Cum să vă ștergeți istoricul de navigare pe un foc de tip amazon kindle

Pe un incendiu Amazon Kindle, se numește browserul disponibil pentru uz la internet Browser de mătase. Ștergerea istoricului vă poate ajuta dacă aveți nevoie să ascundeți un site web de la bara de căutare sau dacă dispozitivul dvs. este utilizat de mai mulți oameni. Știind cum să vă ștergeți istoricul, puteți păstra utilizarea internetului privat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Eliminarea unui site web
  1. Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un amazon Kindle Fire Pasul 1
1. Deschideți browserul de mătase pe dispozitiv. După pornirea focului dvs. Kindle, puteți găsi browser de mătase pe "Acasă" sau "Aplicații" ecran.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un foc de foc Amazon Kindle Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma cu trei linii sau pictograma cu trei puncte. Aceste pictograme sunt situate pe ambele părți ale ecranului, lângă partea de sus a barei de căutare. Acest lucru va deschide un meniu de opțiuni pop-up.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un etapă de foc Amazon Kindle
    3. Atingeți Istorie. Această opțiune poate fi accesată și făcând clic pe pictograma ceasului de lângă istorie.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un etapă de incendiu Amazon Kindle
    4. Utilizați bara de căutare dacă este necesar. Bara de căutare este situată sub bara principală de lângă o lupă. Faceți clic pe unde spune istoricul căutați și introduceți numele site-ului pe care doriți să îl eliminați din istoria dvs.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un etape de foc de tip Amazon Kindle
    5. Apasă pe X în partea dreaptă a numelui site-ului web. Găsiți site-ul pe care doriți să îl eliminați și atingeți pictograma Negru X pentru a elimina elementul din istoria dvs.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un foc de foc Amazon Kindle Pasul 6
    6. Verificați dacă site-ul a fost complet eliminat din istoria dvs. Dacă ați fost la site-ul de mai multe ori sau ați văzut diferite secțiuni pe un site, căutați din nou istoricul dvs. pentru a elimina site-ul din nou dacă este necesar.
  • Metoda 2 din 3:
    Ștergerea elementelor într-o perioadă de timp
    1. Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un foc de foc Amazon Kindle Pasul 7
    1. Deschideți browserul de mătase pe dispozitiv. Găsiți-l pe "Acasă" sau "Aplicații" ecran, care poate fi accesat din partea de sus a ecranului dispozitivului.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un incendiu Amazon Kindle Pasul 8
    2. Faceți clic pe pictograma cu trei linii sau pictograma cu trei puncte. Alături de bara de căutare, aceste pictograme sunt situate pe ambele părți.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un foc de foc Amazon Kindle Pasul 9
    3. Selectați Istorie. Acesta este afișat printr-o pictogramă ceas, care poate fi, de asemenea, făcate clic pentru a accesa pagina Istoric.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un incendiu al lui Amazon Kindle Pasul 10
    4. Atingeți pictograma Coș de gunoi. Acest buton este situat în partea dreaptă a barei de căutare a istoricului de căutare. Veți fi dus la pagina de date clară de navigare a meniului Setări.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un amazon Kindle Fire Pasul 11
    5. Alegeți intervalul de timp. Dacă doriți să ștergeți fiecare site pe care l-ați vizitat vreodată din istoria dvs., alegeți opțiunea de timp.
  • Alte opțiuni pe care le puteți alege sunt ultima oră, în ultimele 24 de ore, ultimele 7 zile și ultimele 4 săptămâni.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un etapă de foc de tip Amazon Kindle
    6. Verificați caseta din dreapta Istoricul de navigare. Există trei opțiuni (cu excepția cazului în care treceți la ecranul de date de navigare avansat, care vă va oferi șase opțiuni), împreună cu casetele de selectare de lângă fiecare opțiune. Faceți clic pe caseta de lângă istoricul de navigare.
  • De asemenea, puteți să verificați casetele de lângă cookie-urile și datele și fișierele CACA, împreună cu parolele salvate, formularul de automobile și setările site-ului din meniul avansat, dacă doriți să ștergeți aceste.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un etape de foc Amazon Kindle 13
    7. Faceți clic pe portocaliu Date clare butonul din colțul din dreapta jos al ecranului. Acest lucru vă va șterge istoria de navigare cât mai curând în timp ce ați ales în intervalul dvs. de timp.
  • Metoda 3 din 3:
    Ștergerea istoricului prin meniul Setări
    1. Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un incendiu Amazon Kindle Pasul 14
    1. Deschideți browserul de mătase pe dispozitiv. Du-te la "Acasă" sau "Aplicații" pentru a vedea aplicația browserului de mătase.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un Fire de foc Amazon Kindle
    2. Faceți clic pe pictograma cu trei linii. Aceasta deschide meniul de mătase Amazon.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un etapă de foc de tip Amazon Kindle
    3. Selectează Setări opțiune. Acesta este situat sub descărcări și de mai sus Ajutor și suport. Acest lucru vă duce la pagina meniului Setări de mătase.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un etapă de foc Amazon Kindle
    4. Alege Confidențialitate opțiune. Această opțiune este sub casa de mătase și mai sus avansată.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un Amazon Kindle Fire Pasul 18
    5. Atingeți Sterge istoricul de navigare. Sub "Nu urmări", Aceasta este ultima opțiune de pe pagină.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un Amazon Kindle Fire Pasul 19
    6. Alegeți intervalul de timp. Utilizați meniul derulant pentru a alege ultima oră, ultimele 24 de ore, ultimele 7 zile, ultimele 4 săptămâni sau toate timpurile. Pentru a șterge fiecare site pe care l-ați vizitat vreodată din istoria dvs., alegeți opțiunea de timp.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un incendiu Amazon Kindle Pasul 20
    7. Verificați caseta din dreapta Istoricul de navigare. Există trei opțiuni pe pagina de bază și șase opțiuni pe pagina avansată. Istoria de navigare ar trebui să fie prima opțiune disponibilă.
  • Dacă doriți, puteți șterge și cookie-urile și datele site-ului și imaginile și fișierele cache, împreună cu parolele salvate, automatizarea automată a datelor și setările site-ului dacă în meniul avansat.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul navigării pe un foc de foc Amazon Kindle
    8. Clic Date clare. Această opțiune se află în colțul din dreapta jos al ecranului. Dacă faceți clic pe acest buton Orange vă va șterge istoricul în măsura în care ați selectat în intervalul dvs. de timp.
  • sfaturi

    Utilizarea filelor private vă va permite să vizitați site-urile web fără a fi adăugate în istoria dvs. Dacă intenționați să vizitați un site de multe ori, utilizați o filă privată, veți face acest lucru, astfel încât să nu trebuie să-l eliminați din istoria dvs. după fiecare vizită.
    • Fiți conștienți, totuși, fișierele (cum ar fi imaginile) pe care le deschideți de la descărcările dvs. într-o filă privată vor fi adăugați în istoria dvs. Dacă vizualizați o imagine descărcată într-o filă privată, nu uitați să o ștergeți de la descărcări și să o eliminați din istoria dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar