Cum se fixează un iphone sau ipod touch pierderea setărilor wifi

Are iPhone sau iPod touch își pierde conexiunea Wi-Fi sau nu reușește să se conecteze automat la conexiunea Wi-Fi preferată? Utilizatorii iPhone și iPod au fost de reglementat cu dureri de cap sporadic de la eliberarea iOS 8 și 9. Deoarece problemele Wi-Fi variază în funcție de setările de rețea diferite, diferite remedii funcționează pentru diferiți utilizatori. Aceste metode următoare s-au dovedit a repara problemele Wi-Fi pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod.

Pași

Metoda 1 din 6:
Actualizarea iOS
  1. Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 1
1. Aflați dacă există o nouă versiune a iOS. Cea mai bună modalitate de a începe depanarea este să vă asigurați că dispozitivul dvs. este actualizat. Apple a lansat actualizări care pretind că rezolvă problemele Wi-Fi fulgi. O actualizare a sistemului ar putea rezolva problemele dvs., precum și vă oferă caracteristici suplimentare.Deschideți meniul Setări și selectați "General," apoi "Actualizare software."Dacă vedeți orice software enumerat (de exemplu," iOS 9.1 "), înseamnă că puteți instala o actualizare.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 2
    2. Conectați iPhone-ul sau iPod la o sursă de alimentare. Actualizările pot dura ceva timp, deci va trebui să vă asigurați că bateria nu va muri.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 3
    3. Conectați-vă la o rețea Wi-Fi, dacă este posibil. Dacă există o rețea Wi-Fi care vă oferă mai puține probleme decât altele, conectați-vă la acesta. Actualizările de software pot fi fișiere mari, deci probabil că nu doriți să utilizați datele dvs. celulare pentru o actualizare.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 4
    4. Atingeți "Descărcați și instalați."Puteți vedea un mesaj despre iOS care trebuie să elimine aplicațiile pentru a economisi spațiu. Dacă alegeți "Continuați", aplicațiile dvs. vor fi reinstalate după finalizarea actualizării.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 5
    5. Atingeți "Instalare."Odată ce instalarea este completă, reconectați-vă la rețeaua dvs. fără fir.
  • Metoda 2 din 6:
    Dezactivarea serviciilor de localizare pentru rețeaua Wi-Fi
    1. Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 6
    1. Înțelegeți serviciile de localizare. Setările pe care urmează să le modificăm afectând anumite caracteristici ale GPS-ului dvs. în timp ce sunteți conectat la o rețea Wi-Fi. Această modificare nu va afecta utilizarea GPS-ului dvs. utilizând datele dvs. celulare.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 7
    2. Vizualizați serviciile de localizare. Atingeți meniul de setare și selectați "Confidențialitate."Alegeți" Servicii de locație "din meniu.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 8
    3. Dezactivați rețeaua Wi-Fi. Selectați "Servicii de sistem" pentru a afișa o listă de opțiuni. Comutați comutatorul de lângă "Wi-Fi Networking" în poziția OFF.
  • Imagine intitulată Fixă un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 9
    4. Reporniți dispozitivul. Reconectați-vă la rețeaua fără fir după ce dispozitivul dvs. a reluat. Dacă problema dvs. nu este rezolvată, reveniți la meniul Servicii de localizare și reactivați rețeaua Wi-Fi pentru a relua funcționalitatea anterioară.
  • Metoda 3 din 6:
    Pornirea sau oprirea Wi-Fi
    1. Imagine intitulată Fixă un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 10
    1. Înțelegeți asistența Wi-Fi. Asistența Wi-Fi a fost introdusă cu iOS 9 pentru a ajuta la trecerea de la rețelele fără fir la datele celulare (și viceversa) mai fără probleme. Practic, vă spune dispozitivului să scadă conexiunile Wi-Fi cu rețelele pe care le interpretează ca fiind prea slabe.În funcție de rețelele din zona dvs., este posibil să aveți rezultate mai bune cu activarea Wi-Fi Activat sau dezactivat.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 11
    2. Găsiți setările dvs. de date celulare sau mobile. Deschideți meniul Setări și selectați "Cellular" sau "Date mobile" (veți vedea unul sau altul, în funcție de regiunea dvs.).
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 12
    3. Comutați pe Wi-Fi Assist. Derulați în jos până când vedeți Wi-Fi Assist și mutați comutatorul în poziția ON (verde) dacă este oprit (gri). Dacă este deja activat, încercați să o dezactivați pentru a afla dacă Wi-Fi Assist vă împiedică capacitatea de a rămâne conectat la rețeaua preferată.
  • Metoda 4 din 6:
    "Uitând" rețeaua Wi-Fi
    1. Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 13
    1. Asigurați-vă că aveți numele de rețea wireless și parola scrise sau memorate. Această metodă vă instruiește iPhone-ul sau iPod-ul pentru a șterge toate setările asociate cu o singură rețea fără fir. După ce ați terminat această metodă, va trebui să vă conectați și să furnizați o parolă dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 14
    2. Deschideți meniul Setări Wi-Fi. Atingeți pictograma Setări și selectați Wi-Fi.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 15
    3. Selectați conexiunea dvs. Din lista conexiunilor Wi-Fi, atingeți cea pe care încercați să o utilizați.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 16
    4. Atingeți "Uitați de această rețea."Acest lucru va determina ca dispozitivul dvs. să ștergă toate setările asociate cu acea conexiune Wi-Fi, inclusiv parola necesară pentru conectare.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 17
    5. Întoarceți-vă la Wi-Fi și apoi din nou. Acest lucru va face ca dispozitivul dvs. să caute încă o dată pentru rețelele disponibile.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 18
    6. Reconectați-vă la rețeaua fără fir. Selectați rețeaua din listă și introduceți cheia de tastatură dacă vi se solicită. Veți avea acum o conexiune nouă în rețeaua fără fir.
  • Metoda 5 din 6:
    Resetarea setărilor de rețea ale dispozitivului
    1. Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 19
    1. Copiați-vă informațiile. Resetarea setărilor de rețea a dispozitivului IOS a arătat un succes în rezolvarea problemelor de conectivitate fără fir. Această metodă va șterge toate rețelele și parolele Wi-Fi salvate, astfel încât să vă asigurați că ați scris rețelele și parolele dvs. undeva înainte de a continua. Este, de asemenea, o idee bună să vă copiați dispozitivul înainte de a face modificări semnificative ale setărilor dvs.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 20
    2. Accesați setările de pe iPhone sau iPod Touch. Atingeți pictograma Setări pentru a vizualiza opțiunile.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 21
    3. Atingeți "General" și derulați în jos pentru a reseta.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 22
    4. Selectați Resetați setările de rețea. Odată ce efectuați acest pas, va trebui să reintroduceți parolele pentru toate rețelele fără fir securizate.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 23
    5. Reconectați-vă la rețeaua dvs. fără fir. Accesați setările Wi-Fi și reconectați-vă la rețeaua dvs. fără fir.
  • Metoda 6 din 6:
    Transmiterea SSID-ului routerului de acasă
    1. Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 24
    1. Găsiți adresa IP a routerului dvs. Dacă problema Wi-Fi apare numai în rețeaua dvs. de domiciliu care nu difuzează SSID (numele punctului de acces fără fir), încercați să faceți ca SSID să fie vizibilă.
    • Adresa IP a routerului dvs. este un set de numere pe care le puteți utiliza pentru a accesa setările routerului. În mod tipic, aceste informații pot fi găsite imprimate pe o etichetă găsită sub router și este de obicei ceva de genul 192.168.0.1.
    • Folosind dispozitivul dvs. iOS, apăsați Setări, apoi Wi-Fi, apoi și selectați pe numele rețelei fără fir. Adresa IP a routerului dvs. va fi găsită lângă "Router" pe pagina rezultată.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 25
    2. Introduceți adresa IP a routerului în bara de adrese a browserului dvs. exact așa cum este afișată și apăsați introduce. Puteți face acest lucru de pe un computer sau pe iPhone / iPod conectat la rețeaua din care pierdeți accesul Wi-Fi.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 26
    3
    Conectați-vă cu numele de utilizator și parola routerului. Dacă nu cunoașteți numele de utilizator și parola și nu se poate găsi pe eticheta routerului dvs. alături de adresa IP, vizitați http: // portforward.com / implicit_username_password pentru a vedea o listă de nume de utilizator și parolă implicită.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 27
    4. Găsiți o secțiune sau o filă pentru setările wireless sau WLAN de pe pagina de configurare a routerului. Există mulți producători și modele diferite de router, astfel încât să fiți prin meniuri până când găsiți setările fără fir. Ele pot fi, de asemenea, sub o secțiune numită "Setări avansate."
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierdând setările WiFi Pasul 28
    5. Cauta "SSID Broadcast."Odată ce găsiți setările dvs. wireless, căutați o setare referitoare la difuzarea SSID.
  • Imagine intitulată Fix un iPhone sau iPod Touch Pierderea setărilor WiFi Pasul 29
    6. Verificați "Activat."Activați difuzarea SSID. Nu uitați să salvați sau să aplicați setările și să închideți browserul când ați terminat. Rețeaua dvs. wireless ar trebui să fie acum descoperită la scanarea rețelelor din apropiere pe un dispozitiv fără fir.
  • sfaturi

    Ascunderea SSID-ului nu face de fapt rețeaua dvs. mai sigură. O parolă puternică și criptarea WPA2 sunt foarte sigure.
  • Păstrați dispozitivele la zi vă poate asigura că veți obține remedierile pentru probleme atunci când ajung.
  • Faceți copii de rezervă pentru a efectua actualizări sau reglarea setărilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar