Cum să întrebați pe cineva pentru o recomandare pe linkedin

Dacă utilizați LinkedIn pentru a explora oportunitățile de angajare, câteva caracteristici sunt la fel de utile sau astfel râvnite ca recomandarea personală. Recomandări funcționează în mod esențial ca scrisori de referință scurte, vizibile pentru oricine vizualizează profilul dvs. pe site. Racordarea recomandărilor strălucitoare pot face ca diferența de a fi observat de un potențial angajator, dar ei nu se vor materializa doar pe cont propriu - de cele mai multe ori, va trebui să le cereți. Din fericire, instrumentele lui LinkedIn fac acest lucru simplu. Doar completați formularul de solicitare de recomandare, specificați un utilizator pentru al trimite și aștepta răspunsul acestora.

Pași

Partea 1 din 3:
Solicitând o recomandare
  1. Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 1
1. Găsiți profilul utilizatorului dorit o recomandare de la. Odată ce ați tras profilul utilizatorului, căutați "... Mai mult "pictograma din partea de sus a paginii din dreapta fotografiei lor. De aici, veți fi afișați o listă de opțiuni pentru modul în care puteți interacționa cu acel utilizator.
  • De asemenea, puteți solicita recomandări prin accesarea paginii "Gestionați recomandările" direct de pe profilul dvs. de utilizator.
  • Cu cât mai multe conexiuni și realizări, persoana care vă recomandă că aveți, cu atât va avea mai multă forță de aprobare.
  • Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 2
    2. Selectați opțiunea de a "solicita o recomandare.Fotografind acest link vă va duce la o pagină separată unde puteți introduce detaliile specifice pe care doriți să le includeți în cerere. Controalele actualizate ale lui LinkedIn fac mai ușor ca niciodată să vă gestionați interacțiunile cu alți utilizatori fără a fi nevoie să faceți clic înapoi și mai multe pagini.
  • Ca o curtoazie de bază, poate fi o idee bună să trimiteți persoana un mesaj privat mai întâi (prin e-mail sau prin intermediul funcției de mesagerie încorporate din Linkedin) pentru a întreba dacă este bine să solicitați o recomandare de la ei.
  • Puteți primi în continuare recomandări de la alți utilizatori fără a le solicita mai întâi. Recomandările nesolicitate sunt indistinguizabile de cele solicitate din profilul dvs.
  • Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 3
    3. Completați formularul de solicitare. Aici veți fi solicitat să oferiți câteva puncte cheie de informații, inclusiv relația dvs. cu utilizatorul și ce locuri de muncă, abilități sau calificări în special solicitați să fiți recomandată. Site-ul vă permite să introduceți propriile răspunsuri, deci nu ezitați să obțineți la fel de specific ca și dumneavoastră.
  • Scrieți un mesaj personalizat pentru a însoți cererea dvs., mai degrabă decât de stabilire a genericului pe LinkedIn generează automat. Acest lucru va veni la fel de autentic și va arăta că puneți efortul în capătul dvs. a tranzacției.
  • Finalizarea cererii de recomandare durează doar câteva minute, dar se poate dovedi indispensabilă pentru trasarea ochilor drept la profilul dvs.
  • Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 4
    4. Trimiteți cererea de recomandare. După ce trimiteți cererea, utilizatorul va fi notificat și având în vedere alegerea modului în care pot răspunde. Asigurați-vă că verificați periodic în mod periodic pentru a vedea dacă au fost postate recomandări noi.
  • Verificați dublu pentru a vă asigura că informațiile pe care le-ați dat sunt corecte, corecte și gratuite de greșeli înainte de a le trimite.
  • Solicitările în așteptare nu vor fi afișate pe pagina dvs. "Gestionați recomandările" până când nu au fost îndeplinite.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea de recomandări de calitate
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 5
    1. Cereți recomandări de la persoanele pe care le cunoașteți. Nu numai că prietenii și colegii sunt mai probabil să vă acorde cererea, vor avea și mai multe de spus, deoarece sunt familiarizați cu dvs. personal. Acest lucru va oferi comentariilor lor în greutate adăugată și va face mărturia mai semnificativă.
    • Recomandări care vin de la persoane pe care nu le cunoașteți foarte bine vor fi, în general, vor fi făcute în general și, prin urmare, mai puțin eficiente pentru a vă arăta ca cea mai bună persoană pentru slujbă.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 6
    2. Asigurați-vă solicitările specifice. Să fie la fel de clar cum puteți despre natura cererii și ce ar trebui menționat. Poate fi greu să vină cu o recomandare scrisă de la zero, așa că nu vă fie frică să dea persoanei câteva sugestii pentru ca succesele să includă. Spotlight un anumit proiect pe care l-ați eliminat din parc sau să le reamintiți de o comisie că au fost deosebit de mulțumiți de.
  • Dacă sunteți un agent de marketing experimentat, de exemplu, puteți solicita o recomandare referitoare la capacitatea dvs. de a construi portofolii impresionante sau de a adera la un termen strict limită.
  • Pentru a facilita celălalt utilizator, luați în considerare introducerea unui proiect dur de recomandare de bază și invitându-i să facă revizuiri după cum consideră potrivit.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 7
    3. Utilizați recomandări pentru a vă face publicitate. Recomandările dvs. nu trebuie să se ocupe exclusiv cu pozițiile pe care le-ați mutat de la. Ele pot, de asemenea, să indice caracteristicile și capabilitățile personale unice pe care le expuneți la locul de muncă. Împreună, aceste referințe vor picta o imagine mai cuprinzătoare a cine sunteți profesional.
  • Un groomer de câine, de exemplu, ar putea fi lăudat pentru capacitatea lor de a-și mângâi clienții în timp ce își pune proprietarii la ușurință.
  • Din cauza timpului și a efortului implicat, recomandările tind să arate mai bine decât avizele, care pot fi lăsate cu atingerea unui buton.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 8
    4. Timp cererile dvs. cu înțelepciune. Cel mai bun moment pentru a cere o recomandare este imediat după încheierea unui contract sau a face o impresie bună la un eveniment de rețea. În acest fel, faptele tale bune vor fi în continuare proaspete în mintea persoanei. De îndată ce ajungeți acasă, urmăriți-vă cu un mesaj scurt pentru a lăsa persoana să știe cât de mult vă bucurați de întâlnirea sau lucrați cu ei, apoi întrebați direct dacă ar fi dispuși să lase o recomandare în profilul dvs. de profil.
  • Dacă a fost ceva timp de când ați contactat ultima dată persoana care solicită o recomandare, faceți un minut pentru a le completa cu ceea ce ați făcut între timp, astfel încât cererea să nu-i prindă de la gardă.
  • Recomandările pe care le primiți sunt înalte, deoarece acestea sunt postate, astfel încât un observator Keen va putea să-i spună dacă vă laudeți solicitările impersonale.
  • Partea 3 din 3:
    Urmăriți recomandările dvs
    1. Imagine intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 9
    1. Mulțumim persoanei de recomandare. Așa cum ați fi pentru orice altă favoare personală, este politicos să vă exprimați în mod oficial aprecierea pentru o revizuire strălucitoare cu un mesaj direct. Trimiteți-vă contactul în afara site-ului pentru a le permite să știe cât de mult înseamnă că ați câștigat laudele lor. Încheie prin oferirea unei modalități pentru a păstra legătura pentru oportunități viitoare.
    • Dacă chiar vrei să mergi în plus, trimiteți o scrisoare scrisă de mână.
    • Afișarea recunoștinței vă va îndrăzni, de asemenea, asociaților dvs., făcându-i mai multe șanse de a dori să lucreze din nou cu dvs. sau să vă transmită numele de-a lungul altor părți interesate.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 10
    2. Verificați starea recomandărilor dvs. prin profilul dvs. Designerii web LinkedIn au făcut recent mai ușor să păstreze filele pe cererile dvs. de intrare și de ieșire. Vizitați hub-ul "Gestionați recomandările" din profilul dvs. de utilizator pentru a vedea totul stabilit într-un loc convenabil. Când primiți noi recomandări, acestea vor apărea într-o listă de pe această pagină.
  • Examinați recomandările pe măsură ce acestea sunt postate și selectați cele mai bune pentru a vă depune profilul.
  • De asemenea, puteți face lucruri precum schimbarea ordinului avizelor dvs., ceea ce va permite angajatorilor potențiali să vadă imediat abilitățile cele mai valoroase.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă pe cineva pentru o recomandare privind LinkedIn Pasul 11
    3. Păstrați ochii pe statisticile dvs. de utilizator. Utilizați instrumentele LinkedIn pus la dispoziția utilizatorilor săi să vă mențină cu meticulozitate profilul și să vă promoveze brandul individual. Pe măsură ce câștigați mai multă experiență în domeniul dvs., distincțiile pe care le acumulați vor începe să vorbească de la sine. Acest lucru va duce în cele din urmă la o mai mare recunoaștere, mai multe conexiuni și mai multe oportunități.
  • Un profil puternic este unul care are o diversitate de recomandări din partea utilizatorilor de reputație.
  • Continuați să adăugați avizele de-a lungul timpului pentru a arăta căile în care cariera dvs. sa dezvoltat de-a lungul anilor.
  • sfaturi

    Personalizați aspectul profilului dvs. pentru a vă face cele mai bune recomandări mai vizibile.
  • Este posibil să solicitați o dată recomandări de la până la trei conexiuni, ceea ce poate fi util în urma unui proiect mare sau a unui proiect de grup.
  • Nu ezitați să întrebați coechipierii dvs. pentru recomandări personalizate în plus față de clienți și supraveghetori.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar