Cum să curățați și să cumpărați copitele unui cal

Curățarea și bătăile de cai pentru un spectacol de cal este o modalitate bună de a arăta că vă pasă și să aveți grijă de calul tău. De asemenea, face ca copitele lor să arate foarte frumos!

Pași

  1. Imagine intitulată curată și Buff un cal
1. Ia un pește de șmirghel. Și luați o găleată de apă.
  • Imagine intitulată curată și Buff un cal
    2. Nisip de pe toate lucrurile brute de la caii tăi cu hârtia de nisip. De asemenea, puteți obține blocurile pentru ca cai să faceți acest lucru, dar ei lucrează la fel.
  • Imagine intitulată curată și Buff un cal
    3. Umpleți găleata cu apă și înmuiați copia. Sau doar pulverizați copita cu un furtun.
  • sfaturi

    Nu introduceți ulei sau aplicați dressing timp de câteva zile înainte de spectacol, deoarece acest lucru poate împiedica lustruirea poloneză sau a lacului să scadă corect.
  • Alegeți copita - salvează o mizerie noroioasă mai târziu! Apoi curățați peretele copitei exterioare cu o perie rigidă și apă caldă. S-ar putea să nu doriți să utilizați săpun, deoarece se usucă prea mult. De asemenea, nu curățați prea mult (sau într-adevăr, mizerie deloc) noua creștere a copiilor la banda coronetului. Concentrați-vă eforturile pe peretele principal al copiilor care este deja greu.
  • Utilizați cele mai ușoare blocuri de șlefuire. Obțineți cea mai bună granulație pe care o puteți găsi. Nisip în sus și în jos de la banda coronetului la pământ în timp ce copita este încă umedă. Nu luați prea multe lucruri! Doar scăpați de orice noroi de noroi și lăsați o praf fină de granulație pe suprafața peretelui copitei. Ștergeți asta cu o cârpă umedă.Lăsați copita să se usuce bine. Înțelegeți că, cu o copite albă, nu veți obține niciodată în întregime alb. Va arăta întotdeauna puțin galben. Dacă v-ați așezat la o nouă creștere, ați fost prea departe cu șlefuirea. Utilizați zilnic un balsam bun, pentru că tocmai ați deteriorat peretele copitei!
  • Să fie cu adevărat atenți să nu nisip perioportul sau banda coronariană. Doar nisipați suprafața murdară de pe perete, dacă este necesar, și încercați să rotunjiți orice crestături, crăpături sau găuri vechi pentru a le face mai puțin vizibile. Nu primiți excesul de.
  • Unele spectacole de rasă preferă să aveți aspectul polonez negru de pantofi, caz în care utilizați poloneză de pantofi neagră. S-ar putea să-ți placă lichidul cu aplicatorul de burete. Se stinge după câteva zile de la participare. Opiniile variază dacă să picteze banda unui picior de picior dungat.
  • Pentru USEF (Fundația Equestriară a Statelor Unite) arată în Hunter Jumper, eveniment sau dresaj, într-adevăr nu doriți ca aspectul polonezului negru. Chiar acum setarea implicită a A Circuitul pare să fie elfol copac polonez - verde drăguț.Stați calul pe beton sau o bucată de placaj pentru ao aplica, apoi așteptați, făcând calea să stea acolo până când copita este uscată. Dacă calul devine praf, noroi sau muck peste tot efortul, este un joc peste și o pierdere uriașă de timp și bani.
  • Există, de asemenea, vechiul truc vechi de a folosi sucul unei ceapi tăiate în jumătate - tocmai frecați asta pe tot peretele copitei și așteptați până când se usucă. Du-te cu acea opțiune la spectacole de școlarizare non-evaluate și mai mici A arată, pentru că este mai rapid (puteți să o faceți la poartă!) și face mai puține daune. Salvați șlefuirea și efortul atunci când doriți ca calul dvs. să fie un 10 printre 10 ani.
  • Appalozele nu sunt permise să folosească polish de orice culoare, altele decât cele clare și chiar și asta se încruntă. Consultați registrul de rasă pentru specificații și reglementări.
  • Uleiul de copt vine de obicei într-o cutie cu o perie construită în capac, la fel ca un container gigant de lac polonez. Luați peria, cu o cantitate considerabilă de ulei și o rulați de-a lungul trupei Coronet, ceea ce se împrăștie în partea de sus a copitei. Încercați să o luați la fel de mare ca și cum puteți să nu faceți nici o blană a piciorului lor. Apoi, lăsați excesul de ulei să se scurgă și să acopere restul copiilor pe cont propriu. Dacă nu este suficient, puneți mai multe pe banda coronetului și lăsați-o să se scurgă. Apoi, lăsați să se usuce și sunteți gata să plecați!
  • Dacă nu doriți să vă lustruiți caii, frecați într-un ulei de lanolină pentru a adăuga stralucire suplimentară.
  • Înainte de spectacol, ar trebui să tăiați părul care îndeplinește copita cu un aparat de ras electric, astfel încât părul cade într-o linie dreaptă. Nu este nevoie să tăiați nici o porțiune de păr deasupra câtorva milimetri ai copitelor lor. Acest lucru va face o linie mai bine definită atunci când se aplică poloneză. De asemenea, va păstra părul să ajungă în poloneză atunci când îl aplicați și obțineți Lumpy.
  • Dacă utilizați polish negru, păstrați alcoolul sau copierea poloneză la îndemână pentru greșeli, mai ales dacă calul dvs. este gri / alb!
  • Nu vă loviți! Doare.
  • Avertizări

    Lucrul cu caii este periculos!Ai putea fi lovit!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar