Cum se conectează un dispozitiv nou la itunes

iTunes este programul Biblioteca Media și Sincing proiectat pentru utilizarea cu dispozitive iOS, cum ar fi iPhone, iPad și iPod. Puteți să vă sincronizați rapid conținutul media pe dispozitivul dvs. iOS, utilizând fie Windows, fie OS X. Conectarea unui nou dispozitiv la iTunes vă va permite să adăugați cu ușurință muzică, filme și multe altele.

Pași

Partea 1 din 2:
Conectarea dispozitivului dvs
  1. Imagine intitulată Conectați un dispozitiv nou la ITunes Pasul 1
1. Asigurați-vă că iTunes este actualizat. Dacă versiunea dvs. de iTunes este depășită, puteți intra în probleme de conectare. Actualizarea iTunes este gratuită, dar necesită o conexiune la rețeaua de lucru.
  • Windows - Click AjutorVerifică pentru actualizări
  • OS X - faceți clic pe iTunesVerifică pentru actualizări
  • Imagine intitulată Conectați un nou dispozitiv la iTunes Pasul 2
    2. Conectați dispozitivul prin USB. Utilizați cablul USB care a venit cu dvs iPod, iPad, sau iPhone pentru a conecta la un port USB de pe computer. Conectați-l într-un port direct pe computer - conectarea într-un hub USB nu va oferi, în general, suficientă putere.
  • iTunes sprijină anumiți alte playere MP3 dincolo de dispozitivele iOS. Este posibil să nu puteți sincroniza toată muzica cu dispozitive non-iOS.
  • Imagine intitulată Conectați un nou dispozitiv la iTunes Pasul 3
    3. Configurați dispozitivul. Este posibil să vi se solicite să configurați aparatul dvs. dacă îl conectați la iTunes pentru prima dată. Veți primi două opțiuni "Configurarea ca nou" sau "A restabili din fisierul de backup". Chiar dacă ați utilizat dispozitivul înainte de a le conecta la iTunes, selectați "Configurarea ca nou". În timp ce se poate părea că va șterge totul, tot ce vă va cere este să vă numiți dispozitivul.
  • Imagine intitulată Conectați un dispozitiv nou în iTunes Pasul 4
    4. Selectați dispozitivul dvs. Dispozitivul dvs. va apărea în bara laterală din stânga, sub "Dispozitive" rubrica. Dacă nu puteți vedea bara laterală, faceți clic pe VedereAscundeți bara laterală.
  • Dacă dispozitivul dvs. nu apare în iTunes, este posibil să aveți nevoie să o puneți în Mod de recuperare.
  • Partea 2 din 2:
    Sincronizarea conținutului dvs
    1. Imagine intitulată Conectați un nou dispozitiv la iTunes Pasul 5
    1. Adăugați fișiere în biblioteca iTunes. Pentru a adăuga fișiere pe dispozitiv, va trebui să le aveți în biblioteca iTunes. Puteți adăuga muzică, fotografii, filme, aplicații, podcast-uri, emisiuni TV și cărți. Vedea Acest ghid Pentru instrucțiuni detaliate privind adăugarea de fișiere în biblioteca dvs.
    • Orice ați achiziționat de la magazinul iTunes va fi adăugat automat în biblioteca dvs.
  • Imagine intitulată Conectați un dispozitiv nou la iTunes Pasul 6
    2. Alegeți ceea ce doriți să sincronizați. Selectați dispozitivul din bara laterală din stânga. Veți vedea un rând de file în partea de sus a ecranului pentru diferitele tipuri de suporturi pe care le puteți adăuga la dispozitivul dvs. Treceți prin fiecare filă și selectați conținutul pe care doriți să îl adăugați la dispozitiv.
  • Puteți selecta pentru a adăuga întregul conținut pentru acel tip de suport sau puteți alege fișiere specifice pe care le doriți.
  • Spațiul disponibil va fi afișat în partea de jos a ecranului. Pe măsură ce adăugați fișiere pentru a fi sincronizate, bara va umple.
  • Imagine intitulată Conectați un dispozitiv nou la ITunes Pasul 7
    3. Porniți sincronizarea. Apasă pe "rezumat" fila, apoi faceți clic pe Sync partea de jos a ferestrei. iTunes va începe să copieze conținutul pe care îl doriți sincronizat pe dispozitivul dvs. Orice lucru care a fost pe dispozitiv care nu a fost setat pentru a fi sincronizat va fi șters.
  • Puteți monitoriza progresul sincronizării pe afișaj în partea de sus a ferestrei iTunes.
  • Imagine intitulată Conectați un dispozitiv nou la iTunes Pasul 8
    4. Deconectați dispozitivul. Odată ce sincronizarea este completă, faceți clic dreapta pe dispozitivul dvs. din cadrul din stânga și selectați Eject. Acest lucru vă va permite să vă deconectați în siguranță dispozitivul. Dacă nu selectați Eject Înainte de a deconecta, riscă să corupeți datele dvs., deși acest risc este scăzut.
  • Imagine intitulată Conectați un dispozitiv nou la iTunes Pasul 9
    5. Copiați dispozitivul dvs. iTunes vă permite să creați o copie de rezervă a dispozitivului dvs. IOS, care este mare în cazul în care ceva nu merge bine în viitor. Pentru a copia dispozitivul. Selectați-l în cadrul din stânga, faceți clic pe fila Rezumat și găsiți secțiunea Backups. Selectați unde doriți ca fișierul de rezervă să fie stocat (pe computer sau pe iCloud) și apoi faceți clic pe Backup acum.
  • Înapoi la Icloud va copia doar setările importante. Înapoi la computerul dvs. va efectua o copie de rezervă completă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar