Cum se conectează un kinect la o xbox one s

Aveți nevoie de un adaptor Kinect pentru a utiliza Kinect cu un Xbox One, deoarece noua consolă nu are un port pe acesta care acceptă direct cinema. Microsoft a oprit fabricarea atât a senzorului Kinect, cât și a adaptorului Kinect în 2017, deci va trebui să le găsiți la alți comercianți cu amănuntul precum Amazon sau Walmart. Thiswill vă învață cum să conectați un Kinect la o Xbox One utilizând adaptorul Kinect Xbox.

Pași

  1. Imagine intitulată Conectați un Kinect la o Xbox un pas 1
1. Conectați fișa și cablul de perete în sursa de alimentare. Introduceți fișa de perete de la cel mai lung cablu care a venit cu kitul adaptorului Kinect pe perete, apoi conectați celălalt capăt al cablului în sursa de alimentare (cutia care are un port deschis pe o parte - există un alt cablu cu o rundă conectați la celălalt capăt).
  • Imaginea intitulată Conectați un kinect la un Xbox un pas 2
    2. Introduceți conectorul rotund al cablului de alimentare în butucul Kinect. O veți conecta în interiorul portului rotund care se află pe butucul Kinect (caseta cu trei porturi de conectare).
  • Imaginea intitulată Conectați un kinect la un Xbox un pas 3
    3. Conectați cablul senzorului Kinect în butucul Kinect. Senzorul dvs. Kinect trebuie să aibă un cablu atașat la acesta prin USB, care ar trebui să conecteze portul unic de pe butuc (atașează Kinect-ul dvs. la butucul dvs. Kinect).
  • Imaginea intitulată Conectați un kinect la un Xbox un pas 4
    4. Conectați USB 3.0 cablu în portul USB etichetat "Kinect" pe consola dvs. Veți găsi cel mai probabil acest port pe partea din spate a consolei. USB 3.0 port este un pătrat mare pe hub kinect.
  • După ce ați conectat toate acestea, Kinect-ul dvs. este conectat la Xbox-ul dvs. S.
  • Imagine intitulată Conectați un kinect la un Xbox un pas 5
    5. Porniți consola. Puteți apăsa Xbox butonul din partea din față a consolei sau pe controler pentru ao aprinde.
  • Imaginea intitulată Conectați un kinect la un Xbox un pas 6
    6. Apăsați din nou butonul Xbox pentru a deschide ghidul. Xbox Butonul este butonul mare, circular în mijlocul controlerului dvs.
  • Imagine intitulată Conectați un kinect la un Xbox un pas 7
    7. Navigheaza catre Setări și apăsați pe A. Puteți ajunge la această pictogramă de unelte gri apăsând săgeata în jos de pe tamponul de direcționare sau apăsând subtitul analogic în jos.
  • Imaginea intitulată Conectați un Kinect la un Xbox un pas 8
    8. Navigheaza catre Toate setările și apăsați pe A. De obicei, veți evidenția "Toate setările" Implicit de îndată ce introduceți setările.
  • Imaginea intitulată Conectați un kinect la un Xbox un pas 9
    9. Navigheaza catre Kinect & dispozitive și apăsați pe A. Va trebui să navigați în jos în meniul din partea stângă a ecranului, atingând săgeata în jos de pe tamponul direcțional sau apăsând subtitul analogic.
  • Imaginea intitulată Conectați un kinect la un Xbox un pas 10
    10. presa A din nou. De îndată ce apăsați A În pasul anterior, veți evidenția "Kinect."
  • Ecranul dvs. vă va arăta ce se ridică senzorul dvs. Kinect. Puteți apăsa A Pentru a selecta sau deselecta opțiunile din partea stângă a ecranului pentru a porni Kinect sau pentru a utiliza microfonul Kinect. Dacă întâmpinați probleme cu conexiunea Kinect, puteți utiliza sfaturile de depanare din partea dreaptă a ecranului.
  • Imaginea intitulată Conectați un kinect la un Xbox un pas 11
    11. presa B Pentru a părăsi fereastra Kinect când ați terminat. Când sunteți mulțumit că Kinect-ul dvs. este activat, microfonul este activat și poziționat corect, puteți lăsa setările Kinect.
  • sfaturi

    Nu așezați senzorul Kinect și adaptorul direct pe partea de sus a consolei.
  • Lumina de pe sursa de alimentare trebuie să fie albă, ceea ce înseamnă că există energie și senzorul este activ. Dacă lumina este portocalie, atunci adaptorul dvs. este în modul de așteptare pe măsură ce așteaptă consola pentru a răspunde. Dacă lumina nu este pornită, atunci nu există nici o putere care trece prin sursa de alimentare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar