Cum de a conduce pentru grubhub

Dacă sunteți interesat de flexibilitatea muncii neplăcute, conducerea pentru GrubHub poate fi o modalitate excelentă de a face bani în timp ce gestionați propriul program. GrubHub este una dintre cele mai stabilite aplicații de livrare a alimentelor cu mii de parteneri de restaurant și chiar mai mulți clienți. Dacă blochubul angajează în zona dvs., puteți începe prin completarea unei aplicații, descărcarea aplicației și obținerea tuturor uneltelor de livrare GrubHub. Acceptați comenzile de livrare pe aplicația GrubHub pentru a începe să conduceți pentru GrubHub și pentru a face bani!

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicând pentru a fi un driver GrubHub
  1. Imagine intitulată unitate pentru GrubHub Pasul 1
1. Determinați dacă GrubHub este disponibil în zona dvs. Accesați site-ul GrubHub și introduceți adresa dvs. pentru a verifica dacă este disponibil GRUBHUB în zona dvs. În timp ce GrubHub oferă în peste 1.100 de orașe din Statele Unite, nu este încă disponibil peste tot, astfel încât mai întâi doriți să determinați dacă conducerea pentru GrubHub este o opțiune pentru dvs.
  • Imagine intitulată unitatea pentru GrubHub Pasul 2
    2. Îndeplinesc cerințele minime. În timp ce cerințele variază de la un oraș la altul, în general, pentru a conduce GrubHub, trebuie să aveți 19 sau mai mult și să treceți o verificare de fond. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 2 ani de experiență de conducere, un smartphone, o licență de conducere valabilă, asigurare pentru modul dvs. de transport (cu excepția bicicletelor nemotorizate) și un cont de verificare a depozitelor directe.
  • În Chicago, trebuie să fiți de 21 sau mai mult pentru a conduce GrubHub.
  • Dacă intenționați să livrați prin mers pe jos sau prin bicicletă nemotorizată, trebuie să aveți un ID de stat valid. Nu aveți nevoie de o licență de conducere.
  • Imagine intitulată unitatea pentru GrubHub Pasul 3
    3. Decideți dacă lucrați ca antreprenor independent este potrivit pentru dvs. În timp ce vă puteți interesa să conduceți pentru GrubHub pentru flexibilitatea pe care o oferă, învățând mai multe despre ceea ce implică locul de muncă vă poate ajuta să decideți dacă GrubHub este potrivit pentru dvs. Driverele GrubHub sunt contractori independenți care își folosesc propriul mod de transport pentru a ridica comenzi de la restaurantele locale și pentru a le oferi persoanelor fizice sau întreprinderilor.
  • Ca contractori independenți, șoferii GrubHub nu se califică pentru beneficiile companiei și sunt responsabile pentru orice cheltuieli suplimentare pe care le suportă în timp ce efectuează livrați, cum ar fi gazul, parcare și întreținerea mașinilor.
  • Șoferii GrubHub sunt responsabili pentru impozitele proprii.
  • Șoferii grubHub sunt capabili să determine ce ordine doresc să se ridice și să livreze. De exemplu, șoferii pot scădea comenzile din restaurantele care sunt situate inconvenient sau care oferă o parcare plătită numai.
  • Imagine intitulată unitatea pentru GrubHub Pasul 4
    4. Completați formularul inițial. Pentru a accesa aplicația și a descărca aplicația, completați formularul inițial pe site-ul Web GrubHub cu numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon și orașul. Formularul vă va cere să selectați modul dvs. de transport dorit pentru livrările dvs., inclusiv mașina, scooterul, motocicleta sau bicicleta. Odată ce ați completat formularul, faceți clic pe "Trimiteți" pentru a trece la restul aplicației.
  • Rețineți că nu toate tipurile de vehicule sunt eligibile pentru utilizarea livrării în toate orașele, deci dacă modul dvs. de transport dorit nu este disponibil în lista derulantă de pe formular, va trebui să găsiți o alternativă înainte de a continua.
  • Imagine intitulată unitatea pentru GrubHub Pasul 5
    5. Finalizați aplicația online. După ce ați trimis formularul inițial, site-ul va îndruma instantaneu în restul aplicației. În primul rând, GrubHub vă cere să selectați zona pe care doriți să o conduceți dintr-o listă de drop-down de opțiuni. Selectați zona preferată atingând numele și făcând clic pe "Următorul."GrubHub vă va cere apoi să selectați zonele de alegere a doua și a treia alegere. Apoi, veți fi direcționați către un chestionar, unde veți verifica adresa dvs., tipul de smartphone și disponibilitatea dvs. generală pentru realizarea livrărilor. Faceți clic pe "Trimiteți" după ce ați completat toate informațiile solicitate.
  • În funcție de orașul dvs., aplicația poate conține, de asemenea, câteva întrebări suplimentare scurte. De exemplu, unii solicitanți sunt întrebați dacă sunt confortabil comunicând direct cu restaurante și clienți, și / sau de ce doresc să livreze pentru GrubHub.
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea contului Driver GrubHub
    1. Imagine intitulată unitatea pentru GrubHub Pasul 6
    1. Treceți prin procesul de la bordul online al lui GrubHub. Dacă cererea dvs. este acceptată, GrubHub vă va îndruma pe pagina web la îmbarcare. Pentru a finaliza procesul de îmbarcare, GRUBHUB necesită trimiterea unei imagini a permisului de conducere sau a ID-ului de stat, selectați ce echipament aveți nevoie, configurați depozitul dvs. direct cu numărul dvs. de cont bancar și numărul de rutare, autorizați GrubHub pentru a rula un control de fundal , verificați vehiculul dvs. (dacă este cazul) și completați acordul de parteneriat GrubHub și formularul W-9.
    • GrubHub cere ca toate driverele să utilizeze o geantă izolată la comenzile de transport. În timpul procesului de îmbarcare, selectați dacă aveți propriul sac izolat sau dacă aveți nevoie să împrumutați o geantă din GrubHub. Dacă aveți nevoie să împrumutați o pungă, GrubHub vă va trimite geamul izolat de 3 până la 5 zile după ce ați finalizat procesul de îmbarcare sau puteți să programați să o ridicați de la un birou local GrubHub.
    • Verificați vehiculul dvs. prin atașarea unei fotografii sau a scanării înregistrării vehiculului și a dovada asigurării.
    • Pentru a consimți pentru GRUBHUB pentru a rula un control de fundal, introduceți numărul dvs. de securitate socială. Verificarea de fond necesită de obicei între 1 și 3 zile lucrătoare.
  • Imagine intitulată unitatea pentru GrubHub Pasul 7
    2. Participați la sesiuni de informații online pentru a afla cum să conduceți livrările. Odată ce verificarea de fond este completă, veți primi un e-mail care vă invită să participați la sesiuni de informare online. Pentru a accesa aceste sesiuni, faceți clic pe linkul din e-mail. GrubHub vă va ghida prin procesul de livrare a conducerii, vă permite să puneți întrebări și să furnizați mai multe informații despre GrubHub în orașul dvs.
  • Sesiunile de informare online oferă, de asemenea, sfaturi privind cele mai bune practici pentru realizarea livrărilor.
  • Imagine intitulată unitate pentru GrubHub Pasul 8
    3. Descărcați aplicația GrubHub Driver. Odată ce ați finalizat sesiunile de informare online, veți primi un e-mail cu un link pentru a descărca aplicația GrubHub Driver. Utilizarea telefonului dvs. smartphone, faceți clic pe "Descărcați" în e-mail. Aplicația va descărca apoi pe telefonul smartphone.
  • De asemenea, puteți descărca aplicația prin magazinul de aplicații al smartphone-ului dvs. Pentru a face acest lucru, căutați "GrubHub pentru drivere" în App Store și faceți clic pe "Get" sau "Instalare" pentru a descărca.
  • Imagine intitulată unitate pentru GrubHub Pasul 9
    4. Configurați-vă contul în aplicația GrubHub Driver. Folosind telefonul smartphone, deschideți aplicația descărcată a driverului GrubHub și conectați-vă utilizând e-mailul dvs. și creând o parolă. Odată ce ați fost conectat, aplicația va cere să acceseze locația dvs. Faceți clic pe "Permiteți" pentru a activa serviciile de localizare. GrubHub utilizează apoi locația dvs. pentru a crea zona dvs. de livrare.
  • Zona de livrare este o zonă de hartă, desemnată de o margine pe hartă din aplicația Driver`s, în cadrul căreia sunteți eligibil să faceți livrări pentru GRUBHUB.
  • Dimensiunea zonelor de livrare variază în funcție de diferite orașe și drivere diferite. GrubHub nu oferă informații despre cât de mare va fi zona dvs. de livrare până când ați împărtășit locația dvs. în aplicația smartphone.
  • Imagine intitulată unitatea pentru GrubHub Pasul 10
    5. Ridicați sau primiți uneltele GrubHub în poștă. Ridicați sacul izolat de la un birou GrubHub în momentul în care ați programat în timpul procesului de îmbarcare. Dacă nu ați programat un timp de ridicare și locație, veți primi sacul de izolare GrubHub (gratuit) în e-mail în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare.
  • Nu veți putea să faceți GrubHub să livreze până când aveți sacul izolat în mână.
  • Deși nu este necesar, puteți alege, de asemenea, să ridicați un autocolant GrubHub pentru vehiculul dvs. sau să aveți unul livrat.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând primele livrări pentru GRUBHUB
    1. Imagine intitulată unitatea pentru GrubHub Pasul 11
    1. Începeți să acceptați comenzile în aplicația GrubHub Driver. Pentru a începe să acceptați comenzile, faceți clic pe "Disponibil" în aplicația șoferului pentru a lăsa GrubHub să știe că sunteți gata să începeți livrările de conducere. Există două modalități prin care puteți începe să conduceți livrările după ce sunteți disponibil în aplicație:
    • După ce faceți clic pe disponibil, veți începe să primiți oferte pentru comenzi pe măsură ce acestea devin disponibile. Puteți alege să acceptați sau să respingeți ofertele în orice moment prin atingerea "Ofertă acceptă" sau "Ofertă de respingere" în aplicație.
    • Dacă doriți să creați un program de lucru mai concret, puteți programa blocuri de livrare înainte de timp. Pentru a face acest lucru, deschideți aplicația și faceți clic pe "Programare."Aplicația va afișa apoi toate orele de livrare disponibile pentru săptămâna viitoare. Selectați un bloc prin atingerea acestuia în aplicație. 
    • În timp ce nu trebuie să programați blocuri de livrare la livrările de conducere, GrubHub oferă prioritate driverelor programate față de livrările în timpul acelui bloc.
  • Imagine intitulată unitate pentru GrubHub Pasul 12
    2. Faceți prima dvs. livrare pentru GrubHub. Odată ce acceptați o comandă în aplicația șoferului, GrubHub vă va trimite instrucțiuni la restaurant pentru a ridica comanda. Restaurantele pot include și instrucțiuni de preluare, deci asigurați-vă că vă uitați la acestea și citiți cu atenție. Urmați instrucțiunile pentru a ajunge la restaurant și pentru a ridica comanda. Plasați mâncarea în sacul izolat. Urmați instrucțiunile furnizate în aplicație pentru a livra la adresa de livrare.
  • Puteți contacta persoana (persoanele) care a plasat comanda prin aplicație dacă aveți întrebări.
  • Imagine intitulată unitate pentru GrubHub Pasul 13
    3. Plătiți pentru livrările de conducere. GrubHub oferă plăți pentru driverele sale în fiecare joi prin depunere directă. În timp ce plata variază de la oraș la oraș, ca linia de bază, GrubHub utilizează următoarea formulă pentru a vă calcula venitul: pe rata de comandă + $.50 pe kilometru de la restaurantul la client + 100% din sfaturile dvs. Rata de comandă variază pe baza pieței, dar, în general, orașele cu un cost mai mare de viață au tendința de a avea o rată mai mare pe comandă.
  • În timp ce variază, driverele GrubHub fac o medie de 11 până la 12 dolari pe oră.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar