Cum se adaugă un nou post în wordpress

WordPress este o platformă de blogging populară care a fost creată în 2003 și a crescut de atunci pentru a include milioane de utilizatori. Sistemul său de șablon permite bloggerilor să aleagă o temă pentru blogul lor și să-și trimită conținutul folosind formulare. Acesta este un sistem ușor de utilizat și eficient pentru scrierea de bloguri. Utilizatorii pot adăuga postări din diferite computere prin simpla semnare în contul lor WordPress. Utilizatorii de telefoane inteligente pot descărca, de asemenea, aplicații WordPress care le permit să posteze pe blogul lor când sunt departe de un computer. Actualizarea în mod consecvent a unui blog cu posturi noi este cea mai bună modalitate de a încuraja oamenii să citească blogul dvs. Acest articol vă va arăta cum să adăugați un post nou în WordPress.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 1
1. Conectați-vă la blogul dvs. WordPress.
  • Dacă nu aveți un blog WordPress, accesați pagina de pornire WordPress și faceți clic pe butonul portocaliu care spune "Începeți aici." Te va duce prin procesul de înscriere.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 2
    2. Click pe "Contul meu" În partea stângă a barei de scule din partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 3
    3. Derulați în jos pe tabloul de bord. Tabloul de bord este lista din partea stângă a paginii. Faceți clic pe săgeata mică spre dreapta "Posturi" Tablo. Acest lucru vă va arăta opțiunile pentru postările dvs., inclusiv "Toate mesajele," "Adăuga nou," "Categorii," "Post Tag-uri" și "Copiați un post."
  • Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 4
    4. Clic "Adăuga nou." Acest lucru vă va duce la dvs "Adăugați un post nou" și vă permiteți să vă blog.
  • De asemenea, puteți să faceți clic pe "Postare noua" Butonul din partea de sus a paginii dvs. Ar trebui să existe o bară orizontală care afișează adresa URL a site-ului dvs. Butonul este în partea dreaptă a acestui bara.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 5
    5. Introduceți un titlu în prima linie a formularului. Sunați-vă postarea ceva care va interesa oamenii și îi va ajuta să identifice conținutul.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 6
    6. Deplasați cursorul în jos la caseta de text de sub titlu și începeți să scrieți postarea.Postul va apărea diferit în funcție de tema pe care ați ales-o.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 7
    7. De asemenea, puteți să-l tăiați și să-l lipiți dintr-un procesor de cuvânt. Utilizați butonul de pe bara de instrumente de formatare pentru a le lipi. Faceți clic pe folderul cu o "T" pe ea pentru a lipi textul.
  • Utilizați bara de formatare pentru a vă forma textul, Adăugați imagini sau adăugați linkuri. Bara de formatare include opțiuni de aliniere, caractere aldine, italice, subliniere și adăugați culoare.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 8
    8. Adăugați etichete la postarea dvs. scriind în subiectele pe care posta dvs. acoperă. Introduceți un cuvânt sau o expresie și apăsați "Adăuga." De exemplu, dacă postul dvs. este despre gătit, ați putea adăuga "Ciocolată" sau "Dovlecel" ca etichete.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 9
    9. Organizați-vă postarea prin adăugarea de categorii. "Categorii" caseta este chiar sub "Etichete" cutie. Adăugați categorii care exprimă teme totale și interesele postului dvs. Dacă postul dvs. este despre gătit, ați adăuga "Gătit" și poate "Culinar" ca categorii.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 10
    10. Previzualizați postarea dvs. înainte de a publica pe blogul dvs. "previzualizare" butonul este la dreapta și deasupra "Publica" butonul din dreapta postului dvs. Reveniți la post pentru ao edita, dacă doriți să faceți modificări.
  • Dacă trebuie să vă opriți în orice moment, faceți clic pe "Salveaza schita" Pentru a păstra postul ca un proiect, mai degrabă decât publicați-l.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou post în WordPress Pasul 11
    11. Publicați-vă noul post WordPress făcând clic pe "Publica."
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar