Cum de a atrage op

Stilul artistic denumit frecvent "OP Art" (datorită utilizării iluzilor optice) dezvoltate în a doua jumătate a secolului al XX-lea, dar are rădăcini adânci în istoria artei. Prin utilizarea geometriei, repetiției și modelelor de culori, OP artă seamănă adesea ca sărind de pe pagină sau vrea să vă suge în panza. Urmând câteva instrucțiuni simple, puteți face cu ușurință propriul dvs. artă - și este, de asemenea, ușor să personalizați procesul și să faceți o artă distinctă a dvs!

Pași

Metoda 1 din 2:
Crearea curbelor inundate și umflate
  1. Imagine intitulată Draw Op Art Pasul 1
1. Desenați o linie ondulată orizontal pe pagină. Asigurați-o să arate ca dealurile de rulare sau valurile blânde care rulează în mijlocul paginii. Să creați unelte aleatoare și să evitați unghiuri ascuțite (cum ar fi vârfurile de munte).
  • Cele mai multe "valuri" pe care le faci, cu atât va apărea mai complexă desenul tău finalizat. Începeți cu aproximativ 3-4 valuri dacă sunteți începător.
  • 2. Puneți 8 puncte de-a lungul liniei-2 lângă margini, 6 distanțate aleatoriu. Plasați un punct pe linia ondulată în aproximativ 1 din (2.5 cm) de la marginea din stânga a hârtiei și puneți-o pe altul în aproximativ 1 inch (2.5 cm) de la marginea din dreapta. Desenați celelalte 6 puncte între acestea 2, oriunde v-ați simți ca să le puneți!
  • În capul tău, etichetați aceste puncte "1" prin "8" de la stânga la dreapta - dar nu jot numerele de pe pagină!
  • Pentru a crește complexitatea, adăugați mai multe puncte - dar 8 este bun pentru un începător.
  • 3. Desenați arcurile deasupra liniei ondulate care conectează punctele. Cu alte cuvinte, trageți un arc curbat în sus (ca un curcubeu) care începe la punctul 1 și se termină la punctul 2. Faceți același lucru între punctele 2 și 3 și așa mai departe. De asemenea, porniți arcurile la punctul 1 și punctul 8 care dispar de pe marginea paginii.
  • Variază arcurile în înălțime, făcându-le despre 0.25-0.5 în (0.64-1.27 cm) ridicat. Cu cât sunt înălțimea mai mică, cu atât va apărea desenul dvs. mai complex.
  • 4. Repetați din nou arcurile și din nou până când se extind de pe pagină. Desenați un nou arc deasupra arcului inițial între punctele 1 și 2 (ca un curcubeu dublu!) și faceți același lucru între punctele 2 și 3 și așa mai departe. Continuați să faceți acest lucru peste și peste din nou până când toate arcurile de deasupra liniei ondulate rulează deasupra paginii.
  • Arcadele pot varia în înălțime când mergeți, dar încercați să le păstrați în interiorul 0.25-0.5 în (0.64-1.27 cm) Range de înălțime dacă asta ați început.
  • Crearea arcurilor pe arcade poate obține un pic plictisitoare, deci încercați să vă distrați cu ea! Urmăriți îndeaproape pentru a vedea cum începe opțiunea dvs. să apară!
  • 5. Replicați modelul arc sub linia ondulată, de asemenea. Urmați exact același proces sub linia ondulată, așa cum ați făcut-o deasupra lui. "Rainbows cu sussidere" nu trebuie să fie imagini în oglindă ale arcurilor de deasupra lor, ci să le păstreze în același interval de înălțime generală.
  • Până când ați terminat, hârtia dvs. ar trebui să fie umplută cu arcuri pe arce!
  • 6. Culoarea spațiilor dintre un singur teanc de arcade într-un model de 3 culori. De exemplu, utilizați roșu pentru a colora spațiul dintre linia ondulată și arcul între punctele 1 și 2. Apoi, utilizați albastru pentru a colora decalajul de deasupra primului arc și sub cel de-al doilea arc și negru pentru a colora decalajul de deasupra celui de-al doilea arc și sub cea de-a treia. Continuați să repetați acest lucru până când ieșiți din partea de sus a paginii.
  • Pentru un efect adăugat 3-D, culoarea mai întunecată în jurul marginilor fiecărui decalaj și mai ușor în apropierea centrului. Acest lucru creează o apariție a luminii și a umbrei.
  • 7. Oglindă modelul de colorare deasupra liniei ondulate de pe teancul de arcade direct dedesubt. Deoarece (de exemplu) ați colorat arcadele într-un model roșu-albastru-negru deasupra punctelor 1 și 2, culoarea arcurilor de sub puncte 1 și 2 într-un model albastru-negru-roșu.
  • 8. Repetați procesul de colorare pentru fiecare teanc de arcuri deasupra și sub linia. De exemplu, culoarea teancului de arc deasupra punctelor 2 și 3 într-un model albastru-negru-roșu și arcadele de sub puncte 2 și 3 într-un model albastru-roșu-albastru. Scopul este de a evita existența unor lacune consecutive în aceeași culoare, deși nu vă va distruge imaginea dacă acest lucru se întâmplă ocazional - este artă, la urma urmei!
  • Dacă preferați să luați o abordare mai aleatorii de colorarea dvs., este prea bună!
  • Imagine intitulată Draw Op Art Pasul 9
    9. Uitați-vă la piesa de operă terminată. Cum arata ca tine? Viermi colorați se mișcă într-o cutie? Degetele interconectate ale unui fel de creatură infricosatoare? O vedere din satelit a unei game de munte compacte pe o altă planetă? Veți vedea ceva diferit de fiecare dată când arăți!
  • De asemenea, arta dvs. se va dovedi diferit de fiecare dată când urmați aceste instrucțiuni. La fel ca fulgii de zăpadă, fiecare desen este unic!
  • Metoda 2 din 2:
    Efectuarea unui tunel geometric 3-D
    1. Imagine intitulată Draw Op Art Pasul 10
    1. Desenați un dreptunghi care umple cea mai mare parte a foii de hârtie. Utilizați un conducător pentru a vă măsura dreptunghiurile și pentru a le ajuta drept. Desenați dreptunghiul inițial într-un raport de 3: 4 în alte cuvinte, dacă utilizați 8.5 în hârtie (22 cm × 28 cm), faceți dreptunghiul 6 în × 8 în (15 cm × 20 cm).
    • Dacă doriți să obțineți efectul 3-D cu acest tip de operă, măsurarea și desenul de precizie sunt importante.
  • Imagine intitulată Draw Op Art Pasul 11
    2. Împărțiți dreptunghiul în 4 dreptunghiuri egale. Utilizați conducătorul dvs. pentru a desena o linie orizontală și verticală care se întâlnește în centrul dreptunghiului original. Veți termina cu 4 dreptunghiuri, fiecare 3 în × 4 în (7.6 cm × 10.2 cm) în dimensiune.
  • Imagine intitulată Draw Op Art Pasul 12
    3. Desenați 2 linii diagonale pentru a crea 8 triunghiuri. Utilizați conducătorul dvs. pentru a desena o linie dreaptă din partea stângă sus în colțurile din dreapta jos ale dreptunghiului original. Ar trebui să treacă direct prin intersecția liniilor orizontale și verticale pe care le-ați tras pentru a crea cele 4 dreptunghiuri mai mici. Desenați o altă linie diagonală din partea dreaptă sus spre colțurile din stânga jos.
  • Când ați terminat, veți vedea 8 triunghiuri în interiorul dreptunghiului original.
  • 4. Măsurați și marcați pete de-a lungul perimetrului dreptunghiului principal. Din colțurile din stânga sus și din partea stângă a dreptunghiului original, măsurați și marcați puncte la 2 și 6 în (5.1 și 15.2 cm). Din colțurile din stânga și dreapta, măsurați și marcați puncte la 1.5 și 4.5 în (3.8 și 11.4 cm).
  • Aceste măsurători sunt toate bazate pe începerea cu un dreptunghi de 6 în × 8 în (15 cm x 20 cm). Punctele orizontale ar trebui să fie la 1/4 și 3/4 din lățimea totală a dreptunghiului, iar punctele verticale ar trebui să fie la 1/4 și 3/4 din înălțimea totală.
  • Imagine intitulată Draw Op Art Pasul 14
    5. Desenați linii drepte pentru a vă conecta punctele la intersecția centrală. Așezați-vă conducătorul între unul dintre punctele pe care tocmai l-ați făcut și punctul central al dreptunghiului original, unde se întâlnesc toate liniile interioare. Desenați o linie dreaptă pentru a conecta aceste 2 puncte. Faceți același lucru cu orice alt punct pe care l-ați măsurat și marcat.
  • 6. Măsurați și marcați puncte de-a lungul liniilor diagonale colțului la colț. Care este de a spune, măsura și marca de-a lungul diagonalelor în formă de x care se întâlnesc la colțurile dreptunghiului original. Pornind la intersecția centrală în care toate liniile îndeplinesc, măsoară și marchează fiecare diagonală la următoarele lungimi: 0.5 în (1.3 cm) - 1.25 în (3.2 cm) - 2.25 în (5.7 cm) - 3.5 în (8.9 cm).
  • Dacă ați început cu un dreptunghi de 6 în × 8 în (15 cm x 20 cm), fiecare diagonală va fi de 5 in (13 cm) în lungime de la intersecția centrală la unul dintre colțurile dreptunghiului (conform teorema lui Pitagora!). Dacă ați început cu un dreptunghi de dimensiuni diferite, marcați punctele la 1/10, 1/4, 9/20 și 7/10 din lungimea totală a fiecărei secțiuni diagonale.
  • 7. Conectați punctele de pe diagonale pentru a crea o serie de dreptunghiuri. Începeți prin utilizarea conducătorului dvs. pentru a conecta cele 4 puncte la 0.5 în (1.3 cm) -or 1/10 din poziția de lungime totală. Veți termina cu un mic dreptunghi din jurul intersecției centrale. Urmăriți prin conectarea celor 4 puncte la 1.25 în (3.2 cm), 2.25 în (5.7 cm) și 3.5 în (8.9 cm), respectiv.
  • Acum ar trebui să vedeți o serie de dreptunghiuri mai mari, care par să fie emise de la intersecția centrală.
  • 8. Alternați între 2 culori pe măsură ce completați cel mai mic dreptunghi. Datorită tuturor liniilor care se întâlnesc la intersecția centrală, interiorul celui mai mic dreptunghi trebuie să fie spart în 16 triunghiuri. Alegeți 2 culori - de exemplu, negru și roșu-la culoare în aceste triunghiuri într-un model alternativ, astfel încât să nu aveți aceeași culoare în triunghiuri consecutive.
  • De exemplu, utilizați negru pentru a colora primul triunghi din dreapta liniei verticale care indică în sus de la intersecția centrală. Culoarea triunghiului imediat la roșu drept și așa mai departe.
  • Black and White este, de asemenea, un combo clasic de culoare pentru acest tip de opară și vă va salva ceva timp în timp ce colorați dacă utilizați hârtie albă!
  • 9. Completați dreptunghiurile rămase folosind același model de sheckerboard. Fiecare dreptunghi are 16 triunghiuri în interiorul acestuia, astfel încât să continuați să utilizați culori alternante (cum ar fi negru și roșu) în interiorul lor. Începeți la același loc în fiecare dreptunghi și alternați prima culoare pe care o utilizați - aceasta va da desenul unui aspect de șah 3-D.
  • De exemplu, începeți colorarea în fiecare dreptunghi la triunghi direct spre partea dreaptă a liniei verticale care arată în sus de la intersecția centrală. Faceți triunghiul negru în cel mai mic dreptunghi, roșu în cel de-al doilea dreptunghi cel mai mic și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Draw Op Art Pasul 19
    10. Terminați prin adăugarea de umbrire, dacă doriți, pentru a spori aspectul adâncimii. Utilizați partea laterală a unui creion, de exemplu, pentru a întuneca ușor zona din jurul intersecției centrale. Folosiți mai puțin și mai puțin întunecați în timp ce obțineți mai departe de intersecția centrală - care este, de fapt, "punctul de dispariție" al piesei dvs. finalizate de artă!
  • Data viitoare când încercați acest stil de operă, jucați cu geometria puțin, astfel încât punctul dvs. de dispariție să fie în afara centrului pe pagină. Sau încercați să utilizați 4 culori în loc de 2 pentru a schimba aspectul final!
  • sfaturi

    Copiii iubesc să facă o artă cel puțin la fel de mult ca adulții. Pentru o ambarcațiune de artă distractivă, ajută un copil să vopsească o mică floare oală albă. Apoi, ajutați-i să picteze un model repetat de linii drepte, linii curbate sau șuruburi de fulgere tot drumul în jurul pot. Voila, au făcut operatorii funcționali!
  • Nu utilizați marcatori la culoare în pătrate. Marcatorii nu pot umbra bine și nu au adâncimea necesară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar