Cum să ștergeți istoricul căutării amazonului

Puteți dezactiva istoricul navigării astfel încât să puteți căuta și să navigați pe Amazon fără a lăsa un traseu de pesmei în spatele dvs. Thisewill vă învață cum puteți dezactiva și șterge istoricul Amazonului folosind site-ul web și aplicația mobilă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea aplicației mobile
  1. Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 1
1. Deschis Amazon. Această pictogramă de aplicație arată ca un coș de cumpărături albastru sub cuvânt "Amazon." Puteți găsi această pictogramă de aplicație pe unul dintre ecranele dvs. de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 2
    2. Atingeți . Veți vedea acest lucru în colțul din stânga sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 3
    3. Atingeți Contul tău. Veți găsi de obicei acest lucru în prima secțiune sub "Acasă."
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 4
    4. Atingeți Istoricul de navigare. Veți găsi de obicei acest lucru în secțiunea a șaptea etichetate, "Conținut personalizat."
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 5
    5. Atingeți Administra. Veți vedea acest lucru în partea dreaptă a ecranului de la "Istoricul de navigare."
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 6
    6. Atingeți pentru a comuta comutatorul de pe lângă "Întoarceți istoricul de navigare ON / OFF." Dacă nu vedeți comutatorul portocaliu, istoricul navigării este declanșat și Amazon nu va afișa elemente pe care le faceți clic pe sau căutări pe care le faceți de la acest dispozitiv din acest moment. Orice istorie anterioară de navigare, căutare și cumpărare poate fi văzută încă din pagina de istorie a navigării.
  • Puteți să faceți clic pe Eliminați toate articolele din vizualizare Dacă doriți să ștergeți întreaga dvs. istorică a navigării curente.
  • Dacă doriți să eliminați un element specific din istoricul navigării, navigați la acesta în pagina Istoric de navigare și faceți clic pe Eliminați din vedere.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea site-ului Web
    1. Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 7
    1. Mergi la HTTPS: // Amazon.COM și conectați-vă. Puteți utiliza browserul web mobil sau desktop pentru a șterge istoricul Amazonului.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 8
    2. Hover peste istoria navigării în barul de navigare, în apropierea centrului paginii. Acest lucru va scădea pentru a vă arăta toată activitatea, inclusiv ceea ce ați căutat, urmăriți și cumpărați.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 9
    3. Clic Vizualizați și editați. Veți vedea acest lucru în colțul din stânga sus al ferestrei derulante de lângă antet "Istoria navigării."
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 10
    4. Clic Gestionați istoria. Meniul se va extinde pentru a dezvălui mai multe opțiuni.
  • Imagine intitulată Ștergeți istoricul de căutare Amazon Pasul 11
    5. Faceți clic pentru a comuta comutatorul de lângă "Întoarceți istoricul de navigare ON / OFF." Dacă nu vedeți comutatorul portocaliu, istoricul navigării este declanșat și Amazon nu va afișa elemente pe care le faceți clic pe sau căutări pe care le faceți de la acest dispozitiv din acest moment. Orice istorie anterioară de navigare, căutare și achiziție poate fi încă văzută de aici.
  • Puteți să faceți clic pe Eliminați toate articolele din vizualizare Dacă doriți să ștergeți istoricul actual de navigare.
  • Dacă doriți să eliminați un element specific din istoricul navigării, navigați la acesta în pagina Istoric de navigare și faceți clic pe Eliminați din vedere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar