Cum să decoreze o școală

Economisiți bani pe o școală scumpă, personalizând o geantă veche sau simplă la domiciliu. Puteți decora școala dvs. pentru a reflecta personalitatea și interesele dvs. sau vă puteți exprima creativitatea. Porniți o colecție de patch-uri de țesătură din banda dvs. preferată sau călătoriile, adăugați scânteie cu margele, pietre sau sclipici sau creați un efect de legare a legii unic. Transformați-vă scoala dintr-o pânză goală într-o lucrare unică de artă!

Pași

Metoda 1 din 4:
Noțiuni de bază
  1. Imagine intitulată Decorează un element de școală Pasul 1
1. Începeți cu sacul gol cu ​​puțin până la nici o decorare. Găsiți sau cumpărați a Ghiozdan care are un design mic sau deloc. Având o panza goală va face procesul de decorare mai ușoară și mai distractiv!
  • Dacă intenționați să desenați sau să vă legați sacul, doriți un fundal mai ușor (e.G. alb, cremă sau albastru deschis). Culorile adăugate nu vor apărea pe un fundal întunecat.
  • Culori închise, cum ar fi marina sau negru, sunt mai bune culori de fundal dacă adăugați lucruri cum ar fi patch-uri, margele, sclipici sau alte aplicații.
  • Imagine intitulată Decorează un element de școală Pasul 2
    2. Decideți ce doriți ca școala dvs. să arate. Vrei ceva distractiv și colorat? La modă? Sau ceva unic care reflectă personalitatea și interesele voastre? Înainte de a începe decorarea, gândiți-vă la tipul de mesaj pe care doriți să îl transmiteți.
  • Imagine intitulată Decoreaza un element de școală Pasul 3
    3. Colectați sau achiziționați toate consumabilele necesare înainte de a începe. Faceți o listă cu tot ce aveți nevoie pentru a vă completa proiectul, acest lucru vă va economisi timp și prevenirea stresului pe drum.. Priviți în jurul casei sau apartamentului dvs. pentru consumabile sau faceți o excursie la un magazin de ambarcațiuni sau țesături.
  • Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a începe orice tip de proiect de DIY sau CRAFT.
  • Nu vă fie frică să cereți ajutor dacă este necesar, mai ales dacă sunteți neexperimentați folosind o mașină de cusut, coloranți de țesături sau un cuțit exact.
  • Imagine intitulată Decoreaza un element de școală Pasul 4
    4. Gândiți-vă la scoala dvs. ca o panza goală. Cea mai ușoară modalitate de a personaliza o școală de școală este prin utilizarea stilourilor de țesături sau a clopotelor pentru a atrage orice de la desene abstracte persoanelor, animalelor sau peisajelor. Așezați-vă punga pe o suprafață tare și plasați o bucată de carton sub țesătură pentru a furniza o suprafață plană pentru a trage și a preveni înmuierea culorilor.
  • Achiziționați stilouri sau markeri dintr-un magazin de meserie. Acestea vin în diferite dimensiuni ale vârfului, iar cerneala este concepută pentru a adera la material. Marcatorii permanenți periodici pot să dispară sau să ruleze ore suplimentare.
  • Fier peste zona decorată pe o setare medie pentru a ajuta culorile să se stabilească.
  • Amintiți-vă că nu vă puteți anula sau șterge desenele. Faceți o schiță mai întâi pe o bucată de hârtie și practicați desenul cu marcatori de țesături pe blugi vechi sau un tricou înainte de a le folosi pe școala dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Adăugând patch-uri sau appliques
    1. Imagine intitulată Decoreaza un element de școală Pasul 5
    1. Găsiți Aplicații distractive la Magazine de Fabric sau Craft. Exemplele comune de aplicații includ patch-uri de țesături, pietre, litere de broderie sau orice altă decorare mică care pot fi călcați sau cusute pe țesătură.
  • Imagine intitulată Decoreaza un element de școală Pasul 6
    2. Uită-te online sau în magazine de muzică locală pentru patch-uri personalizate de țesături. Patch-urile de țesături reprezintă o modalitate excelentă de a utiliza școala dvs. pentru a vă exprima personalitatea. Luați în considerare adăugarea de patch-uri de la trupele dvs. preferate sau din locurile pe care le-ați călătorit. Dacă nu coaseți, majoritatea patch-urilor pot fi aplicate prin călcarea pe sau folosirea lipiciului de țesături.
  • Imagine intitulată Decorează un element de școală Pasul 7
    3. Aplicați fier pe țesături sau patch-uri brodate. Multe patch-uri de țesături pot fi atașate utilizând un fier sau cu adeziv artizanal. În timp ce aceste metode nu sunt la fel de sigure ca și coaserea, acestea sunt mult mai ușoare și mai puțin consumatoare de timp. Pur și simplu așezați patch-ul în locația dorită pe sac și acoperiți cu o cârpă subțire.
  • Asigurați-vă că fierul este pornit și setat la "uscat" (nu abur) la căldură scăzută la mijlocul. Apăsați încet pe plasturele cu fier într-o mișcare în sus și în jos (nu mișcați înainte și înapoi) timp de 30 până la 40 de secunde. Asigurați-vă că presiunea este aplicată ferm și uniform. În cele din urmă, întoarceți sacul de școală în afară și fierbeți partea opusă timp de 20 până la 30 de secunde pentru a întări plasturele.
  • Odată ce plasturele se răcește, glisați degetul în jurul marginilor pentru a vă asigura că este sigur. Repetați călcarea dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Decorează un pachet de școală Pasul 8
    Imagine intitulată Decorează un pachet de școală Pasul 8
    4. Utilizați o mașină de cusut pentru a atașa țesături sau patch-uri brodate. Cusute pe patch-uri sunt, de obicei, mai sigure și mai puțin probabil să cadă în spălare decât cele călcate sau lipite.
  • Plasați plasturele în locația dorită. Utilizați un știft de siguranță sau un pin drept pentru a ține loc în poziție.
  • Alternativ, puteți fixa plasturele înainte de coaserea utilizând o perie pentru a aplica un strat subțire, chiar de adeziv de ambarcațiune din spate în spate. Plasați patch-urile în locația dorită și netezi marginile. Lăsați să se usuce timp de cel puțin o oră înainte de coasere.
  • Odată ce patch-ul este securizat, setați mașina pentru a face o cusătură strânsă și coase în jurul periferiei. Dacă este posibil, utilizați o setare multi-cusatura zig zag pentru a crea o cusătură puternică și strânsă.
  • Imagine intitulată Decoreaza un element de școală Pasul 9
    5. Mâna de țesătură de mână sau patch-uri brodate. Dacă nu aveți acces sau nu știți cum să utilizați o mașină de cusut, puteți coase pe patch-uri cu mâna. Tot ce aveți nevoie este un ac, un fir și un pin drept sau un adeziv de țesătură. Acest lucru poate fi mai mult consumator de timp, iar cusăturile dvs. nu vor fi chiar și chiar și sunt la fel de eficiente. Începeți cum doriți pentru o mașină de cusut, prin asigurarea plasturelui în locația dorită cu știfturi drepte sau pentru securitatea suplimentară, lipici de țesătură.
  • Tăiați o bucată de fire care nu depășește 18 inci (45.7 cm). Thread un ac și nod la un capăt. Începeți prin plasarea acului prin țesătura subiacentă și împingeți-o prin plasture. Acest lucru va asigura ca capetele firului să fie ascunse și să nu se stingă din plasture. Lipiți acul înapoi prin plasture și țesătură subiacentă, astfel încât captează marginea plasturelui. Trageți acul înapoi prin țesătură, astfel încât cusăturile să fie setate nu mai mult de 1/4 inch.
  • Repetați, cusături de-a lungul perimetrului până când întregul plasture este coase. Refaceți acul după cum este necesar.
  • Când ați terminat, nodați firul și trageți acul prin plasture și țesături. Tăiați capetele de fire și tuck sub plasture.
  • Imagine intitulată Decorează un element de școală Pasul 10
    6. Embroiderea școlii dvs. cu margele sau paiete. Puteți să vă împingeți școala folosind bilele de bile pentru a vă forma inițialele, creați motive florale spumante sau modele abstracte. Beadingul necesită mai puține cusături decât brodarea cu fir sau lână, iar margelele pot fi atașate folosind aproape orice cusătură.
  • Desenați un design sau o literă cu cretă sau achiziționați un model de boabe de la un magazin de ambarcațiuni sau țesături.
  • Utilizați un ac de marge (acestea tind să fie mai lungi și să aibă ochi mai mici decât ace de cusut obișnuit) și selectați o dimensiune (10 până la 15) pe baza dimensiunii bilei. Filetați acul și legați un nod la un capăt al șirului.
  • Așezați acul sub țesături și împingeți prin. Glisați bilele peste ac și trageți în jos lungimea firului până la nivelul materialului. Împingeți acul înapoi prin țesătură alături (nu prin centru) de margele. Repetați de 3 până la 4 ori, astfel încât margelele sunt securizate înainte de a vă deplasa la margele următoare.
  • Când ați terminat sau trebuie să reintroduceți, legați mai multe noduri în firul din interiorul școlii și înveliți sub firele adiacente. Acest lucru va păstra nodurile ascunse și va preveni capetele de la frânare.
  • Imagine intitulată Decorează un element de școală Pasul 11
    7. Adăugați unele glitz și glimmer cu pietre sau cristale. Achiziționați straturile din plastic din plastic din spate și cleștele de ambarcațiune de țesături dintr-o ambarcațiune sau a unui magazin de țesături. Asigurați-vă că aveți suficiente pietre de pietre prin schițarea designului dvs. pe o bucată de hârtie. Utilizați acest lucru ca un șablon pentru a plasa (nu lipiți) rinonii în modelul dorit, cum ar fi un sunburst sau o stea.
  • Schițați modelul dvs. în Chalk pe școala dvs. În acest fel, îl puteți șterge cu apă dacă faceți o greșeală.
  • Lipiți pietrele de pe unul câte unul la un moment dat. Dacă este necesar, utilizați pensete pentru a ridica pietrele. Utilizați o scobitoare pentru a plasa o picătură mică de adeziv pe partea inferioară a pietrei și apăsați ușor pe țesătură. Odată ce toate pietrele sunt lipite, lăsați să stea timp de 24 de ore. În timp ce adezivul ar trebui să se stabilizeze în aproximativ 1 oră, este nevoie de o zi întreagă pentru a se usca complet.
  • Pur și simplu re-adezi orice pietre care cad.
  • Imagine intitulată Decorează un pachet de școală Pasul 12
    8. Creați un aspect edgy cu știfturi. Știfturile vin într-o varietate de forme și dimensiuni, inclusiv pătrate plane sau spikes și sunt ușor de atașat la cele mai multe elemente de școală, chiar și cele din piele. Veți avea nevoie de un cuțit exacti, clești mici și știfturi achiziționate de la un magazin de meserie. Determinați unde doriți să plasați știfturile. Utilizați cuțitul exact pentru a împinge două găuri mici. Introduceți-vă studul prin găuri și folosiți cleștele, îndoiți cele două vârfuri până la siguranță.
  • Metoda 3 din 4:
    Crearea de pungi personalizate proiectate
    1. Imagine intitulată Decoreaza un element de școală Pasul 13
    1. Creați un design personalizat cu bandă de duct. Banda de duct vine într-o mare varietate de culori și modele și poate fi comandată online sau achiziționată de la cele mai multe magazine de artizanat sau hardware. Această metodă funcționează în special pe școlile în stil în stil Messenger, deoarece oferă o suprafață plană pentru o aplicare ușoară. Achiziționați diferite roluri colorate de bandă de conducte. Utilizați foarfece pentru a tăia benzi care variază în lungime și / sau grosime și pur și simplu stick de punga ta. Puteți crea un colaj sau un design geometric.
    • Decorați o secțiune mică sau acoperiți întregul dvs. școală.
    • Benzi alternative orizontale și verticale pentru a crea un model de sheckerboard sau benzi diagonale alternative pentru a face un design chevron.
    • Forme de decupare (triunghiuri, cercuri, pătrate etc.) prin plasarea benzii de bandă în jos pe un covor de auto-vindecare. Utilizați un riglă și un instrument de tăiere de precizie, cum ar fi un cuțit exact, pentru a tăia forme. Ridicați ușor de mat folosind vârful lamei și utilizați degetele pentru a apăsa în mod egal și ferm pe școlile dvs.
  • Imagine intitulată Decorează un element de școală Pasul 14
    2. Adăugați niște scânteie cu sclipici. Puteți utiliza Metallic (E.G. aur, argint sau cupru) sau sclipici colorate pentru a adăuga entellyment sparkly sau desene la un element de școală simplă. Veți avea nevoie de glitter (orice culoare), o pensulă, bandă de pictor, lipici și ziar. Utilizați banda pictorului pentru a tasta secțiunea de pungă pe care doriți să o adăugați. Acest lucru va ajuta la crearea marginilor curate, drepte. Răspândiți un strat subțire, uniform de lipici de țesătură peste zona tăiată, folosind pensule. Se toarnă strălucirea pe lipici și apăsați ușor, așa că aderă la țesătură. Shake-off Excesul Glitter pe un ziar pentru reutilizare. Adăugați mai multe sclipici până când ați avut un strat solid.
  • Lăsați să se usuce timp de câteva ore înainte de a scoate banda.
  • Sclipiciul poate deveni murdar, deci ar putea fi mai bine să faceți acest lucru în afara sau peste o cârpă sau ziare. Acest lucru va facilita curățarea când ați terminat.
  • Dacă aveți nevoie să vă spălați școala, spălați-o separat într-o chiuvetă și lăsați aerul să se usuce. Plasarea acestuia într-o mașină de spălat poate cauza sclipici să cadă și să rămână la alte haine.
  • Imagine intitulată Decorează un pachet de școală Pasul 15
    3. Utilizați șabloane și vopsea de țesături pentru a crea un design grafic personalizat. Puteți să vă faceți propriile șabloane sau să le cumpărați dintr-un magazin de meserie. Pur și simplu poziționați șablonul în locația dorită și utilizați o perie de burete pentru a apăsa (nu perie sau globală) pe țesături în zonele deschise ale șablonului. Pentru munca detaliată, utilizați o pensiune mică la DAB pe vopsea. Lăsați aerul să se usuce. Aplicați un alt strat de vopsea, dacă este necesar.
  • Asigurați-vă propriul șablon prin desenarea unui design pe carton sau pe hârtie de congelare. Utilizați un marker la culoarea în zonele pe care doriți să le tăiați. Plasați hârtia cu designul dvs. deasupra cartonului și utilizați cu atenție un cuțit exact pentru a tăia secțiunile colorate.
  • Hârtie de congelare funcționează bine pentru a face șabloane pentru a fi utilizate pe țesături, deoarece are o parte obișnuită și lucioasă. Puteți folosi un fier fierbinte pentru a fuziona partea lucioasă la țesătură. Când vopseaua este uscată, puteți coaja pur și simplu pe șablon.
  • Imagine intitulată Decorează un element de școală Pasul 16
    4. Cravată-colorant o școală de nylon. Dacă nu găsiți scoala de culori pe care o doriți sau doriți să creați un efect de colorare, luați în considerare acest lucru în loc să cheltuiți bani pe o pungă pe care nu o doriți. Va trebui să începeți cu o pungă de culoare deschisă, de preferință cremă sau albă ca culorile întunecate vor masca colorantul. Veți avea nevoie de vopsea acidă, benzi de cauciuc, o sobă, termometru și o oală metalică. Achiziționați vopsea acidă dintr-o ambarcațiune sau a unui magazin de țesături și citiți instrucțiunile de pe sticlă înainte de a începe. Începeți prin răsucirea și îmbinarea secțiunilor sacului de școală și asigurarea cu benzi de cauciuc.
  • Umpleți un oală veche pe care nu o mai utilizați pentru a găti mâncarea cu suficientă apă pentru a acoperi școala, dar încă permiteți-i să se miște liber. Se amestecă în vopsea (2/3 uncie de vopsea pe 1 kilogram de material).
  • Adăugați școala în apă cu colorant. Se încălzește apa la 185 până la 200 ° F (85 până la 93 ° C) și lăsați să fierbe timp de zece minute. Adăugați oțet (1/4 ceasca de oțet pe 1 kilogram de material). Mențineți temperatura și amestecați frecvent timp de aproximativ 30 de minute. Arzătorul de oprire și permiteți treptat apa și țesăturile. Îndepărtați scoala și spălați în apă caldă cu synthrapol sau un detergent textil profesional.
  • Clătiți școala în apă rece de mai multe ori, sau până când apa rulează clar, pentru a îndepărta excesul de vopsea. Plasați în uscător pe un "Fierbinte" Setarea pentru a seta colorantul.
  • Verificați eticheta producătorului de pe școala dvs. pentru a vedea ce tip de țesătură este făcută din. Dacă școala este nylon cu un strat impermeabil, cum ar fi Gore-Tex, atunci nu veți putea să-l vopiți (impermeabilizarea va împiedica orice apă și, prin urmare, vopseaua de înmuiere în material).
  • Metoda 4 din 4:
    Experimentând cu alte idei
    1. Imagine intitulată Decorează un element de școală Pasul 17
    1. Adăugați lanțuri-cheie. Ca și patch-urile de țesături, lanțurile-cheie reprezintă o modalitate excelentă de a vă exprima. Temele populare includ lanțurile cheie de suveniruri din călătoriile dvs., personajele preferate de desene animate și jucăriile de pluș.
    • Puteți cumpăra lanțuri cheie Mini Sharpie. Așezați-le pe școlile dvs., astfel încât tu și prietenii tăi vă puteți semna numele sau desenele în orice moment.
  • Imagine intitulată Decorează un element de școală Pasul 18
    2. Colectați butoanele care reflectă personalitatea și interesele voastre. Colectați butoanele de la concerte, evenimente de caritate sau ca suveniruri. Butoanele sunt disponibile într-o gamă infinită de desene, imagini sau zicale. Magazinați-vă și găsiți butoanele care se potrivesc stilului și gustului dvs.
  • Uită-te online pentru butoane din țări străine sau echipe sportive străine.
  • Păstrați o colecție la domiciliu și schimbați-le frecvent pentru a păstra lucrurile interesante. Evitați orice cu profanitate sau nuditate, mai ales când la școală.
  • Întotdeauna dezactivați orice butoane înainte de spălare.
  • Imagine intitulată Decorează un element de școală Pasul 19
    3. Decorați mai multe școli folosind diferite tehnici. Luați în considerare redecorarea unui vechi școală în loc să cheltuiți bani pe unul nou sau să achiziționați mai multe limbi simple și să le decorați folosind diferite scheme de culori, modele și / sau tehnici. De asemenea, puteți să vă coordonați culorile și modelele școlii dvs. pentru a se potrivi cu un costum preferat. În plus, puteți aplica aceste metode pentru a decora alte tipuri de pungi, cum ar fi totes, portofele sau pungi de desene animate.
  • sfaturi

    Așezați o bucată de bandă de duct peste cusături situate în interiorul sacului pentru a preveni fragmentarea.
  • Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce ceilalți oameni se gândesc la scoala ta străină sau colorată.
  • Întoarceți-vă școala în afară și utilizați un ciclu ușor de spălare pentru a evita deteriorarea decoratiunilor. Lăsați aerul să se usuce.
  • Nu fierte pe piele sau vinil. Căldura va deteriora sau chiar arde țesătura. Utilizați în schimb lipirea ambarcațiunilor de țesătură.
  • Când decorați o pungă nouă, ajută la slăbirea țesăturii rigide prin pre-spălare într-o mașină de spălat. Citiți eticheta producătorului pentru instrucțiuni de curățare.
  • Spălați și uscați sacul înainte de a aplica orice aplicație.
  • Reatașați o plasture de aplicație sau țesături care a fost liberă cu adezivul ambarcațiunilor de țesături.
  • Când coaseți pe un plasture, asigurați-vă că nu coaseți pe ambele părți ale sacului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar