Cum să vă atrageți răsăritul propriu

Desenarea unui răsărit poate varia în toate gradele de dificultate. Acest articol va detalia pas cu pas cu privire la modul de atragere a unui rase de soare relativ simplu, dar bun.

Pași

Imagine intitulată Linii de pornire Pasul 1
Imagine intitulată Linii de pornire Pasul 1
1. Pași preliminari. Începeți prin a desena o linie orizontală bumpy care rulează pe întreaga pagină. Încercați să puneți această linie pe jumătatea superioară a hârtiei.De asemenea, schițează două cercuri trimestriale care se taie în fiecare colț de jos. Imaginați-vă că vor înfășura aproximativ 360 de grade dacă hârtia nu sa oprit. Aceste două sunt forme de referință și vor fi șterse mai târziu.
  • Imagine intitulată Pasul 2
    Imagine intitulată Pasul 2
    2. Desenați niște plante. Trageți arbuști de grădină în fiecare formă în colțurile de jos. Acum puteți șterge cele două trimestre înșiși, lăsând doar plantele din interior.
  • Imagine intitulată Pasul 3
    Imagine intitulată Pasul 3
    3. Creați un drum. Desenați un drum care duce la distanță. Începeți în partea de jos a paginii și faceți ca drumul să obțină SkinNier în timp ce mergeți. Mențineți înfășurarea drumului până când este vorba de moartea în linia orizontală brută pe care ați tras-o mai devreme, care acum acționează ca o distanță de munte în depărtare.
  • Imagine cu titlu în apropiere Pasul 4
    Imagine cu titlu în apropiere Pasul 4
    4. Pasul opțional. Pentru cei care sunt mai confortabili cu abilitățile lor artistice, trageți un copac în partea dreaptă a paginii. Au fundul trunchiului în partea de sus a tufișului din partea dreaptă și începe să se extindă ramurile odată ce trunchiul este peste deal.
  • Imagine intitulată Soare Pasul 5
    Imagine intitulată Soare Pasul 5
    5. Faceți-vă soarele! Totul acum că este lăsat să facă este să-ți atrage soarele. Oferiți-o peste munte ca un fel de cerc.
  • Imagine cu denumirea Pasul 6 43
    Imagine cu denumirea Pasul 6 43
    6. Descrieți liniile directoare de desen și ștergere.
  • Imagine intitulată Pasul 7 46
    Imagine intitulată Pasul 7 46
    7. Culoare-l! Ați putea adăuga umbre și evidențiați dacă doriți și am terminat!
  • sfaturi

    Uită-te la linkul de atribuire, unde sunt furnizate fotografii utile.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar