Cum să activați un mod scurt pe alexa

Thiste parere Cum să activați un mod scurt pe dispozitive activate de Alexa, cum ar fi Echo Amazon. Modul scurt va face ca Alexa să vorbească mai puțin ca răspuns la anumite comenzi sau, în unele cazuri, faceți doar un sunet de zgomot pentru a semnala că te-a auzit. Modul scurt este în prezent o caracteristică experimentală care nu este disponibilă tuturor utilizatorilor încă. Singura modalitate de a ști dacă aveți acces la caracteristică este să vă uitați și să vedeți dacă este în setările dvs. Utilizați aplicația Alexa pentru a activa această funcție dacă este disponibilă pentru dispozitivul dvs. ECHO.

Pași

  1. Imagine intitulată Activează un mod scurt pe Alexa Pasul 1
1. Deschideți aplicația Alexa. Icoana este un bule de discurs albastru cu o schiță albă.
  • Imagine intitulată Activează un mod scurt pe Alexa Pasul 2
    2. Atingeți . Atingeți butonul cu trei căptușeli din colțul din stânga sus. Aceasta deschide meniul principal din partea stângă a ecranului.
  • Imagine intitulată Activează un mod scurt pe Alexa Pasul 3
    3. Atingeți Setări. Este a treia selecție din partea de jos.
  • Imagine intitulată Activează un mod scurt pe Alexa Pasul 4
    4. Defilați în partea de jos și apăsați Alexa voce răspunsuri. Dacă nu vedeți această opțiune, nu aveți încă acces la această caracteristică experimentală. Această caracteristică este probabil să fie disponibilă tuturor utilizatorilor destul de curând.
  • Imagine intitulată Activează un mod scurt pe Alexa Pasul 5
    5. Comutați comutatorul pentru un mod scurt. Atingeți comutatorul de lângă "Scurt mod" să o comite în poziția. Când comutatorul este gri, acesta este dezactivat și când comutatorul este albastru, acesta este activat.
  • sfaturi

    Modul scurt poate fi cel mai util pentru controlul dispozitivelor Smart Home Home. Acum veți auzi un zgomot rapid când îl întrebați pe Alexa pentru a activa sau dezactiva luminile în loc de o confirmare formulată.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar