Cum de a desena schițe simple

Nu au timp pentru a face desene elaborate, perfect umbrite? Dacă sunteți doar plictisit și nu aveți nimic de făcut sau doriți să trageți, dar nu vă place să faceți fantezie, ar trebui să schițezi. Schițarea este un mod minunat de a vă exprima sentimentele sau de a crea o doodle rapidă. Acest lucru nu este un ghid complet în profunzime pentru tragere, deoarece nu există cu siguranță nici o regulă de tragere / schiță. Acestea sunt doar sfaturi pentru a face experiența dvs. de schiță rapidă, cel puțin dureroasă și distractivă. Sper să vă bucurați de ghidul meu și să-l considerați util.

Pași

  1. Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 1
1. Pentru a începe, gândiți-vă la schița dvs. planificată. Vizualizați-l în mintea voastră și dacă puteți, rotiți-o în creier, pentru a înțelege mai bine ceea ce veți desen.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 2
    2. Căutați forme cum ar fi cercuri, pătrate, triunghiuri etc. să se refere la. Acest lucru va ajuta la procesul de umbrire și chiar să vă ajute să arătați mai bine dacă înțelegeți forma de bază a ceea ce urmează să desenezi.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 3
    3. Poziționați-vă confortabil. Dacă sunteți incomod, desenul dvs. va arăta mai rău decât ceea ce ar trebui, deci obțineți un scaun frumos, fixați iluminatul și puneți-vă pe niște muzică preferată.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 4
    4. Mâinile bune: Cum vă ajută? Dacă mâinile tale sunt lipicioase, umede sau reci, mâna ta nu va funcționa, precum și ar trebui.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 5
    5. Poziționați hârtia:Acest lucru merge împreună cu a fi confortabil, așa că puneți hârtia într-un unghi pe care îl simțiți confortabil cu. Nu există nici un fel setat.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 6
    6. Dacă elementul dvs. este mic, plasați-l în fața dvs. unde puteți schița în mod eficient. Dacă este ceva mare, cum ar fi o mașină sau un copac, apoi obțineți o placă de clip, stați jos de ea și începeți să schițezi.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 7
    7. Începe desenul.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 8
    8. Începeți de la o parte a obiectului, luați rapid și ușor creionul înainte și înapoi pe hârtie pentru a face curse moi, luminoase. Dacă faceți o greșeală, atunci puteți șterge cu ușurință liniile luminoase.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 9
    9. Asigurați-vă că ați căutat în mod constant subiectul dvs. și comparați cele două. Nu faceți un contur orb (priviți la subiectul dvs. în timp ce încercați să desenați), deși acest lucru este bun pentru desenul practicilor, acesta vă poate deforma desenul teribil.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 10
    10. Nu vă fie frică să utilizați radiatorul. Dacă credeți că ați schițat liniile prea aproape sau prea departe, ștergeți-i. Prea multe linii de schiță pe un desen fac să arate că desenul dvs. este răsucit. Mergând peste aceeași linie de multe ori o poate face întuneric și greu de șters dacă decideți că este greșit.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 11
    11. Aplicați atingerile de finisare:Când ați terminat, luați-vă radierul și scoateți liniile de schițe dacă doriți. Pentru a adăuga valoare, pe părțile întunecate, umbrite ale obiectului pe care îl desenați, le umblați pe schiță. Du-te de la un foarte întunecat și luminează treptat la o umbră foarte ușoară.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 12
    12. Adăugați mai mult interes, adăugați un fundal slab schițat (dar totuși bine). Va face ca desenul dvs. să arate mai bine și să adauge o temă la ea.
  • Imagine intitulată Draw Seturi simple Pasul 13
    13. Adăugați semnătura dvs! În mod tradițional, după o schiță, artiștii își adaugă ușor semnătura (da, în cursiv) în colțul din dreapta jos al desenului lor. De asemenea, puteți adăuga ceva de genul `13 la ea, și dacă doriți.
  • sfaturi

    Avertizări

    Amintiți-vă întotdeauna: este mai ușor să adăugați linii decât să le scoateți. Să fie lumină pe creion, astfel încât să nu vă distrugeți lucrarea de artă din cauza unei linii întunecate care nu dorește să ștergă corect.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Inspirație: vizionați TV, uitați-vă la fotografii, faceți o plimbare. De îndată ce vă gândiți la o idee, o schiță!
    • Creion: Orice dimensiune a creionului mecanic / non-mecanic va funcționa.
    • Hârtie: orice hârtie (copiator, ruptă) va face, dar dacă doriți să păstrați schițele, utilizați acid liber (orice lire), deoarece hârtia normală va deveni galben în timp.
    • Timp: Chiar și schițele pot avea timp, deci asigurați-vă că aveți cel puțin 10 - 60 de minute (în funcție de detaliile schiței dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar