Cum de a controla volumul pe sonos pe iphone sau ipad

Thiste parere Cum să controlați volumul pe SONOS utilizând iPhone-ul sau iPad-ul.Puteți controla volumul utilizând aplicația SONOS Controller.De asemenea, puteți configura aplicația Sonos Controller, astfel încât să puteți controla volumul utilizând butoanele de volum de pe iPhone sau iPad, precum și afișați comenzile de pe ecranul dvs. de blocare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ajustarea volumului
  1. Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți aplicația SONOS.Aplicația Sonos are o icoană neagră care spune "Sonoș" în scrisori albe.Prima dată când deschideți aplicația Sonos, vă va face prin procesul de configurare a difuzoarelor și legați serviciile de streaming muzical către sistemul dvs.Citit Cum se configurează pe iPhone sau iPad Pentru mai multe informații despre modul de configurare a sistemului SONOS.
  • Imagine intitulată Controlul volumului pe Sonos pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Apasă pe Naviga tablo.Fila Răsfoiți are o pictogramă care seamănă cu notele muzicale.Este a doua filă din partea de jos a ecranului.Această filă vă permite să răsfoiți muzică și audio de la serviciile de streaming muzical, cum ar fi Spotify sau iTunes.
  • Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Atingeți un serviciu de streaming muzical.Când ați configurat sistemul SONOS, vă va face prin procesul de conectare a serviciilor dvs. de streaming muzical la sistemul dvs. SONOS.Acest lucru vă permite să răsfoiți muzică din cadrul aplicației SONOS.
  • Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți muzică pentru a juca.Puteți atinge o melodie, artiști, albume, playlist, podcast sau carte audio.Aceasta joacă audio pe sistemul dvs. SONOS.Titlul audio este afișat într-o bară din partea de jos a ecranului, precum și difuzorul (difuzoarele) pe care îl joacă.
  • Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți bara de titlu audio.Titlul audio afișează în partea de jos a ecranului când se joacă audio.Atingerea barei audio afișează comenzile și lucrările de artă într-un afișaj complet pe ecran.
  • Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Trageți bara de glisor din partea de jos a ecranului.Este lângă o pictogramă care seamănă cu un difuzor.Bara de glisor din partea de jos a ecranului controlează volumul. Trageți-l în dreapta pentru a mări volumul.Trageți-l în stânga pentru a reduce volumul.
  • Dacă aveți mai mult de un difuzor configurat, puteți să atingeți numele difuzorului de sub bara de volum și să selectați ce difuzor doriți ca audio să redea.
  • Metoda 2 din 2:
    Activarea butoanelor de volum și a controlului ecranului de blocare
    1. Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 7
    1. Deschideți aplicația SONOS.Aplicația Sonos are o icoană neagră care spune "Sonoș" în scrisori albe.
  • Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 8
    2. Atingeți ...Butonul mai mult este butonul cu trei puncte în colțul din dreapta jos al aplicației SONOS.Aceasta afișează mai mult meniu.
  • Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 9
    3. Atingeți Setări.Opțiunea Setări este în partea de jos a întregului meniu.Este lângă o pictogramă care seamănă cu o unelte.
  • Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 10
    4. Atingeți Setari avansate.Este aproape de partea de jos a meniului Setări.Aceasta afișează mai multe setări.
  • Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 11
    5. Atingeți
    Imagine intitulată Windows10checked.jpg
    chiar lângă "Afișați controlul ecranului de blocare" (opțional).Dacă doriți să fie afișate controlul volumului sono în timp ce ecranul iPhone este blocat, atingeți caseta de selectare din stânga "Afișați controlul ecranului de blocare" În meniul Setări avansate.
  • Imagine intitulată Controlul volumului pe SONOS pe iPhone sau iPad Pasul 12
    6. Atingeți
    Imagine intitulată Windows10checked.jpg
    chiar lângă "Permiteți controlul volumului pe ecranul inițial" (opțional).Dacă doriți să utilizați butoanele de volum pe iPhone sau iPad pentru a controla sistemul SONOS, atingeți caseta de selectare de lângă "Permiteți controlul volumului pe ecranul inițial".Acest lucru vă permite să utilizați butoanele de volum în sus și în jos din partea dreaptă sus a iPhone-ului sau iPad-ului pentru a regla volumul pe sistemul dvs. SONOS atunci când ecranul dvs. de pornire este afișat pe iPhone sau pe iPad.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar