Cum să decideți ce doriți pentru ziua dvs. De naștere

Când ziua dvs. de naștere se rostogolește, este ușor să vă copleșiți de alegerile dvs. pentru cadouri. Deci, cum răspundeți când vă cheamă bunicul să vă întrebați ce doriți? O modalitate este de a crea o listă de idei de cadouri care sunt dvs. și interesele dvs. Dacă vă luptați să decideți despre ce cadouri pe care le doriți, acest articol are câteva sugestii pentru dvs!

Pași

Partea 1 din 4:
Brainstorming idei de cadouri
  1. Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 1
1. Gândește-te la hobby-urile tale. Scrieți câteva dintre lucrurile pe care doriți să le faceți pentru distracție. Apoi, scrieți câteva elemente pe care le-ați folosi pentru acel hobby. Alegeți cele pe care le doriți cu adevărat din lista respectivă și adăugați-le la lista de dorințe. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Dacă vă place să pictați sau să trageți, ați putea avea nevoie de niște creioane de grafit noi, pensule sau vopsele. Dacă faceți pictura de ulei, este posibil să aveți nevoie, de asemenea, de un ulei de semințe sau de terebentină. Fii creativ!
  • Dacă doriți să arătați suport pentru echipa dvs. de sport preferată, nu vă limitați la tricouri, bluze și pălării cu logo-ul echipei dvs. preferate. Un joc sportiv este o modalitate excelentă de a arăta suport. De asemenea, poate fi o mare experiență.
  • Dacă vă place muzica, de ce nu te gândi la trupele tale preferate? Există noi albume care au ieșit sau că nu aveți? Ce zici de postere sau cămăși?
  • Dacă sunteți interesat de cărți de manga sau de benzi desenate, consultați dacă s-au adăugat volume noi la seria dvs. preferată. Dacă vă place anime, vedeți ce cifre noi de acțiune pe care le-ați pierdut.
  • Faceți clic aici pentru mai multe idei despre cadouri specifice.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 2
    2. Încercați să vă amintiți ceva distractiv pe care l-ați făcut în trecut. Ați văzut recent un muzical pe care l-ați plăcut cu adevărat? Muzicalul ar putea să nu mai joci până când ziua dvs. de naștere se rostogolesc, dar ar putea exista un altul pe care v-ați putea bucura. Vizitați site-ul companiei Theater și vedeți ce se întâmplă care vă interesează. Bilete la spectacole, cum ar fi opere, piese și muzicale, fac cadouri excelente, memorabile.
  • Dacă nu vă place teatrul, gândiți-vă la alte lucruri pe care le-ați bucurat. Acest lucru ar putea fi un joc sportiv, un concert sau chiar un parc tematic. Faceți clic aici pentru mai multe idei de cadouri pe baza experiențelor.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere 3
    3. Gândiți-vă la ceea ce aveți nevoie. Uneori, imaginând ceea ce aveți nevoie este mai ușor decât decideți ce doriți. Gândiți-vă la ultimele câteva luni. Întrebați-vă dacă ar fi fost ceva cu adevărat necesar la un moment dat, dar nu ați avut. Iată câteva lucruri pe care le-ați început:
  • Dacă gătiți foarte mult, ați putea găsi că unele dintre ghivecele, tigăi și alte ustensile au nevoie de înlocuire sau actualizare. Ați putea cere un nou set sau un blender. Dacă toate uneltele de gătit sunt în stare de sus, ia în considerare în schimb câteva mirodenii exotice. Dacă aveți un deget verde, ați putea dori un kit de plante proprii. Veți primi niște vase, sol și câteva ierburi de gătit populare, cum ar fi Vasile, Thyme și Monetărie.
  • Dacă jucați un sport sau muzică, consultați dacă uneltele dvs. are nevoie de actualizarea sau înlocuirea. Echipamentul poate fi scump, iar ziua de naștere este o mare șansă de a obține un upgrade.
  • Dacă ziua dvs. de naștere este aproape de iarnă, ar putea fi o idee bună să verificați și să vedeți dacă hainele dvs. de iarnă se potrivesc. Dacă nu, puteți cere o nouă jachetă sau eșarfă.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 4
    4. Răsfoiți magazine, site-uri web și cataloage pentru idei. Aveți un magazin preferat pe care îl doriți să faceți cumpărături? Vizitați site-ul lor și a vedea dacă există ceva nou care a ieșit de la ultima oară când ați vizitat. Uneori, plimbându-se printr-un magazin, se prăbușește printr-un catalog sau surfing pe web vă poate oferi câteva idei.
  • Dacă aveți un weekend gratuit, încercați să vizitați mall-ul local. Asigurați-vă că luați notă de orice vă interesează.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea articolelor fizice ca daruri
    1. Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 5
    1. Luați în considerare furnizarea de artă sau seturi de artă / kituri dacă sunteți un artist. Sunt șanse, s-ar putea să fiți interesați de mai mult de un lucru, cum ar fi desenul, pictura, și tricotare. S-ar putea, de asemenea, să vă găsiți că doriți ceva și tot ce vă referit la ambarcațiunile dvs. Acest lucru ar putea fi ușor copleșitor. Pentru a păstra acest lucru de la întâmplare, ați putea cere întotdeauna un set sau un kit. Ele conțin, de obicei, tot ce aveți nevoie pentru a finaliza un proiect sau două. Acest lucru ar face, de asemenea, mai ușor prietenilor și familiei dvs. atunci când merg la cumpărături de cadouri - nu vor trebui să vă faceți griji cu privire la obținerea bunurilor potrivite sau lipsa unui important. Iată câteva idei pentru a începe:
    • Dacă vă place margele, ați putea dori un set de margele. Majoritatea vor avea tot ce aveți nevoie pentru a crea un colier, o pereche de cercei și o brățară. Ei vor veni cu sârmă de marge, cleme și cippsuri și margele. S-ar putea să fiți interesați să obțineți niște argilă polimer, astfel încât să puteți face propriile margele.
    • Dacă vă aflați în DIY, ați putea dori un kit de săpun sau de lumânare. De asemenea, puteți solicita consumabile pentru un proiect de bază DIY, cum ar fi vopsea de tablă, borcane Mason, Burlap, Sfoară și Perii de vopsea.
    • Dacă vă place să desenezi, puteți cere un set de creioane de grafit sau de cărbune, un sketchbook și o carte de tragere. Aceste cărți vin aproape despre fiecare subiect, de la oameni la plante și copaci la animale. Unii se concentrează chiar pe animale specifice, cum ar fi păsările, pisicile, câinii sau caii. Dacă vă plac creaturile fantezie, atunci există cărți despre cum să atrageți sirele, zâne, elfi și dragoni. Există chiar cărți despre cum să atrageți anime.
    • Dacă vă place să pictați, luați în considerare un set de artă. Multe magazine de artă și meșteșuguri vinde seturi care vin în cazuri de lemn sau metal. Le puteți obține cu vopsele acrilice, uleioase sau acrii de protecție împotriva artistului. Unele seturi pot include, de asemenea, o carte de cum-vopsea, o hârtie de artă sau o panza.
    • Dacă vă place de tricotat sau croșetat, nu trebuie să vă limitați doar la firele vechi vechi. Te-ai trata cu niște fire mai scumpe cu fibre și texturi diferite. Există, de asemenea, multe cărți de model disponibile pe care le-ați putea dori, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 6
    2. Gândiți-vă la accesoriile pentru electronica dvs. Lucruri precum computerele, telefoanele și comprimatele sunt întotdeauna actualizate, iar ceea ce este un an nou va fi vechi și depășit următorul. Accesorii, cum ar fi cazurile și căștile, totuși, nu vor îmbătrâni cât de repede și ar putea dura mult mai mult. Iată câteva idei:
  • Dacă aveți un telefon sau un comprimat, cereți un caz de protecție. Ele pot fi adesea personalizate cu numele dvs., design sau o imagine.
  • Căști, difuzoare și alte elemente mai mici pot îmbunătăți un dispozitiv pe care îl aveți deja.
  • De asemenea, ați putea dori ceva nostalgic, cum ar fi un nou turtabil pentru a vă juca colecția de înregistrări.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 7
    3. Uită-te la bijuterii sau accesorii dacă îți place moda. Bijuteriile pot fi scumpe, dar nu trebuie să fie. Puteți obține multe piese frumoase, realizate manual pe site-urile artistice, cum ar fi Etsy, și la târgurile Craft. Uitați-vă prin colecția dvs. de bijuterii și vedeți dacă există ceva ce doriți să completați un costum, cum ar fi o broșă, brățară sau colier. Dacă bijuteriile nu sunt lucrurile voastre, ați putea cere întotdeauna o pălărie sau o pungă specială. Iată câteva idei pentru dvs .:
  • Când cereți bijuterii, luați în considerare obținerea unui set complet: un colier și cercei potrivite.
  • Dacă aveți deja o mulțime de bijuterii, dar nimic să o păstrați, ați putea cere o cutie de bijuterii în loc.
  • Dacă sunteți un bărbat, puteți cere întotdeauna un pin de legătură, manșetă sau chiar un ceas nou.
  • Curelele și portofelele pot face cadouri minunate. Dacă le luați în piele, ați putea să le puteți obține personalizate - unele piele pot fi ștampilate cu un design sau cu litere.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 8
    4. Păstrați machiajul, baia și produsele de frumusețe în minte dacă vă place să vă răsfățați. Doar asigurați-vă că vă listați culorile, nuanțele și mirosurile preferate, deoarece acestea pot fi personale. Cum ar fi bijuterii, machiajul nu ocupă o mulțime de spațiu și poate fi folosit aproape foarte zi. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Multe companii de machiaj oferă seturi de cadouri care includ o pungă de machiaj, umbră de ochi, ruj și roșie.
  • Magazinele de baie și de frumusețe oferă deseori coșuri de cadouri care includ loțiune și săpun. Unii includ chiar și lucruri cum ar fi bombe de baie, săruri și bule.
  • Dacă vă place să utilizați hidratante scumpe sau parfumuri, ziua de naștere este o șansă mare de a cere aceste.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 9
    5. Cereți memorabilia sportivă pentru a vă susține echipa preferată. Cele mai multe echipe sportive au magazine de cadouri online. Ele sunt un loc minunat pentru a începe să caute. Dacă echipa dvs. preferată se joacă lângă orașul dvs. în jurul zilei de naștere, vedeți dacă puteți obține un bilet la jocul lor. Iată câteva idei:
  • Cereți Jersey, Hat sau Sweatshirt pe care le puteți purta la jocuri pentru a vă arăta sprijinul.
  • Dacă doriți să afișați sprijinul dvs. la locul de muncă, încercați să căutați îmbrăcămintea potrivită în schimb, cum ar fi: un colț, șosete, manșetă-link-uri sau o eșarfă.
  • Dacă vă place să găzduiți petreceri pentru a urmări, cereți lucruri ca un castron tematic. Ar putea adăuga o atingere personală la petrecerea dvs.
  • De asemenea, puteți cere elemente care vă vor permite să jucați un sport, cum ar fi îmbrăcămintea atletic, pantofi specializați, rachete sau bile.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 10
    6. Extindeți orizonturile ca un vierme. Dacă aveți un autor sau un gen preferat, cereți cea mai recentă carte dintr-o serie. Lista Bestseller din New York Times vă poate ajuta să găsiți cele mai populare cărți dintr-o varietate de genuri. Lăsați dăruitorul să știe ce gusturile tale. Poate că el sau ea a citit ceva ce te-ai bucura. Iată câteva idei:
  • Cereți un e-cititor - acest lucru vă va permite să vă purtați toate cărțile preferate, oriunde v-ați dus.
  • Dacă dețineți deja un cititor electronic, cereți o acoperire specială pentru cititorul dvs. De asemenea, puteți solicita un certificat de cadouri, astfel încât să puteți cumpăra mai multe cărți electronice.
  • Dacă aveți o carte preferată, vedeți dacă puteți găsi o pungă de carte de canvas sau un poster care conține capacul. S-ar putea să găsiți chiar o imprimare a cărții pe o cămașă, o cană sau chiar mouse-ul.
  • Dacă aveți o citare preferată despre citire sau de la un autor preferat, uitați-vă online pentru a vedea dacă este disponibil pe un poster, cană sau alt obiect.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 11
    7. Cereți jucării și jocuri dacă sunteți copil sau un copil la inimă. Dacă dețineți deja câteva cifre dintr-un anumit set, cereți mai multe cifre, astfel încât să vă puteți termina colecția. Dacă vă place să jucați jocuri, ați putea dori jocuri de bord sau jocuri de cărți ca uno, indiciu sau mere la mere.
  • Jucătorii mai în vârstă se pot bucura de jocuri de strategie cum ar fi biletul la plimbare, sau jocuri de salonuri cum ar fi cardurile împotriva umanității.
  • Ați putea fi, de asemenea, interesat în Kits Model. Unele sunt simple, și vă cer doar să strângeți împreună părțile. Nu există lipici sau pictură implicată. Unele kituri sunt mai avansate - trebuie să lipiți piesele împreună și să le pictați. Puteți cumpăra modele de mașini, avioane, nave, elicoptere și motociclete. Ați putea chiar să cumpărați nave spațiale din filmele populare științifice, cum ar fi Razboiul Stelelor și Star Trek.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 12
    8. Răspundeți la partea voastră geek. Dacă vă place un spectacol, serii de cărți sau un joc video, ați putea cere mărfurile de la aceasta. De exemplu, ați putea cere o baghetă de la Harry Potter, o cifră sau un model de la stapanul Inelelor sau un tricou din jocul video preferat. De asemenea, ați dori să adăugați la colecția dvs. de DVD-uri sau cărți. Iată câteva idei mai mari:
  • Fanii de jocuri video se pot bucura de a Minecraft rucsac sau pijamale cu creasta de hyrule din Legenda lui Zelda.
  • Dacă vă place să Cosplay, ați putea cere o perucă sau accesorii pentru a finaliza cele mai recente lucrări. De asemenea, puteți solicita un card cadou tesatura preferată sau arte și meșteșuguri, astfel încât să puteți cumpăra materiale pentru a vă face cosplay-ul.
  • Cereți postere sau figuri de acțiune ale personajului dvs. preferat, carte de benzi desenate, film sau joc video.
  • Dacă doriți să citiți manga, cereți cele mai noi cărți din serie. Dacă vă place anime, cereți cele mai recente episoade pe un DVD- unele studiouri, de asemenea, fac filme bazate pe serie.
  • Luați în considerare obținerea unei cărți cu arta și conceptul de artă din jocul video preferat, carte de benzi desenate, manga sau anime.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 13
    9. Cereți un cadou realizat manual. Aceste cadouri sunt adesea mai personale și mai speciale decât darurile cumpărate de magazin. Persoana ar putea fi chiar flatată încât credeți că talentele lor sunt demn de cadou. Cadourile realizate manual sunt atât unice, cât și speciale, și sunt sigur că vor ieși. Iată câteva lucruri pe care le puteți cere:
  • Dacă știți pe cineva care îi place să tricot, vezi dacă sunt dispuși să vă facă o eșarfă sau o pălărie.
  • Dacă știți pe cineva care coase, vezi dacă ar putea fi dispuși să vă facă o geantă nouă.
  • Dacă unul dintre prietenii tăi îi place să facă săpunuri sau lumânări, vezi dacă te-ar putea face un set.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 14
    10. Cereți un card cadou la magazinul dvs. preferat. Uneori, magazinul dvs. preferat poate să nu pună ceva ce vă place în acest moment. Un card cadou vă va permite să puneți banii deoparte să cheltuiți la acel magazin când găsiți ceva ce vă place.
  • Unii oameni nu le place să ofere cărți cadou. Dacă se întâmplă acest lucru, întrebați-i dacă ar putea merge cu dvs. la magazin pentru a cumpăra acel cadou special când vine timpul.
  • Partea 3 din 4:
    Alegerea experiențelor ca daruri
    1. Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 15
    1. Cereți excursie dacă doriți să călătoriți. Dacă bugetul este mare, ați putea cere să mergeți într-o călătorie într-un loc pe care nu l-ați mai fost niciodată. Dacă bugetul este mai limitat, cereți să petreceți o zi cu dăruitorul. Poate fi la fel de simplu ca ieșirea la o masă sau la un muzeu din orașul tău. Iată câteva idei:
    • Vizitați o altă țară sau o stare pe care ați dorit-o întotdeauna să mergeți. Dacă nu știți de unde să mergeți, ați putea întotdeauna să vă închideți ochii și să îndreptați spre un loc pe o hartă. Deschideți-vă ochii și vizitați oriunde se îndreaptă degetul.
    • Merge într-o croazieră. De multe ori, croaziere vă permit, de asemenea, să mergeți pe teren și turneu - nu sunteți întotdeauna blocați pe o barcă.
    • Du-te în parc. Poate fi la fel de simplu ca parcul local de vecinătate. Poate fi, de asemenea, un parc de stat sau național.
    • Du-te camping. Țineți minte că nu este o idee bună să mergeți singur la camping, așa că ați putea dori să aduceți un amic sau două.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 16
    2. Cereți ceva activ dacă sunteți un căutător de emoție. La fel ca călătoria, aceste experiențe au nevoie de o anumită planificare. În multe cazuri, vor avea nevoie și de unele echipamente. Cu toate acestea, pot fi combinate cu călătorii. De exemplu, dacă mergeți la o insulă tropicală, ați putea dori și să încercați scufundări. Dacă vă decideți să mergeți la camping, ați putea dori, de asemenea, să încercați să vizitați niște peșteri sau să faceți drumeții. Iată câteva idei pentru tine de a lua în considerare:
  • Bungee jumping
  • Cavadă
  • Drumeții sau backpacking
  • Călărie
  • Caiac
  • Alpinism
  • Scufundări
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere
    3. Răsfățați-vă cu o excursie la centrul spa din ziua de naștere. Multe spa-uri oferă tratamente extra-speciale, cum ar fi pedichiura fantezie completă cu săruri, uleiuri și un masaj foarte lung. Dacă nu vă place pedichiuri, ați putea dori un masaj sau o facială cu o mască de noroi. Asigurați-vă că vă programați în prealabil numirea dvs., deoarece unele dintre cele mai populare centre spa-uri își fac locurile umplute rapid.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 18
    4. Vedeți dacă puteți învăța o nouă abilitate în ziua de naștere. Multe companii oferă certificate de cadouri pentru a afla o nouă abilitate, cum ar fi dans, arte marțiale, pictura sau prelucrarea lemnului. De asemenea, puteți vedea dacă puteți petrece ziua învățând o abilitate specială de la un membru al familiei. Bunica ta poate fi încântată să vă învețe cum să coaceți un tort sau să gătiți un fel de mâncare preferată. Și cea mai bună parte este că puteți mânca ceea ce gătiți după ce ați terminat. Iată câteva idei:
  • Dacă vă place margele, decorarea, croșetat, tricotat sau pictura, vizitați un magazin de arte și meșteșuguri. Mulți dintre ei oferă cursuri în aceste zone.
  • Unele centre comunitare oferă, de asemenea, clase în domenii precum ceramica, țesutul și muzica.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 19
    5. Cereți o vizită la un muzeu. Acestea sunt cadouri minunate pentru cei care se bucură de artă sau istorie. Multe muzee sunt tematice și se concentrează pe un anumit tip de istorie (cum ar fi vechiul egiptean sau medievală) sau un anumit tip de artă (cum ar fi impresionistul asiatic sau francez). Gândiți-vă la ceea ce vă interesează și vedeți dacă există un muzeu care prezintă interesele dvs.
  • Dacă istoria sau arta nu vă gândiți, ați putea fi interesat de o sală de sport sau muzică de faimă. De asemenea, vă recomandăm să vizitați un muzeu de ceară sau un muzeu care se concentrează asupra tehnologiei și inovării.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 20
    6. Vizitați un acvariu sau grădina zoologică dacă vă place viața sălbatică. De cele mai multe ori, trebuie doar să plătiți o taxă de intrare și puteți petrece cât mai mult timp așa cum doriți. Unele grădini zoologice și acvariile vă pot permite să vă apropiați cât și personal cu unele animale pentru o taxă suplimentară. Dacă sunteți interesat de acest lucru, vizitați site-ul dvs. local din grădina zoologică sau a acvariului și vedeți dacă aceasta este o opțiune.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 21
    7. Cereți un bilet la un concert dacă vă place muzică sau arte spectacolului. Uneori, amintirile unui eveniment pot depăși niciun cadou fizic. Multe teatre și sălile de concerte pot avea, de asemenea, magazine de cadouri care vând postere, CD-uri și cămăși pe care le puteți cumpăra pentru a vă ajuta să vă amintiți și mai mult experiența.
  • Vedeți dacă trupa dvs. preferată se joacă aproape de dvs. și cereți un bilet la concertul lor. Puteți face experiența și mai specială solicitând o trecere VIP, astfel încât să vă puteți întâlni membrii dvs. preferați ai trupei și să le semnați elemente pentru dvs.
  • Dacă vă place muzica clasică, ați putea fi interesați să participați la un concert cu o orchestră live.
  • Dacă vă place cântând și dans, vă puteți bucura de vizionarea unui muzical. Dacă vă place artele spectacolului, dar fără cântând sau dansați, încercați în schimb o piesă.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 22
    8. Cereți un bilet la o convenție de anime sau de carte de benzi desenate. Țineți cont, totuși, că dacă această convenție este în afara orașului, și dacă veți rămâne acolo peste noapte, este posibil să aveți nevoie de un loc unde să rămâneți acolo. Multe hoteluri care găzduiesc convențiile oferă prețuri speciale în camere.
  • Dacă cărțile de anime sau de benzi desenate nu sunt lucrurile tale, s-ar putea să fii interesat de un Renaissance Faire în schimb. Ele sunt de obicei deschise numai în weekend, deci nu trebuie să rămâneți acolo peste noapte. Ele sunt o modalitate excelentă de a vă scufunda în istorie și fantezie.
  • Dacă aveți un autor sau ilustrator preferat, vedeți dacă acesta are o citire sau semnare în zona dvs. Nu numai că veți putea să vă întâlniți pe cineva pe care îl adorați, dar puteți pleca cu un autograf.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 23
    9. Sărbătoriți-vă ziua de naștere cu mese la restaurantul dvs. preferat. O experiență nu trebuie întotdeauna să fie activă. De asemenea, poate fi la fel de simplu ca și mâncarea bună cu prietenii și familia. Alegeți un restaurant pe care îl iubiți sau că ați dorit întotdeauna să mergeți la.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere
    10. Cereți o donație care trebuie făcută în numele dvs. Uneori, darul de a da se poate simți mai plăcut decât darul de a primi. Gândiți-vă la unele lucruri pe care sunteți pasionate și încercați să găsiți o organizație care susține acest lucru. Iată câteva idei:
  • Animale și natură
  • Fără adăpost
  • Dezastrele de dezastru
  • Educaţie
  • Partea 4 din 4:
    Îngustarea unei liste de dorințe
    1. Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 25
    1. Listează avantajele și dezavantajele fiecărui cadou. Dacă nu puteți decide între câteva elemente, faceți o listă pro și con. Scrieți lucrurile bune și lucrurile rele despre fiecare element de pe lista dvs. Alegeți elementul care are cele mai multe avantaje și cele mai puține dezavantaje. De exemplu, o jachetă nu poate fi foarte interesantă, dar ați putea să o purtați cu multe costume diferite - vă poate păstra, de asemenea, căldura în timpul iernii.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 26
    2. Gândiți-vă la ceea ce este cel mai important pentru dvs. Ar putea fi o școală, un loc de muncă, un sport sau altceva în întregime. Dacă jocul de sport sunt cel mai important lucru pentru dvs., echipamentul nou ar putea fi mai util decât noul joc video - pe care probabil că nu îl aveți timp să jucați între practici.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 27
    3. Gandeste inainte. Uneori, ceea ce vrei acum nu poate fi ceea ce veți dori (sau utilizați) mai târziu pe drum. Dacă nu puteți decide între câteva elemente, încercați să vă imaginați viața fără fiecare dintre aceste articole câteva luni mai târziu. Alegeți elementul pe care îl veți continua să îl utilizați sau să fiți interesați, peste cei a căror noutate va dispărea.
  • De asemenea, puteți încerca să vă imaginați ceea ce ar fi ca să nu obțineți unul dintre aceste daruri. Alegeți cea pe care ați fi cea mai supărată pentru a nu obține.
  • Imagine intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 28
    4. Păstrați bugetul oamenilor în minte. Nu toată lumea ar putea să-și petreacă o mulțime de bani pe un cadou. Dacă doriți ceva foarte scump, încercați să întrebați persoana pentru un buget înainte de a posta lista de dorințe. Dacă cereți ceva ce persoana nu poate permite, el sau ea se poate simți jenat. Iată câteva opțiuni:
  • Dacă sunteți prea timid pentru a cere un buget, puneți câteva lucruri scumpe și ieftine pe lista dvs. de dorințe. Acest lucru va permite oamenilor să cumpere ceea ce se află în bugetul lor.
  • Cereți un cadou de grup. Acest lucru va permite tuturor celor din familia sau cercul de prieteni la cipul când vine timpul să cumpere acel cadou scump.
  • Cereți un cadou care se dublează pentru o altă ocazie. De exemplu, dacă ziua dvs. de naștere este în timpul iernii, ați putea cere un cadou atât de naștere, cât și un cadou de Crăciun
  • Oferiți-vă să plătiți pentru o parte din ea. Combinația dintre banii și a lor vă poate permite să obțineți ceva scump pe care îl doriți cu adevărat.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 29
    5. Permiteți altcuiva să decidă pentru dvs. Dacă nu puteți decide între două sau trei lucruri, cereți altcineva să aleagă pentru dvs. Dați acei persoană lista și spuneți-i să aleagă un element din această listă. Unii oameni pot prefera chiar să poată alege un cadou pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere 30
    6. Gândiți-vă la ceea ce doriți despre ceea ce se așteaptă de la tine. Dacă încercați să îndepliniți așteptările altor persoane, veți ajunge la stres. De asemenea, puteți ajunge să nu obțineți ceva pe care ați dorit cu adevărat.
  • Dacă călătoria la plajă este ceea ce te-ar face cu adevărat fericit, lăsați-i familia să știe. Nu trebuie să alegeți un cadou scump pentru ziua de naștere, doar pentru că toți prietenii dvs. fac pe a lor.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că ați creat o listă de dorințe. Pe măsură ce primiți mai multe idei de cadouri, scrieți-le într-un notebook. De asemenea, puteți utiliza Internetul pentru a crea lista de dorințe. Multe site-uri web de cumpărături au o opțiune de liste de dorințe - puteți adăuga lucrurile care vă plac la această listă de dorințe și apoi trimiteți link-ul către prietenii și familia dvs.
  • Când cercetați un cadou, căutați lucruri cum ar fi "Cel mai bun _______" sau "cel mai durabil ________ sub [preț]". De asemenea, căutați sfaturi de cumpărare pe forumuri dedicate la ceea ce căutați.
  • Acești pași se pot aplica unei alte vacanțe oferite de cadouri, cum ar fi Crăciunul!
  • Încercați creioane cu acuarelă, ceară encaustică sau țesături. Cercetați diferite tipuri de consumabile.
  • Când mergeți la magazine, păstrați-vă un ochi pentru ceva ce ați vrut, dar nu ați putea avea în acel moment. Va ajuta dacă sunteți cu adevărat stumped!!!
  • Nu scrieți niciodată o listă uriașă - Dacă faceți o mai scurtă, aveți mai multe șanse să obțineți ceea ce doriți. Încercați să vă limitați lista.
  • Gândiți-vă la lucrurile pe care oamenii le-au adus pentru ziua de naștere pe care ați dorit și-o. Cereți-o pentru ziua de naștere.
  • Dacă colectați ceva, cum ar fi cifrele de acțiune, cereți adăugiri la colecția dvs.
  • Avertizări

    Nu așteptați până în ultimul minut. Cu cât așteptați mai mult, cu atât mai puțin timp prietenii și familia dvs. vor trebui să cumpere cadouri pentru dvs. Uneori, lucrurile pe care le doriți pot fi vândute până când vă luați decizia. Încercați să postați mai devreme lista de dorințe. În acest fel, prietenii și familia dvs. vor avea mai mult timp să planifice cumpărăturile și să vă aducă ceea ce doriți.
  • Verificați înapoi pe lista dvs. dacă ați făcut-o la începutul anului. Ceea ce ați vrut cu câteva luni în urmă nu vă poate interesa.
  • Dacă doriți ceva, nu presiune oamenii să-l cumpere, mai ales dacă este scump. Ei ar putea să nu-și permită acest lucru sau ar fi putut să vă fi cumpărat deja un cadou. Fi realist atunci când cereți un cadou.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar