Cum să găsiți un telefon mobil pierdut

Puține lucruri pot face o persoană să se simtă mai goală în vremurile moderne decât să pierdeți un telefon. Folosim telefoanele noastre pentru atâtea mai mult decât a face apeluri telefonice și gândul unui străin care are acces la toate aceste date poate face ca stomacul să se întoarcă. Învățați cum să găsiți telefonul mobil pierdut vă poate ajuta să vă asigurați informațiile și să vă dați pacea minții.

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea oricărui tip de telefon mobil
  1. Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut pasul 1
1. Sunați-vă telefonul. Cea mai ușoară modalitate de a găsi un telefon mobil este de a apela numărul dvs. de telefon de la un alt telefon. Puteți face acest lucru pentru a găsi orice telefon mobil, indiferent dacă este un telefon inteligent. Doar întrebați pe cineva pe care îl cunoașteți pentru a vă apela numărul dvs. sau utilizați un serviciu gratuit de site-ul Web.com sau freecall.com pentru a forma numărul dvs. de pe un computer.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut pasul 2
    2. Aveți pe cineva să vă scrieți telefonul. O secundă apropiată pentru a vă apela telefonul mobil este de a vă trimite altcineva telefonul. Dacă telefonul dvs. este pierdut cu adevărat (ca și în pierderea într-un loc public, nu a fost deplasat în jurul apartamentului dvs.), puteți să vă trimiteți informațiile de contact pe telefon, astfel încât oricine să găsească telefonul să vă cunoască identitatea și cum să vă atingă.
  • Dacă nu găsiți pe cineva să scrieți telefonul dvs., puteți utiliza un serviciu gratuit de site-ul web cum ar fi TXT2Day.COM.
  • De asemenea, puteți încerca trimiterea unei oferte de recompensă la telefonul dvs. Acest lucru poate convinge pe cineva care găsește telefonul mobil pentru a vă contacta și a aranja o întâlnire.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut pasul 3
    3. Retrageți pașii. Retragerea pașilor vă poate ajuta să găsiți orice element pierdut sau deplasat, nu doar telefoanele mobile. Cu toate acestea, dacă ați avut telefonul dvs. la o locație anterioară și ați realizat că ați lăsat telefonul mobil undeva, returnarea pașilor vă poate ajuta să localizați telefonul mobil (atâta timp cât nu a fost luat).
  • Indiferent de ce faci, nu panica. Panickingul va agrava doar situația dvs. și ar putea face dificilă concentrarea sau gândirea în mod clar.
  • Stai jos pentru o clipă și gândește-te acolo unde ai fost și ce ai făcut. Luați în considerare când și unde vă amintiți ultima dată având sau folosiți telefonul și lucrați înainte de acolo.
  • Dacă ați frecventat orice restaurante sau magazine înainte de a vă pierde telefonul, încercați să întrebați un angajat dacă cineva a găsit / a returnat un telefon pierdut. Dacă telefonul a fost lăsat cu un angajat, ar trebui să puteți da pur și simplu o descriere a telefonului dvs. sau să spuneți angajatului numărul dvs. de telefon astfel încât să o poată numi și să verifice că este telefonul dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut pasul 4
    4. Contactați furnizorul de servicii. Unii furnizori de servicii de telefonie mobilă au servicii de localizare GPS disponibile clienților. Chiar dacă furnizorul dvs. nu oferă o astfel de opțiune, acestea pot reduce cel puțin serviciul la telefonul dvs.
  • Găsiți numărul de servicii pentru clienți al furnizorului dvs. sau căutați birourile locale ale furnizorului dvs. într-o agendă telefonică.
  • Metoda 2 din 4:
    Localizarea unui telefon inteligent
    1. Imagine intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut Pasul 5
    1. Găsiți un telefon Android. Dacă ați pierdut un telefon Android, există două modalități de ao urmări. Dacă telefonul este încă pornit și în intervalul unui semnal fără fir, îl puteți urmări de la un computer utilizând Manager Device. Dacă telefonul este oprit sau nu este în afara serviciului, puteți verifica ultima locație a telefonului dvs. de la un computer.
    • Pentru a utiliza dispozitivul de dispozitive, conectați-vă la contul dvs. Google de pe un computer sau un alt dispozitiv. Managerul de dispozitive Google ar trebui să vă arate instantaneu locația telefonului pe un ecran Google Maps. Device Manager are opțiuni suplimentare pentru a bloca telefonul, a face inelul telefonului, sau ștergeți de la distanță conținutul și datele clare.
    • Verificați ultima locație înregistrată a telefonului, mergând la Google.COM / Setări / Acouncthistory. Apoi faceți clic pe "Locurile pe care le duci," și "Gestionați istoria." Cu toate acestea, această opțiune se bazează pe semnale Wi-Fi și mobile în loc de GPS, deci nu va fi la fel de precis la localizarea telefonului ca manager de dispozitiv.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut Pasul 6
    2. Căutați un telefon BlackBerry. Dispozitivele BlackBerry nu includ în mod obișnuit propriile aplicații sau servicii de urmărire. Cu toate acestea, puteți să vă înscrieți pentru un serviciu terț, cum ar fi Berry Locator. Acest serviciu costă 6 USD.95 și va trimite un mesaj dispozitivului pierdut, precum și vă arată pe o hartă unde este localizat dispozitivul dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut pasul 7
    3. Localizați un iPhone. Modul principal de a localiza un iPhone pierdut este utilizând aplicația Găsire iPhone. Dacă telefonul dvs. nu are aplicația descărcată, va trebui să o descărcați prin intermediul App Store. Aplicația Găsire iPhone este destul de precisă, dar necesită ca telefonul să fie pornit și conectat la Internet pentru a funcționa.
  • Folosind un computer sau un alt dispozitiv mobil, conectați-vă la iCloud și Open Găsiți iPhone-ul meu. Locația telefonului dvs. ar trebui să apară pe o hartă, pe care o puteți utiliza pentru a urmări mișcarea telefonului.
  • Găsi iPhone-ul meu vă oferă opțiunea de a face ca iPhone-ul dvs. să facă sunete (pentru a vă avertiza sau alții în apropierea locației telefonului dvs. și a stării sale ca fiind pierdute / furate), trimiteți un mesaj cu informații despre iPhone sau ștergeți conținutul și Datele clarificați dispozitivul.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut Pasul 8
    4. Urmăriți un telefon Windows. Utilizatorii de telefoane Windows pot utiliza caracteristica Lost Lost Built-in care vine pe toate Windows 8.1 și modele mai târziu. Pur și simplu vizitați pagina Microsoft Dispozitive de la un computer sau un alt dispozitiv fără fir pentru a vizualiza o listă a tuturor telefoanelor și tabletelor pe care le dețineți Microsoft. Apoi, puteți utiliza serviciul de locație pentru a urmări dispozitivul de alegere.
  • După ce v-ați conectat la serviciul de telefonie Microsoft Lost, puteți bloca de la distanță telefonul mobil sau ștergeți conținutul și datele de pe dispozitiv.
  • Metoda 3 din 4:
    Luând măsuri
    1. Imagine intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut Pasul 9
    1. Fi inteligent și sigur. Dacă simțiți că dispozitivul dvs. a fost furat, nu face încercați să-l recuperați singur. În schimb, raportați-o poliției și lăsați-i să aibă grijă de problema pentru dvs. Încercând să vă recuperați telefonul, vă puteți ateriza în necazuri serioase și vă poate costa viața.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut Pasul 10
    2. Anulați parolele și conectarea. Viteza cu care trebuie să faceți acest lucru și amploarea acestuia va depinde de cât de mult utilizați telefonul dvs. pentru interacțiunea online. Pentru unii, acest lucru poate fi foarte puțin, în timp ce pentru alții, ar putea fi o sarcină uriașă. De asemenea, puteți dori să anulați orice carduri de credit / debit care au fost înregistrate la orice magazin online prin intermediul dispozitivului (cum ar fi magazinul de aplicații, de exemplu).
  • Dacă sunteți îngrijorat că telefonul se află în mâinile altcuiva, cu atât mai repede faceți acest lucru cu atât mai bine, deoarece furtul de identitate este o problemă serioasă și răspândită.
  • Este mai bine să vă faceți timp pentru a vă reseta parolele și conectarea înainte de a vâna fizic mai departe telefonul dvs. Acest lucru va reduce la minimum potențialul deteriorare pe care o poate face cineva cu accesul la informațiile dvs. și dacă găsiți telefonul, apoi utilizați parole noi este doar un neplăcut minor.
  • Începeți cu parolele cele mai importante. Acest lucru include de obicei e-mail, conturi bancare, facebook și stocare online. Deal cu informații financiare și personale. După ce ați schimbat parolele dvs. majore, puteți reseta parolele pentru servicii mai puțin importante.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut Pasul 11
    3. Contactați compania de telefonie. Aveți detaliile contului dvs. la îndemână, astfel încât contul dvs. să poată fi închis. Este posibil să aveți nevoie de o parolă sau o bază de parolă, dacă ați desemnat unul pentru contul dvs. Având furnizorul dvs. de servicii să anuleze telefonul va ajuta la menținerea pe cineva (fie un hoț sau cineva care vă găsește telefonul) să facă apeluri neautorizate cu cartela SIM.
  • Dacă aveți un telefon care este plătit mai degrabă de utilizare decât prin preplătită și nu o puteți găsi în decurs de 2 ore, de obicei este o idee mai bună să vă apelați imediat companiei de telefonie și să le spuneți să vă dezactiveze telefonul.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut Pasul 12
    4. Raportează-l. Vizitați secția de poliție. Furnizorii de asigurări smartphone-uri vor dori adesea un raport de poliție, dacă intenționați să depuneți o cerere prin opțiunea de asigurare preplătită. Unele companii de telefonie pot solicita, de asemenea, un raport de poliție doar pentru a vă dezactiva contul.
  • Telefoanele pierdute sunt adesea transformate și lăsate nerevendicate, deoarece oamenii presupun că nimeni nu ar fi fost destul de bun pentru a le înmâna.
  • Metoda 4 din 4:
    Prevenirea pierderilor viitoare
    1. Imagine intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut Pasul 13
    1. Cunoaște numărul de serie al telefonului. Fiecare telefon mobil este echipat cu un număr de serie electronic. În funcție de tipul și modelul telefonului mobil pe care îl utilizați, numărul unic al telefonului dvs. poate fi numit IMEI (Identity International Echipament Mobile), MEID (Identificator de echipamente mobile) sau ESN (număr de serie electronic). Este adesea situat pe un autocolant sub baterie, deși locația sa va varia în funcție de telefonul dvs.
    • Găsiți numărul de serial / identificator al telefonului mobil atunci când îl cumpărați mai întâi. Scrieți numărul în jos și păstrați-l într-un loc sigur la domiciliu.
    • Dacă vă pierdeți vreodată telefonul, puteți să vă raportați numărul de serie / identificare poliției și furnizorului dvs. wireless.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut Pasul 14
    2. Înregistrați-vă telefonul online. Unele servicii online, cum ar fi Medsingphones.org, vă permite să vă înregistrați telefonul mobil cu site-ul web. Acest lucru vă poate ajuta în viitor, dacă telefonul dvs. se pierde sau furat linia.
  • Pentru a vă înregistra telefonul, veți avea nevoie de numărul de serie de pe dispozitiv.
  • Imagine intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut pasul 15
    3. Au un loc desemnat pentru tot. Dacă sunteți predispus la pierderea lucrurilor, este posibil să doriți să lucrați la reducerea frecvenței acestor pierderi, indiferent de ce poate fi elementul. Încercați să intrați într-un obicei de a lăsa lucrurile în anumite locuri, ceea ce vă poate ajuta să știți de unde să vă uitați data viitoare.
  • Dacă aveți tendința de a vă pierde telefonul acasă, încercați să o păstrați pe o masă de noapte sau o masă de cafea ori de câte ori nu este pe persoana dvs.
  • Când telefonul dvs. este pe persoana vostru, dați-i un buzunar desemnat și verificați întotdeauna că aveți totul când vă ridicați să plecați. De exemplu, puteți să vă atingeți buzunarele pentru a confirma într-o anumită ordine pe care ați primit cheile, portofelul și telefonul mobil.
  • Imaginea intitulată Găsiți un telefon mobil pierdut Pasul 16
    4. Pregătiți-vă pentru a evita pierderile viitoare. Există anumite măsuri de precauție pe care le puteți lua pentru a vă ajuta eforturile în viitor, ar trebui să vă pierdeți sau să vă deplasați din nou telefonul. Puteți să vă înregistrați telefonul pentru un serviciu de urmărire GPS, fie prin intermediul furnizorului dvs. wireless, fie printr-un serviciu independent, cum ar fi Accutracking sau Belon.Gs. De asemenea, puteți păstra o înregistrare scrisă a numărului de serial / de identificare al telefonului dvs. în portofel sau la domiciliu.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Întotdeauna parola vă protejează telefonul dacă puteți. Multe telefoane vin cu o opțiune pentru a bloca ecranul de pornire folosind o parolă de alegere.
  • Păstrați detaliile dvs. de contact pe ecranul inițial al telefonului. Acest lucru poate ajuta atunci când un înțelegător cinstit primește telefonul dvs. și vrea doar să-l returneze. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că poate, de asemenea, să fie ușor pentru oamenii necinstiți să știe unde locuiți și cine sunteți.
  • Sunați-vă telefonul. Acesta va inel astfel încât să îl puteți găsi prin ureche sau vă va ajuta să intrați în contact cu persoana care a găsit-o.
  • Backup conținutul dvs. și orice date stocate pe telefon, în cazul în care telefonul dvs. este vreodată pierdut sau furat.
  • Chiar înainte ca telefonul dvs. să fie pierdut, învățați codul IMEI unic. Pentru a face acest lucru apăsați următoarele butoane de pe tastatura telefonului sau panoul: * # 06 # Păstrați informațiile într-un loc securizat pentru ziua în care lipsește telefonul dvs.
  • Dacă telefonul dvs. este un Android și ați pierdut-o într-o locație familiară, utilizați instrumentul de apel în Google Găsiți site-ul dispozitivului meu. Acest lucru funcționează și pentru comprimatele Android. Rețineți că acest lucru va funcționa numai dacă știți unde ați pierdut-o și dacă nu este complet alimentat / încă mai are baterie.
  • Avertizări

    Poate fi într-adevăr frustrant și supărător să pierzi un telefon. Cu toate acestea, amintiți-vă că este doar un obiect și tu poate sa trăiesc fără ea. Este mai important să păstrați un cap clar și să vă asigurați că informațiile dvs. personale și financiare rămâne în siguranță.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar