Cum să dezactivați amazon money converter

Când faceți cumpărături dintr-o țară diferită de metoda de plată sau de expediere, veți putea utiliza convertorul de valută Amazon. Cu toate acestea, este posibil să nu doriți să utilizați convertorul și doriți să îl dezactivați. Thisewill vă învață cum să dezactivați convertorul de valută Amazon într-un browser web. Nu puteți utiliza aplicația mobilă pentru a face acest lucru, dar puteți utiliza browserul web de pe telefon sau tabletă.

Pași

  1. Imagine intitulată Celebrează luna de istorie neagră Pasul 3
1. Mergi la https: // Amazon.COM / și conectați-vă (dacă nu sunteți deja). Puteți utiliza orice browser web pentru a dezactiva convertorul de valută Amazon.
  • Imagine intitulată Verificați dacă sunteți înregistrat la vot Pasul 4
    2. Plasați cursorul peste Buna ziua și faceți clic pe cont. Acest lucru nu va funcționa dacă adăugați articole din regiunea Statelor Unite dacă aveți o metodă de plată în USD, deci va trebui să utilizați un site / schimbați regiunea Amazonului la ceea ce este local în jurul dvs. (faceți clic pe pictograma pavilionului la numele contului dvs.).
  • Imagine intitulată Înregistrați-vă la vot Pasul 10
    3. Clic Convertor de valută Amazon. Veți vedea acest lucru sub antet, "Comandarea și expedierea preferințelor."
  • Dacă adresa dvs. de expediere este în SUA și utilizați versiunea britanică a site-ului, veți avea "Convertor de valută Amazon" opțiune. Dacă vă aflați în aceeași regiune ca site-ul Amazon pe care îl utilizați, nu veți vedea această opțiune disponibilă.
  • Imagine intitulată Ajutor Reducerea violenței bazate pe gen Pasul 1
    4. Clic Opriți convertorul de valută Amazon. Următoarea pagină vă va arăta o confirmare că setarea a fost dezactivată.
  • Pentru ao transforma înapoi, repetați acest proces și faceți clic pe Porniți in schimb.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar