Cum se adaugă un număr de telefon pe mesajele apple

Una dintre facilitățile mesajelor Apple (sau "imessage," Așa cum a fost cunoscut) este că puteți primi mesaje pe mai multe dispozitive Apple. Pentru a face acest lucru, va trebui să configurați numărul dvs. de telefon pe iPhone și să utilizați același ID Apple pe toate dispozitivele dvs. Thiste parere Cum să adăugați numărul dvs. de telefon la mesajele Apple pe iPhone, iPad și Mac.

Pași

Metoda 1 din 2:
iPhone și iPad
  1. Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon în mesajele Apple Pasul 1
1. Deschideți aplicația de setări. Este pictograma griului gri de pe ecranul dvs. de pornire. Dacă nu o vedeți, îl puteți găsi în biblioteca de aplicații sau prin căutarea.
  • Dacă utilizați un iPad, completați mai întâi acești pași pe iPhone și apoi reveniți la iPad-ul dvs. pentru a activa numărul dvs. de telefon.
  • Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon pe mesajele Apple Pasul 2
    2. Derulați în jos și apăsați Mesaje. Este în cel de-al cincilea grup de setări.
  • Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon pe mesajele Apple Pasul 3
    3. Atingeți Trimite primește.
  • Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon pe mesajele Apple Pasul 4
    4. Introduceți ID-ul Apple și parola dacă nu sunteți logat automat. Dacă vi se solicită să vă conectați cu ID-ul dvs. Apple, apăsați Conectare pentru a face acest lucru acum. Dacă doriți să vă conectați cu un alt ID de Apple, selectați Utilizați alte ID Apple în schimb, și apoi conectați-vă cu numele de utilizator și parola.
  • După ce vă conectați, numărul dvs. de telefon va fi adăugat automat la această pagină.
  • Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon pe mesajele Apple Pasul 5
    5. Atingeți numărul dvs. de telefon dacă nu există marcaj albastru lângă el. Dacă nu vedeți un marcaj albastru în partea stângă a numărului dvs. de telefon, atingeți numărul de telefon pentru ao adăuga. Acest lucru vă asigură că puteți utiliza numărul dvs. de telefon cu mesajele Apple.
  • Metoda 2 din 2:
    Macos
    1. Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon pe mesajele Apple Pasul 6
    1. Deschideți aplicația Mesaje pe Mac. Este pictograma verde cu un bubble de chat alb. O veți găsi pe lansarea lansată și în folderul Aplicații.
    • Va trebui să vă asigurați că ați configurat numărul dvs. de telefon pe iPhone înainte de a le putea adăuga la mesaje de pe Mac.
  • Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon pe mesajele Apple Pasul 7
    2. Conectați-vă cu ID-ul Apple. Dacă este prima dată când deschideți aplicația sau nu sunteți conectat în prezent, vi se va cere să vă conectați cu ID-ul dvs. Apple. Asigurați-vă că vă conectați utilizând același ID Apple pe care îl utilizați pe iPhone - acest lucru asigură că numărul corect de telefon este adăugat la mesajele Apple de pe Mac.
  • Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon pe mesajele Apple Pasul 8
    3. Apasă pe Mesaje meniul. Este în colțul din stânga sus al barei de meniu.
  • Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon pe mesajele Apple Pasul 9
    4. Clic Preferințe în meniu.
  • Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon pe mesajele Apple Pasul 10
    5. Apasă pe imessage tablo. Este a doua filă din partea de sus a ferestrei.
  • Verificați ID-ul Apple din partea de sus a ferestrei - dacă sunteți conectat (ă) cu un alt ID de Apple decât ceea ce utilizați pe iPhone, faceți clic pe Sign out și conectați-vă cu ID-ul corect Apple.
  • Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon în mesajele Apple Pasul 11
    6. Bifați caseta de lângă numărul dvs. de telefon. Dacă caseta a fost deja verificată, nu aveți nevoie să faceți modificări. Atâta timp cât numărul dvs. de telefon este verificat aici, veți putea să o utilizați cu mesaje.
  • Imagine intitulată Adăugați un număr de telefon pe mesajele Apple Pasul 12
    7. Alegeți o opțiune de la "Începeți conversații noi de la" meniul. Dacă doriți ca persoanele pe care le trimiteți de la Mac pentru a vedea mesajele dvs. provin din numărul dvs. de telefon în locul ID-ului Apple, selectați numărul dvs. de telefon din acest meniu derulant din partea de jos a ferestrei. În caz contrar, puteți selecta în schimb ID-ul dvs. Apple.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar