Cum de a crea o listă de dorințe amazon

Lista de dorințe Amazon poate servi în multe scopuri. Poate fi folosit ca o listă personală de salvare personală, care conține lista dvs. de lucruri pentru a cumpăra sau a salva pentru. De asemenea, poate fi folosit ca un registru de cadouri online pentru multe evenimente, cum ar fi nunți, zile de naștere, bebeluși și alții, pe care îl puteți utiliza pentru a vă distribui prietenii și familia. Dacă căutați un cadou pentru cineva care menține o astfel de listă pe Amazon, puteți căuta doar lista sa și cumpărați de acolo.

Pași

Partea 1 din 3:
Semnându-se în Amazon
  1. Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 1
1. Du-te la Amazon. Vizita http: // Amazon.COM Din orice browser web.
  • Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 2
    2. Du-te la pagina de conectare. În colțul din dreapta sus al paginii sunt câteva link-uri de acces rapid. Hover peste "salut. Conectați-vă contul "și faceți clic pe butonul galben" Sign In "care va apărea. Veți fi direcționat către pagina de conectare.
  • Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 3
    3. Loghează-te. Introduceți numele de utilizator și parola contului Amazon în câmpurile corespunzătoare și faceți clic pe butonul Galben "Utilizarea serverului nostru securizat" pentru a continua. Veți fi conectat și adus înapoi la pagina principală a Amazonului.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unei noi liste de dorințe
    1. Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 4
    1. Creați o listă de dorințe. În colțul din dreapta sus al oricărei pagini de pe Amazon este link-ul de acces rapid pentru lista de dorințe. Hover peste meniul "Listă de dorințe" și faceți clic pe linkul "Creați o listă de dorințe" de la submeniu.
  • Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 5
    2. Denumiți lista. O fereastră mică va apărea intitulată "Creați o altă listă de dorințe."Selectați din lista derulantă sub" Lista este pentru "pentru a selecta destinatarul elementelor din lista de dorințe. După aceea, introduceți numele listei de dorințe sub numele de listă "."
  • Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 6
    3. Setați setările de confidențialitate. Faceți clic pe Chevron descendent pentru a seta setarea confidențialității acestei liste. Puteți face lista publică, partajată sau privată. Dacă lista este setată la privat, numai o puteți vedea și nu va fi căutată sau accesibilă de altcineva.
  • Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 7
    4. Vizualizați lista nouă. După crearea noii liste de dorințe, acesta va apărea în panoul din meniul din stânga sub "Listele de dorințe."Faceți clic pe această listă. Toate articolele adăugate la această listă de dorințe vor fi afișate.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de articole în lista de dorințe
    1. Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 8
    1. Căutați un element. Căutați elementul pe care doriți să-l adăugați la lista de dorințe. Utilizați caseta de căutare găsită în partea de sus a fiecărei pagini din Amazon.
  • Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 9
    2. Vizualizați articolul. Vizualizați pagina elementului pentru a vedea dacă este într-adevăr cea de care aveți nevoie. Faceți clic pe elementul din rezultatele căutării și veți fi adus la pagina elementului. Examinați detaliile elementului.
  • Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 10
    3. Adăugați la lista de dorințe. Odată ce ați decis pe un articol, faceți clic pe butonul "Adăugați la lista de dorințe" găsită în partea dreaptă a paginii. Este doar sub butonul "Adăugați în coș". Elementul este acum plasat pe lista de dorințe pe care ați specificat-o.
  • Imagine intitulată Creați un Listă de dorințe Amazon Pasul 11
    4. Adăugați mai multe articole. Dacă aveți mai multe elemente pentru a adăuga, repetați pașii de la 1 la 3.
  • sfaturi

    Înainte de a adăuga un produs în lista de dorințe, ar trebui Compara produsele Pentru cea mai bună afacere.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar