe acest buton astfel încât elementele să fie șterse din biblioteca dvs.
  • O altă cutie va apărea confirmând ceea ce tocmai ați șters. Doar faceți clic pe "OK" când vedeți această casetă și va dispărea.
  • Imagine intitulată Ștergerea cărților din Kindle Pasul 6
    6. Sincronizați dispozitivele dvs. Pentru a elimina cartea (cărțile) pe care tocmai ați fost șterse din biblioteca Kindle de pe dispozitiv, tot ce trebuie să faceți este să vă sincronizați dispozitivul. Pentru a sincroniza dispozitivul, va trebui să:
  • Deschideți aplicația Kindle prin atingerea sau făcând clic pe pictograma Kindle de pe ecranul dispozitivului.
  • Apoi, atingeți cele trei puncte din mâna dreaptă superioară a ecranului.
  • Primul element vă oferă opțiunea de a "sincroniza și verifica pentru elemente."Atingeți acest element, iar cartea (cărțile) vor fi eliminate.
  • Metoda 2 din 4:
    Eliminarea cărților dintr-un dispozitiv Kindle
    1. Imagine intitulată Ștergerea cărților din Kindle Pasul 7
    1. Du-te la ecranul de pornire. Puteți accesa ecranul de pornire al Kindle dvs. prin atingerea pictogramei casei alb-negru. Din ecranul de întâmpinare, veți putea accesa întreaga bibliotecă Kindle prin glisarea ușoară a degetului în sus și în jos pe ecran.
  • Imagine intitulată Ștergerea cărților din Kindle Pasul 8
    2. Localizați titlul pe care doriți să îl ștergeți. Prin derularea în sus și în jos, găsiți titlul pe care doriți să îl ștergeți. Dacă nu găsiți titlul, atingeți pictograma de lupă din partea dreaptă sus a ecranului. Acest lucru vă va permite să introduceți titlul sau un cuvânt cheie și să căutați titlul de pe dispozitiv.
  • Imagine intitulată Ștergerea cărților de la Kindle Pasul 9
    3. Țineți apăsat titlul pentru a elimina. Odată ce ați găsit cartea pe care doriți să o ștergeți, apăsați degetul pe pictogramă și țineți-l acolo până când apare un meniu pe ecran. Țineți apăsat câteva secunde și un meniu va popula ecranul. Meniul vă va oferi mai multe opțiuni, inclusiv unul care citește "Eliminați din dispozitiv."
  • Selectați acest element din listă prin atingerea acestuia. Atingerea "Eliminați din dispozitiv" va șterge cartea de pe dispozitivul dvs. Kindle.
  • Rețineți că după ce eliminați un element de la dispozitivul dvs. Kindle, elementul va rămâne în cloud. Aceasta înseamnă că îl puteți descărca la o dată ulterioară, dacă doriți.
  • Metoda 3 din 4:
    Arhivarea cărților pe Kindle
    1. Imagine intitulată Ștergerea cărților de la Kindle Pasul 10
    1. Putere pe Kindle. Mergeți la ecranul de întâmpinare prin atingerea pictogramei de acasă. Pictograma de acasă este negru și conține o casă mică, alb pe ea.
    • Puteți alimenta dispozitivul ținând apăsat butonul de alimentare. Când vă uitați la Kindle într-o orientare portret, apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare pentru câteva secunde. Kindle dvs. va începe imediat după ce eliberați acest buton.
  • Imagine intitulată Ștergerea cărților din Kindle Pasul 11
    2. Utilizați controlerul cu 5 căi pentru a naviga prin biblioteca dvs. Odată ce găsiți titlul pe care doriți să îl eliminați de pe dispozitivul dvs. Kindle, asigurați-vă că a fost selectat prin a vedea că este subliniat. Sublinia va fi o linie groasă, neagră.
  • Imagine intitulată Ștergerea cărților din Kindle Pasul 12
    3. Apăsați direcția corectă de pe controlerul dvs. cu 5 căi. Apăsarea acestui buton va afișa o listă de acțiuni. În partea de jos a listei de acțiune, va exista o opțiune de a "elimina din dispozitiv."Utilizarea controlerului, deplasați-vă la această opțiune. Odată ce sunteți sigur că doriți să vă arhivați cartea, apăsați butonul Center pentru a selecta "Eliminați din dispozitiv".
  • O dată arhivată, un element poate fi recuperat. Arhivarea pur și simplu elimină elementul de la Kindle, dar menține înregistrări de cumpărare și descărcare.
  • Restaurați un element arhivat, mergând la "Articole arhivate" secțiunea ecranului dvs. Kindle. Derulați până când găsiți titlul dorit, apoi apăsați butonul Center pentru a descărca din nou conținutul.
  • Metoda 4 din 4:
    Deregistrează-ți Kindle de la Amazon
    1. Imagine intitulată Ștergerea cărților de la Kindle Pasul 13
    1. Luați în considerare Derogarea dispozitivului. Dacă dispozitivul a fost furat sau pierdut, atunci deregisterând dispozitivul prin contul dvs. Amazon este cel mai bun mod de a vă asigura că toate elementele dvs. nu mai sunt pe acel dispozitiv. Aceasta este, de asemenea, o opțiune bună dacă intenționați să vă revindeți dispozitivul.
    • Țineți minte că după ce vă înregistrați dispozitivul, toate articolele dvs. Kindle vor fi eliminate și nu veți putea să le accesați pe acest dispozitiv decât dacă vă reînregistrați-l.
  • Imagine intitulată Partajați cărți despre Kindle Pasul 6
    2. Du-te la "Gestionați conținutul și dispozitivele."Prin plasarea pe butonul Contului dvs., veți vedea o opțiune de a" gestiona conținutul și dispozitivele."Va trebui să vă conectați la contul dvs. pentru a accesa această pagină.
  • De asemenea, puteți accesa pagina de conținut și dispozitive online vizitând: https: // Amazon.COM / MYCD
  • Imagine intitulată Eliminați oferte speciale de la Kindle Pasul 4
    3. Selectați fila "Dispozitive". După ce v-ați conectat în contul dvs., selectați fila numită "dispozitivele dvs." făcând clic pe ea o dată. Când sunteți pe această pagină, ar trebui să vedeți o listă a dispozitivelor înregistrate în contul dvs.
  • Imagine intitulată Înscrieți-vă din aplicația Kindle Pasul 18
    4. Alegeți dispozitivul dvs. Selectați dispozitivul pe care doriți să-l deregistrezi prin atingerea sau făcând clic pe ea o dată. Când dispozitivul este selectat, acesta va avea o schiță portocalie și un fundal roz. Celelalte dispozitive nu vor avea nimic în jurul lor.
  • Imagine intitulată Descrieți-vă din aplicația Kindle Pasul 19
    5. Faceți clic pe butonul "Deregister". Butonul Deregister este chiar sub lista de dispozitive din partea stângă a ecranului. Când sunteți sigur că ați selectat dispozitivul corect, faceți clic sau apăsați pe acest buton o dată.
  • După ce atingeți sau faceți clic pe "Deregister", Kindle dvs. va fi deconectat din contul dvs. Amazon. Orice cărți pe care le-ați cumpărat vor fi scoase din Kindle. Nu veți putea să descărcați sau să achiziționați mai mult conținut până când Kindle este înregistrat cu un alt cont Amazon.
  • sfaturi

    Dacă încă mai aveți probleme cu ștergerea articolelor de pe Kindle, puteți contacta și serviciul clienți prin apelarea 1-866-321-8851.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar