Cum se adaugă o imagine de fundal a canalului youtube

YouTube este un site care este folosit de către oameni pentru a încărca și a urmări toate videoclipurile lor preferate. Puteți proiecta propriul profil și personalizați-l într-o varietate de moduri. Dacă vă proiectați pagina YouTube, va reflecta cu adevărat personalitatea voastră. Nu este doar ușor de făcut atât pe computer, cât și pe smartphone, dar și distracție!

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind computerul
  1. Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 1
1. Lansați un browser de internet. Faceți dublu clic pe pictograma unei browser de pe desktop.
  • Dacă doriți, puteți deschide, de asemenea, o nouă filă de browser din browserul dvs. curent.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 2
    2. Du-te la YouTube. Când primiți browserul deschis, faceți clic pe bara de căutare din partea de sus a ecranului și introduceți https: // YouTube.COM. Apăsați ENTER pentru a merge la pagina de pornire a site-ului,
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 3
    3. Autentificare. Faceți clic pe "Conectați-vă" din partea dreaptă de sus a paginii pentru a vă deplasa la pagina de conectare. Acolo, introduceți adresa dvs. de e-mail și parola pe câmpurile furnizate, apoi faceți clic pe albastru din partea dreaptă sus a ecranului de pornire este un buton albastru care spune "conectați-vă" butonul pentru a vă încărca contul.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 4
    4. Du-te la canalul meu. În partea stângă a paginii este o listă de secțiuni diferite pe care le puteți merge. Al doilea din partea de sus este "canalul meu."Faceți clic pe el și canalul YouTube se va încărca.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 5
    5. Du-te la Adăugați Arta Channelului. Ecranul va avea imaginea de profil și o cutie goală în spatele ei. Pe cutie va fi o cutie mai mică care spune "Adăugați arta canalelor."Faceți clic pe ea și o nouă pagină se va încărca.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 6
    6. Selectați o fotografie. În centrul ecranului este o cutie albastră care spune "Selectați o fotografie de pe computer."Selectați caseta și o casetă Windows va apărea cu toate fotografiile dvs.
  • Derulați prin imagini și odată ce ați găsit imaginea pe care doriți să o utilizați ca fundal, faceți dublu clic pe el pentru a salva.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 7
    7. Setați fotografia ca fundal. Faceți clic pe butonul albastru "Selectați" din partea de jos a ecranului. Aceasta va salva imaginea pe fundalul canalului dvs. YouTube.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea telefonului dvs. smartphone
    1. Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 8
    1. Lansați browserul de Internet al telefonului. Doar apăsați pe pictograma browserului pentru ao deschide.
    • Puteți utiliza orice browser de internet pe care l-ați instalat pe telefon.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 9
    2. Du-te la YouTube. Odată ce ați primit browserul, faceți clic pe bara de adrese și introduceți YouTube.Com- Acest lucru vă va direcționa pe site.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 10
    3. Loghează-te. Atingeți "Conectați-vă" și în ecranul următor, introduceți e-mailul și parola în câmpurile furnizate. Atingeți butonul "Sign In" din partea de jos pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 11
    4. Du-te la canalul meu. Atingeți caseta cu trei linii în partea stângă sus a ecranului și va apărea un meniu derulant. Selectați "canalul meu" din listă pentru a continua.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 12
    5. Selectați "Adăugați arta canalelor." Odată ce se încarcă canalul, uitați-vă la caseta mare din jurul imaginii dvs. de profil. În interiorul acelei caseta este o cutie albastră care spune "Adăugați arta canalelor."Apăsați pe butonul respectiv pentru a încărca pagina următoare.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 13
    6. Deschideți galeria dvs. de telefon. Atingeți butonul albastru "Introduceți imaginea" și galeria dvs. de telefon va apărea pe ecran.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 14
    7. Selectați o fotografie pentru imaginea de fundal. Defilați fotografiile dvs. până când găsiți unul pe care doriți să îl utilizați ca artă canal și atingeți-o. Care va seta imaginea ca fundal.
  • Imagine intitulată Adăugați o imagine de fundal a canalului YouTube Pasul 15
    8. Salvați modificările. Atingeți butonul "Selectați" sub imagine - acest lucru va confirma modificările în imaginea de fundal.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar