Cum să obțineți igtv

IGTV este TV Instagram, care este o zonă din Instagram, unde utilizatorii pot viziona / încărca videoclipuri mai mult decât povești de scurtă. Puteți vedea IGTV în aplicația Instagram sau puteți descărca aplicația separată IGTV. ThiseWill vă arată cum să obțineți IGTV pentru Android, iPhone sau iPad.

Pași

Metoda 1 din 2:
Descărcarea aplicației
  1. Imagine intitulată Get IGTV Pasul 1
1. Deschideți magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
(Android) sau App Store
Imagine intitulată iphoneAppstoreicon.jpg
(iOS). Veți găsi pictograma magazinului fie pe ecranele de acasă, în sertarul aplicației, fie prin căutarea.
  • Dacă aveți deja aplicația IGTV sau nu sunteți interesat să descărcați o altă aplicație, puteți sări peste acest pas. De asemenea, puteți accesa IGTV în aplicația Instagram.
  • Nu puteți viziona IGTV de pe computer, deci trebuie să utilizați fie aplicația IGTV dedicată, fie urmăriți IGTV din aplicația Instagram.
  • Imagine intitulată Get IGTV Pasul 2
    2. Căutare "Igtv." Atingeți bara de căutare din partea de sus a ecranului, dacă utilizați magazinul Google Play. Veți vedea o filă pentru pagina de căutare din partea de jos a ecranului, dacă utilizați App Store.
  • Imagine intitulată Get IGTV Pasul 3
    3. Atingeți Instalare (Google Play) sau obțineți (App Store). Dezvoltatorul aplicației este "Instagram."
  • Aplicația este gratuită, deci nu trebuie să plătiți nimic pentru ao folosi.
  • Metoda 2 din 2:
    Înscrierea
    1. Imaginea intitulată Obțineți IGTV Pasul 4
    1. Deschideți IGTV. Această pictogramă de aplicație arată ca o schiță a unui televizor cu un șurub de fulgere în interiorul pe care îl puteți găsi pe ecrane de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
    • Aveți nevoie de un cont Instagram pentru a utiliza IGTV. Puteți crea un cont Instagram, fie utilizați unul pe care îl aveți deja.
  • Imagine intitulată Get IGTV Pasul 5
    2. Atingeți pentru a vă înscrie. Puteți să vă înscrieți fie cu contul dvs. Facebook, fie puteți utiliza numărul dvs. de e-mail / telefon. Dacă contul dvs. Facebook este legat de un cont Instagram, totuși, vă va redirecționa să vă conectați cu acele informații.
  • Imagine intitulată Get IGTV Pasul 6
    3. Introduceți informațiile despre cont. Dacă conectați contul dvs. Facebook, IGTV / Instagram va trage informațiile din contul dvs. Facebook pentru a face contul dvs. Instagram. Dacă vă înscrieți cu numărul dvs. de telefon / e-mail, va trebui să introduceți informații pentru contul dvs., cum ar fi numele dvs. și parola contului dvs.
  • Imagine intitulată Get IGTV Pasul 7
    4. Atingeți Continua Pentru a trece prin înscriere. După ce v-ați înscris, veți primi un nume de utilizator pe care îl puteți opta pentru a schimba. Imediat după ce vă înscrieți, veți fi prezentat cu ecranul de pornire / Descoperirea feedului de IGTV și videoclipurile vor începe să redea imediat.
  • sfaturi

    Dacă doriți să creați un canal IgTV, trebuie să atingeți pictograma Setări din profilul dvs. și apăsați Creați un canal.
  • De îndată ce deschideți aplicația IGTV, videoclipurile vor începe să joace. Puteți naviga fie videoclipurile de către persoane pe care le urmăriți pe Instagram prin derularea în sus și în jos. Puteți apăsa pe un videoclip pentru ao viziona, apoi glisați spre stânga și spre dreapta pentru a vedea mai multe de la canalul respectiv, precum și de canale similare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar