Cum se adaugă etichete în wordpress

WordPress este o platformă de blogging care permite utilizatorilor săi să prezinte cu ușurință conținuturi pe șabloane pre-făcute. Este un mod ușor de utilizat de blog care permite bloggerilor să-și disperseze rapid posturile la fanii lor. Una dintre modalitățile de bloggeri pentru a atrage cititorii la pagina lor este de a eticheta posturile lor în funcție de subiect și ceea ce oamenii ar interesa. Cititorii pot căuta prin site-ul WordPress pentru subiecte precum "sănătate" sau "design grafic" și găsiți postări care le interesează. Acest articol vă va arăta cum să adăugați etichete în WordPress.

Pași

1. Conectați-vă la contul dvs. WordPress Blog.
Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 1
  • Dacă nu aveți un blog WordPress, accesați pagina de pornire și faceți clic pe butonul portocaliu care spune "Începeți aici." Te va duce prin procesul de înscriere.
    Imagine intitulată Adăugați etichete în pasul WordPress 1Bullet1
  • Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 2
    Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 2
    2. Click pe "Contul meu" În partea stângă a barei de scule din partea de sus a paginii pentru a vă îndepărta de la pagina de pornire WordPress și pe blogul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 3
    Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 3
    3. Selectați cuvântul "Posturi" pe tabloul de bord. Tabloul de bord este lista verticală a cuvintelor care rulează în partea stângă a paginii.
  • 4. Faceți clic pe titlul postului cel mai recent. Ar trebui să fii trimis la o pagină care spune "Editează postarea."
    Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 4
  • 5. Defilați la coloana din dreapta de pe ecran. Sub cutiile îndreptățite "Publica" și "Categorii," Veți găsi a "Etichete" cutie.
    Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 5
  • 6. Introduceți un cuvânt care descrie elementele postului dvs. Utilizați substantive de lucruri pe care le discutați în postarea dvs., dar, de asemenea, nu aveți grijă să postați cuvinte cum ar fi "umor" Dacă este un post amuzant sau locații și emoții care descriu postul. Clic "Adăuga" După introducerea fiecărui cuvânt în litere mici, pentru ao adăuga ca o etichetă la postarea dvs. Când adăugați etichete WordPress, asigurați-vă că adăugați după fiecare cuvânt, cu excepția cazului în care acestea sunt cuvinte care merg împreună "MARSON CITY."
    Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 6
  • 7. De asemenea, puteți alege dintr-o listă cu cele mai populare etichete făcând clic pe linkul din partea de jos a casetei etichete.
    Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 7
  • Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 8
    Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 8
    8. Vizualizați etichetele curente accesând la tabloul de bord, făcând clic pe săgeata de lângă cuvânt "Posturi" și făcând clic pe "Vizualizați etichetele" În meniul derulant. Veți ajunge la un ecran care arată toate etichetele dvs., un paragraf care afișează cele mai populare etichete și opțiunea de a adăuga mai multe etichete.
  • De asemenea, puteți utiliza această pagină pentru a șterge sau a edita etichetele curente.
    Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 8Bullet1
    Imagine intitulată Adăugați etichete în WordPress Pasul 8Bullet1
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Etichetele sunt diferite de categorii. Ați dori să adăugați categorii pe blogul dvs. care să descrie ceea ce faceți în general, cum ar fi gătitul sau televizorul. Etichetele ar trebui să se aplice subiectelor specifice postului dvs. pe care credeți că oamenii ar putea căuta, astfel încât să puteți adăuga o etichetă care spune roșii sau tipul de familie.
  • Cele mai populare etichete sunt văzute într-un nor de etichete. Un nor de etichete afișează toate etichetele dvs. și face ca cuvântul mai mare, cât mai multe ori apare în postările dvs.Unele teme vă vor arăta etichetele ca un nor pe blogul dvs.
    • [[Adăugați o subpage în Word {resss]]
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar