Cum să ai grijă de unghiile copilului tău

Îngrijirea unghiilor bun este importantă pentru copiii mici. Dermatologii recomandă ca părinții să-i trimită unghiile copiilor pentru ei până când ajung la vârsta de 9 până la 10 ani, iar păstrarea unghiilor tăiate pot preveni rănirea și infecția. Îngrijirea unghiilor copilului dvs. nu este vorba doar de tăierea frecvent și în mod corespunzător, deși - ar trebui să modelați și îngrijirea unghiilor pentru copilul dvs. de la o vârstă fragedă, precum și să știți cum să gestionați infecțiile și alte leziuni ale unghiilor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Trimirea degetului și a unghiilor de la picioare
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
1. Tăiați unghiile degetului aproximativ o dată pe săptămână. Unghiile degetului cresc la o rată de aproximativ .1 milimetri în fiecare zi. Asta nu sună prea mult, dar înseamnă că unghiile copilului tău pot deveni destul de în câteva săptămâni pentru a se zgâria din greșeală sau alții. Puteți obține un memento sub forma unei mici tăieri, dacă vădeți în urmă.
  • Copiii mai mici pot avea nevoie de plăci mai frecvente. Copiii, de exemplu, au unghii foarte rapide care pot fi tăiate de două ori pe săptămână.
  • Toenails cresc un pic mai lent decât unghiile, pe de altă parte. Probabil că trebuie doar să le tăiați o dată sau de două ori pe lună.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    2. Tăiați unghiile drepte. Folosind foarfece de unghii sau mașini de tăiat, tăiați aproape drept și rotund puțin la ambele margini ale unghiului. Faceți acest lucru atât pentru unghiile degetului, cât și pentru unghiile de la picioare. Va reduce șansa ca copilul dvs. să dezvolte o hangnail, care poate provoca infecții.
  • Nu tăiați sub nivelul pielii, deoarece acest lucru poate face copilul mai predispus să obțină unghiile ingrown.
  • Pentru sugari și copii mai mici, puteți utiliza foarfece de unghii de la Națel Blunt. Puteți găsi chiar și clipi de unghii pentru copii cu lumini, astfel încât să le puteți fixa cuie în timp ce dorm sau noaptea.
  • Nu utilizați Clippers pentru unghii adulți. Fiți foarte atenți, astfel încât să nu tăiați accidental sfaturile degetelor de la picioare sau degetelor, de asemenea.
  • Nu tăiați unghiile unui copil sau unghiile de la picioare prin mușcarea lor. Acest lucru poate transmite o afecțiune numită herpetic whitlow, o infecție a degetului sau degetul mare cauzată de virusul herpesului.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    3. Netezi orice margini brute cu un fișier de unghii. Odată ce ați tăiat unghiile, căutați orice margine zdrențuită care s-ar putea zgâria sau să prindă ceva ca țesătura. Utilizați un fișier de unghii sau un bord de emeer pentru a netezi aceste patch-uri dure.
  • Asigurați-vă întotdeauna să trageți placa de emerație în aceeași direcție atunci când depuneți unghiile. Mergând înainte și înapoi, pot slăbi unghiile.
  • Dacă nu doriți să tăiați unghiile copilului, puteți chiar să utilizați fișierul de unghii pentru a le ajuta să crească prea mult timp.
  • Lăsați cuticulele copilului tău singur. Cuticulele protejează rădăcina de unghii, deci nu trebuie să le tăiați înapoi sau să le împingeți în jos.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    4. Îndepărtați după o cadă sau duș. Apă caldă din baie va înmuia temporar unghiile copilului. Încercați să tăiați imediat după una, astfel încât procedura să fie mai ușoară și mai puțin descurajantă pentru dvs. Ca bonus, apa poate, de asemenea, să vă relaxeze copilul.
  • Unii copii nu-i plac tăierea unghiilor și aruncarea se potrivește la prima vedere a mașinilor de tăiere. Încercați să tăiați unghiile atunci când copilul dvs. este adormit, dacă aveți acest tip de problemă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    5. Face un joc. Copiii mici sunt adesea necooperați. S-ar putea să găsiți că timpul de tăiere a unghiilor provoacă squirms, tantrumuri sau refuzuri. O modalitate prin care puteți face ca unghii să fie mai ușor - pe dvs., precum și pe copilul dvs. - este să-l transformați într-un joc. Având un pic de distracție, poate face ca copilul să uite totul despre a fi antsy sau speriat.
  • S-ar putea să vă injectați puțin distracție, cântând un cântec de unghii de unghii, cum ar fi "Spiderul Bitsy Hidsy a mers la salonul de unghii."
  • De asemenea, ați putea să vă prefaceți cu copilul dvs. că degetele ei sunt o familie mare și că unghiile sunt părul lor. Explicați-vă că în fiecare săptămână, mama, tati și copii trebuie să meargă pentru o declanșare.
  • Fiți atenți și de limbă. Copiii mici pot fi necooperanți pentru că utilizați cuvântul "tăiat" pe care îl asociază cu durerea. Optați pentru un cuvânt mai neutru, cum ar fi "Trim" sau "clip".
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    6. Îndepărtați câteva degete și încercați din nou mai târziu. Nu simți că aveți absolut nevoie să tăiați fiecare deget și un cui de la aceeași ședință. Nu există o regulă rapidă. Pentru într-adevăr un copil rezistent, încercați să faceți ceea ce puteți înainte de a deveni prea veche sau scapă.
  • Obțineți câteva unghii tăiate și apoi încercați din nou mai târziu. S-ar putea să așteptați chiar până în ziua următoare pentru a completa toate zece degete.
  • Metoda 2 din 3:
    Modelarea îngrijirii bune a unghiilor
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    1. Verificați-vă adesea unghiile. Învățați-i copilului să-și verifice unghiile din când în când, pentru a vă asigura că sunt sănătoși, formând un obicei bun. Unghiile pot prezenta semne de anumite tipuri de probleme de sănătate, ca și cum ar avea dungi întunecate pe ele sau devin fragile. Ambele sunt semne că ar trebui să vedeți un dermatolog.
    • Începeți acest lucru cu copilul dvs. de la o vârstă fragedă. Verificați-i unghiile în timp ce explicați ce faceți, eu.E. "Daddy se uită doar la unghiile tale pentru a vă asigura că sunt sănătoși. Uneori, dacă ceva greșit, unghiile încearcă să-ți spună."
    • Puteți învăța copii mai mult despre ce să căutați în unghii sănătoase și nesănătoase, pe măsură ce îmbătrânesc, cum ar fi unghiile sau deformările îngroșate sau decolorate în formă de unghii.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    2. Uscat și hidratat. Învățați-vă copilului dvs. cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru unghii odată ce au fost tăiate, de asemenea. Aceasta include asigurarea că mâinile și picioarele rămân uscate, care pot reduce riscul de infecție și, de asemenea, că unghiile și cuticulele sunt ținute hidratate.
  • Aplicați o loțiune la unghiile copilului dvs. după o cadă sau duș, în special atunci când aerul este uscat. Acest lucru poate preveni despărțirea și cuticulele de la crăpare.
  • Ca mai înainte, explicați ce faceți, eu.E. "Acum vom pune un pic de loțiune pe fiecare cui. Acest lucru păstrează unghiile sănătoase, astfel încât acestea nu vor sparge."
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    3. Scoateți-vă de Hangnails în mod corespunzător, imediat. O hangnail este mică, bucată de piele ruptă la marginea unui cui. Ele sunt comune, dar pot răni și, dacă sunt îndepărtate incorect, pot duce la o infecție a unghiei sau a pielii din jur. Verificați degetele și degetele de la picioare pentru Hangnails și le eliminați în siguranță.
  • Întotdeauna spălați-vă mâinile și mâinile copilului cu săpun și apă înainte de a încerca să scape de o hangnail, pentru a reduce șansele de infecție.
  • Nu mușcați niciodată sau rupeți o hangnail. În schimb, tăiați pielea suplimentară cu o mică pereche de foarfece sau un cuptor cu unghii curat. Aplicați unguent antibiotic în zonă după aceea.
  • Discutați cu copilul dvs. prin această procedură, mai ales dacă ea este nerăbdătoare. Liniștiți-o că tăierea hangnailului nu va face rău și că trebuie să se desprindă, eu.E. "Nu vă faceți griji dragă. Trebuie doar să luăm această mică bucată mică - nu va face rău deloc."
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    4. Nu alegeți sau mestecați unghiile. Există o mulțime de obiceiuri proaste care pot deteriora degetul și toenail-urile. Alegerea la cuticula, mușcătura și mestecarea sau suge frecvent un deget sau degetul mare poate provoca infecții sau deformați unghiile. Încercați să modelați obiceiurile bune, fără a face niciunul dintre aceste lucruri, de asemenea, învățați copilul dvs. pentru a le evita.
  • Mușcarea sau alegerea la cuticul poate duce la deformare, mai ales atunci când rădăcina unghiului este afectată. Aceste unghii vor crește în mod ridicat sau ondulat.
  • Pielea deteriorată în jurul cuiului de la mușcătură sau supt poate expune copilul la o infecție, numită Paronychia. Acest lucru se întâmplă atunci când bacteriile intră în organism și pot provoca umflarea, sensibilitatea și acumularea de puroi.
  • Metoda 3 din 3:
    Manipularea infecțiilor și a avulilor
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    1. Înmuiați un cui infectat în apă caldă de sare. Copilul dvs. ar putea avea Paronychia dacă observați înroșire, umflare sau formarea unui abces în jurul unuia dintre unghiile ei. Aceasta este o infecție bacteriană. De obicei, nu este serios, ci îl respectați îndeaproape, astfel încât acesta vindecă timpul bun.
    • Infecțiile în și în jurul unghiilor se vor vindeca cel mai adesea pe cont propriu. Cu toate acestea, puteți înmuia degetul infectat în apă de sare caldă de câteva ori pe zi. Acest lucru va promova vindecarea.
    • Utilizați apă caldă, nu apă caldă. Testați apa înainte de al utiliza pe copilul dvs.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    2. Consultați un medic dacă infecția se răspândește sau dacă există un abces. Păstrați un ochi apropiat asupra infecțiilor cu unghii și luați copilul dvs. pentru a vedea un medic dacă observați că infecția începe să se răspândească. De asemenea, să fie conștienți de blistere mici umplute cu PU-uri care se formează în centrul infecției. Acestea sunt abcese și ar putea fi nevoie să fie drenate.
  • Un medic poate trata o infecție cu antibiotice și, eventual, prin scurgerea puroiului de la deget. Nu încercați să tratați sau să fiți abcese de tine, deoarece acest lucru poate provoca complicații și agravei infecția.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    3. Vedeți un medic pentru unghiile avulate. O avamă este atunci când un deget sau unghii de picioare devine parțial sau total separat de poziția sa normală, de obicei de la rănirea. Un copil ar putea să-i înfrunte în mod accidental un cui de picior pe covoare sau să-l scot un unghie de deget într-o ușă de mașină, de exemplu. Acest tip de situație poate avea nevoie de îngrijire medicală de urgență, mai ales dacă există deteriorarea patului de unghii.
  • Luați copilul dvs. la un medic sau la un centru medical de îngrijire. Poate că trebuie să obțină cusături sau medicul poate avea nevoie să înlăture cuiul, să-l retragă în poziție sau să repare patul de unghii.
  • Rămâi în partea de sus a îngrijirii de urmărire și asigurați-vă că aduceți copilul la toate întâlnirile. Fiți gata să-l apelați pe medic din nou dacă are probleme.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    4. Păstrați zona rănită ridicată, este posibilă. Un deget cu un unghii avulate poate fi dureros pentru câteva zile după rănire. Poate dura câteva zile pentru rană să se vindece complet și mai mult pentru un cui pentru a crește înapoi - 6 luni pentru un unghie de deget și poate 12 până la 18 luni pentru un cui de la picioare. Tratarea ranii bine la domiciliu va ajuta la accelerarea acestui proces de vindecare.
  • La domiciliu, încercați să păstrați zona rănită ridicată pe o pernă ori de câte ori copilul se află în jos pentru următoarele trei zile. Acest lucru va reduce umflarea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru copilul tău
    5. Urmați ordinele medicului dumneavoastră. Medicul dumneavoastră va avea probabil instrucțiuni pentru modul în care ar trebui să vă ocupați de bandajele și de ameliorarea durerii după o avistență. Urmați-le cât mai îndeaproape cât puteți și întotdeauna dați medicamente exact așa cum este indicat.
  • Lăsați bandajul copilului și, dacă are cusături, nu lăsați zona să se umezească. Acoperă mâna sau piciorul afectat cu o pungă de plastic când se culcă.
  • În general, ar trebui să eliminați bandajul și să curățați ușor rana de două ori pe zi după primele 24-48 de ore. Puteți aplica un strat subțire de vaselină sau de petrol jeleu la rană și acoperiți cu un bandaj non-stick. Înlocuiți după cum este necesar.
  • Urmați comanda medicului dumneavoastră pentru medicamente. Nu dați copilului dvs. două sau mai multe medicamente de durere simultan, cu excepția cazului în care medicul nu-l dirijează în mod explicit. Nu dați niciodată nimănui sub vârsta de 20 de ani Aspirină, deoarece a fost legată de o inflamație gravă a ficatului și a creierului sau a sindromului de la Rye, la copii și adolescenți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar