Cum să traversați traversa

Cross Hatching este o tehnică artistică populară folosită pentru a adăuga umbra și dimensiunea obiectelor trase. Aceasta implică umplerea unui spațiu cu cel puțin două seturi de linii, cu al doilea set de trecere peste primul pentru a crea un efect mai întunecat. Pentru a stăpâni inchiparea încrucișată, va trebui să începeți cu incubație, să utilizați un creion ascuțit sau un stilou cu vârf fin, să faceți o scară de valoare și să observați modul în care lumina cade pe un obiect pentru a crea umbră.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățarea de bază de bază de incubație
  1. Imagine intitulată Cross Hatch Pasul 1
1. Desenați o serie de linii paralele. Aceasta se numește incubație de bază, și este primul pas în ecloziția încrucișată. Există două tipuri de incubație de bază: paralel și contur. Ambele pot fi folosite ca bază pentru ecloza. Indiferent de tipul de incubație pe care îl utilizați, liniile nu se traversează unul peste celălalt în incubație standard. De asemenea, ar trebui să încercați să păstrați liniile dvs. în mod egal distanțate pentru umbrite fără sudură.
  • Cu o incubație paralelă, liniile dvs. ar trebui să rămână drept și să ruleze vertical sau orizontal.
  • Cu incubație contur, liniile dvs. ar trebui să urmeze conturul conturului pe care îl umbriți.
  • Când adăugați o eclozare de bază la desenul dvs., veți folosi această abilitate pentru a desena linii paralele în zona pe care doriți să o umbrați.
  • Practicați acest lucru prin desenarea unei serii de linii de incubație pe o bucată de hârtie de resturi.
  • 2. Adăugați o serie perpendiculară de linii peste prima. Pentru a utiliza ecloza în desen, trageți un al doilea strat de linii pe primul set, mergând în direcția opusă.
  • Acest al doilea strat de semne de trapă ar trebui să treacă peste primul în direcții perpendiculare sau aproape perpendiculare. Liniile celui de-al doilea strat nu ar trebui să treacă una peste cealaltă, totuși.
  • Marcajul tău de tracțiune ar trebui să se potrivească cu tipul de marcă de trapă utilizate în stratul de bază. De exemplu, dacă ați început cu urme de trapă paralelă, mărcile dvs. transversale ar trebui să fie, de asemenea, paralele.
  • Practicați acest lucru prin adăugarea unui set de linii de incubație încrucișată peste incubație.
  • 3. Desenați mai puține linii răspândite în afară de a crea umbrire mai ușoare. Puteți varia valoarea umbrei prin variația numărului de linii pe care le desenezi. În zonele care necesită umbrire mai ușoare, desenează mai puține linii de incubație și le spațiu mai departe unul de celălalt.
  • 4. Creșteți densitatea liniilor sau adăugați straturi pentru a implica umbrirea mai întunecată. În secțiunile desenului dvs. care necesită umbre mai adânci, creșteți numărul de linii și plasați-le mai aproape împreună. De asemenea, puteți strai serii suplimentare de linii de inchipare încrucișare pentru a face ca zona să pară mai întunecată și mai puternic umbrite.
  • Direcții alternative la adăugarea straturilor de linii de incubație încrucișată. De exemplu, începeți cu un set de linii verticale, apoi un set orizontal, apoi un set diagonal, apoi un set diagonal opus. Acest lucru vă va permite să construiți un efect de umbră mai profund, mai întunecat.
  • 5. Adăugați adâncimea cu incubație cu cruce fină. Adăugați și mai multe straturi de eclozare în diferite direcții pentru a crea o umbrire extrem de subtile și bogate. Straturile suplimentare adaugă și mai multe nuanțe în ton și valoare.
  • Creioanele fine și stilourile fine sunt cele mai bune pentru această tehnică, deoarece pot crea linii precise care par să se amestece împreună de la distanță.
  • 6. Rotiți hârtia pentru a încerca o nouă perspectivă. Cross Hatching poate dura ceva timp pentru a stăpâni, așa că dacă aveți probleme în imaginarea în care ar trebui să meargă umbrele, încercați să vă rotiți hârtia. Căutați orice zone pe care ați uitat-o ​​să umbrească la umbra sau locurile în care umbra nu se încadrează corect.
  • De multe ori, privindu-se la un desen pentru o lungă perioadă de timp, poate face dificilă vederea unor zone problematice - acest truc vă poate oferi o nouă perspectivă și vă poate ajuta să observați aceste zone mai ușor.
  • Partea 2 din 3:
    Încrucișarea încrucișată într-un desen
    1. Schițați conturul unui obiect în creion. Înainte de a încrucișa incubarea, va trebui să trageți forma sau obiectul real pe care doriți să îl umblați. Găsiți fie un obiect real, o fotografie de referință sau imaginați-vă propriul obiect.
    • Când practicați tehnica, este de multe ori cel mai bine să începeți prin trasarea unei forme geometrice tridimensionale cu linii unghiulare clare, unghiulare.
  • Imagine intitulată Hatch Cross Pasul 6
    2. Determinați iluminarea corectă. Înainte de a adăuga marcaje de trape, luați o clipă pentru a vă uita la obiect și examinați modul în care sursa de lumină lovește obiectul și reflectă suprafața sa. Acest lucru vă va ajuta să aflați care zone ale desenului ar trebui să aibă cea mai ușoară umbrire și care zone au nevoie de umbrire mai mare.
  • Dacă desenați din imaginație, încercați să vă imaginați cum ar putea cădea lumina sau să găsească un obiect similar pentru a examina.
  • Rețineți că secțiunile cele mai ușoare absolute nu vor avea urme de trapă sau traversă. Sursa imaginară de lumină ar fi lovit direct aceste zone, așa că nu ar trebui să aibă umbre.
  • Zonele și suprafețele mai departe de sursa imaginară de lumină ar trebui să fie mai întunecată și vor necesita mai multe ecloziuni.
  • Dacă aveți probleme cu imaginarea unei surse de lumină și umbrele pe care le-ar arunca, găsiți o fotografie a unui obiect simplu aprins de o singură sursă de lumină. Notă în cazul în care lumina și umbrele toamnează și practică copierea acestui efect cu încrucișarea încrucișată.
  • 3. Desenați liniile de tratare în cazul în care umbrele cad pe obiect. Schițați stratul de bază al hărțuirii standardului în contur. Păstrați semnele de trapă în fiecare secțiune paralel unul cu celălalt, chiar dacă se curbează de-a lungul conturului conturului.
  • Pentru acest pas, utilizați un creion și apăsați ușor. În acest fel, puteți șterge cu ușurință aceste linii dacă este necesar.
  • Plasați mai multe urme de trapă mai aproape în secțiuni care au nevoie de umbrire mai mare. Pentru secțiuni care au nevoie de umbră mai ușoare, spațiul trapei marchează în continuare și folosesc mai puține mărci de hatch în general. Marcajele de bază ar trebui să indice care zone sunt mai întunecate decât altele chiar înainte de a adăuga ecloza de cruce.
  • 4. Adăugați în liniile transversale. Schițați un strat de trapă perpendiculară sau aproape perpendiculară marcaj pe stratul de bază al liniilor de trapă. Încercați să păstrați distanța, numărul și plasarea acestor mărci încrucișate asemănătoare cu cea a mărcilor de bază, astfel încât zonele de desen cu mai multe semne de trapă ar trebui, de asemenea, să aibă mai multe semne transversale.
  • 5. Trece peste desenul în cerneală. Odată ce sunteți mulțumit de plasarea și cantitatea de urme de traversă, treceți peste marcajele creionului cu instrumentul dvs. de inking.
  • Când lucrați cu un stilou nibbed, scufundați-l în cerneală, apoi trageți o linie pe o bucată separată de hârtie de fier înainte de a vă deplasa la desenul dvs. Acest lucru vă permite să desfăcați o parte din cerneala excesivă și să o împiedicați să sângereze pe desenul însuși.
  • Treceți mai întâi la conturul desenului, apoi lucrați la urmărirea fiecărei secțiuni de semne de tracțiune. Lucrați cu atenție și încercați să urmați marcajele dvs. create anterior cât mai aproape posibil. Puteți adăuga semne suplimentare de traversă, după cum este necesar, dar încercați să nu vă duceți, deoarece nu veți putea anula niciunul dintre semnele pe care le faceți în acest pas.
  • Rețineți că orice semne de creioane care sunt încă vizibile după ce a fost ar putea face ca desenul să arate mai întunecat decât piesa finală va arăta, așa că nu vă faceți griji prea mult dacă desenul total arată mai întunecat decât anticipat acum.
  • Imagine intitulată Cross Hatch Pasul 12
    6. Ștergeți marcajele creionului odată ce cerneala sa uscat. Permiteți cerneala să se usuce, apoi să folosească un radieră pentru a elimina cu atenție orice semne vizibile de creioane din desenul final.
  • Așteptați ca cerneala să se usuce înainte de a încerca orice ștergere. Dacă glisați radiatorul peste desen, în timp ce cerneala este încă umedă, veți sparge cerneala și ruinează crânsul incubației voastre.
  • Partea 3 din 3:
    Utilizarea materialelor potrivite
    1. Imagine cu titlu Cross Hatch Pasul 13
    1. Utilizați un vas de desen ascuțit sau fin. Deoarece incubarea încrucișată vă cere să trageți linii subțiri apropiate, va trebui să utilizați un ustensil de desen fin. Indiferent dacă utilizați un creion sau stilou, asigurați-vă că este ascuțită sau fină pentru a vă face liniile precise.
    • Chiar dacă doriți ca desenul final să fie imprimat, este încă o idee bună să începeți desenul cu creion. Utilizați un creion de desen, creion mecanic sau un supraft ascuns numărul doi creion.
    • Pentru instrumentul dvs. de inking, optați fie pentru un stilou cu pix sau un stilou de cerneală fină. Ambele opțiuni funcționează bine, deci alegeți oricare instrument pe care îl simțiți mai confortabil.
  • 2. Face o scară de valoare. Înainte de a începe desenarea unui proiect, faceți o scară de valoare pentru a vă ajuta să mențineți o gamă echilibrată de valori. Desenați 4 identici 1 în (2.5 cm) pătrate într-o linie, apoi umpleți fiecare cutie cu valori diferite, mergând de la lumină la întuneric. Utilizați tehnici precum variația densității și adăugarea de seturi de linii pentru a trece treptat de la cea mai ușoară până la cea mai întunecată. Acest lucru vă va ajuta să practicați crearea unor diferențe subtile în valoare.
  • Utilizați un creion și o hârtie de zgârieturi pentru acest exercițiu.
  • Pe măsură ce trageți, consultați această scală pentru a determina intervalul de valoare dorit. De exemplu, ați putea selecta o casetă de valoare de pe scară pentru a fi cea mai întunecată valoare din desenul dvs. Utilizați scara pentru a compara cu desenul și asigurați-vă că nu mergeți mai întunecat.
  • 3. Utilizați o hârtie de fier pentru a bloca secțiunile. Când desenați, plasați bucăți de hârtie deșeuri peste locuri în care nu doriți nici o încrucizare. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă păstrați liniile de incubație și să evitați tragerea accidentală a unei linii de incubație prea departe.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie de desen
    • Resturi de hartie
    • Creionul ascuțit
    • Radieră
    • Pix fine sau pix cu cerneală de scufundare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar