Cum să eliminați un steag american deteriorat

Când U.S. steagul devine uzat sau decolorat, este important să o luați în jos și să o eliminați în mod corespunzător. U.S. Codul pavilionului afirmă că atunci când pavilionul "este în așa fel încât să nu mai fie o emblemă de montare pentru afișare, [IT] trebuie distrusă într-un mod demn, de preferință prin ardere."Acest lucru se poate face în mod privat sau într-o ceremonie publică. Cu toate acestea, deoarece steagurile sunt fabricate din nailon, care eliberează gaze periculoase atunci când este arsă, poate doriți să investigăm alte modalități de eliminare a unui steag vechi. Cu un pic mai scurt, puteți să vă retrageți în mod corespunzător și respectuos.S. Steaguri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Reducerea pavilionului
  1. Imagine intitulată retrage un pavilion U.S. Pasul 1
1. Recunoașteți dacă pavilionul este uzat, decolorat sau murdar. Deoarece este expusă elementelor zilnice, steagul dvs. va avea probabil o uzură în timp. Dacă observați orice frământare la margini, culorile nu sunt la fel de vibrante sau că a devenit colorat, este timpul să vă retrageți pavilionul și să zburați unul nou.
  • Multe steaguri pot fi spălate sau reparate dacă sunt purtate. Asigurați-vă că urmați liniile directoare ale producătorului atunci când vă îngrijiți de steagul.
  • Există mulți comercianți cu amănuntul online care vând u.S. Steaguri. Le puteți găsi, de asemenea, la cele mai mari magazine de vânzare cu amănuntul.
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion S.U.S. Pasul 2
    2. Investigați opțiunile de eliminare. Odată ce ați hotărât că trebuie să vă retrageți pavilionul, ar trebui să începeți să cercetați cât mai bine să îl eliminați. Poate doriți să vă ardeți steagul, ceea ce este un mod popular de retragere și eliminare a steagurilor vechi. Cu toate acestea, cele mai multe steaguri conțin nailon, care eliberează gaze periculoase atunci când sunt arse. Dacă doriți să evitați gazele periculoase, ați putea dori să vă gândiți, îngropați sau reciclați pavilionul vechi. Găsiți o metodă care este sigură și funcționează pentru nevoile dvs.
  • Dacă vă decideți să vă ardeți steagul, asigurați-vă că urmați toate reglementările de state și federale de ardere. Contactați departamentul dvs. local de pompieri și discutați cum să vă ardeți în mod corespunzător și în siguranță.
  • Imaginea intitulată pensionați un pavilion din S.U.S. Pasul 3
    3. Coborâți încet steagul. Când luați pavilionul în jos, asigurați-vă că ați coborât încet. Acest lucru este considerat un semn de respect și se va asigura că steagul nu se încadrează la sol. Trage rapid pavilionul de la un pol este considerat necorespunzător.
  • Dacă steagul dvs. nu este agățat de un steag, pur și simplu luați-l în jos. Nu este nevoie să efectuați lent această acțiune în fiecare instanță.
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion S.U.S. Pasul 4
    4. Păstrați steagul să atingă terenul. Pe măsură ce luați pavilionul în jos, este important să nu lăsați să atingă terenul. Mulți consideră acest lucru un semn de lipsă de respect pentru steag și ce înseamnă. Dacă puteți, aveți pe cineva acolo pentru a vă ajuta să coborâți și să deconectați steagul, astfel încât să puteți garanta că nu atinge terenul.
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion U.S. Pasul 5
    5
    Îndoiți steagul în mod corespunzător. Odată ce steagul este coborât, veți dori să îl pliați în mod corespunzător în triunghiul recomandat. Este probabil ca să doriți să vă ajutați să pliați steagul pentru a vă asigura că nu atinge terenul. Dacă pliați steagul ca parte a unei ceremonii, poate doriți ca altcineva să explice semnificația și simbolismul plierei.
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea unei ceremonii de eliminare a pavilionului de bază
    1. Imaginea intitulată retrage un pavilion U.S. Pasul 6
    1. Lumina un foc mare și intens. La începutul ceremoniei, veți dori să aprindeți un foc suficient de mare pentru a distruge complet toate steagurile pe care le veți arde. Puteți utiliza un arzător de gaze naturale sau puteți lumina un incendiu tradițional folosind lemn. Ați putea dori, de asemenea, să luați în considerare configurarea unui fel de poziție pentru a ține focul și pentru a prinde cenușa.
    • Înainte de a începe ceremonia de eliminare a pavilionului, veți dori să vă asigurați că ați pliat corect pavilionul. Puteți să vă asigurați că este pliată corespunzător prin încorporarea unei ceremonii de pliere de pavilion în ceremonia dvs. de eliminare mai mare.
    • Asigurați-vă că urmăriți codurile și ordonanțele locale de incendiu.
  • Imaginea intitulată pensionați un pavilion U.S
    2. Așezați pavilionul pe foc. Puneți steagurile pliate individual în foc. Nu le lăsați să atingă terenul. Evitați stivuirea steagurilor deasupra celorlalte. Dacă focul este mic, ardeți doar cât mai multe steaguri pe care le puteți pune în ea fără să le stivuiți.
  • Deoarece multe steaguri moderne sunt tratate cu substanțe chimice care pot arde exploziv și pot da fumul toxic, arderea steagului dvs. poate provoca un accident. Asigurați-vă că contactați departamentul dvs. local de pompieri pentru a vă asigura că întâlniți toate codurile de siguranță.
  • Poate doriți să luați în considerare o plasare a unui grătar în flăcări care vor ține steagurile. Acest lucru îi va păstra de la alunecare de pe foc și pe pământ.
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion U.S. Pasul 8
    3. Veniți la atenție sau salut. În funcție de stilul ceremoniei pe care îl țineți, este posibil să doriți să întrebați pe cei care au participat să ajungă la atenție sau să salute pe măsură ce ardeți steagurile. Dacă ardeți mai multe steaguri, acest lucru poate fi un proces lung și în picioare pentru o perioadă lungă de timp ar putea fi dificil pentru persoanele în vârstă. Luați în considerare lăsarea pe toată lumea să stea din nou după câteva momente sau când primul steag a ars.
  • Dacă conduceți ceremonia, ați putea spune ceva de genul "Vor fi cei care au participație vă vor ridica și onorează steagul."
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion U.S. Pasul 9
    4. Să stabilească angajamentul de loialitate. Pe măsură ce pavilionul arde, puteți, de asemenea, să precizați angajamentul de loialitate. Acesta este un gest foarte patriotic și simbolic. Cu toate acestea, pentru că se referă la "Dumnezeu", acest lucru ar putea face pe cei care aderă la diferite opinii religioase se simt incomod. Încercați să creați o ceremonie care este incluzând și găzduiește convingerile diverselor grupuri care numesc Statele Unite ale Americii.
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion U.S. Pasul 10
    5. Au o perioadă de reflecție silențioasă. O perioadă de reflecție silențioasă ar putea fi cea mai bună opțiune dacă eliminați un steag și doriți să respectați pe toți cei implicați. Un moment de tăcere permite participanților ocazia de a reflecta și de a onora pavilionul în felul lor. Acesta este un mod mai incluziv de a conduce ceremonia.
  • Înainte de a începe momentul tăcerii, spuneți ceva de genul "Vă rugăm să vă alăturați într-un moment de reflecție silențioasă."
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion U.S. Pasul 11
    6. Lăsați pavilionul să ardă complet. Veți dori să permiteți ca steagul să ardă complet în flăcări. Nu ar trebui să existe rămășițe de țesături stânga, doar cenușă. Dacă utilizați un foc de lemn, este posibil să fie nevoie să adăugați mai multe lemn pentru a menține flacăra fierbinte. Dacă este o flacără de gaz, iar steagurile nu ard corect, este posibil să doriți să întoarceți fluxul de gaz.
  • Din cauza substanțelor chimice cu care sunt tratate, diferite steaguri vor arde la viteze diferite. Unele sunt tratate cu materiale rezistente la flacără pentru a împiedica oamenii să ardă steagurile în protest. Aceste tipuri de steaguri pot necesita un fluid mai ușor pentru a arde bine.
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion U.S
    7. Stinge focul și îngropa cenușa. Odată ce ați distrus pe deplin toate steagurile, veți dori să stingeți focul și să colectați cenușa. Pentru a ucide focul, opriți alimentarea cu combustibil sau lăsați focul să ardă pe cont propriu. Odată ce ați colectat cenușa, plasați-le într-un recipient și le îngropați într-un loc potrivit.
  • Cenușele pot fi, de asemenea, împrăștiate pe terenuri importante, cum ar fi terenurile de paradă militare sau câmpurile de luptă.
  • Metoda 3 din 3:
    Eliminarea pavilionului privat
    1. Imaginea intitulată retrage un pavilion U.S. Pasul 13
    1. Arde steagul discret. Odată ce ați coborât steagul și ați pliat corect, veți dori să găsiți un loc privat pentru a dispune de steagul. Metoda preferată de eliminare este de a vă arde steagul într-un incendiu mare. Asigurați-vă că este suficient de mare pentru a distruge în mod corespunzător steagul, dar nu atât de mare încât este un pericol de siguranță. Odată ce steagul este distrus, îngropați cenușa.
    • Asigurați-vă că ați verificat cu interdicții de ardere locale înainte de a vă elimina pavilionul.
    • Deoarece multe steaguri moderne sunt tratate cu substanțe chimice care pot arde exploziv și pot da fumul toxic, arderea steagului dvs. poate provoca un accident.
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion de la S.U.S. Pasul 14
    2. Tăia pavilionul. Dacă nu puteți sau nu doriți să vă ardeți steagul, îl puteți tăia și în bucăți. Odată ce un steag a fost tăiat, nu mai este oficial.S. Steagul și pot fi eliminate în diverse metode. Când tăiați steagul, veți dori să vă asigurați că nu vă tăiați în câmpul Blue Star. Această secțiune ar trebui să rămână întregi, dar puteți tăia restul pavilionului pe măsură ce vedeți potriviți. Odată ce steagul este tăiat corespunzător, puteți dispune de ea totuși doriți.
  • Utilizați foarfece sau un cuțit pentru a tăia steagul.
  • Evitați ruperea steagului. Acest lucru poate fi considerat lipsit de respect.
  • Câmpul Blue Star reprezintă unitatea U.S. Statele și tăierea în acea secțiune este considerată o încercare simbolică de a perturba acea unitate.
  • Unii pot lua în considerare această metodă mai puțin ceremonială sau lipsită de respect. Utilizați discreția dvs. sau discutați cu cineva cu experiență care elimină steagurile, înainte de a tăia un steag.
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion U.S
    3. Îngropă pavilionul. Odată ce un steag este purtat, îl puteți plânge, puneți-l într-o cutie și îngropați-l. Atâta timp cât sunteți respectuos cu privire la modul în care îngropați steagul, aceasta este o alternativă bună la ardere. Asigurați-vă că plasați pavilionul într-o cutie. Lăsați solul să atingă steagul este considerat lipsit de respect, chiar dacă eliminați un steag.
  • Această metodă ar putea fi considerată, de asemenea, lipsită de respect sau necorespunzătoare.
  • Având în vedere că steagurile sunt acoperite în diverse substanțe chimice pentru a le păstra, aceasta ar putea fi o opțiune mai puțin ecologică. Spre deosebire de steagurile fabricate din fibre naturale, cum ar fi bumbacul care se descompun rapid, steagurile moderne sunt de obicei fabricate din materiale sintetice care defalcă o perioadă mult mai lungă de timp.
  • Imaginea intitulată pensionați un pavilion U.S
    4. Dați pavilionul unei organizații calificate. Grupuri precum Legiunea americană, veteranii războaielor străine, cercetașii de fete și cercetașii băieți vă vor lua steagurile vechi și vor dispune în mod corespunzător de ei. Steagurile vechi sunt în mod obișnuit ars în timpul ceremoniilor de eliminare, care se desfășoară în momente diferite pe tot parcursul anului. Dacă nu sunteți sigur de cea mai bună metodă de eliminare a u.S. Steagul, aceasta poate fi o opțiune bună.
  • Legiunea americană deține o ceremonie de eliminare a pavilionului în Ziua Flagului în fiecare an.
  • Imaginea intitulată retrage un pavilion U.S. Pasul 17
    5. Reciclați steagurile vechi. Dacă sunteți preocupat de limitarea impactului asupra mediului al pavilionului, ați putea dori să îl trimiteți la o companie care să fie specializată în reciclarea steagurilor vechi. Ele se vor asigura că steagul este eliminat într-un mod conștient de mediu. Compania poate folosi, de asemenea, materiale de la pavilionul vechi pentru a face unul nou.
  • În funcție de companie, vi se poate solicita să dați o donație pentru serviciu. Cu toate acestea, există unii care reciclează gratuit steagurile.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar