Cum se adaugă o imprimantă airprint

Thiste parere Cum să adăugați o imprimantă AirPrint într-o rețea Wi-Fi, astfel încât să puteți imprima fără fir. Odată ce imprimanta este online, puteți imprima fără fir de la Mac, iPhone, iPad și iPod Touch.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați o imprimantă AirPrint Pasul 1
1. Plasați imprimanta în intervalul routerului. Cele mai moderne imprimante au capacitatea Wi-Fi și afișează logo-ul wireless
Imagine cu denumirea ferestreiSwifi.jpg
. Dacă nu sunteți sigur dacă imprimanta dvs. are capabilități Wi-Fi sau AirPrint, puteți verifica manualul livrat împreună cu acesta sau puteți verifica Lista Apple a imprimantelor AirPrint.
  • Imaginea intitulată Faceți o imprimantă wireless cu un router fără fir Pasul 5
    2. Conectați imprimanta într-o sursă de alimentare. Utilizați cablul de alimentare livrat împreună cu imprimanta sau una compatibilă.
  • Imagine intitulată Faceți o imprimantă wireless cu un router fără fir Pasul 6
    3. Porniți imprimanta dvs. Dacă imprimanta nu pornește automat când este conectat, apăsați butonul de alimentare pentru ao activa. De obicei, puteți găsi butonul de alimentare de pe fața frontală sau pe spate în apropierea cablului de alimentare.
  • Imagine intitulată Conectarea imprimantei la iPad Pasul 4
    4. Navigați la setările de rețea fără fir ale imprimantei. Cele mai moderne imprimante au un afișaj încorporat pe care îl puteți utiliza pentru a naviga pe diverse meniuri. Localizarea setărilor wireless variază de la imprimantă, dar de obicei veți găsi într-un meniu numit Setări sau Administra.
  • Dacă imprimanta dvs. nu are un afișaj încorporat, consultați manualul dvs. pentru a afla cum să îl conectați la rețeaua dvs. wireless.
  • Oamenii care utilizează imprimante HP AirPrint fără un afișaj încorporat, trebuie să apăsați și să mențineți apăsat "Fără fir" și "Anulare" butoane în același timp până la "Putere" și "Fără fir" Luminile luminează.
  • Dacă nu găsiți setările wireless ale imprimantei, puteți adăuga imprimanta pe un Mac făcând clic pe meniul Apple, navigați la Preferințe de sistem > Imprimare și scanare, și apoi făcând clic pe + Pentru a adăuga imprimanta.
  • Imaginea intitulată Faceți o imprimantă wireless cu un router fără fir Pasul 3
    5. Selectați rețeaua Wi-Fi pe imprimantă. Odată ce găsiți setările fără fir, imprimanta ar trebui să înceapă scanarea pentru punctele de acces fără fir la care se poate conecta. Selectați SSID-ul routerului dvs. wireless (de obicei găsit în partea inferioară sau din spate a routerului), apoi introduceți parola Wi-Fi dacă este necesar.
  • Dacă nu vedeți rețeaua Wi-Fi pe care o căutați, este posibil să aveți nevoie să mutați imprimanta mai aproape de router.
  • Dacă imprimanta dvs. nu are ecran tactil, utilizați butoanele hardware pentru a introduce parola. Parolele Wi-Fi sunt de obicei sensibile la caz, deci asigurați-vă că utilizați capitalizarea corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Adăugați o imprimantă AirPrint Pasul 6
    6. Conectați computerul, telefonul sau tableta în aceeași rețea Wi-Fi. Odată ce ați conectat imprimanta AirPrint în rețeaua Wi-Fi, acesta va apărea ca imprimantă pe orice dispozitiv (cum ar fi iPhone-ul dvs.) atâta timp cât dispozitivul este conectat la aceeași rețea Wi-Fi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar