Cum să devii o fată tumblr

Pentru mulți adolescenți, icoanele sociale media nu se găsesc pe paginile revistei TV sau Magazine, dar cu Tumblr Girls. Aceste fete împărtășesc stilul lor, aspectul bun și stilul de viață distractiv prin imagini mari.Unii dintre ei au câștigat sute de mii de adepți! "Tumblr Girls" Întotdeauna par să aibă stil rece, păr mare, piele impecabilă, ochi uimitori, zâmbete minunate și machiaj perfect. Aceste sfaturi vă vor arăta cum să mergeți de la stilul zero la eroul Tumblr.

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea fetei Tumblr
1. Dezvoltați-vă stilul. Încercați să creați un stil unic pentru dvs. - nu copiați doar ce ar trebui să se poarte alte fete Tumblr. Veți construi doar un urme dacă oamenii cred că aveți ceva nou și special de oferit în calea inspirației stilului. Așa că încercați să fiți singuri!

  • Imaginea intitulată deveni o fată tumblr Pasul 2
    2. Nu vă faceți griji cu privire la branduri. Nu trebuie să evitați numele casei de modă de modă, dar stilul fetelor Tumblr este vorba despre părea eclectică și nu este accesibilă, fără a cheltui pe cei mai mulți bani.
  • Imaginea intitulată devine o fată tumblr Pasul 3
    3. Fi eclectic. Fetele Tumblr sunt cunoscute pentru modul în care se amestecă și se potrivesc lucrurilor, uneori opuse și în mod intenționat. Nu vă fie frică să urmați tendințele din alte stiluri - de la Hip-Hop la Hipster, retro la pista.
  • 4. Adăugați în unele accesorii distractive pentru a schimba aspectul costumului dvs. și pentru ao face mai cuter.
  • Imaginea intitulată deveni o fată tumblr Pasul 4
    5. Magazine de buticuri și magazine de tip. Încercați să purtați haine și accesorii care nu sunt în dulapul fiecărei fete. Thrift-Shopping vă poate ajuta să vă ajutați unele lucruri uimitoare și unice - și de obicei destul de ieftin. Cele mai multe fete Tumblr au o atingere unică sau retro la aspectul lor din acest motiv. Buticurile mici pot oferi, de asemenea, desene sau modele care vă vor despărți de stilurile obișnuite de mall.
  • Imaginea intitulată devine o fată tumblr Pasul 5
    6. Urmați tendințele timpurii - sau faceți propria dvs. Fetele Tumblr sunt întotdeauna pe fiecare tendință de modă. Păstrați un ochi pe ceea ce alte profiluri populare poartă și încercați să adăugați în unele elemente proaspete în aspectul dvs. propriu - fără a arăta ca un copycat. Din când în când, încercați ceva ciudat și îndrăzneț. Ceva ce alte fete Tumblr nu au făcut-o. Dacă aveți destui adepți, s-ar putea să prindă.
  • Imaginea intitulată deveni o fată Tumblr Pasul 6
    7. Lăsați stilul dvs. să meargă de la casual la formal, de la plajă până la zăpadă. Nu vă arătați doar rochii de partid de vară, fetele Tumblr au un aspect excelent pentru fiecare ocazie și în fiecare sezon. Aflați cum să faceți arata elegant și unic chiar și în haine mari de iarnă sau un bikini simplu. Și rochie cu anotimpurile! Știți ce este în stil pentru sezon.
  • 8. Începeți cu unele capse de fete tumblr. Fetele Tumblr sunt fiecare unice și proaspete, dar există unele care tind să fie populare. Începeți cu acestea pentru a vă pune în mulțimea Tumblr Girl, apoi ramificați-vă cu propriile dvs. atingeri unice. Unele elemente din fetița Tumblr se numără:
  • Pantaloni scurți sau pantaloniImagine intitulată deveni o fetiță tumblr 7bullet1
  • Topuri supradimensionateImaginea intitulată devine o fată tumblr step 7bullet2
  • Plăci tricouriImaginea intitulată devine o fată tumblr Pasul 7Bullet3
  • Butoane fără mâneci
  • Cămăși cu margine
  • Cultură TopsImagine intitulată deveni o fată tumblr Pasul 7Bullet6
  • Adidas, toms sau pantofi converseImaginea intitulată devine o fată tumblr Pasul 7Bullet7
  • Ochelari groaznici
  • Imaginea intitulată deveni o fată tumblr Pasul 8
    9
    Obțineți machiajul corect. Fiecare fată este diferită, dar fetele Tumblr arată de obicei că poartă foarte puține buzele machiajului, în special. Acest lucru face ca ei să fie oameni normali, casual, relaxați, care se distrează, și încrezători în ei înșiși și cum arată.
  • Excepția este ochii. Fetele Tumblr tind să aibă ochi foarte proeminenți, ceea ce înseamnă ochelari și o mulțime de gene de bază, uneori false, dar nu considerabil false. Asigurați-vă că machiajul ochilor este proeminent, dar nu foarte nebun, pentru că atunci veți arăta că aveți ochii morți.
  • Nu vă fie frică să o schimbați. Odată ce ați dezvoltat un aspect de machiaj natural, puteți face o fotografie pop cu ruj strălucitor.
  • Imaginea intitulată deveni o fată tumblr Pasul 9
    10. Găsiți o distracție și unică Stilul de păr. Nu există un stil de păr pe care toate fetele Tumblr le au. Ele pot fi blonze, brunetă sau roșcată. Părul lor poate fi foarte scurt sau foarte lung. Trebuie să arate însă stilul.
  • Schimbați frecvent părul. Unul dintre secrete pentru a vă menține aspectul proaspăt și drăguț pentru o audiență mare pe Tumblr este să vă schimbați stilul de păr foarte mult. Faceți ceva nou la fiecare câteva luni, fie schimbând culoarea, lăsându-l să crească, tăind-o scurt, sau o buzzing pe lateral. Schimbarea părului vă va face ca vechile haine să pară noi.
  • Dacă aveți păr lung, stilului în moduri diferite. Bunul dezordonat este un clasic Tumblr, la fel ca și arcurile de păr. Încercați să-l curling, purtând-o în lateral, sau doar împrăștierea acestuia.
  • Dacă preferați să păstrați o singură coafură fără a-l schimba, lăsați-o să se schimbe și să se perfecționeze în timp. Nu păstrați același păr.
  • Imaginea intitulată deveni o fată tumblr Pasul 10
    11. Schimbați setarea. Odată ce ți-ai luat propriul aspect, munca ta nu este făcută. Fetele Tumblr par mereu să-și ia fotografiile în locuri frumoase și fotogene. Asigurați-vă că camera dvs. este decorată într-un mod distractiv și proaspăt care merge cu stilul și personalitatea dvs. Găsiți locuri fotogenice în jurul cartierului sau al orașului pe care le puteți face pentru a vă lua fotografiile. Iluminatul natural este foarte important pentru o mulțime de fotografii de fată Tumblr, așa că asigurați-vă că locurile exterioare pe care le faceți, de asemenea, să vă complimenteze stilul.
  • Partea 2 din 2:
    Devenind celebru de tumblr
    1. Imaginea intitulată deveni o fată tumblr Pasul 11
    1
    Obțineți o cameră și un echipament bun. Fetele de succes Tumblr fac un pic mai mult decât singuri telefonul de cameră. Cumpărați o cameră decentă DSLR și un trepied și să înveți cum să le folosiți bine.
    • Luați în considerare investiția într-o anumită iluminare profesională a camerei. Dacă aveți de gând să luați unele din interiorul dvs., având o iluminare mai bună, poate face diferența.
  • Imaginea intitulată deveni o fată tumblr Pasul 12
    2. Luați fotografii răcoritoare. Aceasta este esența de a fi o fată tumblr. Fotografiile dvs. trebuie să fie drăguțe și impecabile, dar, în același timp, arată ca și cum ai o viață semi-normală și accesibilă.
  • Utilizați lumina naturală. Du-te în afara sau găsiți o cameră însorită în casa dvs. pentru a vă face fotografiile. Puteți să luați și niște fotografii în interior, dar nu folosiți vreodată lumină care va arunca tenul dvs. dacă nu îl puteți corecta în Photoshop.
  • Găsiți setări unice. Nu este doar costumele care le fac atât de populare: fetele Tumblr par să fie întotdeauna afară și în locuri interesante. Consultați cele mai fotogene locuri din oraș, de la parcuri la clădiri vechi, de la piste de tren acoperite de graffiti la piscina prietenului tău. Chiar și doar un gard din lemn sau un perete de cărămidă poate face o fotografie pop.
  • Încercați diferite poziții. Nu stați acolo: amestecați-l cu zâmbete, grinzi, glorări, mișcări de dans, semne de bandă și așa mai departe.
  • Aduceți alte caractere. Dacă aveți prieteni care vor să intre în acțiunea stilului Tumblr, lăsați-i să se alăture în unele dintre fotografiile dvs. Implică și animalele de companie. Nimic nu spune "Tumblr" ca o fată drăguță într-o rochie drăguță cu un câine drăguț.
  • Imaginea intitulată deveni o fată tumblr Pasul 13
    3
    Editați fotografiile cu Photoshop. Nu există nici o întâlnire în jurul valorii: aplicarea corectă a Photoshop sau ocazional un alt software de editare a fotografiilor, vă va îmbunătăți fotografiile și vă va permite să atingeți propria piele și caracteristici pentru a obține această fetiță tumblr Flawless. Fetele Tumblr nu par să aibă niciodată ochi roșii în fotografiile lor, fac ei? Asta pentru că folosesc Photoshop. Doar fiți atenți: când este folosit slab, va fi dureros evident că imaginile dvs. sunt fotografiiHopped.
  • Încercați diferite filtre pentru a face fotografiile dvs. să arate mai scenice. Filtrele au devenit foarte populare recent cu explozia de servicii ca Instagram. Redați-vă cu Retro arată, în special pentru fotografiile exterioare. Doar nu mergeți peste bord! Filtrele nu pot compensa stilul mediocru sau fotografia.
  • Imaginea intitulată deveni o fată tumblr Pasul 14
    4
    Creați un tumblr. Aveți stilul dvs. și câteva fotografii minunate. Este timpul să arătăm lumii! Du-te la Tumblr.com și începeți un cont nou. Apoi lucrați pentru a vă face pagina unică și expresivă a personalului dvs.
  • Dați-i un nume memorabil și captivant, sau doar să vă folosiți propriul nume dacă este suficient de ușor să vă amintiți.
  • A ales o temă. Găsiți unul care se potrivește cu stilul dvs., dacă puteți, dar luați ceva destul de minim, vă va lăsa conținutul să ia centrul de centru. Alegeți una care prezintă fotografii, nu text, cum ar fi una dintre cele trei teme columate care vă permite să parcurgeți infinit fără a fi nevoie să faceți clic pe o pagină nouă.
  • Personalizați-vă tema. Adăugați un logo și modificați culorile sau fonturile dacă doriți.
  • Adăugați muzică. Unii oameni vor găsi acest enervant, dar poate seta într-adevăr un ton pentru fotografiile dvs., mai ales dacă alegeți o melodie pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc.
  • Imaginea intitulată deveni o fată Tumblr Pasul 15
    5. Urmați alți utilizatori și interacționați cu ei. Cea mai bună modalitate de a obține adepții pe Tumblr este să fie activă și să se angajeze cu alte persoane. Găsiți alți utilizatori ale căror stil sau fotografii vă place și le urmați, re-blog-blog-urilor, favorite postările lor și le întrebați întrebări. Veți fi surprinși câți adepți veți obține fără a fi nevoie să vă promovați blogul de la Tumblr deloc.
  • Imaginea intitulată deveni o fată tumblr Pasul 16
    6
    Promovați-vă TumblR pe alte rețele sociale media. Twitter, Facebook și Instagram sunt toate locurile bune pentru a posta conținutul dvs. Construiți următoarele în aceste rețele pentru a conduce noi oameni la blogul dvs.
  • sfaturi

    Fetele Tumblr sunt cunoscute pentru stăpânirea lor de a utiliza o mulțime de accesorii. Nu vă fie frică să vă acoperiți degetele în inele de epocă sau alte bijuterii - mai ales dacă veți face o fotografie în loc să purtați aspectul la școală sau cu prietenii.
  • Fiind o fată Tumblr este despre creativitate și dedicare stilului tău - nu trebuie să fie scump. Vânzări de magazine, magazine și magazine de reducere pentru a vă extinde garderoba la ieftine.
  • A face poze inainte de vă alăturați lui Tumblr, pentru că odată ce ați putea fi dificil să dormiți suficient.
  • Beți Starbucks de multe ori.
  • Dacă vă tăiați părul scurt, nu o faceți neuniform
  • Încercați să nu fiți a "Blogger de justiție socială". Aflați contextul situației înainte de a comenta sau a începe un argument.
  • Și sincer nu există nici o modalitate exactă de a fi a "Tumblr Girl" așa că nu-l transpirați. Fiți cel mai bun pe care îl aveți și încercați să fiți Tumblr nu contează.
  • Avertizări

    Stați adecvat! Orice imagini inadecvate ar putea fi raportate și ați putea obține probleme mari atât cu Tumblr, cât și cu familia dvs.
  • Nu folosiți prea multă vreme pentru fotografiile dvs.
  • Nu toată lumea pe Tumblr știe ce a "Tumblr Girl" este, deci nu te superi dacă nu ai o mulțime de atenție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar