Cum să schimbați limba pe google home

Thiste parere Cum să schimbați limba unui dispozitiv Google Home folosind aplicația Google Home pentru iPhone și Android. Diferitele opțiuni de limbă Puteți schimba vocea asistentului Google, poate depinde de dispozitivul și locația dvs. Odată ce schimbați limba Google Home, asistentul va recunoaște doar comenzile vorbite în acea limbă.

  1. Imagine intitulată Schimbați limba pe Google Home Pasul 1
1. Deschideți aplicația Google Home. În sertarul de aplicații, atingeți pictograma Google Home App cu conturul multicolor al unei case. Dacă nu aveți deja aplicația Google Home, descărcați-l și conectați dispozitivul dvs. Google Home cu aplicația.
  • Imagine intitulată Schimbați limba pe Google Home Pasul 2
    2. Atingeți . Este pictograma cu trei căptușeli din colțul din stânga sus. Aceasta deschide meniul principal din partea stângă a ecranului.
  • Imagine intitulată Schimbați limba pe Google Home Pasul 3
    3. Atingeți Dispozitive. Pe iPhone, este prima opțiune din partea de sus a meniului, iar pe Android, este în jos în a doua secțiune a opțiunilor. Aceasta va deschide o pagină care afișează carduri ale tuturor dispozitivelor conectate Google Acasă din rețeaua dvs. de domiciliu.
  • Imagine intitulată Schimbați limba pe Google Home Pasul 4
    4. Atingeți sau Pe dispozitivul dvs. Google Home. Atingeți pictograma cu trei dot din colțul din dreapta sus al cardului difuzorului dvs. Google Home. Acest lucru va deschide un mic meniu derulant.
  • Imagine intitulată Schimbați limba pe Google Home Pasul 5
    5. Atingeți Setări. Este prima opțiune din partea de sus a meniului derulant.
  • Imagine intitulată Schimbați limba pe Google Home Pasul 6
    6. Atingeți Mai mult. Este ultima opțiune din "Setările asistentului Google" secțiunea paginii, chiar sub "Meciul de voce" opțiune.
  • Imagine intitulată Schimbați limba pe Google Home Pasul 7
    7. Derulați în jos și atingeți difuzorul dvs. Google Home. Atingeți numele difuzorului dvs. Google Home în "Dispozitive" secțiunea paginii de setări.
  • Dacă aveți mai multe dispozitive de acasă Google, schimbarea limbii pentru care o va schimba pentru toate celelalte dispozitive conectate la cont.
  • Imagine intitulată Schimbați limba pe Google Home Pasul 8
    8. Atingeți Limba asistenta. Pe Android, este cea de-a doua opțiune pentru ultima dată spre partea de jos a paginii. Pe iPhone, este a treia opțiune din partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Schimbați limba pe Google Home Pasul 9
    9. Selectați o altă limbă. Acest lucru modifică instantaneu limba vocii Google Assistant pe dispozitivul dvs. Google Home. Celelalte opțiuni de limbă care sunt disponibile pentru a alege pot diferi în funcție de dispozitivul dvs. și pe locația regională.
  • Odată ce schimbați limba Google Home, asistentul va recunoaște doar comenzile vorbite în acea limbă.
  • Dacă selectați o versiune diferită a limbii engleze, Google Gover Voice va vorbi cu accentul respectivului regiune. Google Home va recunoaște comenzile dvs. mai bine dacă vorbiți cu acel accent.
  • sfaturi

    Dacă învățați în prezent o limbă, schimbați-vă Google acasă la acea limbă și încercând câteva comenzi ar putea fi o modalitate bună de a practica.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar