Cum să te îmbraci când ești 30

În vârsta de 30 de ani, poate fi jonglează o carieră, o familie și viața dvs. socială. Este posibil să nu aveți cât timp să vă concentrați asupra aspectului dvs. După cum ați făcut în anii 20, dar este și mai important să arătați lustruit, dat fiind că sunteți mai în vârstă. Investirea în bucăți de îmbrăcăminte de înaltă calitate și accesorii fără sfârșit, puteți arăta elegant și tras împreună. De asemenea, vă puteți actualiza dulapul prin aruncarea elementelor necorespunzătoare, care sunt mai potrivite pentru persoanele din adolescenții și 20 de ani.

Pași

Metoda 1 din 3:
Investiția în elementele de bază ale calității
  1. Imagine intitulată rochie când tu
1. Găsiți o spălare întunecată pereche de blugi care se potrivește bine corpului tău. Du-te la un magazin departament pentru a localiza o pereche de blugi de spălare întunecată, care vă plătește figura. Evitați jeggurile care sunt mai spandex decât bumbacul. Încercați un jean de pantaloni de pantaloni pentru vineri casual la locul de muncă sau o slouchy, prietenul tăiat pentru weekend.
  • Pentru un aspect masculin, încercați blugi cu o singură pauză care se potrivește perfect în talie fără a deveni baggii în picior.
  • Asociații de magazin cunosc de obicei inventarul lor bine și pot alege stiluri care vă vor lăuda.
  • Spălările foarte ușoare pot arăta fiecare ripple a corpului tău și sunt mai puțin sofisticate. O umbră profundă indigo este un clasic. De asemenea, puteți încerca denimul negru.
  • Nu este nevoie să mergeți încă pe bătrâni. Evitați blugi cu talie elastică!
  • Imagine intitulată rochie când tu
    2. Investiți în costume de înaltă calitate în gri, negru și albastru. Pentru un aspect masculin, construiți dulapul de lucru în jurul acestor 3 culori clasice de potrivire. Mergeți la un comerciant cu amănuntul lângă dvs. și întrebați un asociat de magazin pentru a vă ajuta să alegeți trei costume clasice-dar moderne în aceste nuanțe. Majoritatea magazinelor departamente au croitori pe personalul care se potrivește perfect cu costume pentru tine.
  • Asociația magazinului poate sugera, de asemenea, oxforduri și accesorii în culori complementare care fac ca noile dvs. costume să arate grozav. Bogat loafers maro pot declanșa un costum gri frumos, de exemplu.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    3. Snag O blazer neagră de siluetă. Căutați un blazer cu brațele care se potrivesc frumos, dar nu sunt strânse. Steer-clar de stiluri datate care au tampoane de umăr. O blazer bine montat ar trebui să-l înconjoare la talie, apoi să urmeze curba șoldurilor afară spre exterior. Jacheta ar trebui să fie apăsată cu ușurință, chiar dacă decideți să o purtați deschis.
  • Blazerele sunt piese versatile care pot asocia cu pantaloni colorați în mod similar pentru un efect de costum sau să fie purtați la o brunch de duminică cu mâneci laminate.
  • Dacă găsiți o blazer de înaltă calitate care vă potrivește bine, dar nu perfect, luați-o la un croitor. Un personaj bun poate face un blazer de raft se potrivesc ca o îmbrăcăminte personalizată, cu unele ajustări minore.
  • Păstrarea unui blazer frumos în biroul dvs. este o idee minunată în cazul în care vă răciți și trebuie să faceți legătura într-un mod profesionist.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    4. Cumpărați o bluză de mătase neutră, de înaltă calitate. Căutați o bluză de mătase într-o nuanță ușoară, neutră, cu un gât clasic v. Căutați un mat mai degrabă decât o mătase strălucitoare pentru o privire care este mai lustruită decât sexy. Dacă bluza are butoane, asigurați-vă că se găsesc plat atunci când sunt complet butonate, mai ales dacă aveți un bust mai mare.
  • Încercați să vă loviți bluza de mătase într-o fustă de creioane sau purtați-o cu blugi slabi prietenului și adidași albi.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    5. Investiți într-o rochie neagră fără timp. Cumpărați o rochie neagră care este potrivită pentru birou, dar la modă. Optați pentru o gât mai mare și o țesătură robustă care vă formează figura dvs. frumos. Veți putea purta această piesă versatilă la petreceri de cocktail, prânzuri de afaceri, funerale, nunți și totul între ele.
  • Doar pentru că o rochie este neagră nu înseamnă că nu poate fi interesant. Căutați detalii unice, cum ar fi butoanele perla sau detaliile dantelă, care fac rochia dvs. să iasă din mulțime.
  • O rochie ar trebui să fie cel puțin la genunchi pentru a fi potrivită pentru muncă.
  • În funcție de ocazie, împerecheați rochia cu o eșarfă de mătase colorată sau cu tocuri înalte într-o imprimare florală pentru un pop de culoare.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    6. Du-te pentru un pulover cu gât de cașmir. Cumpărați un pulover cașmir color solid pe care vă puteți îmbrăca la birou cu pantaloni sau pereche cu blugi în weekend. Un crewneck este un aspect clasic care este întotdeauna potrivit și nu iese niciodată în stil.
  • Adăugați o centură slabă peste pulover în jurul taliei naturale pentru a afișa factorul preppy al gâtului dvs. echipaj.
  • Culorile neutre merg cu totul, iar tonurile de bijuterii completează și cele mai multe tonuri de piele.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    7. Cumpărați un tricou alb lustruit. Căutați un tricou într-o tăietură clasică, cum ar fi un echipaj sau v gât. Optați pentru o țesătură de bumbac greu, care se va spăla bine, dar are mai multă formă decât un substraj. Cel mai bine este să vă spălați albii împreună, astfel încât ei să păstreze culoarea lor strălucitoare.
  • Împreună tricoul alb cu orice haine casual pentru un aspect clasic. Încercați blugi, o haină de șanț și niște tocuri pentru o privire lustruită în mișcare.
  • Pentru un aspect masculin, împerecheați un tricou alb cu un blazer de heringbone și blugi întunecați.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    8. Încercați un strat clasic de șanț. Căutați un strat de tranșă neutru cu o centură. Khaki este o culoare clasică. Alegeți o șanț care este ușor și impermeabil, astfel încât să puteți strada și să arate chic în zilele ploioase.
  • Pentru un aspect diferit, încercați un șanț în Marina sau Olive.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    9. Tratați-vă la o pereche de pijamale potrivite. Alegeți o pereche de pijamale de mătase sau de lenjerie de potrivire care vă fac să vă simțiți confortabil și crescuți în același timp. Veți simți special, chiar și atunci când răspundeți la un e-mail de lucru într-o duminică.
  • Nu este la fel de critic ca un blazer negru, dar luarea unei bune grijă a dvs. este o parte a a ceea ce sunt vorba de 30 de ani! Probabil că aveți mai multe responsabilități (și poate chiar un venit puțin mai consumabil). Obțineți niște PJ-uri frumoase și trăiți puțin!
  • Stick la solide sau modele clasice, cum ar fi o bandă sau punct. Căutați un set care are un vârf și un fund. Este posibil să puteți cumpăra aceste piese separat pentru cea mai bună potrivire.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea accesoriilor
    1. Imagine intitulată rochie când tu
    1. Cumpărați o curea de piele clasică. Căutați o centură maro sau neagră cu o cataramă de argint sau aur pentru o poloneză atemporală în timpul săptămânii. De asemenea, puteți utiliza unul pentru a vă îmbraci blugi și tricou în weekend sau pereche cu un buton-up pe vineri ocazional.
    • Încercați o formă interesantă cataramă, cum ar fi un cerc, pentru a adăuga o răsucire la aspectul dvs. de timp.
    • Evitați cataramele de noutate, cum ar fi stilurile super-eroilor, care sunt mai potrivite pentru o mulțime mai tânără.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    2. Clasa-ti aspectul cu diamante sau faux-diamante. Găsiți o pereche de faux-diamante sau de diamante reale pentru a asocia cu costume casual și de lucru. Căutați cercei care au o dimensiune mică, deci chiar dacă sunt falsuri, au iluzia de a fi reali. Evitați înlocuitorii supradimensionați sau excesiv de strălucitori, care pot apărea ca lipicioasă.
  • MOISSANITE ȘI ZIRCONIA CUBIC sunt două mari alternative de diamante care trec pentru realitatea reală.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    3. Alegeți o pereche de ochelari de soare. Cumpărați-vă o pereche de ochelari de soare într-o culoare clasică, cum ar fi negru sau broască țestoasă. Stilurile de modalitate și aviator rar ieșesc din modă. Achiziționați o pereche robustă (nu trebuie să fie scumpă!) că vă veți îngriji în mod corespunzător și veți păstra în cazul lor.
  • S-ar putea să vă grăbiți că tratați ochelari de soare pentru magazinul de droguri slab pentru că sunt ieftine. Deoarece acestea sunt prost făcute, de obicei nu durează, nici. Investiția în ochelari pe care îi veți purta de ani de zile, vă asigură că sunteți mai puțin probabil să le uitați la prânz!
  • Dacă aveți nevoie de specificații regulate, un asociat de magazin la un boutique de ochelari vă poate ajuta să selectați o pereche de măgulitoare. Culorile cadru care se potrivesc cu ochii dvs. pot arăta frumos.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    4. Investiți într-o pungă lustruită de weekend. Selectați o pungă chic peste noapte suficient de mare pentru un weekend departe. Căutați materiale clasice, cum ar fi Twill sau Piele, care se vor menține chiar dacă trebuie să le verificați în avion. Sofisticate sofisticate și blues nu vor arăta murdar chiar dacă se înmulțesc.
  • Evitați crema sau pungile albe, care se arată ușor.
  • Adăugați o atingere feminină selectând un stil cu catarame metalice sau buclă o eșarfă în jurul mânerului.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    5. Cumpărați pompe negre clasice care nu sunt platforme. Căutați tocuri clasice negre cu un deget închis în piele de piele sau piele. Evitați stilurile de brevete, care sunt mai potrivite pentru tinerii. Aceste pantofi fără timp vor asocia cu pantaloni sau fuste la locul de muncă sau se vor îmbrăca o pereche de blugi slabi pentru o întâlnire.
  • Heel Heights mai scurte de 2.5 inci (6.4 cm) sunt cele mai potrivite pentru muncă. Tocurile pe care le purtați ocazional pot fi de orice înălțime cu care vă simțiți confortabil.
  • Unele culori ușoare de pantaloni, cum ar fi bej, pot arăta mai bine cu alte neutre la fel de ușoare, dar negrul într-adevăr merge cu totul.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    6. Încercați o pereche curată de adidași simpli albă. Cumpărați o pereche de adidași albi cu un talpă plat. Optați pentru un stil fără logo-uri de marcă pe exteriorul care arată mai mult ca un pantof de lounging decât un pantof atletic. Aceste pantofi se pot asocia cu Khakis pentru comisiile de weekend sau o rochie neagră puțin pentru o răsucire ocazională.
  • În timp ce puteți încerca adidași în alte neutre, alb este într-adevăr cea mai versatilă. Adidasii negri pot fi prea ochi-prins cu unele aspect.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    7. Adăugați un ruj roșu chic la sacul de machiaj. Trageți de pe un clasic de machiaj ocazional purtând niște ruj roșu. Deși nu este un accesoriu tehnic, îndrăzneala unei buze roșii poate accentua un aspect simplu și poate face memorabil.
  • Încercați o buză roșie cu blugi și un tricou clasic alb pentru un pop de culoare sau încercați-l cu o bluză neutră de mătase la locul de muncă.
  • Cea mai bună nuanță de ruj roșu pentru dvs. variază în funcție de tonul pielii. Dacă aveți subtilități calde în piele, încercați un ruj roșu cald portocaliu. Dacă aveți subtilnați Bluer în piele, încercați mai mult dintr-o roșie magenta sau fructe de pădure.
  • Neutru machiaj și ruj poate arăta și lustruit. Acestea sunt doar câteva idei pentru a încerca.
  • Sfat de experți
    Christina Santelli

    Christina Santelli

    Profesional Stylistchristina Santelli este proprietarul și fondatorul stilului meu nou, un concierge de styling de garderobă cu sediul în Tampa, Florida. Ea a lucrat ca stilist de peste șase ani, iar lucrarea ei a fost prezentată în HSN, Festivalul de vinuri din Pacific Heights, și Nob Hill Gazette.
    Christina Santelli
    Christina Santelli
    Stilist profesionist

    Aveți grijă de pielea dvs., de asemenea. Stylist Christina Santelli spune: "Ar trebui să vă gândiți la pielea dvs. ca un accesoriu. Indiferent de ce purtați, oamenii vă vor vedea fața. Luați în considerare ce culorile arată bine cu tonul pielii, spălați-vă și hidratează fața în fiecare zi și vă grăbește sprâncenele."

    Metoda 3 din 3:
    Aruncarea elementelor inadecvate în vârstă
    1. Imagine intitulată rochie când tu
    1. Aruncați blugi scăzuți. Încercați să purtați blugi slabi prietenoși sau blugi tăiate de pantaloni în loc de stiluri strânse, cu creștere redusă. Cele mai multe dintre aceste stiluri au ieșit din modă pentru toată lumea, dar adolescenți - ale căror corpuri sunt cele mai potrivite pentru a barul unui midriff.
    • Ridicarea la mijlocul și ridicată sunt cele mai măgulitoare.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    2. Aruncați costume răcoritoare sau quirky. Scapă de orice costume din cele mai vechi zile la locul de muncă. Aceste piese au fost probabil cumpărate de către dvs. de către un părinte - poate nu exact stilul dvs. - și probabil că nu vă potriviți bine în 30 de ani. De asemenea, au fost cumpărați, probabil că ați avut o senzație bună pentru ceea ce oamenii purtați la biroul dvs. într-o zi obișnuită.
  • Costume cu tampoane mari de umăr sau alte caracteristici datate, de exemplu, ar trebui să meargă.
  • Salvați legăturile de noutate pentru Oficiul.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    3. Scoateți pantofii școlii. Reciclați pantofi de șa, Mary Janes și alte stiluri copilărești, care sunt destinate copiilor. Încercați în schimb o pereche de alunecări sau apartamente nud.
  • Dacă un stil de încălțăminte a fost vreodată obligatoriu de codul de îmbrăcăminte al școlii când erai mai tineri, șansele sunt prea vechi pentru asta.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    4. Ditch Stretchy Tube Tops. Încercați un dantelă sau camisol de mătase în loc de această capsă de dans de liceu. Există puține locuri pe care o femeie crescută poate purta în mod convingător un vârf de tub și chiar dacă ar putea, este mai bine lăsat la un set mai tânăr.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    5. Comercial Miniskirts pentru fuste de creioane. Șanțuri super-scurte și încercați să îmbrățișați mai multe opțiuni mai lungi pentru un apel mic sex. Fustele de creioane din piele (în weekend) sau piele de căprioară pot oferi un stil atemporal care este compact și adecvat vârstei.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    6. Arunca rochii de corp. Aruncați orice rochii de spandex sau poliester al căror scop principal vă arată figura dvs. la un club de noapte. În schimb, încercați o rochie de cocktail cu detalii interesante, cum ar fi dantelă sau broderie sau un stil nepotrivit pentru un interes vizual.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    7. Depozitați uzura colegială. Puneți fraternitatea sau bluza de sororitate, precum și orice pantaloni sau pantaloni scurți care au nume de echipă scrise în spate. În timp ce aceste elemente pot deține amintiri, ei implică că nu v-ați mutat de la acea perioadă de timp.
  • Încercați o bluză solidă a gâtului cu blugi slabi și adidași albi pentru un aspect confortabil ocazional.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    8. Scapa de romperi si de plaisura. Deplasați-vă de la uzura festivalului prin trecerea romperilor drăguți și a plăcerilor la verioșii dvs. mai tineri. Aceste stiluri de obicei scurte, baby-păpușă și amprentele lor florale cutesy sunt orientate mai mult spre adolescenți.
  • Imagine intitulată rochie când tu
    9. Aruncați scurte scurte. Chiar dacă sunteți în formă stelară, aruncați orice pantaloni scurți de pradă încă în dulapul dvs. Aceste stiluri uber-scurte mai puțini oameni foarte puțini. Încercați pantaloni scurți de Bermuda Slim sau o fustă de flacără la genunchi într-un dantelă chic pentru a vă arăta picioarele în schimb.
  • sfaturi

    Hainele tale ar trebui să te facă să te simți încrezător și fericit. Ignorați orice orientări pe care nu doriți să le urmați. Îmbrățișați-vă propriul stil personal!
  • Obțineți un sentiment pentru care brandurile tind să vă potrivească bine. Acest lucru vă va ajuta să stocați hainele care vă plac.
  • Pentru a ajuta la a căuta mai tânăr la 30 fără a fi suprasolicitat, verificațiCum să arăți mai tânăr la 30 de ani.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar