Cum să modificați calitatea pe netflix pe android

ThatShows Cum de a schimba descărcarea și redarea calității în aplicația Netflix utilizând telefonul smartphone Android. Schimbarea calității descărcărilor și streamingului vă poate ajuta să vă îmbunătățiți experiența de vizionare. Acest lucru necesită ajustarea setărilor de utilizare a datelor în Netflix pentru a începe.

Pași

Metoda 1 din 2:
Schimbarea calității redării
  1. Imagine intitulată Calitatea schimbării pe Netflix pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Netflix. Aceasta va fi o pictogramă neagră cu un roșu "N" în ea. Acesta poate fi găsit în folderul Apps al telefonului dvs.
  • Imagine intitulată Calitatea schimbării pe Netflix pe Android Pasul 2
    2. Selectați mai multă filă . Acest lucru va fi în colțul din dreapta jos al ecranului și vă va direcționa la setările contului dvs.
  • Imagine intitulată Calitatea schimbării pe Netflix pe Android Pasul 3
    3. Selectați Setări aplicații. Acest lucru vă va direcționa la pagină pentru ajustarea setărilor din aplicația Netflix.
  • Imagine intitulată Calitatea schimbării pe Netflix pe Android Pasul 4
    4. Faceți clic pe opțiunea de utilizare a datelor celulare. Aceasta este situată sub titlul de redare video.
  • Imagine intitulată Calitatea schimbării pe Netflix pe Android Pasul 5
    5. Selectați setarea de utilizare a datelor dorită să utilizeze Netflix. Aceasta va determina calitatea redack-ului, deoarece Netflix utilizează datele telefonului dvs. pentru a mări redarea atunci când telefonul dvs. nu este conectat la o rețea Wi-Fi.
  • Numai Wi-Fi va permite doar streaming de înaltă calitate, în timp ce telefonul dvs. este conectat la o rețea Wi-Fi.
  • Salveaza date va reduce cantitatea de date Netflix poate utiliza, dar va reduce, de asemenea, calitatea redării atunci când telefonul dvs. nu este conectat la o rețea Wi-Fi.
  • Maximizați datele va păstra o calitate ridicată a redării chiar și atunci când telefonul dvs. nu este conectat la o rețea Wi-Fi, dar va utiliza, de asemenea, o mulțime de date mobile ale telefonului dvs., deci selectați numai această opțiune dacă telefonul dvs. are suficiente date pentru al accepta.
  • Metoda 2 din 2:
    Schimbarea calității descărcării
    1. Imagine intitulată Calitatea schimbării pe Netflix pe Android Pasul 6
    1. Deschideți aplicația Netflix. Aceasta va avea o pictogramă neagră cu un roșu "N `în el și poate fi găsit în folderul de aplicații ale telefonului dvs.
  • Imagine intitulată Calitatea schimbării pe Netflix pe Android Pasul 7
    2. Selectați mai multă filă . Acest lucru va fi în colțul din dreapta jos al ecranului și vă va direcționa la setările contului dvs.
  • Imagine intitulată Calitatea schimbării pe Netflix pe Android Pasul 8
    3. Selectați Setări aplicații.
  • Imagine intitulată Calitatea schimbării pe Netflix pe Android Pasul 9
    4. Selectați Descărcați calitatea video. Acest lucru vă va permite să personalizați calitatea filmelor sau să vă afișați descărcarea pentru streaming.
  • Imagine intitulată Calitatea schimbării pe Netflix pe Android Pasul 10
    5. Selectați calitatea descărcării pe care doriți să o utilizați. Opțiunile dvs. pentru calitatea descărcării vor fi Standard și Înalt.
  • Calitate standard Descărcați filme / episoade mai rapide și utilizează mai puțină stocare, în timp ce de înaltă calitate utilizează mai mult spațiu de stocare, deci alegeți calitatea cel mai bine acceptată de telefonul dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar