Cum de a șterge o clădire cu o armă de foc

Curățarea sau căutarea unei clădiri atunci când cineva poate fi în el (care, de asemenea, poate avea o armă) este o sarcină foarte periculoasă și nu ar trebui luată cu ușurință. Poliția și militarii au pregătire pentru astfel de circumstanțe, dar cetățeanul normal este, de obicei, mai puțin informat pe această temă. Deși autoritățile ar trebui să fie întotdeauna contactate în cazul unei întreruperi suspectate, știind cum să eliminați clădirea dvs. vă poate ajuta să vă păstrați pe voi înșivă și pe cei dragi în siguranță în cazul în care ajutorul nu poate ajunge la timp. Acest articol, în scopul simplificării, vă va presupune că sunteți în casa dvs.

Pași

Metoda 1 din 9:
Înainte de a face nimicSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine denumită AA Pasul 1
1
Alegeți o armă de foc adecvată. Explorând casa dvs. pentru acel sunet neidentificat în noapte sau pentru a merge la ajutorul unui iubit cu mâinile goale nu este o idee inteligentă. Echiparea dvs. este, prin urmare, importantă. Cele trei categorii principale de arme de foc sunt pistoale (pistoale), puști și puști. Primul pas este să vă familiarizați în mod intim cu regulile de siguranță la arme de foc. De exemplu, asigurați-vă că obiectivul dvs. și ce este dincolo de el. Nu împușcă fiul adolescent care se strecoară înapoi în casă. De asemenea, amintiți-vă că cel mai probabil gloanțele pe care le trageți vor trece prin ziduri în casa dvs. și, prin urmare, ar putea lovi pe cei dragi.
  • Luați în considerare pregătirea tactică cu un pistol pentru sugestii despre armarea cu un pistol. Pistolii sunt o alegere ușoară, eficientă și populară pentru apărarea personală.
  • O alternativă și foarte recomandată, arma de foc pentru a fi ar fi o pușcă de acțiune de pompare. Shotguns au o putere mai bună de oprire decât un pistol. O acțiune de pompare este recomandată ca fiabilitate este de cea mai mare importanță, dar puteți utiliza, de asemenea, puști de acționare la un efect bun. Nu vă lăsați păcăliți de cei care spun că puștii sunt puncte și trage. Puștii iau cât de multă pregătire și practică ca pistoale și puști.
  • Puștile sunt a treia opțiune comună. Puști, din nou, produce (chiar și în unele calibre mai mici) o putere semnificativ mai mare decât majoritatea pistoalelor, dar au nevoie doar la fel de multă precizie. O pușcă semi-automată a revistei, semi-automată este alegerea sugerată, deoarece două mâini nu pot fi întotdeauna disponibile, iar opțiunea de a trage rapid mai multe runde este adesea o primire.
  • Imagine denumită AA Pasul 2
    2. Alegeți diferite dimensiuni sau manometre în funcție de efect. Pentru pistoale, cel mai mare pistol posibil este recomandat pentru cea mai bună putere de oprire și controlabilitate, în timp ce pentru o pușcă sau pușcă (de acum încolo vor fi chemați "Pistoale lungi"), cea mai scurtă lungime este preferată. Aceste preferințe sunt în mod evident "cu un motiv", ca un pistol de 4 picioare lungime sau un pistol lung de 12 inch sunt nepractice și sfidează utilizarea intenționată a armelor specifice.
  • Imagine intitulată AA Pasul 3
    3. Decideți-vă cursul de acțiune, înainte de a face ceva. Dacă sunteți singurul din casă, sau toată lumea din casă este în camera în care vă aflați, atunci alegerile dvs. sunt mult mai ușoare. Dacă sunteți sigur că există un oaspete foarte nedorit în casa dvs., sunați la poliția locală. Blocați ușa în dormitor (și alte intrări - dacă sunt disponibile) și fiți pregătiți. Nu vă mișcați, așteptați ca poliția să vină. Nu vă apropiați de poliție cu o armă de foc în mâna voastră, asigurați-vă că ați tocat-o sau puneți-o în jos odată ce poliția se află în imediata vecinătate.
  • Motivul pentru care așteptați în această situație este că căutarea unei case este foarte periculoasă, iar nimic (altele decât cei iubiți) ar trebui să merite moartea. Plus, asigurarea ar trebui să acopere orice elemente furate sau deteriorate.
  • Imagine denumită AA Pasul 4
    4. Știu ce este în magazin dacă decideți să căutați și să ștergeți. Acest lucru ar trebui făcut numai dacă știți că un intrus este în casa dvs. și ați iubit în altă parte în casă. Asigurați-vă că apelați poliția înainte de a lua orice acțiuni și asigurați-vă că sunteți înarmați că sunteți înarmați și că veți încerca să vă recuperați sau să vă protejați pe cei dragi (e).
  • Cealaltă situație în care este posibil să aveți nevoie să utilizați aceste tehnici este dacă nu sunteți sigur de un intrus și doriți să vă asigurați că nu există niciun pericol. În acest caz, ar trebui, de asemenea, să vă armați cu un telefon mobil, deoarece este posibil să fie necesar să sunați la poliție în timp ce nu în apropierea unei linii de teren.
  • Metoda 2 din 9:
    Ștergerea colțurilorSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată AA Pasul 5
    1. Apropiați colțul. Cel mai frecvent obiect dintr-o casă este un colț (și soluția cea mai frecventă pentru un obiect este aceeași ca și curățarea unui colț). Procesul de traversare a unui colț este adesea denumit tăierea plăcinței. Începeți cât mai aproape de perete, fără a vă răzgândi pe perete.Asigurați-vă că sunteți cel puțin o lungime de brațe de la colț.Nu vrei ca arma de foc să se rătăcească în ușă.
  • Imagine intitulată AA Pasul 6
    2. Observați colțul și păstrați-vă în minte că punctul de pivotare va fi vârful colțului. Cu cât pleacă mai departe de perete, cu atât mai mult spațiu deschis.
  • Imagine denumită AA Pasul 7
    3. Ia un pas mic de 90 ° departe de perete. Acesta este începutul unui semi-cerc pe care îl veți face în colț.Păstrați coatele în și piciorul din față paralel cu linia de vedere, astfel încât nici nu vă va da departe.
  • Imagine denumită AA Pasul 8
    4. Întrerupeți și scanați felia plăcinței. Între fiecare pas luată ar trebui să scanați de la podea la colț până la tavan - scanarea fiecărei felie într-o mișcare verticală.
  • Formularul dvs. va fi: o aderență fermă, cu două mâini pe arma de foc.Veți fi înclinat ușor spre direcția pe care o pierdeți pentru a vă permite capul (și ochii) să fie cel mai îndepărtat obiect, permițându-vă să vă vedeți ținta înainte de a vă vede.
  • Dacă sunteți experimentat cu ambele mâini, utilizați oricare dintre mâna care vă va ține cel mai ascuns.
  • Picioarele voastre nu trebuie să treacă niciodată, deoarece este o poziție foarte instabilă și dacă ceva (sau cineva) ar fi trebuit să vă lovească sau sunteți forțat să trageți la jumătatea drumului, precizia și echilibrul vor fi compromise. În schimb, doriți să vă mutați piciorul de plumb (piciorul în direcția pe care îl pierdeți), apoi urmați cu piciorul dvs. de tracțiune. De asemenea, fiți conștienți de picioarele dvs. - Asigurați-vă că nu vă îndreptați degetele de la picioare în colț, deoarece ei vă pot precede ochii, ceea ce înseamnă că suspectul vă poate vedea înainte de ao vedea.
  • Imagine intitulată AA Pasul 9
    5. Practică prin înființarea unei oglinzi în cameră.Pe măsură ce vă tăiați plăcintă, verificați pentru a vedea ce puteți vedea în oglindă.Încercați să ajustați formularul astfel încât puțin mai mult decât ochiul dvs. și arma de foc sunt vizibile.
  • De asemenea, puteți practica cu o altă persoană utilizând lanterne.De îndată ce unul dintre voi vede orice parte a celuilalt, străluciți lanterna pe ele.Natura competitivă a acestui burghiu vă va ascuți rapid formularul.
  • Imagine intitulată AA Pasul 10
    6. Îndreptați întotdeauna arma de foc în cazul în care ochii se uită.Acest lucru vă va permite să reacționați mai repede decât dacă aveți arme de foc la redus. Armele extinse sau gata de comprimare sunt ambele opțiuni bune. O poziție gata de înaltă comprimare este realizată prin menținerea armei de foc cu ambele mâini aproape de piept și coate ușor ridicate. Cu gata de comprimare înaltă, asigurați-vă că mâna dvs. non-ardere se află în spatele planului botului.
  • Metoda 3 din 9:
    Ștergerea ușilorSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată AA Pasul 11
    1. Cunosc pericolele ușilor. Pâlnia fatală, deoarece este cunoscută grațios, este una dintre cele mai periculoase zone care trebuie să fie în momentul traversării unei clădiri. Această zonă include ușile și alte portaluri care permit doar o zonă îngustă în și dintr-o cameră (cum ar fi holurile înguste și arcurile). Dacă ați ales un punct de sufocare pentru o ambuscadă, pâlnii fatale ar fi locuri perfecte pentru a vă concentra atenția. Este în interesul dvs. cel mai bun pentru a petrece cât mai puțin timp în aceste zone.
    • La o ușă, pâlnia fatală este zona de pe ambele părți ale ușii, la fel de adâncă când ușa este înaltă și la fel de largă. Astfel încât în ​​picioare în partea unei uși nu contează (evident, pâlnie fatală este o zonă imaginară - o zonă pe care intrusul nu le-ar putea respecta, așa că doar pentru că ești în afara pâlniei fatale nu înseamnă că nu poți fi împușcat).
  • Imagine denumită AA Pasul 12
    2. Abordați o ușă închisă pe lateral mânerul este pornit. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru (din motive arhitecturale), va trebui să vă așezați corpul în pâlnia fatală în timp ce o deschideți.
  • Imagine intitulată AA Pasul 13
    3. Atingeți mânerul ușii și "Verifică soft" mânerul pentru a vedea dacă ușa este blocată sau nu. Dacă aceasta este casa dvs. și știți că această ușă specifică nu are o încuietoare, nu trebuie să efectuați acest pas.
  • Imagine denumită AA Pasul 14
    4. Adu-ți arma la Poziția de ardere apropiată Pe măsură ce ajungeți la mânerul ușii. Când apucați ușa, utilizați mâna fără ardere și ajungeți sub arma dvs.Acest lucru vă va permite să aduceți arma pentru a suporta fără a-l bloca.
  • Imagine intitulată AA Pasul 15
    5. Rotiți mânerul rapid și rotiți ușa deschisă. Dacă împingi ușa departe de dvs., asigurați-vă că ați răsturnat ușa suficient pentru a expune întreaga cameră. Dacă ușa se oprește neobișnuit de scurtă de perete, poate fi pentru că ceva sau cineva se află în spatele ușii.
  • Dacă trageți ușa spre voi înșivă, cantitatea de aruncare este mai puțin importantă, deoarece chiar și o mică deschidere vă va permite imediat o privire în cameră, iar în timp ce vă îndepărtați camera, puteți deschide ușa.
  • Imagine intitulată AA Pasul 16
    6. Pasiți înapoi de la ușă imediat. Acest lucru vă păstrează și arma departe de cineva care poate fi pe cealaltă parte a ușii, gata să vă apucă pe tine sau de arma ta. Distanța favorizează shooterul instruit. În cazul în care sunteți singurul cu o armă, distanța favorizează persoana cu o armă variată.
  • Imagine denumită AA Pasul 17
    7. Scanați camera în același mod în care veți merge în jurul unui colț. De data aceasta, trebuie să scanați până la 180 de grade în loc de numai 90 de ani. Clar cu tăierea plăcinței tehnică. Asigurați-vă că ați început la perete Cadrul de ușă este atașat pentru a șterge cât mai multă cameră posibil.Ar trebui să cunoașteți toate locurile de ascundere din casa dvs. și să le acordați o atenție deosebită pe măsură ce vă curățați camera.
  • Când treceți pâlnia fatală în timpul tăierii plăcilor, este posibil să doriți să vă accelerați ritmul pentru a petrece cât mai puțin timp în pâlnia fatală, fără a pierde părți importante ale camerei.
  • Imagine intitulată AA Pasul 18
    8. Deplasați-vă în cameră după ce ați văzut cât mai multă cameră posibilă. Începeți în afara pâlniei fatale și deplasați-vă spre zona CADDY-Corner. Aceasta este o mișcare diagonală și ar trebui să se facă rapid, fiind sigur că nu vă închideți pe ușă.
  • Imagine denumită AA Pasul 19
    9. Uitați-vă peste umărul pe măsură ce intrați pentru a vedea colțul pe care nu vă îndreptați spre. Dacă cineva se ascunde în colț, că nu ați reușit să vedeți în timpul tăierea plăcinței Veți putea să le vedeți acum.
  • Colțul pe care îl plimbați spre prima prioritate. Vizualizați acel colț înainte de a vă uita la cel din spatele dvs., ca un atacator în colțul din fața dvs., este o prioritate mai mare.
  • Imagine intitulată AA Pasul 20
    10. Ștergeți restul camerei pentru orice pericol imediat. Acest lucru poate include în spatele mobilierului și în dulapuri. Nu vrei să lași o zonă nevătămată - de îndată ce părăsiți camera, vă asumați că nimeni nu este în spatele tău, când, de fapt, cineva poate fi.
  • Metoda 4 din 9:
    Curățarea ușilor de închidere automatăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine denumită AA Pasul 21
    1. Abordați ușa de pe partea laterală a ușii (ca înainte). Ușile de închidere auto includ uși de închidere cu arc-încărcat sau hidraulic. Comună în majoritatea caselor rezidențiale pentru ușa de acces la garaj, acest lucru prezintă un set de probleme atunci când este abordat din partea non-balamalei. Dacă ușa se deschide spre tine (vă aflați pe partea de balamală a ușii), deschideți ușa și utilizați-vă umărul, fie piciorul pentru a-l împinge mai deschis pe măsură ce vă îndepărtați camera.
  • Imagine denumită AA Pasul 22
    2. Dacă vă aflați pe partea non-balamale, împingeți deschiderea ușii la fel de largă cât puteți. În funcție de viteza la care ușa se închide, este posibil să aveți timp să vă deplasați în partea opusă a ușii înainte de a intra. Aceasta este probabil cea mai bună opțiune.
  • Dacă puteți, treceți la partea opusă înainte de a intra. Acest lucru vă oferă un moment scurt pentru a scana foarte repede camera pentru orice obiective evidente potențiale.
  • Dacă nu puteți trece la partea opusă a ușii, trebuie să zig-zag în cameră.
  • Imagine intitulată AA Pasul 23
    3. Intrați spre partea laterală a ușii (la fel ca și celelalte ușă și deschideri) în timp ce ușa este încă cea mai mare parte deschisă. Intrarea va avea nevoie de un gând rapid și adaptare. Trebuie să fiți rapid pe picioarele dvs. - ușa se poate închide automat sau mai repede decât sunteți pregătiți pentru.
  • Trebuie să vă angajați rapid să intrați - aceasta este singura modalitate de a păstra orice element de surpriză pe care îl puteți avea. Pâlnia fatală devine de multe ori mai morți dacă permiteți închiderea ușii înainte de a trece prin ea - acum un intrus pe cealaltă parte a ușii știe că trebuie să vă apropiați din nou la ușă pentru ao deschide.
  • Utilizați mișcarea în avantajul dvs.În timpul întâlnirilor cu stres ridicat, voi și adversarul dvs. va avea probabil o viziune a tunelului.Pur și simplu zig-zagging pe măsură ce intrați în cameră vă poate provoca complet "dispărea" pentru o secundă sau două.
  • Imagine denumită AA Pasul 24
    4. Vizualizați colțul pe care îl plimbați în timpul ferestrei mici de timp, ușa se închide. Ușa va acoperi temporar colțul din spate. Dacă vedeți că acest colț este clar înainte ca ușa să fie aproape terminată închiderea, este posibil să aveți timp pentru o scanare rapidă a camerei, dar prioritatea dvs. este colțul din spatele ușii.
  • Imagine intitulată AA Pasul 25
    5. Întoarceți și vizualizați colțul din spatele dvs., înainte ca ușa să se închidă.
  • Imagine intitulată AA Pasul 26
    6. Ștergeți restul camerei ca și orice altă cameră. De asemenea, fiți conștienți de faptul că multe ușile de închidere se vor lovi cu voce tare când au închis. Fiți răbdători și poate petrece un minut sau mai mult așteptați în acea cameră pentru a vedea dacă cineva vă va căuta.
  • Metoda 5 din 9:
    Holuri de compensareSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine denumită AA Pasul 27
    1. Înțelegeți că holurile prezintă unele dintre zonele mai dificile, periculoase și dinamice ale unei clădiri. Un partener sau doi în holuri cu ușile și intersecțiile T ar fi foarte apreciat ca, la un moment dat, veți fi forțați să vă întoarceți spatele într-o zonă pe care nu ați fost încărcați încă. Totuși, în calitate de cetățean privat, va trebui probabil să o elimine singur. Prin urmare, trebuie să vă păstrați ochii și urechile deschise și echilibrați mai multe probleme de pericol pentru a vă menține riscul la minimum. Nu vă păcăliți, totuși, acest proces și celelalte procese din acest articol, toate reprezintă un risc foarte mare.
  • Imagine denumită AA Pasul 28
    2. Plimbați pe o parte a unui hol sau altul. Nu vă faceți niciodată calea în mijlocul unui hol. În același timp, păstrați să atingeți pereții. Holurile sunt similare cu ușile, ceea ce înseamnă că acestea sunt un pasaj îngust pe care un intrus îl poate aștepta să vii. Mijlocul holului este pâlnia ta fatală.
  • Imagine denumită AA Pasul 29
    3. Gestiona obstacolele, cum ar fi ușile, la fel ca cele menționate mai sus. Fiți conștienți, totuși, că oprirea într-un hol pentru a șterge o cameră înseamnă că nu ați șters restul holului, iar o zonă neexplorată (neclare) este acum la spate.
  • Colțurile nu sunt diferite, dar ceea ce se întâmplă dacă există două colțuri în două direcții? Aceasta este o intersecție T. Consultați secțiunea următoare pentru informații mai detaliate despre cum să ștergeți o intersecție T.
  • Imagine intitulată AA Pasul 30
    4. Urmăriți ce zone pe care le-ați șters și care nu aveți. Zonele pe care nu le-ați eliminat încă conțin puncte de pericol și ar trebui să vă împărțiți o parte din atenția dvs. spre zonele necontestate.
  • Imagine denumită AA Pasul 31
    5. Calei metodici clare - nu umblați după o cameră pentru a șterge altul. Făcând acest lucru înseamnă că acum aveți o cameră la spate, care este necurat, un hol în fața dvs. care este necurat și camera pe care intenționați să o introduceți este, de asemenea, neclară. Aceasta prezintă o cantitate covârșitoare de zone de pericol. Plasarea în această situație este nejustificată periculoasă.
  • Metoda 6 din 9:
    T-intersecțiiSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine denumită AA Pasul 32
    1. Știu ce face ca intersecțiile să fie deosebit de periculoase. Intersecțiile T sunt în care se intersectează două holuri și există două colțuri separate pentru a clarifica, niciunul dintre care nu acordă o acoperire mai bună decât cealaltă. În esență, aveți dublu dublu spațiul pentru a șterge și mai multe pete orbite în jos pe ambele părți ale halelor neclare.
  • Imagine intitulată AA Pasul 33
    2. Începeți în partea dreaptă a holului atunci când vă apropiați de intersecțiile T. Motivele din spatele acestui lucru vor fi explicate în detaliu mai târziu. Regula numărul unu aici este de a nu rupe avionul creat de holul intersectat. Totuși, doriți să vedeți cât de mult puteți înainte de a vă angaja să intrați în hol.
  • Imagine denumită AA Pasul 34
    3. Păstrați un ochi în colțul din dreapta când vă faceți drumul spre el. Asigurați-vă că nimic nu este un pericol imediat.
  • Imagine intitulată AA Pasul 35
    4. Ștergeți colțul din stânga, în timp ce vreți un colț, dar nu puneți nicio parte din trecutul corpului în care se termină peretele. Din nou, traversând avionul creat de holul intersectat telegrafele prezența dvs. la un posibil intrus.
  • Imagine denumită AA Pasul 36
    5. Pasați înapoi și spre stânga o dată când ați ajuns la colțul din stânga.
  • Imagine denumită AA Pasul 37
    6. Ștergeți colțul din dreapta în același mod în care ați făcut colțul din stânga.
  • Imagine intitulată AA Pasul 38
    7. Decide să intre. Acum că ați curățat cât de mult puteți să traversați linia, trebuie să treceți prin avion.
  • Intrați în dreapta. Motivul pentru care ordinea laterală este importantă este că vă puteți întoarce mai repede spre partea dvs. de suport decât partea voastră de ardere. Dacă cineva sfârșește să fie în colț în stânga ta, poți, mai repede, să spui la stânga ta decât dreptul tău. Acest lucru vă presupune că sunteți drepți. Totul ar trebui să fie flipped dacă sunteți stângaci.
  • Imagine intitulată AA Pasul 39
    8. Continuați într-o manieră similară cu o ușă. Treceți prin diagonală, observând colțul pe care îl îndreptați spre și o privire peste umăr la celălalt colț. Vizualizați imaginile în dreapta pentru reprezentările vizuale.
  • Metoda 7 din 9:
    Curățarea scărilorSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine denumită AA Pasul 40
    1. Abordați scările ca și cum ar fi fost un hol. Probabil va fi un colț de curățare înainte de a ajunge la scări. Clar la fel de mult din scări ca tine, fără a le obține pe ei. Scările creează o problemă atunci când se curăță o clădire singură, dar văzând ca o bună parte din clădirile rezidențiale conțin scări, ar putea fi necesar să fie traversate la un moment dat.
    • Problema cu scările este că, în cea mai bună situație, au aceleași proprietăți ca un hol. În cea mai gravă situație, ele sunt un hol cu ​​o intersecție T și pot avea o aterizare sau două cu colțuri și, eventual, o trecere la scări. Toate acestea înseamnă că există multe puncte de pericol simultan, doar unul dintre acestea poate fi acoperit în orice moment. Scările sunt dinamice, iar o anumită adaptare poate fi necesară pentru a se potrivi cu scările pe care le puteți fi.
  • Imagine intitulată AA Pasul 41
    2. Stați pe o parte a scărilor, la fel ca într-un hol. Dacă există un colț sau alt tip de răsucire pe scări, doriți să fiți pe partea opusă ca colț.
  • Imagine intitulată AA Pasul 42
    3. Uită-te mai sus înainte de a lua prea mulți pași (mergând pe scări). Vedeți dacă există o trecere a trecerii pe scări. Dacă există, veți dori să clarificați că în timp ce mergeți pe scări.
  • Țineți cont de colțurile care sunt, de asemenea. Nu neglija aceste lucruri - așa cum a spus mai înainte, există mai multe direcții care vor avea nevoie de atenție - un partener ar putea acoperi cu ușurință ignorarea, în timp ce vă îndepărtați colțul.
  • Imagine intitulată AA Pasul 43
    4. Urmăriți toate zonele expuse care se pot prezenta. Multe scări cu schimbări de schimbare expuneți picioarele înainte de a putea vedea în colț. Mutați corpul pentru a vă permite cea mai bună vedere posibilă a zonelor pe care nu le puteți vedea.
  • Unele scări în apartamente sau alte clădiri nu au acoperit creșterile pe scări. Aceasta este o modalitate excelentă pentru ca cineva să se ascundă sub scări pentru a se acoperi și a vă ataca în timp ce nu puteți face nimic înapoi.
  • Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să practici acest lucru cu un prieten folosind o lanternă.
  • Metoda 8 din 9:
    Angajarea odată ce țintă este reperatăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată AA Pasul 44
    1. Dacă vă aflați ținta, aveți o opțiune de cuplu. În multe state vă aflați în dreptul dvs. deplin de a trage persoana, dar acest lucru, pentru majoritatea oamenilor, este un pic drastic. Ar trebui să decideți înainte (chiar înainte de a deține o armă de foc pentru apărare personală) ceea ce vă va permite moralul personal în această situație și alte situații. Citiți câteva informații despre mintea tactică dacă aveți nevoie de ajutor pentru a decide.
  • Imagine denumită AA Pasul 45
    2. Identifica-te. Trebuie să oferiți un avertisment corect înainte de fotografiere.Dacă ați identificat intrusul și au încercat deja să vă facă rău, este posibil să nu aveți nevoie să furnizați un avertisment suplimentar.
  • Țineți minte că ar putea fi mai mult de un adversar în casă - în plus, fiind împușcat nu este sinonim cu moarte, așa că păstrați-vă în spatele capacului cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată AA Pasul 46
    3. Nu treceți la concluzii. Șanse sunt nesigure de cine este adversarul tău sau nu-i cunoști intențiile. (Realizați un intrus poate masca intențiile lor - și cineva care a intrat în casa dvs. nu este probabil acolo pentru a împrumuta zahăr.) Prezentați-vă, prin surprindere dacă este posibil, și ordonați ținta cu fraze scurte și ferme. Odată ce ați atras atenția asupra țintei "STOP!" "Mainile in aer!" încercați să direcționați intrusul spunând "Față de mine!" și "Ajunge pe genunchi!"
  • Să-l înfrunți departe de tine și să-l țină în genunchi, împiedică-l să se răzbune împotriva voastră și îl împiedică să se mute oriunde, fără o mișcare bună de mișcare.
  • Dacă are o armă de foc în mână, asigurați-vă că îi spuneți să o arce! Dacă el nu respectă imediat, el se gândește doar cel mai bun mod de a vă împușca cu el. Reintroduceți punctul cu "...altfel te voi împușca!", apoi luați măsurile corespunzătoare. Dacă decide să încet pune-l jos, spune-i "STOP!" și "Dați-l!" Au existat multe împușcături de poliție care au implicat o persoană încetând încet o armă, apoi schimbându-și mintea și tragând poliția în schimb.Va dura cel puțin 1/8 de secundă de la momentul în care încep să-și aducă arme de foc până când creierul dvs. poate reacționa.Aceasta este o mulțime de timp pentru a trage înainte de a ști ce se întâmplă.
  • Imagine intitulată AA Pasul 47
    4. Dacă persoana decide să nu ia în considerare comenzile dvs. sau face o mișcare bruscă, acționează decisiv. Faceți ceea ce trebuie și eliminați amenințarea. Ezitarea nu va salva viata ta. Veți avea doar luxul de a vă apăra acțiunile dacă sunteți fizic acolo pentru a depune mărturie. O încălcare a drepturilor dvs. de proprietate trebuie să fie îndeplinită cu acțiune rapidă.
  • Poate doriți să luați în considerare, de asemenea, purtând fie spray de piper sau un taser pentru aceste situații.Va fi mult mai ușor să vă apărați decizia de a pulveriza sau de a trimite un intrus care este pur și simplu beligerantă decât ar fi să vă apărați să trageți un intruder beligerand.
  • Imagine intitulată AA Pasul 48
    5. Așteptați ca poliția să vină. Din moment ce ați chemat deja poliția sau aveți un telefon mobil pe dvs., poliția nu ar trebui să fie prea departe în urmă.
  • Dacă, din anumite motive, nu aveți un telefon mobil pe dvs., nu ați sunat deja poliția, iar un telefon nu este în intervalul vizual al intrusului, îl puteți mișca în genunchi, asigurați-vă că nu are Întoarceți-vă pentru a vă face față.
  • Imagine intitulată AA Pasul 49
    6. Păstrați un ochi apropiat asupra intrusului de pe pământ, dar fiți observați. Puneți-vă într-o locație de acoperire și asigurați-vă că nu are prieteni care pot veni în jurul unui colț. Ați anunțat prezența dvs. în întreaga casă, un alt adversar în casă vor ști exact unde vă aflați, dar nu puteți risca să părăsiți omul pe care l-ați lăsat singur sau în afara vederii.
  • Imagine denumită AA Pasul 50
    7. Permiteți mai multor adversari să intre într-o pâlnie fatală de felul. Din nou, aceasta include orice zonă mică în care o dorință pe un bărbat poate fi o lovitură pe cealaltă. Obiectivele multiple adaugă o mulțime de complexitate la o situație, dar adevărul este că majoritatea criminalilor nu lucrează singuri.
  • Spunând mai mulți adversari "STOP!" este o idee proastă. În momentul în care vă puteți angaja unul pentru că nu respectați, celălalt ar fi putut să vă atașeze. Încercați să decideți înainte de timp în mintea dvs. ceea ce veți face dacă întâmpinați mai mulți adversari.
  • Metoda 9 din 9:
    Ștergerea unei clădiri în lumină redusăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată AA Pasul 51
    1. Îndepărtați lumina din ecuație, dacă este posibil, pentru un avantaj. Cele mai multe situații care v-ar fi târât în ​​jurul casei tale se vor întâmpla probabil noaptea. Este recomandat să păstrați zona cât mai întunecată, pe măsură ce vă curățați casa. Întunericul vă oferă câteva avantaje: cu siguranță vă cunoașteți casa mai bună decât un intruder și dacă aveți o lanternă cu dvs., aveți capacitatea de a elimina complet viziunea de noapte a intrusului.
  • Imagine intitulată AA Pasul 52
    2. Păstrați o lanternă de mână lângă arma de alegere. Există, de asemenea, opțiunea de a avea o lanternă suplimentară atașată. Cele mai tactice sau lupte, arme au capacitatea de a atașa anumite lumini în cadrul armei de arme de foc.
  • Lumina de mână vă oferă opțiuni ca lumina atașată să nu fie, astfel încât, în timp ce o lumină atașată este o caracteristică excelentă pe o armă, nu poate înlocui întotdeauna lumina de mână.
  • Imagine intitulată AA Pasul 53
    3. Luați în considerare la îndemâna armei de arme cu diverse atracții. Viziunile de noapte sunt o caracteristică de bun venit, deoarece vă permit să vă aliniați atracțiile atunci când nu există lumină. Acest lucru nu este un panaceu, cu toate acestea: Dacă nu vă puteți vedea atracțiile, este posibil să nu vă puteți vedea ținta și veți avea un timp și mai dificil de identificare a țintă. (Asigurați-vă că nu aveți de-a face cu fiul următor al vecinului!)
  • Obiectivele laser sunt, de asemenea, opțiuni.Obiectivele laser vă vor permite să vedeți unde este indicată arma de foc fără a fi nevoie să utilizați obiectivele de atracție.Acest lucru poate fi foarte util dacă nu aveți lentilele corective în.Ca întotdeauna, trebuie să vă identificați ținta ca ostilă înainte de ardere, ceea ce înseamnă că veți dori să aveți o lanternă, chiar dacă utilizați un laser.
  • Imagine intitulată AA Pasul 54
    4. Lăsați ochii să se adapteze. Cel mai bun lucru "accesorii" este propriul tău corp. Dacă se întâmplă ceva în timp ce dormi, ochii tăi sunt deja ajustați, dar dacă se întâmplă ceva și sunteți în jurul luminii (dar trebuie să intrați într-o zonă întunecată) Asigurați-vă că vă lăsați ochii să se adapteze înainte de a continua. Poate dura până la 30 de minute pentru ca ochii să se adapteze pe deplin.
  • Imagine intitulată AA Pasul 55
    5. Fiți conștienți de împrejurimile dvs. Nu vrei să fii siluetă împotriva luminii din spatele tău sau evidențiată de lumină asupra ta. Încercați să apropiați zonele periculoase din umbre sau din spatele altor zone de ascundere sau acoperire.
  • Imagine intitulată AA Pasul 56
    6. Identificați o posibilă țintă și orbiți temporar prin aprinderea luminii la ochi pentru a le dezorienta. Scopați lumina dreaptă la cap și porniți-o doar pentru o clipă (o lanternă cu un comutator temporar este preferabilă).Aveți nevoie de o lanternă cu cel puțin 50 de lumeni pentru a dezorienta temporar un atacator noaptea.
  • Imagine intitulată AA Pasul 57
    7. Ia o privire bună la intrus și cu o lumină suficientă, splash-ul de lumină ar trebui să vă permită să vedeți dacă el ține o armă. Această acțiune va primi, de asemenea, o reacție care vă va oferi o idee în capul intrusului. Ei știu acum că știi unde sunt, și a fi orbit nu este o situație confortabilă. Substanțele chimice din ochii lui, care permit oamenilor să vadă în întuneric aproape complet, vor fi arși și vor dura până la 30 de minute pentru a vă întoarce pe deplin, ceea ce vă oferă un avantaj mare.
  • Imagine denumită AA Pasul 58
    8. Implicați ținta descrisă mai sus.
  • sfaturi

    Unul dintre primele locuri pe care ar trebui să fie intenția de a compensa este părți ale casei în care sunt cunoscute cele iubiți. Protejați-le mai întâi, apoi țineți-vă casa.
  • Tacticii rareori necesită viteză, luați-vă timpul în jurul zonelor periculoase. Stealth și surpriză sunt cele mai mari active ale tale. Dacă faceți un sunet neintenționat, opriți! Pasul din spatele capacului apropiat și așteptați timp de 20 de secunde, ascultați, urmăriți, fiți observați și răbdători, dacă nu există indicatori țintă să se prezinte, să continuați, dar să fiți pregătiți, ați fi anunțat doar locația dvs. unui intrus.
  • Primul tău scop ar trebui să fie pentru tine și pentru familia ta să supraviețuiască, să nu "Ia tipul rău."Întotdeauna amintiți-vă că aveți opțiunea de a vă retrage și de a vă lăsa propria casă.La fel de neliniștit așa cum este, ar fi mai bine să ieșiți în afara dacă toată lumea poate face acest lucru atât de sigur decât să angajeze mai multe ținte și să mă protejeze casa.
  • Asigurați-vă că sunteți familiarizați cu arma de foc.
  • După ce ați curățat o cameră, vă poate face să blocați ușa pe măsură ce ieșiți. Faceți acest lucru dacă este posibil să o faceți în tăcere, rapid și în timp ce arma de foc este încă la gata. Rămân observatori și alertați pe măsură ce faceți acest lucru!
  • Doar dacă nu vă priviți peste umăr pentru a verifica un colț pe măsură ce introduceți o intersecție T sau o ușă, ar trebui să urmați "regulă cu trei ochi". Acest lucru înseamnă că în cazul în care cei doi ochi vă privesc și un bot de arme. Acest lucru se reduce la timpul de reacție.
  • Dacă utilizați lanterna pe o țintă, nu ați primit lovitura completă a luminii, dar o mare parte din viziunea dvs. de noapte va fi diminuată. O tehnică, astfel încât să nu vă distrugeți Viziunea de noapte este să închideți ochiul de sprijin (ochiul non-dominant) de fiecare dată când vă porniți lumina.
  • În timp ce curățarea unei case este foarte periculoasă, dacă faceți lucrurile în mod corect și veți vedea mai întâi inamicul sau luați acțiunea agresivă prin holuri și ușile, forțați intrusul (lor) să fie pe defensiv, ceea ce vă permite să executați tactici în timpul de reacție al acestora. Astfel, într-o manevră ofensivă, nici o ezitare și viteză sunt esențiale.
  • Dacă aveți o lumină non-montată, țineți-o în partea laterală a corpului când vă informați țintă.Dacă țintă este înarmată, el va panica probabil la lumină.Dacă este posibil, nu doriți ca lumina să fie în fața corpului vostru.Dacă lumina dvs. este montată pe armă, aveți arma în apropierea poziției de ardere de contact și îndreptată spre țintă (sau cea mai bună estimare a locului unde vine când veniți la colț).Acest lucru vă va oferi cel mai bun timp posibil de reacție dacă trebuie să trageți.
  • Ori de câte ori vă apropiați de o zonă care nu permite utilizarea fermă a ambelor mâini asupra armei, ar trebui să vă aduceți arma de foc pentru a închide poziția de ardere (cu arme lungi, aceasta implică punerea stocului sub brațul dvs.). Acest lucru vă permite ca ochii să vă precede botul și îl face mai dificil pentru un intrus să vă dea arma.
  • Dacă tragi, nu trage prost, nu trage orb! Când ajungeți la ofensivă, trebuie să vă luați timp pentru a vă garanta loviturile. Trebuie să clipească vederea pentru a permite hit-uri solide.
  • Când vă întoarceți lumina, nu lăsați-o niciodată să traseze poziția dvs. Opriți-l numai când lumina este pe țintă, sau când explorați zone întunecate ale unei camere. Opriți-l imediat ce ați terminat. S-ar putea să căutați un intrus, dar dacă intrusul vede lumina, ei știu exact unde vă aflați.
  • Asigurați-vă că nu vă țineți respirația atunci când vă mișcați și încercați să fiți liniștiți. Încercați să vă păstrați chiar și respirația.
  • Lanternele pot fi ținute departe de corp, de obicei oamenii își țin lumina aproape de centrul de masă.
  • De asemenea, luați în considerare o lanternă care are un "clichet înainte", adică o lumină activată capacului de coadă care poate fi activată momentan fără a împinge complet comutatorul. Acest lucru este bun Dacă ați avea un pistol, puteți ține lumina în tine care staționează și împingeți-l împotriva mâinii dvs. de fotografiere pentru a porni ușor și dezactivați verificările la fața locului. Practicați acest lucru ca PRT al rutinei tale de arme.
  • Obțineți formare de la un instructor de arme de foc competente înainte de a încerca să vă ștergeți casa de unul singur.
  • Avertizări

    Multe tehnici de compensare în cameră pe care le găsești pe Internet sunt făcute pentru aplicarea militară sau de drept, care în primul rând clarifică clădirile cu două sau mai multe persoane. Aceste tehnici nu se traduc întotdeauna în proprietarul casei care își curăță casa de el însuși.
  • Asigurați-vă că urmați toate legile statului și locale (deși uneori, deciziile trebuie făcute de dragul vieții voastre și ale celor iubiți). Rețineți că multe legi privind armele de foc se schimbă drastic de la stat la stat și se pot schimba chiar între județe sau chiar orașe.
  • Asigurați-vă că identificați ținta înainte de a le trage.Poliția poate să fi făcut deja intrarea și nu vrei să tragi un polițist din greșeală.Chiar dacă nu ați sunat la poliție, este posibil ca un vecin să fi văzut pe cineva care se rupe în casă și la chemat, sau un ofițer de poliție tocmai sa întâmplat să conducă.
  • Fiți conștienți de faptul că, chiar dacă utilizați toate tehnicile de mai sus, există întotdeauna o șansă pe care o puteți răniți / morți.
  • Cele mai multe proiectile de arme de foc vor trece prin ziduri rezidențiale și uși. Nu trageți spre zonele în care pot fi cei dragi.
  • Arme de foc pot fi foarte periculoase și chiar letale (altfel nu ar fi arme eficiente). Acestea ar trebui să fie utilizate numai pentru apărarea acasă sau personală de către utilizatorii de arme de foc experimentate.
  • Atunci când curățați un colț sau o ușă, realizați că un intrus armat vă poate împușca prin perete sau ușa. Dacă nu știu unde vă aflați, ei nu vă vor împușca, dar este cel mai bine să vă întoarceți de la capac pentru a face un glonț aruncat în mod aleatoriu mai puțin probabil să vă atingă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar