Cum să schimbați limba pe skype pe android

Toți te-ai cum să schimbi setările de limbă implicite ale lui Android pentru a utiliza Skype într-o altă limbă. Aplicația Skype utilizează limba implicită a dispozitivului dvs. și trebuie să vă schimbați limba din meniul Setări al dispozitivului.

Pași

  1. Imaginea intitulată Schimbați limba pe Skype pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația de setări a dispozitivului Android. Pe majoritatea dispozitivelor, aplicația Setări arată ca o pictogramă de unelte sau cheie. Puteți găsi pe lista dvs. de aplicații.
  • Imaginea intitulată Schimbați limba pe Skype pe Android Pasul 2
    2. Derulați în jos și apăsați Limbă și tastatură sau limbă și intrare. Veți vedea una dintre aceste două opțiuni din meniul Setări, în funcție de modelul dispozitivului și de software-ul curent. Vă va permite să vă personalizați setările de limbă.
  • Dacă meniul de setări are file, atingeți TOATE tablo. Vă va arăta toate opțiunile de meniu.
  • În funcție de dispozitiv, această opțiune va fi fie sub TELEFON sau PERSONAL rubrica.
  • Imaginea intitulată Schimbați limba pe Skype pe Android Pasul 3
    3. Atingeți Limba. Această opțiune va fi în partea de sus a ecranului. Acesta vă va permite să schimbați setările de limbă implicite ale dispozitivului.
  • Imagine intitulată Schimbați limba pe Skype pe Android Pasul 4
    4. Selectați o nouă limbă implicită. Atingeți limba pe care doriți să o utilizați. Acesta va schimba meniurile și opțiunile pe dispozitivul dvs. în această limbă.
  • Pe unele dispozitive, modificările se vor aplica automat când selectați o limbă. Pe alții, este posibil să trebuiască să apăsați O.K, sau confirmați selecția într-o cutie pop-up.
  • Imagine intitulată Schimbați limba pe Skype pe Android Pasul 5
    5. Deschideți aplicația Skype. Pictograma Skype arată ca un alb "S" Într-un bubble de vorbire albastru. Skype se va deschide acum în noua limbă implicită a dispozitivului.
  • Dacă Skype se deschide încă în fosta voastră limbă prestabilită, ieșiți aplicația, apoi deschideți-o din nou. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să reporniți dispozitivul și să deschideți din nou aplicația.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu există nici o modalitate de a schimba setările de limbă ale Skype fără a schimba limba implicită a dispozitivului. Skype utilizează automat limba implicită a dispozitivului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar