Cum de a construi un far de model

Construirea unui model de far este distractiv și ușor.Puteți face un model simplu de faruri dintr-un container gol de ovăz, un container gol de ton și alte câteva articole de uz casnic.Dacă sunteți interesat de un model mai complex, ați putea încorpora un bec și o priză mică în partea de sus.Cu un pic de răbdare și creativitate, veți avea în curând un far rece model.

Pași

Metoda 1 din 2:
Construirea unui far simplu
  1. Imagine intitulată Construiți un model Far Far 1
1. Colectați-vă materialele.Acest proiect necesită vopsea brună, alb-negru și alb (și alte culori, dacă doriți), o ton goală poate, un recipient goale de ovăz cilindric, scobitori, șir, o foaie de transparență, hârtie de construcție maro, un creion și unele mici roci și bucăți de iarbă (iarbă artificială, dacă doriți).
  • Imagine intitulată Construiți un model de far cu un model 2
    2. Traceți un cerc pe o bucată de hârtie de construcție maro folosind o ton goală poate.Spălați-l și uscați-l, astfel încât să nu piardă pe hârtie.Plasați canalul pe hârtie și urmăriți în jurul perimetrului său.Setați canalul și hârtia deoparte.
  • Imagine intitulată Build un model Farul 3
    3. Vopsea tonul și containerul de ovaz.Vopsea tonul poate fi complet alb. Vopsea și recipientul de ovăz alb, inclusiv fundul său.Containerul de ovăz va reprezenta corpul principal al farului, astfel încât să utilizați alte culori pentru a picta ferestrele și o ușă pe ea.De asemenea, ați putea picta dungi diagonale în jurul recipientului de ovăz dacă doriți.
  • Puneți ziarul când pictați.
  • Vopsea într-o zonă bine ventilată.
  • După ce le-ați pictat, setați recipientul de ton și recipientul de ovăz deoparte să se usuce.
  • Imaginea intitulată Construiți un model Far Fash Pasul 4
    4. Rotiți lut într-un șir subțire lung și plasați-l pe containerul de ovăz.Apăsați lut în marginea superioară a recipientului de ovăz, apoi lipiți scobitorii în el.Plasați scobitorii la distanțe egale unul de celălalt.Scobitorii ar trebui să vină drept și în afara luturii.
  • Ai putea să-ți rotești lut între mâini sau pe o suprafață plană pentru ao forma într-un șir.
  • Imagine intitulată Build un model Far Fash Pasul 5
    5. Lipiți șirul în jurul scobitoarelor.Tăiați două bucăți de șir puțin mai mult decât circumferința containerului de ovăz.În partea de sus a fiecărei scobitoare, aplicați un mic dab de lipici cu pistolul de lipici, apoi apăsați un șir în adeziv.
  • Aplicați adeziv la punctele mijlocii ale fiecărei scobitoare și întindeți al doilea șir de-a lungul acestui set de puncte.
  • Image intitulată Construiți un model Far Fash Pasul 6
    6. Adezivul tonul poate cu capul în jos pe partea superioară a recipientului de ovăz.Aplicați adezivul de-a lungul marginii superioare a tonului, apoi rotiți-l cu susul în jos și apăsați ușor pe recipientul de ovăz.Tonul poate fi în interiorul inelului de scobitori, deci aveți grijă să nu le bateți.
  • Durata de timp necesară pentru adeziv să se usuce depinde de tipul de lipici pe care îl utilizați.Consultați instrucțiunile producătorului pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată Construiți un model Far Fash Pasul 7
    7. Plasați un cilindru de transparență pe partea de sus a tonului.Tăiați o bucată din foaia de transparență care este de 2 inci (5.1 cm) lățime și puțin mai scurtă decât circumferința tonului poate.Banda celor două capete ale piesei de transparență împreună, astfel încât să formeze un cilindru și să aplice o linie subțire de adeziv de-a lungul unei margini.Centrați marginea lipită peste tonul poate și apăsați ușor.
  • Un cilindru de transparență este un cilindru laminat realizat dintr-o foaie de transparență.
  • Scopul cilindrului de transparență este de a împrumuta modelul de faruri un aspect realist și să ofere o bază pentru acoperișul modelului.
  • Dacă nu aveți o foaie de transparență pentru a face un cilindru de transparență, obțineți unul de la magazinul local de artă și meșteșuguri.
  • Imagine intitulată Construiți un model Far Far 8
    8. Tăiați hârtia de construcție brună pentru a face acoperișul pentru far.Tăiați cercul pe care l-ați tras mai devreme.Faceți o tăietură unică în cerc de la o margine direct spre centrul său.Trageți ușor cele două laturi ale tăieturii unul spre celălalt, astfel încât să se suprapună ușor, făcând un con de mică adâncime.Aplicați o bucată de bandă la partea inferioară a conului astfel încât hârtia să păstreze această formă, apoi aplicați câteva dabs de adeziv pe marginea superioară a cilindrului de transparență și setați conul de hârtie maro pe el.
  • Imagine intitulată Construiți un model Far Fash Pasul 9
    9. Adăugați unele ornamente cum ar fi iarba și rocile.Așezați recipientul de ovăz pe o bucată de placaj și aranjați câteva piese mici și niște iarbă liberă în jurul bazei sale.Dacă aveți figurine de animale mici, le puteți încorpora și în scenă, de asemenea.Ați putea, de asemenea, să pictați baza de lemn Farul este în picioare pentru a da aspectul murdăriei sau pentru a crea o cale de înfășurare.
  • Metoda 2 din 2:
    Construirea unui model de light-up
    1. Imagine intitulată Construiți un model Far Fash Pasul 10
    1. Strângeți materialele de care aveți nevoie.Pentru a construi farul, veți avea nevoie de unele materiale pe care probabil le aveți deja, inclusiv diverse vopsele acrilice și pensule, lipici de artizanat, un creion, foarfece, 6 elemente de fixare de hârtie din alamă, un cuțit, un conducător, ziare vechi, un capac din plastic un mic container de margarină care măsoară 3.5 inci (8.9 cm) în diametru și o baterie D.De asemenea, va trebui să mergeți la magazinul de meserie pentru unele materiale, inclusiv:
    • A 9 x 3-7 / 8 în (22.9 x 9.8 cm) Cone Styrofoam
    • O bucată groasă de carton cu 12 până la 12 inci (30 cu 30 cm)
    • Două 16-inch (40.6 cm) bucăți de sârmă izolată # 18
    • O mică priză cu un bob
  • Imagine intitulată Construiți un model de faruri 11
    2. Scoateți 1 inch (2.5 cm) de acoperire de la capetele fiecărui fir.Folosind strippers, prindeți firul în punctul în care doriți să îndepărtați stratul de acoperire, apoi trageți stripperurile de sârmă spre capăt pe care îl îndepărtați.Dacă nu aveți stripperuri de sârmă, utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia încet în firul de 1 inch (2.5 cm) de la capăt.Tăiați tot drumul în jurul firului fără a tăia, apoi trageți acoperirea de pe capătul.
  • Imagine intitulată Construiți un model de faruri de model 12
    3. Tăiați 2 inci (5.1 cm) de pe partea de sus a unui 3/8 inci (5.4 cm) Cone Styrofoam.Lăsați conul de pe partea lui, apoi utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia drept prin el.Dacă sunteți îngrijorat de a face o tăietură dreaptă, utilizați un creion pentru a trage ușor linia de-a lungul căreia veți tăia conul.
  • Imagine intitulată Build un model Far Fash 13
    4. Vopsea farul într-o manieră pe care o doriți.Puteți picta farul o culoare solidă sau dați-i dungi.Nu există nici o modalitate corectă sau greșită de a picta modelul dvs. far, așa că vopsea-l după cum vă place.
  • Vopseaua de ambarcațiune acrilică este cel mai bun tip de vopsea de utilizat pe Styrofoam.
  • Styrofoam este absorbant, astfel încât vopsea pe câteva straturi groase pentru a vă asigura că vopseaua este vizibilă.
  • Înainte de a începe să pictați, să vă protejați suprafața de lucru prin plasarea câtorva ziare vechi pe ea.
  • Imagine intitulată Construiți un model de far:
    5. Lipiți conul pe o bucată de 12 cu 12 cm (30 cu 30 cm) din carton.Cardul ar trebui să fie suficient de gros încât nu se îndoaie când o veți lăuda în sus și în jos.
  • Imagine intitulată Construiți un model de far:
    6. Tăiați două fante în capacul din plastic.Așezați capacul cu fața în jos pe suprafața de lucru. Poziționați soclul în centrul capacului și trageți un cerc în jurul acestuia cu creionul.Setați soclul deoparte și tăiați două fante mici prin capacul cu cuțitul sau vârful unui braț al foarfecelor dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un model de faruri de model 16
    7. Alimentați firele prin găurile din capac.Împingeți o bucată de sârmă prin capacul de jos, apoi hrăniți cealaltă bucată de sârmă prin cealaltă gaură.Dacă aveți probleme să obțineți firul prin, utilizați o mână pentru a ține drumul deschis și celălalt pentru a împinge firul prin.
  • Imagine intitulată Construiți un model de faruri de model 17
    8. Lipiți soclul la capacul folosind cercul pe care l-ați marcat mai devreme.Nu trebuie să aveți nevoie de mai mult de câteva dabs de lipici.Țineți soclul în poziție timp de câteva secunde, apoi lăsați-l să se usuce timp de aproximativ 10 minute.
  • Imagine intitulată Construiți un model de far:
    9. Conectați firele la soclu.Soclul ar trebui să aibă un conducător pe o parte și un alt plumb pe cealaltă parte.Înfășurați firele din jurul valorii de cele mai apropiate.Dacă firele nu stau înfășurate strâns în jurul cablului socket, utilizați bandă pentru a le asigura.
  • Imagine intitulată Construiți un model de far:
    10. Lipiți capacul în partea de sus a conului.Poziționați conul într-o poziție verticală și aplicați câteva dabs de adeziv la partea superioară a acestuia.Poziționați capacul în centrul conului și apăsați-l ușor pentru câteva secunde.Așteptați aproximativ 10 minute pentru a se usca.
  • Imagine intitulată Construiți un model de far:
    11. Conectați bateria la capetele firului.Înfășurați capetele rămase ale firului la unul dintre conductele de pe bateria D.Nu contează care vă conduce atașați care sârmă.Dacă lumina nu se aprinde, verificați conexiunile pentru a vă asigura că sunt securizate sau încercați o altă baterie.
  • Puteți opri lumina, slăbind oricare dintre conexiunile de sârmă.
  • Imagine intitulată Construiți un model Far Fash
    12. Puneți un capac peste lumină.Pasul final în crearea farului dvs. de model este de a acoperi lumina cu un container curat, limpede sau cu applesauce.Containerul trebuie să aibă un diametru puțin mai mic decât cel al capacului soclul de lumină este aprins.Așezați recipientul liber peste lumină, asigurându-vă că nu atinge becul în sine.
  • sfaturi

    Uită-te la poze cu faruri reale pentru inspirație.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar