Cum să aplicați și să mențineți extensiile de păr keratină

Extensiile de păr keratină Utilizați lipici de keratină care nu dăunează pentru a vă lega părul natural. Pentru a le aplica, aveți nevoie doar de un instrument de căldură special pentru a topi adezivul și pentru a fuziona extensiile în loc. Deoarece extensiile de keratină sunt făcute cu păr uman de înaltă calitate, au tendința de a arăta foarte naturale și frumoase. În plus, le puteți lăsa în poziție timp de 3-6 luni, atâta timp cât aveți grijă de ei în mod corespunzător! Deoarece extensiile sunt făcute din părul real uman, având grijă de ele este destul de ușor - îi vei trata foarte mult ca tine ar fi părul tău natural.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicație
  1. Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 1
1. Cumpărați extensii de keratină pre-legată și un instrument de conector de topire. Achiziționați extensii pre-legate cu adezivul deja pe sfaturi. Culoarea, lungimea și greutatea extensiilor depinde de dvs! Nu uitați să cumpărați instrumentul de topire a conectorului (unele branduri îl numesc o baghetă de fuziune fierbinte). Acest instrument încălzește adezivul de keratină pe vârful fiecărei extensii, astfel încât să fie legată de părul real.
  • Extensiile de keratină sunt de obicei vândute în pachete de 10-20 de fire individuale. Dacă doriți să aplicați un șef complet de extensii, veți avea nevoie de 100-180 de fire.
  • Obțineți extensii care corespund texturii părului dvs., astfel încât să se amestece în mod natural.
  • Cumpărați extensii de keratină pre-legată și instrumentul de topire online sau la un salon.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 2
    2. Spălați-vă părul cu șampon clarificator și uscați complet. Clarificarea fâșiei de șamponare a benzilor și a produsului din părul dvs., astfel încât adezivul de keratină să se fixeze puternic la părul real. Extensiile pot cădea mai devreme dacă nu obțineți o bună legătură în timpul procesului de aplicare, deci nu săriți această parte!
  • Lăsați-vă părul să se usuce complet sau să-l uscați înainte de a aplica extensiile.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 3
    3. Ridicați-vă tot părul, cu excepția unui rând subțire, orizontal la capătul tău. Strângeți tot părul dvs. în partea de sus a capului și utilizați un pieptene de ratac sau degetele dvs. la secțiunea din partea de jos 1 din (2.5 cm) din părul tău. Asigurați-vă că acest rând subțire, orizontal de păr se întinde de la un capăt al zăcămintei dvs. la altul.
  • Continuați și conectați instrumentul conectorului de topire, astfel încât să se poată încălzi câteva minute.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 4
    4. Apucați o mică grămadă de păr aproximativ aceeași lățime ca și extensia. Începeți pe o parte a capului, astfel încât să puteți lucra sistematic la cealaltă parte. Ridicați o mică bucată de păr aproximativ 1 din (2.5 cm) de la marginea părului. Grosimea bucatarii ar trebui să fie egală cu extensia.
  • Asigurați-vă că lăsați un strat subțire de păr sub rândul inferior, astfel încât extensiile nu vor fi vizibile atunci când părul este într-o coadă de cal.
  • Fiecare bucată de păr trebuie să fie aceeași grosime ca și extensia, astfel încât părul dvs. poate susține greutatea extensiei. Dacă extensia este prea grea, s-ar putea scoate sau deteriora părul natural.
  • Porniți 1 în (2.5 cm) de la margine, astfel încât extensiile nu vor fi vizibile când aveți părul în sus.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 5
    5. Așezați extensia lângă părul real 1 din (2.5 cm) de la scalpul tău. Țineți extensia, astfel încât vârful cu adezivul pre-legat, vă confruntă cu scalpul. Puneți extensia chiar lângă bucata de păr, lăsând aproximativ 1 din (2.5 cm) de cameră între extensie și scalpul tău.
  • Dacă respectați extensiile mai aproape de scalpul dvs. de 1 din (2.5 cm), ei vor fi strânși și incomod.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 6
    6. Fixați extensia și părul cu instrumentul de căldură timp de 5 secunde. Așezați extensia și bucata de păr natural între plăcile încălzite ale sculei. Strângeți scula pentru ao fixa. Asigurați-vă că instrumentul este direct pe partea superioară a legăturii de keratină, astfel încât adezivul să se topească uniform. După câteva secunde, dezvăluiți scula și trageți-o.
  • Instrumentul conectorului de topire topeste adezivul și se fixează extensia la părul natural.
  • Nu strângeți mai mult de 5 secunde. Prea multă căldură vă poate deteriora părul natural și extensia.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 7
    7. Prinde și rotiți părul la fața locului pentru câteva secunde. Prinde adezivul topit cu degetul mare și arătătorul și strângeți părul și extensia împreună. Apoi, rotiți-le împreună cu degetele timp de câteva secunde pentru a termina fuzionul la părul tău.
  • Deoarece adezivul se topește cu ușurință fără o tonă de căldură, ar trebui să puteți prinde părul imediat după mutarea sculei departe. Dacă adezivul este prea fierbinte pentru a atinge, dați-i câteva secunde să se răcească și să încercați să aplicați mai puțină căldură pentru următoarea extensie.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 8
    8. Continuați să aplicați extensiile 2 în (5.1 cm) în afară până când ajungeți la capătul rândului. Distanța dintre extensii depinde de scopul dvs. - cu cât ați pus extensiile unul față de celălalt, cu atât va arăta părul mai gros. Dacă nu sunteți sigur, 2 în (5.1 cm) Spațierea este destul de standard. Continuați să luați bucăți de păr și să le dați prelungiri până când ajungeți la sfârșitul rândului orizontal al părului.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 9
    9. Continuați să trageți rândurile orizontale de păr și aplicarea extensiilor. Odată ce ați terminat adăugarea primului rând de extensii, mutați-vă scalpul aproximativ 1 din (2.5 cm) și folosiți capătul unui pieptene de ratacar pentru a scoate următorul rând subțire, orizontal de păr. Lucrați de la un capăt al rândului la altul, continuând să sporească extensiile 2 în (5.1 cm) în afară. Odată ce ați terminat al doilea rând, mutați în sus 2 în (5.1 cm) și trageți în jos un alt rând subțire, orizontal de păr. Continuați aplicarea extensiilor utilizând același proces. Acest lucru probabil începe să devină un pic plictisitor, dar noul dvs. aspect va merita în totalitate!
  • De fiecare dată când trageți în jos un rând orizontal, asigurați-vă că lăsați restul părului tăiat în sus și în afara drumului.
  • Lucrul cu 1 din (2.5 cm) rânduri orizontale sunt standard pentru o aplicație completă a capului, dar puteți pune mai mult spațiu între rânduri dacă doriți. Cu cât aveți mai mult spațiu între rândurile orizontale, cu atât vor fi rezultatele dvs. mai puțin voluminoase.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 10
    10. Aplicați rândul final la nivelul templului și dezactivați partea de sus a părului. Puteți opri crearea rândurilor înainte de a ajunge la nivelul templului, dar nu creați rânduri mai mari decât atât. Stratul superior de păr care este încă tăiat va acoperi ultimul rând de extensii. Odată ce aplicați rândul final, scoateți clipul și vă scuturați părul. Ridicați-vă degetele prin părul ușor, în timp ce părul este încă cald să se amestece în extensii, astfel încât acestea să arate natural.
  • Dați adezivul keratină aproximativ 30 de minute pentru a vă răcori înainte de a vă spăla părul.
  • Așteptați 48 de ore înainte de a spăla părul, astfel încât legăturile să poată sigila complet.
  • Partea 2 din 3:
    Întreținere și îngrijire
    1. Imagine intitulată Aplicarea extensiilor de păr keratină Pasul 11
    1. Spălați părul de 3-4 ori pe săptămână cu produse fără sulfat de calitate. Cumpărați șampon fără sulfate și balsam cu o mulțime de proteine ​​și ingrediente de hidratare pentru a vă menține părul sănătos și puternic. Spălați extensiile lucrăm ușor în șampon din partea de sus în jos și clătiți bine. Aplicați balsam de la arborele mijlociu la capete și clătiți-l bine.
    • Cât de des vă spălați depinde de cât de activ sunteți și de preferințele dvs., dar 3-4 ori pe săptămână este un scop bun. Permiteți cel puțin 1-2 zile între fiecare spălare - uleiurile naturale din scalpul dvs. vă vor ajuta să vă hidratezi și să vă protejeze părul.
    • Sulfații pot descompune adezivul de keratină și pot provoca extensii pentru a cădea.
    • Produsele spun, de obicei, "fără sulfate" pe etichetă. Pentru a confirma, verificați ingredientele pentru laurilsulfat de sodiu sau sulfat de sodiu.
    • Dacă rădăcinile dvs. se simt grase, utilizați un șampon uscat pentru a absorbi ulei suplimentar în zilele pe care nu le spălați. Pur și simplu pulverizați șamponul uscat în părul dvs., lucrați cu degetele, apoi periați-l afară.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 12
    2. Uscați-vă bine părul pentru a preveni creșterea mucegaiului și a problemelor scalpului. Întotdeauna suflați-vă părul folosind o setare scăzută a căldurii după spălare. Dacă doriți să vă limitați utilizarea uneltelor de styling de căldură, lăsați-vă părul să se usuce parțial și se termină cu uscătorul de suflare. Asigurați-vă că uscați și rădăcinile părului.
  • Lăsând umiditatea părului legat poate crea probleme fungice și scalpice. Dacă vă se întâmplă acest lucru, nu vă faceți griji! Doar scoateți-vă extensiile cât mai curând posibil.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 13
    3. Utilizați unelte de styling de căldură la scăzut și nu aplicați căldură direct la legături. Uscarea prin suflare, curlingul și îndreptarea sunt toate bine de a face cu extensiile de keratină, dar stick la setarea de căldură scăzută, astfel încât părul tău nu devine prea fierbinte. De asemenea, evitați concentrarea căldurii asupra zonelor legate de păr.
  • Prea multă căldură poate topi legăturile și pot face ca extensiile să cadă.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 14
    4. Stilul părului în mod normal folosind produse ușoare de styling. Extensiile de keratină pot fi stilate la fel ca părul real, deci nu ezitați să jucați în jur cu aspect diferit! Gel, mousse și alte produse de stil sunt sigure de utilizare, dar stick cu formule ușoare, fără ulei.
  • Bruparea și uleiurile de producere a produselor grele pot slăbi legăturile de keratină.
  • Extensiile dvs. nu vor fi vizibile atunci când părul dvs. se află într-un coadă de cal, nod sau alte DO-uri. Poate doriți să evitați jumătate de ponei, deoarece extensiile ar putea fi vizibile.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 15
    5. Periați părul zilnic cu o perie de extensii pentru a preveni covorașul. Părul fără încurcări vă ajută extensiile să dureze cât mai mult posibil și vă păstrează părul sănătos. Periați-vă cu atenție părul și ușor cu o perie de extensii cel puțin o dată pe zi pentru a scăpa de orice noduri sau încurcări.
  • Amintiți-vă să spălați ușor rădăcinile, astfel încât să nu deteriorați legăturile.
  • O perie de extensie este o perie specială care vă permite să vă periați părul fără a deteriora legăturile sau trageți la rădăcini. Cumpărați o perie de extensie online sau la magazinul local de aprovizionare de frumusețe. Există multe dimensiuni, forme și stiluri pentru a alege de la!
  • Partea 3 din 3:
    Îndepărtarea
    1. Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 16
    1. Scoate-ți extensiile 3-6 luni după instalare. Extensiile de keratină pot dura până la 6 luni atâta timp cât le mențineți în mod corespunzător! Cu siguranta nu merge dincolo de marca de 6 luni, desi - aceasta pune prea multa stres si greutate pe parul natural. Perioadele lungi de stres și greutate pot provoca daune părului sau căderea părului.
    • Dacă doriți să aplicați extensiile, dați părului o pauză timp de 1-2 săptămâni înainte de a aplica noul set.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 17
    2. Secționați-vă părul și fixați-l pentru a dezvălui rândul de jos al extensiilor. Pentru a vă elimina extensiile, secțiunii părului în același mod în care ați făcut-o când le-ați aplicat - strângeți tot părul deasupra capului și îl tăiați din cale. Utilizați un pieptene de ratacar pentru a trage în jos stratul inferior de păr și expune primul rând de extensii.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 18
    3. Acoperă fiecare legătură cu gel de îndepărtare a legăturii de keratină. Gelul de eliminare conține ingrediente speciale care ajută la dizolvarea legăturii și pentru a face procesul de îndepărtare dureros. Squirt O cantitate generoasă pe prima legătură și strângeți zona de câteva ori cu degetele, astfel încât gelul să sature pe deplin legătura.
  • Achiziționați gelul de eliminare a legăturilor din Keratin online sau la un magazin de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 19
    4. Fixați suprafața legată de 8-10 ori cu instrumentul de îndepărtare a keratină. Strângeți mânerul sculei de îndepărtare cu mâna pentru a fixa peste legătura. Aplicați presiunea în zona legată și apoi relaxați-vă mâna. Lucrați în sus și în jos legătura, prindeți 8-10 ori, pentru ao slăbi suficient pentru a fi eliminat.
  • Instrumentul de îndepărtare a keratină arată ca o pereche mică de clești. El slăbește legătura, astfel încât să puteți trage extensia fără durere și fără a vă deteriora părul.
  • Cumpărați instrumentul de eliminare online sau la un magazin de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 20
    5. Țineți părul natural de rădăcină și trageți extensia departe. Strângeți părul deasupra zonei lipite, astfel încât să nu dureze când trageți extensia. Apoi, apucați extensia și trageți încet de părul real. Aruncați imediat extensia utilizată.
  • Din păcate, nu puteți reutiliza extensiile de keratină, cum ar fi și alte tipuri de extensii.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 21
    6. Rulați un pieptene de dinți fine prin părul pentru a îndepărta reziduurile de lipici. După ce eliminați extensia, este normal să vedeți o cantitate mică de reziduuri de lipici de keratină pe părul dvs. unde extensia a fost legată. Rulați un pieptene de dinți fine prin părul dvs. de câteva ori pentru a îndepărta reziduul de lipici.
  • Reziduul trebuie să fie moale și ușor de combinat, deoarece părul dvs. este saturat cu gelul de remover.
  • Imagine intitulată Aplicați extensiile de păr keratină Pasul 22
    7. Îndepărtați părul din cale și scoateți extensiile rămase. După ce trageți extensia, clipiți acea grămadă de păr natural în sus cu restul părului deasupra capului. Utilizați același proces pentru a termina eliminarea extensiilor în primul rând. Apoi, trageți în jos următoarea secțiune a părului cu un pieptene de ratacar și continuați să scoateți extensiile.
  • Lucrați sistematic, astfel încât să nu pierdeți accidental orice extensii!
  • După ce eliminați extensiile, spălați-vă părul pentru a scăpa de lipiciul rămas.
  • sfaturi

    Este normal ca punctele de atașare legate să fie un pic incomod pentru primele săptămâni.
  • Limitați înotul de la apa de apă sărată și apa la piscină clorurată vă pot slăbi legăturile.
  • Dacă încurcătura este o problemă, încercați să vă împrăștiați părul liber sau să-l puneți într-o coadă liberă înainte de culcare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Aplicație

    • Extensii de keratină pre-legată
    • Instrumentul de topire a conectorului
    • Clarificarea șamponului
    • Agrafe de par
    • Ratita Combate

    întreținere

    • Șampon fără sulfate
    • Pensulă de extensii

    Îndepărtarea

    • Agrafe de par
    • Keratin Remover Gel
    • Instrumentul de îndepărtare a keratină
    • Pieptene dințate fine
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar