Cum să activați tastatura plutitoare pe ipad

Tastatura plutitoare este o caracteristică nouă pentru iPad-urile cu iOS 13. Vă permite să utilizați o mini-tastatură pe care o puteți deplasa în jurul ecranului. Thiste parere Cum să activați tastatura plutitoare pe iPad.

Pași

  1. Imaginea intitulată Activează tastatura plutitoare pe iPad Pasul 1
1. Atingeți o casetă de text. Acest lucru ar putea fi oriunde trebuie să tastați text. Ar putea fi un e-mail, un post de social media, adresa browserului web, bara, aceasta afișează tastatura din partea de jos a ecranului.
  • Imaginea intitulată Activează tastatura plutitoare pe iPad Pasul 2
    2. Atingeți și țineți apăsată pictograma tastaturii. Este în colțul din dreapta jos al tastaturii. Aceasta afișează un meniu pop-up în colțul din dreapta jos.
  • Dacă utilizați o altă tastatură diferită de tastatura Apple implicită, atingeți pictograma care seamănă cu un glob în colțul din stânga jos până când vă întoarceți la tastatura Apple.
  • Imaginea intitulată Activează tastatura plutitoare pe iPad Pasul 3
    3. Atingeți Floating. Este ultima opțiune din meniul pop-up care apare când atingeți și mențineți apăsată pictograma tastaturii din colțul din dreapta jos. Acest lucru comută tastatura în modul plutitor. Ar trebui să vedeți acum o tastatură Mini pe ecran. Atingeți și trageți spațiul din partea de jos a tastaturii pentru ao muta.
  • Pentru a reveni la modul de tastatură completă, puneți degetul mare și degetul arătător pe tastatură și trageți-le (similar cu modul în care măriți).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar