Cum să descărcați muzica amazon

Thiste parere Cum să descărcați aplicația muzicală Amazon pe un PC, Mac, Android, iPhone sau iPad. Atâta timp cât aveți un membru al Amazon Prime, puteți utiliza aplicația muzicală Amazon pentru a asculta muzică gratuită. Dacă nu sunteți abonat la prim, veți putea să ascultați muzică, dar veți auzi anunțuri.

Pași

Metoda 1 din 2:
Descărcarea aplicației mobile
  1. Imagine intitulată Descărcați muzica Amazon Pasul 1
1. Deschideți magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
(Android) sau App Store
Imagine intitulată iphoneAppstoreicon.jpg
(iOS). Aplicația muzicală Amazon este gratuită pentru descărcare și utilizare.
  • Imagine intitulată Descărcați muzica Amazon Pasul 2
    2. Caută "Muzica Amazon." Veți găsi bara de căutare din partea de sus a ecranului (Google Play Store) sau într-o filă din partea de jos a ecranului (App Store).
  • Imagine intitulată Descărcați muzica Amazon Pasul 3
    3. Atingeți rezultatul căutării listează "Amazon Mobile LLC" ca dezvoltator. Primul rezultat al căutării se află lângă o pictogramă albastră de aplicație care spune "muzică" cu o săgeată îndreptată de la "M" la "C".
  • Imagine intitulată Descărcați Amazon Music Pasul 4
    4. Atingeți Instalare (Google Play Store) sau obțineți (App Store). Aplicația va descărca imediat și va apărea fie pe unul dintre ecranele de acasă, fie în sertarul aplicației.
  • Dacă aveți un abonament Amazon Prime, aveți, de asemenea, un cont gratuit cu Amazon Music, deci veți dori să vă asigurați că sunteți conectat când utilizați acea aplicație.
  • Metoda 2 din 2:
    Descărcarea pe un PC sau Mac
    1. Imagine intitulată Descărcați Amazon Music Pasul 5
    1. Mergi la https: // Amazon.pieptene?IE = UTF8 & NODE = 16962657011. Acest lucru vă va duce la un site Amazon unde puteți descărca playerul de muzică Amazon pentru Windows și Mac.
  • Imagine intitulată Descărcați Amazon Music Pasul 6
    2. Clic Ia aplicatia. Este un buton albastru în apropierea centrului paginii web.
  • Managerul dvs. de fișiere va apărea, astfel încât să puteți alege unde să salvați fișierul de instalare.
  • Imagine intitulată Descărcați Amazon Music Pasul 7
    3. Rulați fișierul de instalare. Faceți dublu clic pe notificarea când instalatorul este terminat descărcarea, apoi deschideți-l.
  • Imagine intitulată Descărcați muzica Amazon Pasul 8
    4. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala Amazon Music. Dacă utilizați un Mac, vi se va solicita să trageți și să renunțați la pictograma aplicației muzicale Amazon în folderul Aplicații din Finder. Dacă utilizați un computer Windows, faceți clic pe instalatorul.
  • Când ați terminat cu instalatorul, Amazon Music ar trebui să apară ca o aplicație în folderul de aplicații sau în meniul Start.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar