Cum să faci hrană în panglici pe tine însuți

Vrei o coafură drăguță, versatilă și de lungă durată? Încercați să furați în panglici! Este un stil care vă permite să adăugați extensii lungi părului în timp ce Cornowing. Pentru a realiza acest aspect, va trebui să vă despărțiți părul, apoi să vă apropiați de scalp în timp ce adăugați mici secțiuni de extensii de păr. Pentru ca acesta să aibă succes, pregătiți-vă părul și extensiile înainte de a împlini. Cu un pic de practică, veți avea hrană minunată în panglici pe care toată lumea o va admira.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătiți-vă părul și extensiile
  1. Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 1
1. Spălați, starea și deșurubați-vă părul. Înainte de a vă stia părul, asigurați-vă că porniți pe părul proaspăt și curat. Utilizați șampon și balsam care funcționează cel mai bine pentru tipul de păr. Dacă părul tău se încurcă după spălare, desenați cu degetele și un pieptene de dinți.
  • Fi blând atunci când desenarea, deoarece firele de păr sunt foarte fragile atunci când sunt umede. Utilizați degetele pentru a detașa pentru a preveni ruperea părului.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 2
    2. Suflați-vă complet părul. Părul de frânare și cornrowing poate fi foarte complicat când este încă umed. Utilizați un uscător de suflare pe căldură medie sau mare pentru a vă usca complet părul după spălare. Puteți utiliza un pieptene de dinți largi sau o atașare a pieptenelor de suflare pentru a trece prin păr pentru uscare mai rapidă și mai completă.
  • Dacă părul dvs. este deosebit de gros, separați părul în 4 sau mai multe secțiuni atunci când uscarea prin suflare.
  • Dacă aveți părul în mod natural, folosiți uscătorul de suflare pentru a vă îndrepta cât de mult puteți.
  • Pentru a preveni deteriorarea căldurii, utilizați un spray de protecție la căldură pentru a spritz părul înainte de uscare prin suflare.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 3
    3. Alegeți-vă extensiile. Culoarea și lungimea extensiilor dvs. sunt complet până la tine și stilul pe care îl căutați. Cu toate acestea, asigurați-vă că primiți extensii care sunt făcute pentru cornrows și împletit. Aceste informații trebuie să fie etichetate clar undeva pe ambalaj. Puteți alege părul sintetic sau real uman, în funcție de preferința și bugetul dvs. Este posibil să fie necesar să achiziționați 2 sau 3 pachete de păr, în funcție de stilul dvs. și cât de groasă și de lungă doriți să vă aduceți panourile.
  • Părul uman este mare, pentru că de obicei arată și se simte natural și este, de asemenea, mai durabil. Cu toate acestea, ele tind să fie mai scumpe și vor reacționa la umiditatea ridicată de către Frizzing.
  • Părul de îmbinare sintetic este de obicei mai accesibil și nu reacționează la condițiile meteorologice de către Frizzing. Din păcate, tinde să arate mult mai puțin natural decât părul real uman și nu durează atât de mult timp.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 4
    4. Pregătiți-vă extensiile prin separarea lor în secțiuni. Extensiile de păr vor veni într-un pachet lung cu tot părul într-un singur pachet. Înainte de a începe să împleti, va trebui să separați extensiile în secțiuni și să le puneți la rând la REACH. Prima secțiune a părului ar trebui să fie în legătură cu /4 inch (0.64 cm) grosime. Apoi continuați să o separați, făcând fiecare secțiune puțin mai groasă decât cea anterioară. Separarea extensiilor înainte de împletire vă va ajuta să ridicați rapid părul cu o mână, în loc să vă opriți și să separe părul în mijlocul împletirii.
  • Dacă doriți feed-uri lungi în panglici, separați părul de împletire în aproximativ 7 secțiuni. Pentru panglicatele mai scurte, separați părul în 3 sau 4. Cele mai multe secțiuni pe care le aveți, cu atât vor fi mai multe panouri.
  • Va trebui să separați extensiile în secțiuni pentru fiecare feed în panglică pe care o veți crea. De exemplu, dacă faceți 2 feeduri lungi în panglici, va trebui să aveți două seturi de 7 piese de extensie (pentru un total de 14 secțiuni de păr).
  • Partea 2 din 4:
    Împărțind părul
    1. Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 5
    1. Face unul parte în mijlocul părului tău pentru 2 hrană în panglici. O coafura populară este de două feeduri lungi în panglică - una pe fiecare parte a capului. Pentru a realiza acest aspect, va trebui să faceți o singură parte în mijloc în timpul capului. Utilizați vârful unui pieptene de ratacar pentru a împărți părul. Așezați vârful pieptenei în partea de sus a frunții chiar în centrul liniei părului. Apoi, trageți-l înapoi pentru a face o linie dreaptă în mijlocul scalpului.
    • Nu încercați să vă împărțiți părul cu ajutorul dinților pieptenei - acest lucru va crea încurcări.
    • Utilizați o oglindă pentru a vă asigura că partea dvs. este dreaptă.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 6
    2. Partea părului în mai multe rânduri chiar de la partea frontală la spate timp de 3 sau mai multe feeduri în panglici. Unii oameni le place să aibă mai multe rânduri de hrană în panglică în părul lor. Există multe stiluri în care oamenii rock 6 panglici și mai mult! Pentru a face o parte, ia un pieptene ratacar și pune-l la marginea părului tău. Apoi, separați lent părul trăgând pieptenele înapoi într-o linie dreaptă. Trageți-l tot drumul înapoi până când rândul se duce la gâtul gâtului. Puteți face acest lucru pentru a face cât mai multe panouri pe care le doriți, asigurându-vă că ați făcut chiar rânduri în părul vostru.
  • Numărul de piese din părul dvs. depinde de câte brațe doriți. Dacă doriți 8 branduri, va trebui să faceți 7 părți.
  • Utilizați o oglindă pentru a verifica spatele capului pentru a vă asigura că toate rândurile sunt drepte și chiar.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 7
    3. Utilizați clipuri de păr pentru a păstra secțiunile separate. După ce vă partajați părul, va trebui să păstrați secțiunile separate, astfel încât partea să rămână în poziție în timp ce vă împletiți. Dacă nu, firele de păr dintr-o secțiune se pot amesteca cu fire din alte secțiuni și veți ajunge cu o parte strâmbă. Înfășurați o cravată de păr sau folosiți clipuri de păr pentru a păstra secțiunile de păr separate. Puteți să le lăsați în părul dvs. până când sunteți gata să începeți cu împletirea.
  • Partea 3 din 4:
    Crearea unui hrană în panglică
    1. Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 8
    1. Secțiunea de pe un păr pe marginea unui rând și împărțiți-l în 3 piese chiar. Înainte de a începe să împletiți și să adăugați extensiile la părul natural, va trebui să vă separați părul și să începeți Cornowing. Pentru a face acest lucru, separat /4 inch (0.64 cm) de păr spre marginea unui rând și îl împart în 3 secțiuni: o secțiune din stânga, o secțiune centrală și o secțiune dreaptă. Asigurați-vă că fiecare secțiune este egală în dimensiune.
    • Pentru a vă pregăti pentru împingere, utilizați o mână pentru a ține o secțiune, iar cealaltă mână pentru a ține celelalte două secțiuni.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 9
    2
    Cornrow secțiunea aproximativ 3-4 cusături. Acum că aveți cele trei secțiuni, începeți Cornowing părul înainte de a adăuga extensiile. Acest lucru vă va da panouri un aspect natural. La Cornrow, începeți fie cu partea stângă sau dreaptă a părului în degete, și mutați-l peste secțiunea adiacentă, astfel încât secțiunea pe care ați început-o este acum în centru. Apoi mutați secțiunea pe partea opusă peste aceasta, astfel încât să fie în centru. Aceasta este o cusătură. Continuați să faceți acest lucru până când aveți aproximativ 3-4 cusături.
  • Pentru a crea o cornrow, asigurați-vă că adăugați părul din partea neatinsă a rândului de fiecare dată când traversați o secțiune peste. Acest lucru va face ca panglica să rămână aproape de scalpul când ați terminat.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 10
    3. Luați cea mai mică secțiune de extensie și combinați-o cu secțiunile de păr. Acum că ați început Cornrow, este timpul să adăugați extensiile! Ridicați întreaga cea mai mică secțiune de extensie chiar în mijloc cu degetul mare și degetul arătător, astfel încât să fie pliat în jumătate. Combinați partea pliată a extensiei cu părul natural, plasându-l lângă catena centrală și una dintre firele exterioare.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 11
    4. Continuați să porniți părul cu extensia. Cornrow cu secțiunea pe care tocmai ați adăugat așa cum ați început. Asigurați-vă că continuați să adăugați mici secțiuni ale părului dvs., pe măsură ce vă înfășurați scalpul. Panglici 3-4 cusături înainte de a adăuga următoarea extensie la părul tău.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 12
    5. Continuați să adăugați următoarea secțiune de extensie la fiecare 3-4 cusături. Odată ce secțiunea anterioară de extensie este combinată cu părul și adăugată la panglică, ridicați următoarea cea mai mare secțiune și continuați să împingeți exact așa cum ați făcut cu pasul anterior. Continuați să împletiți și să adăugați extensiile dvs. pe măsură ce vă înfășurați scalpul. Este obișnuit să adăugați extensiile la fiecare câteva cusături, astfel încât panglica să își păstreze lungimea.
  • De fiecare dată când adăugați o nouă piesă de extensie, panglica dvs. va deveni mai groasă. Asigurați-vă că vă păstrați secțiunile separate în timp ce sunteți Cornowing, astfel încât panglica dvs. nu se dezvăluie sau nu devine dezordonată.
  • Odată ce adăugați secțiunea de extensie finală, păstrați Cornowing până la capătul gâtului.
  • Partea 4 din 4:
    Terminând panglicele
    1. Imagine intitulată face hrană în panglici pe tine pas 13
    1. Puneți-vă extensiile până la capăt. După ce ați adăugat partea de extensie finală, păstrați Cornowing până când ajungeți la nivelul gâtului. Odată ce ajungi acolo, vei mai avea părul rămas, deci păstrați împletirea până când ajungeți la capătul părului. Utilizați Clippers de păr pentru a tăia extensiile dacă sunt prea lungi. Apoi treceți la rândul următor pentru a începe panglica următoare și repetați procesul până când ați terminat cu toate extensiile dvs. de panglică.
    • Spray 1-2 Spritzes mici de păr de păr pe păr după ce ați adăugat ultima piesă de extensie pentru ao ajuta să se amestece mai bine în părul dvs. natural și să împiedicați părul din frizzing.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 14
    2. Îndepărtați capetele panourilor în apă clocotită pentru a menține panglicele împreună. Puteți utiliza apă fierbinte fierbinte pentru a sigila panglicele (fie reale, fie sintetice) și să le împiedice să se dezvăluie. Pentru a face acest lucru, încălzirea apei pe aragaz sau pe teakettle până când se fierbe. Apoi se toarnă repede într-o ceașcă sau o pitcher robustă și faceți capetele panourilor din interior. Îndepărtați părul la jumătatea drumului și lăsați-l timp de cel puțin 30 de secunde. În cele din urmă, strângeți-l cu un prosop.
  • Nu utilizați o ceașcă de plastic subțire sau de sticlă pentru a vă scufunda capetele. Căldura se va transfera și va arde degetele.
  • De asemenea, puteți opta pentru a sigila capetele panourilor cu benzi elastice de păr, dar acest lucru ar putea să nu păstreze capetele panourilor împreună pentru o perioadă lungă de timp.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 15
    3. Faceți-vă panourile dure prin purtarea unui șef pe timp de noapte. Dacă dormiți fără să vă protejați panglicele, ei vor fi în frunte și se vor despărți treptat. Stilul tău va dura doar câteva zile. Pentru a face să dureze până la o lună sau chiar mai mult, legați o eșarfă din mătase sau satin în jurul capului și a panourilor înainte de a merge la culcare.
  • De asemenea, puteți să dormiți pe o pernă de satin pentru o protecție similară pentru panourile dvs.
  • Imaginea intitulată face hrană în panglici pe tine pasul 16
    4. Spălați-vă părul la fiecare 1-2 săptămâni. Doar pentru că părul tău este în branduri nu înseamnă că poți sări peste ziua de spălare. Asigurați-vă că părul dvs. este curat, va extinde lungimea hranei dvs. în stilul de brand. Puteți utiliza șamponul uscat pentru a curăța sau a unui spalator umed cu apă și șampon. Spălați scalpul curățând cu atenție între fiecare panglică pentru a evita să le încurce.
  • Nu vă aduceți alimentarea în panglică cu apă când îi spălați. Dacă nu sunt uscate în mod corespunzător, ei pot mucegai și pot lăsa o duhoare greșită.
  • sfaturi

    Pentru a face panglicele dvs. elegante și păstrați firele de rătăcire, frecați un produs de control al marginii pe părul chiar la marginea dvs. înainte de a începe împlinirea.
  • Nu începeți panglica dvs. prea aproape de linia de păr. Acest lucru poate provoca tensiune și trageți pe margini, ceea ce poate duce la rupere. În schimb, începeți aproximativ o jumătate de centimetru de la linia de păr.
  • Când practicați mai întâi acest stil, utilizați extensii de păr strălucitoare, care contrastează culoarea parului curent. Acest lucru vă va ajuta să vedeți diferitele secțiuni ale părului pe măsură ce lucrați, astfel încât să vă puteți îmbunătăți panglica.
  • Asigurați-vă că picioarele panglicii rămân chiar și în timp ce lucrați sau altfel panglica dvs. va fi strâmbă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Prelungirea părului de frânare
    • Blowdryer
    • Gel de control al marginilor
    • Duckbill de păr sau cravate de păr
    • Foarfece de tunsoare
    • Ratita Combate
    • Apă
    • Benzi de păr elastice (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar