Cum se adaptează punctele de vedere ale unei fotografii utilizând aplicația iphone fotografii

Thiste parere cum să măriți și să micșorați nivelul de evidențiere într-o imagine, utilizând modul de editare din aplicația Fotografiile lui iPhone.

Pași

  1. Imagine intitulată Reglați evidențiază a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 1
1. Deschideți aplicația fotografiilor pe iPhone. Pictograma fotografiilor arată ca o cutie de pin de culoare colorată într-o cutie albă de pe ecranul inițial al dispozitivului.
  • Imagine intitulată Reglați evidențiază a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 2
    2. Atingeți fotografia pe care doriți să o editați pentru evidențiere. Aceasta va deschide imaginea în modul ecran complet. Puteți apăsa deschide o fotografie din momentele dvs., amintiri, imagini iCloud sau puteți naviga albumele și puteți găsi fotografia pe care doriți să o editați într-un album.
  • Dacă fotografiile se deschide până la o imagine în modul ecran complet, atingeți butonul din spate din colțul din stânga sus pentru a răsfoi toate imaginile.
  • Imagine intitulată Reglați evidențiază a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 3
    3. Atingeți butonul de editare. Acest buton arată ca trei linii de glisare orizontală de lângă butonul de gunoi din colțul din dreapta jos al ecranului. Acesta vă va deschide imaginea în modul de editare.
  • Imagine intitulată Reglați evidențiază a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 4
    4. Atingeți butonul de apelare. Acest buton este situat lângă Terminat Butonul din colțul din dreapta jos al ecranului de editare. Acesta va aduce un meniu de trei opțiuni de editare, inclusiv Ușoară, Culoare, și B & W.
  • Imagine intitulată Reglați evidențiază a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 5
    5. Atingeți săgeata îndreptată în jos de lângă Ușoară. Acest lucru vă va arăta un submeniu al opțiunilor de editare a luminii.
  • Imagine intitulată Reglați evidențiază a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 6
    6. Selectați Repere. Acesta va aduce cursorul de editare a luminii în partea de jos a imaginii dvs.
  • Imagine intitulată Reglați evidențiază a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 7
    7. Glisați spre stânga pe imagine pentru a crește evidențiază. Aceasta va crește expunerea în piesele evidențiate ale fotografiei dvs. și va face să apară mai strălucitoare decât au fost inițial.
  • Imagine intitulată Reglați evidențiază a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 8
    8. Glisați direct pe imagine pentru a scădea evidențierea. Aceasta va reduce expunerea în piesele evidențiate ale fotografiei dvs. Repere în imaginea dvs. va arăta acum dimmer și mai întunecată.
  • Imagine intitulată Reglați evidențiază a unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 9
    9. Atingeți Terminat. Acesta este butonul galben din colțul din dreapta jos al ecranului. Acesta va salva editările dvs. în imaginea dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar