Cum se conectează căștile fără fir pe android

Thiste parere Cum să conectați căștile fără fir la smartphone-ul dvs. Android. Puteți conecta cu ușurință căștile fără fir la dispozitivul Android prin intermediul Bluetooth din meniul Setări.

Pași

  1. Imagine intitulată Clean Airpods Pasul 7
1. Porniți căștile fără fir. Asigurați-vă că au baterii și că sunt alimentate.
  • Imagine intitulată Conectați căști fără fir pe Android Pasul 2
    2. Deschis
    Imagine intitulată Android7SettingsApp.jpg
    . Meniul Setări este aplicația care seamănă cu o garnitură sau de bare de cursor, în funcție de ce temă pe care o utilizați.
  • Imagine intitulată Conectați căștile fără fir pe pasul Android Pasul 3
    3. Atingeți Conexiuni. Este prima opțiune din meniul Setări.
  • Imagine intitulată Conectați căști wireless pe Android Pasul 4
    4. Atingeți Bluetooth. Este a doua opțiune din meniul Setări conexiune.
  • Imagine intitulată Spot Airpods Fake Pasul 6
    5. Puneți căști fără fir în modul de asociere. Cele mai multe căști fără fir au un buton sau o combinație de butoane pe care le apăsați și țineți apăsată pentru a le pune în modul de asociere. Consultați manualul utilizatorilor care a venit cu căștile pentru instrucțiuni specifice despre cum să faceți căștile fără fir sunt descoperite prin Bluetooth.
  • Imagine intitulată Conectați căști fără fir pe Android Pasul 6
    6. Atingeți Scanați. Este în colțul din dreapta sus al meniului Setări Bluetooth de pe dispozitivul dvs. Android. Va începe scanarea pentru dispozitivele Bluetooth din apropiere. Căștile dvs. vor apărea în listă când sunt găsite.
  • Imagine intitulată Conectați căști fără fir pe Android Pasul 7
    7. Atingeți numele căștilor fără fir. Când numele căștilor dvs. apar în lista dispozitivelor Bluetooth din apropiere din meniul Setări Bluetooth, atingeți numele căștilor pentru a începe procesul de asociere. Va dura doar un moment pentru căștile dvs. pentru a se împerechea. Odată ce au asociat cu succes cu dispozitivul dvs. Android, sunteți gata să utilizați căștile fără fir cu dispozitivul Android.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar